💬 #یادداشت_هفته | از اشغال تا اضمحلال، ماجرای یک اشغال
👈🏻 نگاهی به سرگذشت تاریخی و فرجام جنایت و اشغال فلسطین توسط صهیونیستها به مناسبت سالگرد" یوم النکبه"
🔹 در بحبوحه جنگ جهانی اول، دو کشور بریتانیا و فرانسه تصمیم گرفتند، طی قراردادی محرمانه به نام "سایکس- پیکو" امپراطوری بزرگ و پهناور عثمانی را تجزیه و آن را به کشورهای کوچک تقسیم و سرپرستی و قیمومیت این کشورهای تازه تقسیم شده را به عهده بگیرند. هدف از این اقدام کاهش قدرت عثمانی و احاطه و تسلط گسترده بر کشورهای منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از راهبردیترین مناطق دنیا بود. از همین رو بر اساس توطئهای از پیش طراحی شده، دو کشور سوریه و لبنان در حوزه مستعمره ی فرانسه و عراق و اردن و فلسطین در حوزه مستعمره ی بریتانیا قرار گرفتند. این خطکشی، آغازی شد بر اقدام دولت بریتانیا برای مهاجرت هدایت شده یهودیان به این سرزمین و تأسیس رژیم منحوس صهیونیستی آن هم دقیقاً در قلب کشور فلسطین. تلاش انگلیس برای فراهم کردن مقدمات تأسیس این رژیم، سرانجام در ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ به نتیجه رسید و در آن روز سیاه، با صحنهگردانی قدرتهای استعماری، بخش زیادی از خاک فلسطین به اشغالگران صهیونیست تقدیم شد و اینگونه رژیمی نامشروع و جعلی پایهگذاری شد. کشورهای استعمارگر و سلطهطلب که سالها با غارت منابع و سرمایههای عظیم کشورهای دیگر، ثروت کلانی به دست آورده بودند با تمرکز بر روی منطقه غرب آسیا و تأسیس یک رژیم جعلی و نامشروع تلاش کردند علاوه بر ناامنی در کشورهای همسایه و ایجاد نزاع و جنگ و درگیری بین آنها منابع ارزشمند و ذخایر عظیم نفتی و گازی این منطقه را به غارت ببرند.
🔻 «یوم النکبه» تصویری از بی عدالتی و ظلم بزرگ انسانی
🔹 چندماه بعد از این اتفاق، اعضای احزاب و گروههای مختلف صهیونیستی در بیتالمقدس گردهم آمدند و بیانیه سرتاپاجعلی و دروغین استقلال رژیم صهیونیستی را قرائت کردند. روز ۱۵ می ۱۹۴۸ رژیم صهیونیستی، سرزمین فلسطین را اشغال و موجودیت نامشروع خود را اعلام کرد. اشغالی که در پی آن بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی آواره و بیخانمان شدند. این روز که به نام «یوم النکبة» نامگذاری شده، روایت یک بیعدالتی و ظلم بزرگ انسانی است. از آن روز به بعد ارتش رژیم غاصب صهیونیستی، تمام توان خود را برای یک نسلکشی وحشیانه در سرزمینهای اشغالی به کار گرفت که در پی آن جمعیت زیادی از فلسطینیان، متحیر از این همه وحشیگری صهیونیست ها ناچار به ترک سرزمین پدری و اجدادی خود شده و به کشورهای دیگر پناه بردند. قتل عام فجیع مردان، زنان، کودکان فلسطینی و از بین بردن زندگی و امنیت مردم سرزمین فلسطین، باعث شد بیش از سه چهارم خاک کشور مظلوم فلسطین به اشغال یهودیان صهیونیست درآمده و تنها کرانه باختری و نوار غزه در دست فلسطینیها باقی بماند. در جریان این درگیریها در سال ۱۹۴۸، بیش از ۵۳۰ شهر و روستا در فلسطین با خاک یکسان و ۱۵ هزار فلسطینی شهید شدند و صدها فلسطینی به صورت دستهجمعی اعدام و قریب ۱۸ هزار نفر اقدام به مهاجرت کردند.
