فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | واکنش امام خمینی و رهبرانقلاب نسبت به استفاده از تعابیر مخصوص انبیاء یا ائمه اطهار(ع) درباره آنها
رهبر انقلاب: وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین علیهالسّلام یا اسم مبارک ولىّعصر روحیفداه را میآورند، بعد اسم ما را هم دنبالش میآورند، بنده تنم میلرزد.۱۳۸۰/۸/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 ویژه ساعت شهادت شهید سلیمانی و یاران در فرودگاه بغداد
📹 نماهنگ | رهبر انقلاب: در دنیا با حاج قاسم خیلی رفیق بودیم؛ انشاءالله خدا کاری کند که در قیامت هم خیلی رفیق باشیم...
💻 Farsi.Khamenei.ir
💬 #تحلیل_و_تبیین | نظم جهانی مورد ادعای آمریکا از هم پاشیده است
🔻دکتر محمدجواد لاریجانی در گفتگو با رسانه Khamenei.ir
🔹️بعد از جنگ جهانی دوم غرب رفت به سمت ایدهی جهانگشایی به رهبری قدرتهای غربی و صدور لیبرالدموکراسیای که خودشان پرچمدارش بودند.
🔸️این پروژه از همان ابتدا به چالش ظهور امپراتوری شوروی مواجه شد و جلوی رهبری مطلق آمریکا را گرفت. پس از آن سیاستمدارها در دنیا مسائل را فقط از دریچه دعوای بین دو قطب شرق و غرب فهم میکردند.
🔹️در چنین شرایطی تئوری «نه شرقی؛ نه غربی» امام خمینی این نحوهی تحلیل مسائل را زیر سؤال برد.
🔸️امام اولین چالش جدی و بزرگ را برای دوقطبی آن دوران به وجود آورد.
🔹️نظام حکومتی ما را با کشورهای جهان اسلام مقایسه کنید؛ بدون شک یکی از پیشرفتهترینها و مدرنترینها از لحاظ مبانی نظری است. از لحاظ قوت و استحکام کشور و توان نظامی در حدی است که دشمنان ما شگفتزده و بسیار خشمگینند.
🔸️نظم جدید جهانی هنوز شکل نگرفته. آن چیزی که فعلا داریم میبینیم از همپاشیدگی نظم مورد ادعای آمریکا و دول غربی است.
🔹️ حضور ایران در پروسهی شکل دهی به نظم نوین اهمیت دارد؛ نظم جدیدی که سیطره دولتهای غربی را باطل کرده است.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51775
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_استوری | انتظار همیشگی
🔻 رهبر انقلاب: انتظار لازمهاش آمادهسازی خود هست. بدانیم که یک حادثهی بزرگ واقع خواهد شد و همیشه منتظر باشید. هیچ وقت نمیشود گفت که حالا سالها یا مدتها مانده است که این اتفاق بیفتد، هیچ وقت هم نمیشود گفت که این حادثه نزدیک است و در همین نزدیکی اتفاق خواهد افتاد. همیشه باید مترصد بود، همیشه باید منتظر بود. #انتظار ایجاب میکند که انسان خود را به آن شکلی، به آن صورتی، به آن هیئت و خُلقی نزدیک کند که در دوران مورد انتظار، آن خُلق و آن شکل و آن هیئت متوقع است. این لازمهی انتظار است.
