حجم پرشدگی سدهای کشور به ۴۰ درصد رسید
وزیر نیرو :
🔹بارشها در بخشهای قابل توجهی از کشور خوب بود و امیدواریم تداوم داشته باشد، البته پیشبینیها نیز در این بخش خوب است، اما در حوزههایی نسبت به شرایط عادی و نرمال به ویژه در استان تهران، البرز، قزوین، همدان و برخی استانهای شرق کشور فاصله داریم و انتظار میرود با بارشهای پیش رو جبران شود.
🔹حجم پرشدگی سدها ۴۰ درصد است، این عدد تا ۳۵ درصد هم رسید، اما اکنون وضعیت بهتر است. روان آبها با توجه به برودت هوا کم است که در ماههای آینده روا آبها بیشتر خواهد شد و حجم پرشدگی سدها نیز بهبود مییابد.
🔹در شرایط کنونی وضعیت تامین آب و برق پایدار است و نگرانی در این دو بخش وجود ندارد و همه تلاش خود را برای تامین پایدار آب و برق خواهیم کرد.
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
آیا میدانید دولت روحانی در سال ۹۷ شرکت ذخیرهسازی گاز را منحل کرده بود؟
✍"حامد طالبی" سردبیر ایران آنلاین نوشت:
وزارت نفت دولت روحانی با انحلال شرکت ذخیرهسازی گاز طبیعی در کمال خونسردی و سکوت خبری، باعث شد که ذخیرهسازی گاز طبیعی در کشور به معنی واقعی از دستور کار خارج شود!
🔸️دولت دوم روحانی، ذخیره سازی گاز را منوط به حضور سرمایهگذار خارجی کرده بود که در شرایط تحریم، تصمیمی عاقلانه نبود.
🔹️مدیران وزارت نفت روحانی، ذخیرهسازی گاز برای فصل سرد را اقدامی غیراقتصادی میدانستند و به همین علت، زیرساخت های ذخیرهسازی گاز را فراهم نکردند در حالی که ظرفیت ذخیرهسازی از گاز مصرفی در اروپا ۲۲ درصد، روسیه ۱۹ درصد، آمریکا ۱۶ درصد، ترکیه ۷ درصد و ایران ۱،۷ درصد بود!
🔸️و همین ترک فعل دولت روحانی است که در ماه های سرد سالهای اخیر، کشور را با کمبود ذخیره برای جبران اوج مصرف گاز مواجه کرده است.
اقدام دشوار دولت رئیسی برای جبران بیعملی دولت روحانی
🔹️رفع مشکل تامین گاز در زمان اوج مصرف، نیازمند حدود ۵،۵ میلیارد دلار برای ۱۴ پروژه عقب مانده در زیرساختهای ذخیره سازی گاز است که از این طریق بتوان ۲۰ درصد گاز مصرفی را ذخیره کرد.
🔸️ذخیره کردن گاز مساله ای چند ماهه یا یکساله نیست چرا که نیاز به ساخت محل های ذخیره سازی دارد که طبیعتا حتی در صورت تامین کامل منابع مالی، سالها زمان می برد.
🔹️از ابتدای دولت سیزدهم (یکسال اخیر) برنامه ذخیرهسازی گاز به صورت جدی دنبال می شود به نحوی که تا سال ۱۴۰۵ و در صورت تأمین کامل منابع، میزان ذخیرهسازی از ۱،۷ به ۱۰ درصد تولید خواهد رسید.
🔸️وزارت نفت دولت روحانی با پشت کردن به اولویت مهمی چون ذخیرهسازی گاز طبیعی، ضربه سنگینی به صنعت نفت و گاز کشور وارد کرد؛ ضربهای که تا سالها تبعات آن بر پیکره صنعت نفت کشور باقی خواهد ماند.
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر نفت: تا این لحظه خوشبختانه شبکه گاز در سراسر کشور پایدار است
🔹تنها در شهر تربتجام مشکل داشتیم که همکاران ما در حال پخش رایگان نفت سفید، کپسول گاز و ۱۷۰۰۰ بخاری برقی و نفتی هستند.
🔹تربتجام آخرین ایستگاه گازرسانی هست که قول میدهیم بهزودی خط تقویت گازرسانی به این شهر برسد تا سال آینده شاهد قطعی گاز نباشیم.
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
مصرف گاز در کشور رکورد زد
وزیر نفت:
🔹با تدابیر انجام شده، تعمیرات اساسی و اقدامات در سکوهای تولید گاز ، افزایش ظرفیت تولید گاز در این ایام در حال رقم خوردن است.
🔹 بدین طریق تولید گاز خام نزدیک به ۹۹۰ میلیون متر مکعب و تولید گاز شیرین خروجی از پالایشگاه نیز به ۸۴۸ میلیون متر مکعب رسیده است که رکورد بی نظیری است.
🔹مصرف گاز در کشور با توجه به سرمای کم سابقه طی چند روز گذشته رکورد جدیدی زد، به طوریکه ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز در بخشهای مختلف مصرف شد.
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه های خنده داری از در گل گیر کردن مامورین پلیس ضد شورش آلمان که برای کنترل اعتراضات به روستای متروکه ای در غرب آلمان رفته بودند
معترضین به برداشت زغالسنگ برای نیروگاهها و تخریب محیط زیست اعتراض دارند
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
خاکریز
سردار حاج عظیم ابراهیم پور فرمانده سابق قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه با موضوع "تحلیل شرایط و اوضاع
🔴 جنبشهای بی سر در جنگ ترکیبی
⏪درجنگ ترکیبی اخیرعلیه ایران، دشمنان مُرکب مانند آمریکا،رژیم صهیونیستی، تروئیکای اروپایی یعنی انگلیس، فرانسه و آلمان با کمک کشورهایی مثل عربستان و آلبانی و ترکیب ابزارهای سایبری،اقتصادی،تروریستی، اطلاعاتی و.... وارد شده و به دنبال پیشروی بودند.