🔻 آیا این پایان داستان ملت فلسطین بود؟
🔹 ملت فلسطین بعد از این هجمههای سنگین، آرام آرام به بازسازی خود روی آورد. فلسطینیان به خوبی فهمیده بودند که برای بازپسگیری وطن و کسب عزت و هویت خویش، هیچ چارهای جز ایستادگی و مقاومت ندارند، پس شروع به تشکیل هستههای مقاومت کرده و مبارزه علیه رژیم اشغالگر صهیونیست را آغاز کردند. اولین جرقه ی جدی این رویکرد در سال ۱۹۸۷ و تحت عنوان انتفاضه اول یا انتفاضه ی سنگ آغاز شد، مبارزه و مقاومتی که تا سال ۱۹۹۳ یعنی ۶ سال ادامه پیدا کرد. هفت سال بعد، انتفاضه دوم در ۲۸ سپتامبر سال ۲۰۰۰ و در پی ورود «آریل شارون» نخستوزیر وقت رژیم اشغالگر قدس و تعدادی از نظامیان ارتش صهیونیستی به مسجد الاقصی آغاز شد؛ در واقع گشتزنی شارون و نظامیان صهیونیست در صحنهای قبله اول مسلمین منجر به تحریک احساسات و شعلهور شدن خشم فلسطینیان شد. این درگیریها در یک نقطه متوقف نماند و خیلی زود به شهرهای دیگر نوار غزه و کرانه باختری کشیده شد و فصل خونبار دیگری را در تاریخ کشور فلسطین رقم زد و طی آن بیش از ۴۴۱۲ فلسطینی اعم از پیر و جوان و کودک و زن به شهادت رسیدند و حدود ۴۸ هزار نفر نیز دچار مجروحیت شدند.
🔻 رویش جوانههای مقاومت اسلامی
🔹 اما ماجرا تازه آغاز شده بود و این درگیری ها باعث شده بود تا خون تازهای به ریشههای شجره طیبه جریان مقاومت تزریق شده و جوانان فلسطینی با انگیزه و امید بیشتری به مبارزه با صهیونیستهای اشغالگر بپردازند. جنگ ۲۲ روزه در سال ۲۰۰۸ موسوم به جنگ غزه، جنگ ۸ روزه در سال ۲۰۱۲، جنگ ۵۱ روزه در سال ۲۰۱۴ و جنگ ۱۱ روزه سیف القدس در سال ۲۰۲۱ از نبردهایی بودند که اگر چه رژیم صهیونیستی در آنها با توان خود کوشید تا جریان مقاومت را برای همیشه منکوب کند
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 ولی در هر کدام از این جنگها از راههای گوناگون، توسط گروههای مقاومت غافلگیر و ضربات سنگینی را متحمل شد و شکست خورد و آن هیمنه پوشالیای که ارتش اشغالگر برای خود ساخته بود فرو ریخت. با حمایت قاطع و صریح جمهوری اسلامی و مجاهدت نیروهای فداکار، جریان مقاومت در فلسطین و لبنان روز به روز تقویت و از دل تهدیدها، فرصتهای فراوانی خلق شد. موشک بهجای سنگ در دست مجاهدان انقلابی جریان مقاومت قرار گرفت و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد؛ نیروهای مقاومت با موشکهای فجر ۵ در جنگ غزه، با مورد اصابت قرار دادن بالگردها و هواپیماها با موشکهای ضدهوایی، بمباران تلآویو زیر چتر سامانه پدافندی موسوم به گنبد آهنین و هدف قراردادن ناوچه جنگی در دریای مدیترانه توسط نیروهای حزب الله و... معادلات و محاسبات سردمداران رژیم صهیونیستی و البته حامیان آمریکایی و غربی آنها را برهم زدند.
