#حامد_بهداد خطاب به #فریدون_جیرانی: تو در برنامه هفت بهم توهین کردی!
گاهی اوقات باید پاورچین حرف زد، باید مراقب بود، شاید کسی که پشت اون شیشهی شکسته نشسته، داره زندگی میکنه! شاید احساسش آسیب ببینه و ...
⬅️ جالبه که همین آقای رمانتیک و دل نازک که از یک کلمه حرف استادش کینه ی چند ساله به دل میگیره و در نهایت با هزار منت و داستان سرایی اون رو میبخشه، براحتی به جانباز مدافع حرم آقای حاجی نصیری با زشت ترین کلمات اهانت میکنه و عین خیالش هم نیست که ممکنه دل مردم انقلابی و مدافعان حرم رو به درد بیاره!
آقای بهداد، آقای مثلا هنرمند جوان!
علی دایی ها به زباله دان تاریخ این مملکت ریخته شدن و آنچه به یادگار مانده رشادت نورچشمی های این مردم هست که دلاورانه از حرم نظام و وطن دفاع کردن!
فقط متاسفم برای امثال شما سلبریتیهایی که در این امنیت و فراوانی، ناشکرانه و دیوانه وار قلم میزنید!
✍م.الف
@khakrize_farhangi313
⭕️قرة العین دیروز و امـــــــــــــــــــــــــروز
🔹قرة العین بابی اولین زنی است که با حضور در جمع بابیان بدشت و آرایش خود در چشم مردان و همخوابی با سران بابیه مروج حیاء زدائی و بی حجابی از زنان در ایران بود.
🔸زر امیرابراهیمی و گلشیفته فراهانی نیز از عناصر فرقه های یهودی انگلیسی بهائیت هستند که پا جای پای قرة العین گذاشته اند.
@khakrize_farhangi313
◾️به نظر میرسه آقای نریمانی هنوز در مورد مواضع #حمید_علیمی با خودش به جمع بندی نرسیده‼️
▪️دفعهی قبل که میکروفن هیئت ایشون رو دادن دست شایان مصلح، یقین پیدا کردم که بحث نفوذ در هیئت فدائیان حسین اصفهان، جدی هست و متاسفم که این بار نام علیمی رو هم در جمع ذاکرین هیئت دیدم!
▪️عزیزان دلسوز و انقلابی یه یاعلی بگید و با شماره های ۱۱۳ و ۱۱۴ تماس بگیرید و نسبت به مواضع هیئت فدائیان حسین اصفهان در دعوت از عناصر ضدانقلابی چون #شایان_مصلح و #حمید_علیمی اعتراض کنید!
قطعا مطالبه ی عمومی اثرگذاره👌
#نشر_حداکثری
@khakrize_farhangi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴در سال ۱۴۰۲ برهانی و آقامیری شبهه می سازند ۴۲ سال پیش شهید دکتر بهشتی پاسخ داده است.
@khakrize_farhangi313
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥وقتی مامور تعزیرات میاد بازدید 😂😂😁
@khakrize_farhangi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: در هیچ جای دنیا هیچ نظامی این قدرتی که جمهوری اسلامی دارد را ندارد.
@khakrize_farhangi313
برای کسانی که شاید یادشون رفته خلاصه میگم ☺️👇حماسه ۹ دی، یا راهپیمایی ۹ دی، حضور و راهپیمایی مردم ایران در ۹ دی ماه سال ۱۳۸۸ش در حمایت از جمهوری اسلامی ایران مقابل فتنه ۸۸ بود.
پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ش، و به دنبال آن ادعای تقلب برخی از کاندیداها، برخی به حمایت از آنها موجی از اعتراضها در نقاط مختلف کشور به راه انداختند. در این زمان برخی از مخالفان داخلی و خارجی نظام ایران، از این فرصت بدست آمده استفاده کرده و کشور را به مدت چند ماه به آشوب و اغشاش کشاندند. این اغتشاشات بعد از چندین ماه نهایتا در ماه محرم و روز عاشورا به هتک حرمت نسبت به امام حسین (علیهالسلام) و مقدسات اسلامی انجامید و موجبات برانگیخته شدن احساسات مذهبی و نارضایتی مردم را داشت، لذا در پاسخ به این اغشاشها و هتک حرمتها و اعلام بیزاری از فتنهگران در روز ۹ دی به راهپیمایی پرداختند.
خاموشی فتنه ۸۸، حفظ انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی ایران را از مهمترین دستاوردهای این حماسه میتوان برشمرد.
@khakrize_farhangi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آیا همه غیر مسلمانان به جهنم میروند؟
💥ماجرای خانم دکتری که حواس استاد ازغدی را در نماز پرت کرد 😄
@khakrize_farhangi313
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥وقایع ۸۸ جلوه ای از توطئه دشمنان بود که با حماسه ۹ دی خنثی شد
@khakrize_farhangi313
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥تصاویری از پلیس مهربان آمریکا
@khakrize_farhangi313
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥صحنههایی از عملیاتهای گردانهای قسام علیه نیروها و خودروهای زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در شرق البریج در مرکز نوار غزه
💥جالب است حتی لباس نظامی هم به تن ندارند ولی آنها را سوسک کرده اند و به بیماران اعصاب و روان مبتلا کرده اند
@khakrize_farhangi313