▪️دشمن در این جنگ سعی کرد همه حوزه ها را فعال کند و چنانچه در یک حوزه خاص موفق به پیشروی نشد و یا شکست خورد، حوزههای دیگر را نیز عملیاتی سازد.
▪️برخی از صاحبنظران خارجی از جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران بهعنوان «جنبش بیسَر» یاد می کنند. در ادبیات رسانه ای، معمولا جنبشهای بیسر به «اعتراضات فاقد رهبر» گفته می شود و شبکههای اجتماعی و فضای مجازی در عمل نقش ارتباطی، رهبری و هدایت معترضان را بر عهده میگیرند.
▪️جنبش های بی سر، باعث تغییر حکومت نمی شود اما موجب ویرانی کشور، بی ثباتی، ناامنی، قتل و خشونت می گردد. ضدانقلاب و سرویسهای اطلاعاتی دشمن نیز در جنگ ترکیبی علیه ایران، توان ایجاد یک بحران یا آشوب گسترده را نداشتند اما از فرصتهایی برای ابراز وجود و جذب معترضین از مسیر دروغ پردازی و سیاه نمایی استفاده کردند.
▪️درواقع ضدانقلاب «پروژهی ویرانسازی کشور» را در دستور کار داشت و می خواست با ایجاد جنگ داخلی، از مدل استفاده شده غربی ها در سوریه و عراق و لیبی و افغانستان و یمن استفاده کند.
👤 سید علیرضا آلداود
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
🔺روزنامه کیهان: وزارت اطلاعات، علیرضا اکبری را بدون آنکه دولت انگلیس متوجه شود بازداشت کرده بود و چند ماه از طریق او به سرویس اطلاعاتی انگلیس اخبار جعلی میداد و انگلیس به تصور آنکه این اطلاعات را از جاسوس خود دریافت کرده است دست به اقدامات فاجعهباری زده و علاوه بر خسارات زیادی که متحمل شده، برخی از سرنخهای داخلی و خارجی آن نیز لو رفته است.
ـــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
اين يعنی فرق می کند که چه کسی دبیر شورای عالی امنیت ملی باشد!
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
🔴دنا پلاس ۳۸۰ میلیون تومان معامله شد/ ۱۶۰ میلیون ارزانتر از بازار
🔸امروز ۱۰ هزار دستگاه خودروی دنا پلاس دستی سفید با قیمت ۱۸۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از طرف ایران خودرو عرضه شد که ۱۶ هزار و ۹۷۶ تقاضا برای آن در سیستم به ثبت رسید.
🔸در نتیجه رقابت خریداران قیمت میانگین با حدود ۱۰۱ درصد رشد نسبت به قیمت پایه، به ۳۸۰ میلیون و ۸۰۹ هزار تومان رسید.
🔸با احتساب سایر هزینهها قیمت تمام شده این محصول برای خریداران در بورس کالا حدود ۴۴۰ میلیون تومان است.
🔸قیمت این خودرو در بازار آزاد بالاتر از ۶۴۰ میلیون تومان است و خریداران دنا پلاس دستی در بورس کالا ۲۰۰ میلیون تومان از این خرید سود کردند.
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
🔴ورود سازمان بازرسی به عرضه خودرو در بورس
معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور:
🔸زمانی که کالایی به میزان نیاز مردم تولید نمیشود و از طرفی تولید کننده منحصر بوده و رقبایی در عرضه کالا نداشته باشد عرضه این کالا در بورس به نفع تولید کننده است.
🔸در واقع این مشتری نیست که قیمت را تعیین میکند بلکه تولید کننده قیمت را مدیریت میکند، زیرا با کاهش عرضه به راحتی میتواند قیمتها را افزایش دهد و در مورد خودرو چنین وضعیتی وجود دارد.
🔸با انفعال شورای رقابت خودروسازها از فرصت استفاده کردند و با عرضه خودرو در بورس قیمتها را نه تنها کاهش ندادند بلکه به صورت سرسام آوری افزایش دادند.
🔸متاسفانه برخی از مسئولان دولتی هم به جای حمایت از مصرف کنندگان به حمایت از خودروسازها پرداختند.
🔸بنابر این با توجه به افزایش قیمت خودرو در بورس (در بعضی خودروها مانند ۲۰۷ تا دوبرابر) سازمان بازرسی این موضوع را اولا بر خلاف قانون و نادیده گرفتن قیمتهای تعیین شده و ثانیا برخلاف منافع مصرف کننده میداند و برای حمایت از مردم به جهت این که خودرو با قیمت مصوب به دستشان برسد به این موضوع ورود کرده است.
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════
♦️بورس کالا، گران فروشی قانونی؟!
🔹با وجود اینکه قیمت خودرو در بورس کالا ارزان تر از بازار آزاد است اما نمیشود اسمش را سود گذاشت بلکه فقط بیشتر ضرر نمیکنند!
🔹امروز دنا در بورسکالا 440میلیون به فروش رسید. و قیمت بازار آن 590میلیون تومان هست چون دنای عرضه شده فاقد رینگ آلومینیومی و ترمز عقب آن کاسهای است. قیمت این خودرو در کارخانه تقریبا 250میلیون هست اما مردم در بورس 200میلیون گرانتر از کارخانه این خودرو را خریداری کردند!
🇮🇷 @khakrize313zd
╚═══ 🍃🌺🍃 ═════