⛅ #مهدویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📝 #گزیده_بیانات | نقاط قوت ایران اسلامی
👈 «این کسانی که آمدند وارد اغتشاشات شدند و اینها را راه انداختند، هدفشان برطرف کردن ضعفهای کشور نبود؛ هدفشان از بین بردن نقطههای قوّت کشور بود. اینها میخواستند نقاط قوّت ما را از بین ببرند.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🔻 بازخوانی بیانات رهبر انقلاب دربارهی «نقاط قوت جمهوری اسلامی»
🔹️ «پیشرفت در شرائط تحریم. یکی از نقاط مهم قوت کشور این است. در سختترین شرائط تحریم، کشور پیشرفت کرده. در چه چیزی پیشرفت کرده؟ یکی در مقولهی علم و فناوری... ما در زمینهی هستهای پیشرفت کردیم، در زمینهی فناوری زیستی پیشرفت کردیم، در فناوری نانو پیشرفت کردیم، در فناوری انرژیهای نو پیشرفت کردیم، در صنایع هوافضا پیشرفت کردیم، در ساخت ابررایانهها پیشرفت کردیم، در مسئلهی بسیار مهم سلولهای بنیادی پیشرفت کردیم، مسئلهی شبیهسازی همین جور، در رادیوداروها همین جور، در نانوداروهای ضد سرطان همین جور؛ اینها همه جزو دانشهای سطح بالای دنیاست.» ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
🔍 متن کامل را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51779
🔰 خط حزبالله ۳۷۶ | رمز تضمینی «استقامت» و «رسیدن به هدف»
🔻 شماره سیصد و هفتاد و ششم هفتهنامه خط حزبالله با عنوان «رمز تضمینی «استقامت» و «رسیدن به هدف»» منتشر شد.
🔸 خط حزبالله در آستانه فرارسیدن ماه رجب، نگاهی به توصیههای رهبر انقلاب درباره تقویت معنویت در ماههای رجب و شعبان و آمادگی برای بهرهمندی از فرصت ماه مبارک رمضان داشته است.
📝 گزارش هفته خط حزبالله، با عنوان «توطئه ناکام، علیه ایران مقتدر»، نقشه پروپاگاندا و جنگ تبلیغاتی آمریکا و غرب علیه ملت ایران در ۴۳ سال گذشته را بررسی کرده است.
🌷 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید امنیت، حسین تقیپور تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF 👇
💬 #گزارش_هفته | توطئه ناکام علیه ایران مقتدر
👈 گزارش «خط حزب الله» از پروپاگاندا و جنگ تبلیغاتی آمریکا و غرب علیه ملت ایران در ۴۳ سال گذشته
🔺 سند دشمنی
🔹 اواخر آذرماه ۱۳۵۸ بود و تهران درگیر سوز و سرمای پاییزی. هنوز ۱۰ ماه بیشتر از انقلاب اسلامی مردم ایران نگذشته بود که رئیس جمهور وقت آمریکا و تیم اطلاعاتی و امنیتیاش از پنتاگون و وزارت دفاع تا آژانس اطلاعات مرکزی (سازمان سیا) و مشاور امنیت ملی ایالات متحده طی چند جلسه به یک دستور کار مشخص رسیدند. برای انجام مراحل نهایی کار، صورت جلسه به کاخ سفید فرستاده شد تا با نشستن امضا و دستور جیمی کارتر در جایگاه ریاست جمهوری ایالات متحده پای سند، عملا طرح دولت آمریکا برای تماس با اپوزیسیون، جنگ تبلیغاتی و روانی و در نهایت هم براندازی انقلاب تازه به بار نشسته مردم ایران کلید بخورد. کارتر پای صورت جلسه کارگروه امنیتی و اطلاعاتیاش اینگونه دستور حمله تبلیغاتی علیه ایران را صادر کرده بود: «با هدف ترغیب استقرار یک رژیم مسئولیتپذیر و دموکراتیک در ایران عملیات تبلیغاتی و اقدام سیاسی و اقتصادی انجام دهید؛ با رهبران اپوزیسیون ایران و دولتهای ذینفع ارتباط برقرار کنید تا تعاملاتی را ترغیب کنید که بتواند به شکلگیری یک جبهه طرفدارِ غرب منجر شود که قادر به تشکیل یک دولت جایگزین باشد.» جیمی کارتر با این کار بابی را باز کرد که قرار بود تا سالهای سال باز بماند و از سوی رؤسای جمهور بعدی هم مورد استفاده قرار گیرد.
