🔰 #تیتر_یک سایت KHAMENEI.IR
🔻 تاکید رهبر انقلاب بر شکوفا کردن ابزارهای فرهنگی در اولین دیدار دولت سیزدهم
👈🏻 ساختار فرهنگی و رسانهای کشور به بازسازی انقلابی نیاز دارد
💻 @Khamenei_ir | #دیدار_هیئت_دولت
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #تحلیل_و_تبیین |عشق و علاقه علامه حکیمی به امام خمینی(ره)
🔻ایشان میگفت وقتی حضرت امام نهضت را شروع کردند، ما همهی آرزوها و آمالهایمان را در امام دیدیم. ما امام را تبلور عدالت اسلامی، تبلور عاشورای حسینی و تبلور عالم حقیقی دیدیم.
🎞 روایت حجتالاسلام مروی از مراودات مرحوم علامه حکیمی با رهبر انقلاب را در آدرس khl.ink/dRc60 ببینید
🚨 در روز هفدهم شهريور۵۷ رهبرانقلاب در كدام شهر بودند | ماجرای نامه ايشان به يكی از افراد قم
🔻من از روز #هفدهم_شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
⚠️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه #عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان #تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این #احساس_خطر را کردم.
🔹آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
🔹روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم.
🔺من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۰۶/۱۹
💻 @Khamenei_ir
حمايت آمريكا از پهلوی.mp3
2.67M
🎙بشنوید| حمایت آمریکا از دیکتاتوری پهلوی بعد از کشتار مردم
🗓به مناسبت سالروز قیام ۱۷ شهریور و کشتار مردم توسط مأموران رژیم پهلوی
💻 @Khamenei_ir
هیئت دولت.pdf
5.66M
📊 نمودار درختی | بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم
💻 @Khamenei_ir | #دیدار_هیئت_دولت
پیام تسلیت رهبر انقلاب به حضرت آیتالله مکارم شیرازی در پی درگذشت برادر ایشان
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به حضرت آیتالله آقای مکارم شیرازی درگذشت برادر ایشان را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیة الله آقای مکارم شیرازی دامت برکاته
درگذشت اخوی مکرّم آن جناب را تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی برای ایشان و بقاء عمر و عافیت جنابعالی را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۸ شهریور ۱۴۰۰
🔰 #تحلیل_و_تبیین | توبه روشنفکرانه
👈🏼 چرا زندگی پر فراز و نشیب جلال آلاحمد یک مسیر رو به تکامل بود؟
🗒 همزمان با سالروز درگذشت جلال آلاحمد پایگاه KHEMANEI.IR در گزارشی تحلیلی به بررسی شخصیت وی پرداخته است.
🔻 رهبر انقلاب درباره شخصیت جلال عقیده دارند: «... روزی تودهای بود. روزی ضد تودهای بود و روزی هم نه این بود و [نه] آن. بخش مهمی از شخصیت جلال و جلالت قدر او همین عبور از گردنهها و فرازونشیبها و متوقّف نماندن او در هیچکدام از آنها بود. کاش چند صباح دیگر هم میماند و قلههای بلندتر را هم تجربه میکرد.»
▫️در ادامهی همان یادداشت هویت و ماهیت سیر زندگی مرحوم آلاحمد را چنین تشریح میکنند: «در نظر من، آلاحمد، شاخصهی یک جریان در محیط تفکر اجتماعی ایران است... در یک کلمه میشود آن را توبهی روشنفکری نامید. با همهی بار مفهوم مذهبی و اسلامی که در کلمه توبه هست.»
▫️در چنین نگاهی، میتوان شاخصهی اصلی شخصیتهایی مانند جلال و جریانهای شبیه به آن را جریان توبه و یا بهعبارت لغویاش جریان بازگشت دانست. اگر سخن از بازگشت کنیم، سوال بعدی این خواهد بود که بازگشت از کدام مسیر؟ بازگشت از مسیر قهر با سنتهای فکری و فرهنگی خودی!
▫️مهمترین دلیل نگاه منفی جامعهی روشنفکری داخلی به جلال هم بهدلیل همین مسائل بود. روشنفکر دست به قلمی که به تعبیر حضرت آیتالله خامنهای در روزگاری که او را شناختند، نهتنها ضد مذهب نبود، بلکه گرایش به مذهب داشت…
🔍 ادامه این گزارش را در آدرس khl.ink/FlKu3 بخوانید
🏴پیام تسلیت رهبر انقلاب به آقای حسن رحیمپور ازغدی در پی درگذشت آقای حاج حیدر رحیمپور
🔰بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔻جناب آقای حسن رحیمپور ازغدی، دانشمند متفکر، دام بقائه
🔹️درگذشت پدر گرامی آن جناب، مرحوم آقای حاج حیدر آقارحیمپور رحمةالله علیه را به شما و والدهی گرامی و دیگر بازماندگان محترم و همه دوستان و همفکران آن مرحوم تسلیت عرض میکنم.
🔸️سالهای متمادی تلاش صادقانهی برخاسته از غیرت دینی و انگیزهی تحقق احکام و معارف اسلامی، نمایشگر بخش مهم زندگی آن مرحوم است و این موجب رضا و رحمت الهی و علو درجات اخروی ایشان خواهد بود انشاءالله.
🔹️دوام توفیقات جنابعالی را از خداوند مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۰۶/۱۹
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | خاطره رهبر انقلاب از دوران جوانی سرلشکر فیروزآبادی و تذکر بجایی که وی در یکی از جلسات تفسیر قرآن مشهد در سالهای قبل از انقلاب داد.
🗒 دیدار دانشجویان سال۱۳۹۴
💻 @Khamenei_ir
🔰 خط حزبالله ۳۰۵ | جوانان، میداندار فرهنگ
🔻 شمارهی سیصد و پنجم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «جوانان، میداندار فرهنگ» منتشر شد.
👈 خط حزبالله در شماره سیصد و پنجم با عنوان "جوانان، میداندار فرهنگ" به مناسبت اشاره رهبر انقلاب به موضوع فرهنگ در دیدار اخیر با هیئت دولت، اهمیت نقشآفرینی جوانان در این عرصه و حمایت از مجموعههای فرهنگی از سوی دولتمردان را بررسی کرده است.
🔹️ خط حزبالله به مناسبت بیانات حضرت آیتالله خامنهای در اولین دیدار با دولت سیزدهم که فرمودند: « اعتماد مردم بزرگترین سرمایهی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند، با شما راه میآیند و کمکتان میکنند؛ این بزرگترین سرمایه است برای دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند که البتّه این متأسّفانه یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید این را.» در اطلاعنگاشتی، راهکارهای افزایش امید و اعتماد مردم را مرور کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم مرتضی کریمی تقدیم میشود.