🔹 امروز قدرت رژیم صهیونیستی به شدت رو به افول و نشانههای تزلزل و ضعف این رژیم هویدا شده است. «رژیم صهیونیستی در عمر هفتادوپنجسالهی خودش هرگز گرفتاریهای هولناکی مثل امروز نداشته. اوّلاً «تزلزل سیاسی»؛ در چهار سال، چهار نخستوزیر عوض کردند... دوقطبی شدیدی در سرتاسر رژیم جعلی وجود دارد... این تظاهراتِ صدهزار نفری و دویستهزار نفری و بیشتر در تلآویو و در شهرهای مختلف دیگر، نشانهی این است... اعلام شده که بزودی تعداد کسانی که از اسرائیل دارند خارج میشوند، یهودیهایی که خارج میشوند، به دو میلیون [نفر] میرسد. این را اعلان کردند.» ۱۴۰۲/۱/۱۵ از سوی دیگر، توان و قدرت جریان مقاومت روز به روز در حال افزایش بوده و باعث پدید آمدن آمدن یک نیروی بازدارنده قوی در سطح منطقه شده است. همه این عوامل رژیم صهیونیستی را ضعیفتر از همیشه ساخته است. «امروز بحمداللّه شاهدِ افولِ تدریجیِ رژیمِ غاصب هستیم. این را همه دارند میبینند در دنیا. رژیم غاصب در حال افول تدریجی است، سرعتش هم روزبهروز بیشتر میشود. سالها است، چند سال است شروع شده این افول امّا اخیراً سرعتش بیشتر شده. این خیلی فرصت بزرگی است.»۱۴۰۲/۲/۲
🔹 در روزهای گذشته، بار دیگر رژیم صهیونیستی در جنایاتی آشکار به غزه حمله کرده و صحنههای تکان دهندهای از کشتار بیرحمانه زنان و کودکان و غیرنظامیان را رقم زده است. اقدامی که نشان از اشتباه محاسباتی سردمداران این رژیم داشته و با پاسخ قاطع گروههای فلسطینی مواجه شده است. مقاومت فلسطین در عملیات «ثار الأحرار» با موشکباران مناطق اشغالی، بار دیگر شکست قدرت بازدارندگی رژیم صهیونیستی را آشکار ساخته است. در هم شکسته شدن قدرت و امنیت رژیم صهیونیستی در کنار بحرانهای سیاسی عمیق این رژیم و اعتراضات گسترده درون سرزمینهای اشغالی و تحولات میدانی به نفع جبهه مقاومت، زنگ سقوط و اضمحلال رژیم اسرائیل را به صدا درآورده است. «مقامات خودشان[رژیم صهیونیستی] به طور مرتّب و پیدرپی هشدار میدهند که فروپاشی نزدیک است؛ رئیسجمهورشان میگوید، نخستوزیر سابقشان میگوید، رئیس امنیّت [ملّی]شان میگوید، وزیر دفاعشان [میگوید]؛ همهی آنها میگویند که فروپاشی ما نزدیک است؛ ما به هشتاد سالگی نمیرسیم. ما گفتیم «بیستوپنجسال دیگر را نمیبینید»، خودشان عجله کردند، زودتر میخواهند [از بین بروند]! » ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📚 ما ملتی هستیم که انس تاریخی با کتاب داریم
🔹 رهبر انقلاب: ما به عنوان ملت ایران و به عنوان یک ملت مسلمان، ارتباطمان با کتاب، ارتباط بنیانی و عمیق و کهن است. ما امروز و دیروز با مقولهی کتاب آشنا نشدهایم. در کشور ما، بخصوص بعد از انتشار اسلام، کتابخانههای عظیم، مجموعههای علمی، مکتوبات باارزش، یک سابقهی کهن تاریخ دارد. ما ملتی هستیم که با کتاب خیلی سابقه داریم؛ در طول قرنهای متمادی با کتاب انس داشتهایم. ۹۰/۴/۲۹
🖼 #سخن_نگاشت | #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
❤️ بهار کتاب
✏️ رهبر انقلاب: این ایامی را که نمایشگاه کتاب در تهران برگزار میشود، به نظر بنده باید #بهار_کتاب نامید.
✏️زیرا کتاب حقیقتاً مطرح میشود و گروههای زیادی از مردم - به ویژه جوانان - سراغ کتابفروشها میروند. یعنی کتابفروشها، فروشِ خوبی از این جهت دارند و کتاب هم واقعاً به دست مردم علاقهمند میرسد.