🔹 صدام هرچند بعد از اشغال عراق توسط ارتش تروریستی آمریکا با خفت از درون یک سوراخ بیرون کشیده شد، اما در آن سالها هنوز از رفیقان گرمابه و گلستان آمریکاییها محسوب میشد. برای همین هم وقتی با شلیک توپ، رسماً شعله جنگی خانمانسوز را علیه ایران روشن کرد، آنقدر از حمایت شبکههای گردن کلفت رسانهای دنیا و در رأس شان هم آمریکا، اروپا و غرب برخوردار بود که ایران را شروع کننده جنگ معرفی کرد. البته دفاع مقدس مردم ایران در جنگ تحمیلی نشان داد که تیغ صدام با همه حمایتهای شرقی و غربی نظامی و تبلیغاتیای که از او شد، علیه انقلاب ایران کارگر نیست، برای همین نوبت آن بود که پروندههای دیگری به کمک کارتل سنگین رسانهای غرب روی میز بیایند.بهانه هم مطابق معمول جور بود. از ادعای نقض حقوق بشر گرفته تا حمایت از تروریسم. این در حالی بود که از همان سالهای دهه شصت که گروهک منافقین به ترور مردم عادی و شخصیتهای انقلاب روی آورده و دستانش تا مرفق به خون هزاران ایرانی آلوده بود، مرکزیت سازمان تروریستی خود را به فرانسه برده و در پناه این دولت اروپایی قرار داشت و از همان زمان تا امروز بوقهای تبلیغاتی غربی با تطهیر منافقین سنگدل به دنبال عوض کردن جای جلاد و شهید در اذهان جامعه هستند. همه این سوژهها در نظام رسانهای غرب برجسته میشد تا بهانه تنگتر شدن معرکه علیه ملّت ایران را فراهم آورد. یکی از اهداف آنها در تمام این سالها حامی تروریسم معرفی کردن جمهوری اسلامی بود. دلیل؟! حمایت از مقاومت مشروع مردم لبنان و فلسطین علیه اشغالگران صهیونیست! همه اینها خوراک اصلی ماشین تبلغیاتی بود که قرار بود زمینه تحریمهای اقتصادی بعدی را علیه ایرانیان فراهم آورد.
🔺 چهار دهه ایستادگی ملّت در برابر حربههای تبلیغاتی
🔹 در سالهای ابتدایی دهه ۷۰، اروپا جنجال تبلیغاتی دیگری علیه ایران به راه انداخت؛ اینبار ماجرای قهوهخانه میکونوس بهانه بود. اروپاییها با محوریت آلمان دادگاهی نمایشی برگزار و رئیسجمهور وقت ایران را در این پرونده متهم کردند. بهار ۱۳۷۶، سیزده كشور اروپایی سفرای خود را با هدف تشدید فشار بر ایران از کشور خارج کردند. اما با ایستادگی ملت ایران در برابر این حربه تبلیغاتی و دیپلماتیک غرب، تنها چند ماه بعد کشورهای اروپایی دست از پا درازتر سفرای خود را به ایران بازگرداندند و نقشه آنها با شکست مواجه شد. ابتدای دهه ۸۰، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی سالیانه خود درکنگره، ایران را محور شرارت خواند.اگرچه نطقنویس وقت کاخ سفید بعدها اعتراف کرد که آن حرفها یک حربه تبلیغاتی بود ، اما حمله چندماه بعد آمریکا به عراق نیز نشان داد که حرفهای بوش یک جنگ تبلیغاتی و دستاویزی برای تجاوز و حضور نظامی در منطقه غرب آسیا است.
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #گزارش_هفته
🔹 جنجال رسانهای بر سر پرونده صلحآمیز هستهای ایران نیز از همین دهه آغاز شد. نقشه این بود که ایران از پیشرفت در صنعت هستهای باز بماند و حق ملت ایران از او سلب شود. توطئه تبلیغاتیای که با هدف پیریزی یک نظام تحریمی جدید زندگی و آینده مردم را هدف گرفته بود. جمهوری اسلامی اما در میانه این دشمنیها با اتکا به قدرت مردمی خویش جلو میرفت، اگرچه امواج توطئه دشمن سعی داشت سرعت او را کم کند. در حافظه عمومی جامعه ایران، فتنههای سالهای ۱۳۷۸ و ۱۳۸۸ تصویر پیچیدهتری از سایر بحرانها دارند. در آن فتنهها میدان معرکه از درگیری نظامی به نزاع برای فتح اذهان و افکار کشیده شده بود. خرداد ماه ۱۳۸۸ دستگاه جعل و تحریف دشمن با قدرت تمام مردمسالارترین نظام منطقه غرب آسیا -که مشارکت بالای ۸۵ درصدی در انتخابات داشت- را به تقلب در آرای مردمی متهم کرد. هشت ماه تصویرسازی دروغین به بهانه تقلبی که هیچگاه اثبات نشد، نقشهای برای پیادهسازی سناریوهای کودتای مخملی و گرجستانسازی ایران را در سر میپروراند. خیالهایی که البته باز هم با حضور عظیم مردمی در حماسه نهم دی ۱۳۸۸ نقش بر آب شد.
🔹 آمریکاییها در سالهای دهه ۹۰ شمسی راهبردشان را بر فشار اقتصادی و تحریم همه جانبه علیه ملت ایران متمرکز کردند. سیاستی که به اعتراف مسئولین ارشد ایالات متحده با شکست مفتضحانه روبرو شده است. پس از این شکست در سالهای اخیر ماشین پروپاگاندا و تبلیغات دشمن -که در دوران تحریم هم بازوی روانی تشدید آثار تحریم بود- با هزینه از جیب برخی رژیمهای منطقهای، تأسیس شبکههای متعدد ماهوارهای و بهرهگیری از گسترش شبکههای مجازی مجهزتر شد. در قضایای سالهای ۹۶ و ۹۸ تحریف مکمل تحریم بود و پروپاگاندای القای بحران در افکار عمومی نسبت به کارآمدی نظام در اصلاح وضعیت اقتصادی و بهبود وضع معیشتی مردم در دستور کار دشمن قرارداشت.
🔺 تحریف؛ ابزار پروپاگاندای دشمن
🔹 تحریف شخصیتهای انقلاب، تطهیر جنایتهای رژیم طاغوتی پهلوی، تحریف واقعیت حوادث انقلاب از تسخیر لانه جاسوسی تا عوض کردن جای جلاد و شهید برای نسلی که جنایات چهار دهه قبل منافقین در خیابانهای کشور را ندیده، ناامیدسازی نسل جوان از آینده و تشویق جامعه دانشگاهی به مهاجرت از کشور، برجسته کردن نقاط ضعف و کتمان پیشرفتها از حیلههای تبلیغاتی دشمن در سالهای اخیر بوده است. مرور فهرست اقدامات گسترده و همهجانبه چند ماه اخیر دشمن در اغتشاشات اخیر و پس از درگذشت تلخ یک دختر جوان برای به خیابان کشاندن مردم و برپایی آشوب در کشور، نشان از تمرکز دشمن بر همین نقشه دارد. لشکرسازی انبوه رسانهای، دروغپراکنی گسترده و کشتهسازیهای دروغین هر روزه از جمله کارهای دشمن در ماههای اخیر برای اثرگذاری بر اذهان جامعه ایرانی بود.
🔺 جهاد تبیین در برابر توطئه تبلیغاتی دشمن
🔹 چهل و سه سال از امضای جیمی کارتر برای آغاز پروپاگاندای تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی ایران گذشته است. نقشهای که حتی قرار بود ناکارآمدی و کمبودهای حربه تحریمهای اقتصادی و سیاسی آمریکا برای افزایش نارضایتی در بین مردم را نیز جبران کند و منجر به فروپاشی جمهوری اسلامی شود، اما از همان ابتدا با حضور مردم در صحنه و لحظهشناسی آنها با شکست مواجه و تهدید دشمن به فرصت تبدیل شده است. آخرین نمونه شکست نقشه دشمن در اغتشاشات اخیر بروز کرد و «در این اغتشاشات هم از این بهاصطلاح تهدید ــ که حالا آنها این را برای ملّت ایران یک تهدیدی دانستند ــ ملّت ایران استفاده کرد. چه کار کرد؟ حقیقت خودش و جهتگیری خودش را نشان داد.» ۱۴۰۱/۸/۲۸ پایان اینکه جوانان و مسئولین امور تبلیغاتی و رسانهای باید بدانند امروز تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم، سهم بیشتری نسبت به تحریم اقتصادی و حتی اقدامات امنیتی در راهبردهای دشمنان ایرانستیز دارد و با وجود کاستیها و ضعفها در عرصه تبلیغات و رسانه، یگانه راه مقابله با پروپاگاندای ناجوانمردانه دشمن، روشنگری، تبیین و روایت صحیح است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📊 #اطلاع_نگاشت | مهندسی خوب و محاسبه غلط
🔍 مروری بر نقشه و محاسبه دشمن در اغتشاشات ۱۴۰۱