✏️البته سلیقه و توقّع من این است که ما در طول سیصد و شصت یا شصت و پنج روزِ سال، هر روز به قدر یک روزِ این نمایشگاه، فروش کتاب در کشور داشته باشیم. دل من این را میخواهد. اگر چنین هم بشود، زیاد نیست؛ چون کشور ما کشوری متمدّن و دارای تاریخ و فرهنگ است.
✏️ کشور ما مثل برخی از ممالک دنیا نیست که گذشتهی پربار و تاریخ و فرهنگ نداشته باشد. لذا در کشور ما اگر مردم ده برابر آنچه هم آمار اعلام میکنند، کتاب بخوانند، خیلی زیاد نخواهد بود و دور از توقّع نیست. ۱۳۷۵/۲/۲۲
🖼 #سخن_نگاشت | #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
📚 اگر کتاب «خون دلی که لعل شد» را خواندهاید
کتاب «متولد چهل و دو» را هم بخوانید.
♦️ نمایشگاه حضوری کتاب:
شبستان اصلی، راهروی ۲۲
♦️ نمایشگاه مجازی کتاب:
https://book.icfi.ir/
@KhameneiBook
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
📚 اگر کتاب «همرزمان حسین(ع)» را خواندهاید
کتاب «دو امام مجاهد» را هم بخوانید.
♦️ نمایشگاه حضوری کتاب:
شبستان اصلی، راهروی ۲۲
♦️ نمایشگاه مجازی کتاب:
https://book.icfi.ir/
@KhameneiBook
هدایت شده از ریحانه
🌷 قسم به چشم تر دختران فاطمیون
🖌 سرودهای از خانم عاطفه جعفری درباره رزمندگان افغانستانی مدافع حرم، که در مراسم رونمایی از تقریظ کتاب #خاتون_و_قوماندان قرائت شد.
درون خانه صبورند و پشتمان گرم است
زبانزداند زنان شهید پرور ما
قسم به چشم تر دختران فاطمیون
نرفته خاطره حاج قاسم از سر ما
📌 متن کامل شعر را ازاینجا بخوانید.
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
💬 #تحلیل_و_تبیین | در خاطرم شد زنده یاد فاطمیون
✍ یادداشتی به قلم آقای علیرضا مختارپور قهرودی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی به مناسبت رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب خاتون و قوماندان
✏️ کتاب خاتون و قوماندان شرح زندگی علیرضا توسلی، فاطمیون، مجاهدان افغان یا مدافعان حرم، نیست.
این کتاب بخشی از زندگینامۀ همسر شهید یعنی خانم امالبنین حسینی است، امّا راوی و نویسنده ناخواسته انگار نقشۀ گنج گرانبهایی را به قطعات متعدد بریده و نه همۀ آن قطعات بلکه برخی از بخشهای نقشه و نیز حوادث مستندی از مهاجران افغانستانی را در لابلای سطور و صفحات این کتاب قرار دادهاند.
✏️ امّا خوانندۀ بصیر و کاوشگر میتواند با دقت در مطالب کتاب این قطعات را بیابد و با گردآوردن آنها، و جستجو در دیگر منابع شاید به درک و فهم این گنجینۀ ذیقیمت راه یابد.
✏️ کوشش نگارندۀ این مقاله بهدست دادن سرنخهایی درحد اشاره به این قطعات است.