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مداحان فرمودند: «در این قضایای اخیر نقشهی دشمن، نقشهی جامعی بود... منتها محاسبهی دشمن برای پیاده کردن این نقشه محاسبهی غلطی بود.» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🔹 ایشان در ادامه ابعاد نقشه و محاسبه دشمن را تشریح کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت همسر آیتالله آقای حاج شیخ جعفر سبحانی
▫️رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت همسر آیتالله آقای حاج شیخ جعفر سبحانی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور مبارک آیةالله آقای حاج شیخ جعفر سبحانی دامتبرکاته
درگذشت همسر گرامی آنجناب را تسلیت عرض میکنم و تسلّای جنابعالی و دیگر بازماندگان و رحمت الهی برای آن مرحومه را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱ بهمن ۱۴۰۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
32.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | مهندسی خوب، محاسبه غلط
🔍 مروری بر نقشه و محاسبه دشمن در اغتشاشات ۱۴۰۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
💬 #تحلیل_و_تبیین | دیندارتر شدهایم
🔺 دکتر یونس نوربخش در گفتگو با رسانه Khamenei.ir
🔹 نظرسنجیهای مختلف و متعدد نشان میدهد که هنوز مردم ایران چه از جهت باورها و چه در رفتارها و مناسک، بهشدت مذهبی هستند.
🔸 نظرسنجیهای متعدد در دورههای مختلف چهل سال گذشته، نشان میدهد که بیش از ۹۰درصد مردم، به اصول دین اسلام معتقدند و بسیاری از مناسک را بهجای میآورند.
🔹 بیش از ۸۰درصد مردم، فطریه میپردازند. بیش از ۷۰درصد، انواع زیارتهای مذهبی را انجام میدهند.
🔸 با انقلاب، مفاهیم دینی زیادی بازتولید شد و حیات دینی به جامعه ایران برگردانده شد.
🔹 مفاهیم مهمی مثل شهادت، ایثار، مقاومت و ظلمستیزی قبل از انقلاب، اساساً مطرح نبود.
🔸 بسیاری از مراسمهای دینی، مثل راهپیمایی اربعین، اعتکاف و ... وجود داشته که حضور مردم را با انگیزههای دینی، در این برنامهها شاهد بودهایم.
🔹 البته همه تحولات مثبت نبوده است بلکه با آسیبهایی هم مواجه بودهایم.
🔸️ دین، با ایجاد انسجام اجتماعی، تشویق به حمایت اجتماعی و توجه به فقرا و ضعفا، توانسته است مردم را برای حرکت در مسیر عدالت اجتماعی تشویق کند.
🔍ادامه:
https://khl.ink/f/51790
1_2989076673.pdf
2.8M
🔖 نسخه #تابلو_اعلانات | شماره جدید نشریه خط حزب الله
-335864064_806395896.mp3
5.64M
🎧 بشنويد| رهبرانقلاب: بايد تبریک عرض کنیم به یکدیگر که توانستیم بار دیگر وارد شهر "رجب" بشویم.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد | رهبر انقلاب: توصیه میکنم خودم را و شما را که از برکات #ماه_رجب استفاده کنیم با تقویت پیوند و ارتباط قلبی با خدای متعال.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | آغاز ماه دعا
🔻 حضرت آیت الله خامنهای: « باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد #ماه_رجب بشویم. ماه رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است.» ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=41906
🌷 مجموعه لوح | بهار عبادت
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «ماه رجب، بهار عبادت و تضرّع و توسل الى الله است.» ۸۷/۴/۲۶
🏷 #بازنشر به مناسبت ایّام #ماه_رجب
📥 از آدرس khl.ink/f/47398 دریافت کنید.
⭐️لوح | مبارزه علمی
🌹 انتشار بهمناسبت سالروز ولادت #امام_باقر علیهالسلام
💻 Farsi.Khamenei.ir
📊 اطلاعنگاشت | فقط باید از خدا خواست
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۹۷/۰۱/۱۹ به شرح حدیثی قدسی از امام رضا علیهالسلام درباره اهمیت دعا کردن پرداختند و با اشاره به فرصت #ماه_رجب و لزوم دعا و درخواست از خداوند متعال، تضرّع در درگاه الهی را مانع از احساس ضعف در مقابل قدرتهای پوشالی خواندند.
🔺️ بخش فقه و معارف رسانه KHAMENEI.IR در اطلاعنگاشت «فقط باید از خدا خواست» این موارد را مرور میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #تحلیل_و_تبیین | مداح درباره محتوای شعری که میخواند مسئول است
🔺️ حاج غلامرضا سازگار از ذاکران و شاعران باسابقه اهلبیت در گفتگو با رسانه khamenei.ir
🔍 متن کامل گفتگو👇
https://khl.ink/f/51797
💬 #تحلیل_و_تبیین | امام حسین(ع) را با تبلیغات مسموم، شهید کردند
🔻 حاج غلامرضا سازگار در گفتگو با رسانه khamenei.ir
🔹️ در یکی از دیدارها شعر شهریار را خواندم. رهبری فرمودند این قصیده خوب است اما مردم شعر خود شما را میخواهند؛ شعری که امروز به درد مردم بخورد.
🔸️ بعضی مداحهای نوجوان که من دوستشان دارم متأسفانه بعضی آهنگها را در مداحی استفاده میکنند که مناسب نیست.
🔹️ اولین کسی هم که در دیدار مداحان با آیتالله خامنهای حدود ۴۰سال پیش شعر خواند من بودم.
🔸️ سه راهکار برای درمان آفتهای مداحی هست. اول استاد دیدن، دوم مطالعه کردن و سوم تقوا پیشه کردن است؛ که تقوا خیلی مهمتر از آن دوتاست.
🔹️ مداح در خدمت منبری است. منبری درجهدار ارتش امام حسین است، مداح سرباز است. منتهایش نه هر منبری و نه هر مداحی.
🔸️ تبلیغات میتواند در ذهن جامعه امام حسین را شمر کند و شمر را امام حسین. الان با تبلیغات، دشمن تبدیل به دوست میشود و بسیج و سپاه را میکنند دشمن. سپاهی و بسیجیای که در جبههها اینجور بدنش تکهتکه شد.
🔹️ همین کار را با امام حسین هم کردند. چرا مردم کوفه امام حسین را که به دعوت خودشان آمده بود کشتند؟ به خاطر تبلیغات مسموم دشمن.
🔍 متن کامل گفتگو👇
https://khl.ink/f/51797
📜 گزارش استهلال ماه رجب المرجب ۱۴۴۴ ه.ق
🔍 بخوانید👇
https://khl.ink/f/51801
💬 #یادداشت_هفته | رمز تضمینی «استقامت» و «رسیدن به هدف»
👈 نگاهی به توصیههای رهبر انقلاب درباره تقویتِ معنویت در ماههای رجب و شعبان و آمادگی برای ماه مبارک رمضان
🔺 معنویت و خودسازی، عامل غلبه بر لغزشگاهها
🔹 معنویت «رابطه و اتصال قلبی با خداوند»است و «قوام حیات معنوی انسان به تذکّر و توسّل و خشوع و ذکر است.» ۱۳۸۹/۸/۶ در حقیقت، معنویت عنصرِ هدایتبخش و جهتدهندهی زندگی بشر در همهی عرصههاست: «یک بُعد لطیف معناگرا در هر انسانی وجود دارد... این بُعد، بُعد بسیار لطیفی است... این بُعد را اگر ما آحاد بشر بتوانیم در خودمان تقویت کنیم، بقیّهی ابعاد ما را هدایت خواهد کرد. نه اینکه بُعد معنوی و معناگرا جلوی غرایز را، جلوی نیازها را، جلوی تعقّل و خردورزی