🔍بخوانید👇
https://khl.ink/f/52787
نسخه تابلو اعلانات (1).pdf
3.68M
🔖 نسخه #تابلو_اعلانات | شماره جدید نشریه خط حزب الله
📣 مطالبه مهم رهبر انقلاب از جامعه معلمین کشور:
احساس هویت ایرانی و اسلامی را در دانشآموزان زنده کنید
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📚 کتاب، دروازهای به سوی جهان دانش و معرفت
🔹 رهبر انقلاب: کتاب، دروازهئی به سوی جهان گستردهی دانش و معرفت است و کتاب خوب، یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است... کسی که با این دنیای زیبا و زندگی بخش، دنیای کتاب، ارتباط ندارد بیشک از مهمترین دستاورد انسانی و نیز از بیشترین معارف الهی و بشری محروم است... با این دیدگاه، به روشنی میتوان ارزش و مفهوم رمزی عمیق این حقیقت تاریخی را دریافت که اولین خطاب خداوند متعال به پیامبر گرامی اسلام این است که: بخوان! و در اولین سورهئی که بر آن فرستادهی عظیمالشأن خداوند فرود آمده، نام قلم به تجلیل یاد شده است: اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم. ۱۳۷۲/۱۰/۴
🖼 #سخن_نگاشت | #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
💬 #تحلیل_و_تبیین | مجاهدت فاطمیون از عوامل اصلی شکست تروریسم در منطقه بود
🎤 سردار محمدرضا فلاحزاده جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR
🔹 بدون شک یکی از عوامل اصلی شکست تروریسم بینالمللی داعش در منطقه و سوریه نیروهای افغانستانی لشکر فاطمیون بودند.
🔹 شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان فرمانده میدانی محور مقاومت نگاه ویژهای به عزیزان فاطمیون داشتند. این عزیزان هم خیلی زود در مدار فرماندهی محور مقاومت قرار گرفته و به یکی از بازوهای اصلی مشورتی و عملیاتی شهید سلیمانی تبدیل شدند.
🔹 شهید توسلی شخصیتی فکور، شجاع، طراح و عملیاتی داشت و در عین حال قناعت یکی از ویژگیهای اصلی او بود. در میدانی که نیروهای تحت امر او عملیات میکردند شاهد کمترین هزینه و تلفات مادی بودیم.
🔹 مردم افغانستان ویژگیها و شاخصههایی دارند که آنها را به مردمی مقاوم تبدیل کرده است. ایستادگی در برابر ابرقدرتها در افغانستان خصوصاً مبارزه با آمریکا نشان از روحیه مقاوم، ضد اشغال و ضدتروریسم افغانستانیها دارد.
🔍 ادامه مطلب
khl.ink/f/52804
💬 #تحلیل_و_تبیین | در مدار فرماندهی
🎤 سردار محمدرضا فلاحزاده جانشین نیروی قدس سپاه پاسداران در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR
🔹 شاید در ابتدا این تصور وجود داشت که حضور تعدادی از برادران افغانستانی در میدان سوریه، تنها یک دلگرمی برای دیگر رزمندگان خواهد بود و از سوی برخی نگاه راهبردی به حضور آنها وجود نداشت. اما در همان چند هفته اول با حضور این عزیزان در میدان نبرد ورق برگشت. پیروزیهای متعدد در میادین مختلف و سخت با سختکوشی و قناعت، شجاعت و دلاورمردی، تیزهوشی و قدرت یادگیری تخصصات نظامی باعث شد که نیروهای افغانستانی فاطمیون به یکی از بازوهای اصلی محور و جریان مقاومت تبدیل شوند.
🔹 شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان فرمانده میدانی محور مقاومت نگاه ویژهای به عزیزان فاطمیون داشتند. این عزیزان هم خیلی زود در مدار فرماندهی محور مقاومت قرار گرفته و به یکی از بازوهای اصلی مشورتی و عملیاتی شهید سلیمانی تبدیل شدند.
🔹 حاج قاسم در طراحی اکثر عملیاتها در میدان مقاومت، فرماندهان فاطمیون را دخیل میکرد و از توان و قدرت این نیروی جدید محور مقاومت بهره میجست. به لحاظ معنوی نیز ایشان دلبستگی عجیبی به فرماندهان و نیروهای افغانستانی پیدا کرده و در زمان حضورشان در میدان حتما زمان ویژهای را به سرکشی و ملاقات با رزمندگان فاطمیون اختصاص میدادند.
🔹 این نکته هم نباید فراموش شود که شهید سلیمانی شخصاً موضوعات مربوط به فاطمیون، چه در میدان و چه در عقبه را پیگیری میکردند و با حساسیت به دنبال رفع مشکلات این عزیزان بودند.