را بگیرد؛ نه، همهی اینها بهجای خود محفوظ است، این بُعد معنویّت و معناگرایی در انسان همهی این ابعاد دیگر را هدایت میکند.» ۱۳۹۵/۲/۱ و فقدان معنویت سبب لغزش و گمراهی انسان میشود: «مردمی که از معنویّت محرومند و در زندگی مادّی غوطهورند، احساس خلأ و کمبود میکنند... بسیاری از جوامع غربی در چنین حالتی بودند و هستند.» ۱۳۸۰/۸/۱۲ «اگر ذخیره معنوی در وجود انسان از حدّ لازم پایینتر رود، انسان دچار لغزشها و گمراهیهای بزرگی خواهد شد. معنویت در وجود یک انسان، برای او مایه هدفدار شدن است؛ زندگی او را معنا میکند و به آن جهت میدهد.» ۱۳۸۱/۷/۱۷ لذا «جوانان ما، عزیزان ما، به تقویت بنیهی معنوی نیاز دارند؛ همهی ما نیاز داریم، جوانها بیشتر و بهتر جذب میکنند عوامل معنویّت را... این ارتباط با خدا به زندگی شما برکت میبخشد، به کشور هم برکت میبخشد، به آیندهی انقلاب هم برکت میبخشد.» ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ همچنین مسألهی «خودسازی خیلی مهم است؛ هم در ابعاد فردی، هم در ابعاد جمعی.» ۱۳۹۹/۲/۲۸ چراکه «این کمک میکند به شما که از لغزشگاهها راحت عبور کنید، به سلامت عبور کنید. لغزشگاههایی وجود دارد؛ ترس، یک لغزشگاه است، تردید، یک لغزشگاه است، احساس ضعف، یک لغزشگاه است، انگیزههای ناسالم، یک لغزشگاه است.» ۱۳۹۹/۲/۲۸
🔺 دعا، قرآنِ صاعد
🔹 یکی از مفاهیم مهم در اسلام و یک امکان و فرصت عالی برای اتصال با خداوند و تقویتِ معنویت و خودسازی، دعا است: «دعا سخن گفتن با خدای متعال است؛ به تعبیر امام بزرگوارمان دعا قرآن صاعد است.» ۱۳۹۵/۴/۵ چنانکه میتوان از دعاها معارف الهی را آموخت: «یکی از برکات ادعیهی مأثورهای که از ائمه رسیده این است که این دعاها پُر از معارف الهی است. صحیفهی سجادیه، دعای کمیل، دعای مناجات شعبانیه، دعای ابیحمزه ثمالی -و بقیهی دعاهایی که وارد شده است- پُر از معارف الهی است.» ۱۳۸۵/۷/۲۱ بهطور کلی دعا «دل انسان را با خدا متّصل و جان آدمی را سرشار از صفا و معنویت میکند.» ۱۳۷۷/۷/۲۹ همچنین انس با دعا موجب تقویت بعد معرفتی انسان میشود: «اگر کسی اینها را بخواند و بفهمد، علاوهی بر آن ارتباط قلبی و اتصالی که به ذات اقدس الهی و حضرت ربوبی پیدا میکند، یک مبلغ عظیمی از معارف را هم از این دعاها فرا میگیرد.» ۱۳۸۵/۷/۲۱ علاوه بر این، دعا سبب تزکیهی انسان نیز میشود: «در دعا فقط این نیست که انسان دل را به خدا نزدیک میکند؛ این هست، فراگیری هم هست. در دعا هم تعلیم است، هم تزکیه هست.» ۱۳۸۸/۳/۲۹ همچنین یکی دیگر از دستاوردهای دعا جلوگیری از غفلت است: «وقتی ما با خدا سخن میگوییم، او را نزدیک خود احساس میکنیم، مخاطب خود میدانیم و با او حرف میزنیم، این دستاوردها از جملهی فواید و عواید دعاست. زنده نگهداشتن یاد خدا در دل، غفلت را - که مادر همهی انحرافها و کجیها و فسادهای انسان، غفلت از خداست - میزداید. دعا غفلت را از دل انسان میزداید؛ انسان را به یاد خدا میاندازد و یاد خدا را در دل زنده نگه میدارد.» ۱۳۸۴/۷/۲۹
🔍 ادامه👇