🔍 ادامه مطلب
khl.ink/f/52804
📚 در زمینه کتابخوانی باید سرآمد باشیم
🔹 رهبر انقلاب: اسلام به کتاب و خواندن و نوشتن اهمیت زیادی می دهد و ایران به عنوان کشوری که پرچمدار تفکر اسلامی است و اسلام در آن حاکمیت دارد باید در زمینه کتابخوانی و نیز تولید و نقد کتاب، سر آمد کشورهای جهان باشد و برای رسیدن به این هدف، کتاب و کتابخوانی در ایران اسلامی باید ده برابر آنچه که امروز مورد توجه قرار دارد؛ رواج و توسعه پیدا کند. ۱۳۷۵/۸/۱
🖼 #سخن_نگاشت | #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎙 #کلیپ_صوتی | جای کتاب را هیچ چیز نمیگیرد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، کمتوجهی به «کتاب و کتابخوانی» را یکی از موانع مهم رسیدن جامعهی ایرانی به جایگاه مطلوب خود میدانند: «[مردم] باید با کتاب اُنس پیدا کنند. در غیر این صورت، جامعهی ایرانی به هدف و آرزویی که دارد نخواهد رسید.» ۱۳۷۴/۲/۲۶ و معتقدند: «در جامعهی ما بیاعتنائی به کتاب وجود دارد. گاهی آدم میبیند در تلویزیون از این و آن سؤال میکنند: آقا شما چند ساعت در شبانهروز مطالعه میکنید، یا چقدر وقت کتابخوانی دارید؟ یکی میگوید پنج دقیقه، یکی میگوید نیم ساعت! انسان تعجب میکند. ما باید جوانان را به کتابخوانی عادت دهیم، کودکان را به کتابخوانی عادت دهیم؛ که این تا آخر عمر همراهشان خواهد بود.» ۱۳۹۱/۷/۲۰
📚 #بهار_کتاب
🎧 بشنوید👇
📢 پس از سه سال، صبح امروز (یکشنبه) صورت گرفت
📷 بازدید رهبر انقلاب اسلامی از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🔻 حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز (یکشنبه) با حضور در محل مصلی تهران از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کردند. رهبر انقلاب اسلامی در این بازدید ضمن گفتگو با ناشران و فعالان عرصه کتاب و قلم، در جریان تازههای نشر قرار گرفتند.
🔹️ برگزاری این رویداد مهم فرهنگی و بینالمللی از سال ۱۳۶۶ در زمان ریاست جمهوری آیتالله خامنهای آغاز شده و پس از آن در اکثر سالهای برگزاری ایشان در نمایشگاه کتاب حضور یافتهاند. بازدید رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب، پس از سه سال و باتوجه به پایان یافتن محدودیتهای کرونایی در پنجمین روز برگزاری این نمایشگاه انجام شد.
📚 #بهار_کتاب
Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 لحظاتی از بازدید صبح امروز رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب:
برای جذب کودکان و نوجوانان هرچقدر میتوانید از لحاظ کمیت و کیفیت کار کنید. هنوز داستانهای خارجی مربوط به کودک غلبه دارد که عیب بزرگی است.
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
📸 #گزارش_تصویری | بازدید رهبر انقلاب اسلامی از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران. ۱۴۰۲/۲/۲۴
📚 #بهار_کتاب
💻 تصاویر به مرور تکمیل میشود، در👇
https://khl.ink/f/52813
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب، صبح امروز در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب، خطاب به آقای مرتضی سرهنگی: ما کارهایی که از برکات فعالیت شماست را همینطور به تدریج میبینیم. این خاطرات و اینها که چاپ میشود در واقع منشأش شما هستید. خدا انشاءالله حفظتان کند.
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
44.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 به رغم گسترش فضای مجازی، کتاب همچنان در جایگاه والای خود قرار دارد
🔹 رهبر انقلاب ساعتی پیش در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، در پایان بازدید از نمایشگاه کتاب: فرهنگسازی کشور نیازمند کتاب است و بهرغم گسترش فضای مجازی، کتاب همچنان در جایگاه والای خود قرار دارد.
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) به مدت سه ساعت از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب در محل مصلای تهران بازدید کردند.
🔹 رهبر انقلاب در این بازدید که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشت، درجریان تازههای نشر و کتابهای ارائه شده در نمایشگاه قرار گرفتند و همچنین با صاحبان غرفهها و ناشران به گفتگو پرداختند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پایان بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، ضمن ابراز خرسندی فراوان از این بازدید، نمایشگاه کتاب را یک همایش عظیم مردمی با جنبه غالب فرهنگ، توصیف کردند و گفتند: بحمدالله در نمایشگاه کتاب نشانههای مژدهبخش و همتها و انگیزههای خوب جوانانه مشاهده میشود.
🔹 رهبر انقلاب افزودند: استقبال مردم از نمایشگاه کتاب براساس آمارهای ارائه شده بالا و میزان کتابهای خریداری شده نیز خیلی خوب بوده است.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای موضوع نشر کتاب در کشور را بهرغم برخی زمینههای نامساعد، رو به پیشرفت خواندند و خاطرنشان کردند: عمده زمینههای نامساعد در زمینه نشر مربوط به گرانی کاغذ و در برخی موارد، نامرغوب بودن کاغذ است، البته وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرهای خوبی درباره آغاز مقدمات تولید کاغذ مرغوب دادند که امیدواریم این اقدامات به شکسته شدن قیمت بالای کتاب منجر شود.
🔹 ایشان تاکید کردند: نشر، یک بخش مهم از موضوع کتابخوانی در کشور است و باید امور مربوط به آن، روان و خوب و فراگیر باشد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی افزودند: باوجود مشکلات در عرصه نشر، تعداد عناوین کتابهای چاپ شده بالا است اما در عین حال شمارگان چاپ کتاب نسبتا پایین است.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای، کتاب را موضوع مهمی خواندند و تاکید کردند: فرهنگ سازی کشور همواره احتیاج به کتاب دارد و بهرغم گسترش فضای مجازی، کتاب همچنان درجایگاه بسیار والای خود قرار دارد.
🔹 ایشان تولید کارهای هنری و رسانهای خوب را نیازمند کتاب و مطالعه دانستند و گفتند: من همواره مردم و بهخصوص جوانان را به خواندن کتاب توصیه میکنم اما امروز تاکید ویژهای بر لزوم کتابخوانی و مطالعه برنامه سازان رسانهای، فعالان در عرصه هنری و هنرهای نمایشی و اهالی مطبوعات دارم.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سهم بالای کتابهای کشور از تألیفات داخل، در خصوص موضوع ترجمه کتابهای تالیف داخل نیز خاطر نشان کردند: ترجمه کتابهایی که در داخل نوشته میشوند باید مورد توجه جدی قرار گیرد البته باید برای ترجمه این کتابها از مترجمینی استفاده شود که تبحر کامل را داشته باشند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگری از این مصاحبه، موضوع کتاب کودک و نوجوان را مورد تاکید قرار دادند و گفتند: باید تا آنجا که امکان پذیر است در زمینه تولید کتابهای کودکان و نوجوانان متناسب با فرهنگ خودمان، تلاش شود تا از کتابهای بیگانه بینیاز شویم.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به علاقه خود و صرف وقت برای مطالعه کتابهای مختلف بهویژه کتابهای خاطرات مربوط به دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم خاطرنشان کردند: این کتابهای خاطرات بسیار باارزش هستند و گونهای جدید از تولید کتاب به شمار میروند که بانوان نویسنده در این زمینه بسیار فعال هستند و نوشتههای خوبی دارند.
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 #خبر | بازدید رهبر انقلاب اسلامی از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران. ۱۴۰۲/۲/۲۴
📚 #بهار_کتاب
🔍 از اینجا بخوانید👇
https://khl.ink/f/52814
4_5983239384378380506.mp3
4.64M
🎙 بیانات رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در پایان بازدید از سیوچهارمین نمایشگاه کتاب تهران
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir