🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان | ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
💠توصیه به وزیر آموزش و پرورش:
📜ما از لحاظ تصمیم و قانون و سند خوب هیچ کمبودی نداریم. مهم این است که به این تصمیمها عمل بشود.
⭕️بروید دنبال عمل جدّی و مجاهدانه
💠ارزش معلّم:
کلمهی معلّم دو کاربرد دارد:
1️⃣ معلّم به معنای آموزنده
2️⃣ معلّمِ آموزش و پرورش
🔺بار ارزشی کاربرد دوّم، دو برابرِ بار ارزشی کاربرد اوّل است؛ برای خاطر مخاطب این تعلیم.
🔹مخاطبین شما در بهترین سنّ تأثیرپذیری و تربیتپذیری هستند.
🔹زیرساخت اصلی هر تمدّنی، منابع انسانی است. این نسل را شما میخواهید امروز بسازید.
♦️خصوصیات این نسل:
🔸خودساخته
🔸دارای هویت
🔸بدون دلباختگی به تمدن منسوخ شرق و غرب
🔸دانا و دانشمند
🔸کارآمد و ماهر
🔸آشنا با سبک زندگی اسلامی و سنتهای ایرانی
💠نکات و توصیههایی خطاب به آموزش و پرورش و معلمین:
📌مشکلاتی وجود دارد در آموزش و پرورش. برطرف کردن اینها، احتیاج دارد به تدبیر، مجاهدت و حوصله ورزیدن.
📍ما به ابزارهایی احتیاج داریم:
🔍توجه به اهمیّت متن آموزشی
🔍توجه به کمّیّت و کیفیّت معلّمان
🏷مسائل مربوط به کلّیّت آموزش و پرورش:
💎ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای هویّت ملّی بشود.
📍مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حدّ علمآموزی این است:
↙️ پیدا کردن هویت ملی و اعتماد به نفس ملی
↙️ آشنایی با افتخارات کشور
❓شما بین بچّههای مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمیآشتیانی را با آن همه خدمات، میشناسند و مثلاً رونالدو را چند درصد میشناسند!
❓قضایای انقلاب را چه تعدادی از این بچّههای امروز، نسل سوّم و چهارم، درست میدانند؟ از امام بزرگوار، چقدر اطّلاع دارند؟
🛡باید یک ملّت بتواند در مقابل زورگوییها مقاومت بکند؛ این را باید از بچّگی یاد بگیریم.
❎یک نکتهی دیگر تفکیک بین علم نافع و علم لاینفع است.
🔍الان در دبیرستانها و شاید در دبستانهای ما دانشهایی تدریس میشود که هیچ فایدهای به حال امروز و آیندهی این دانشآموز ندارد.
📍یک بخش از وقت به آموزش و مهارتها صرف بشود:
👈 سبک زندگی اسلامی؛
👈 تعاون، همکاری اجتماعی؛
👈 نظم و قانونگرایی؛
👈 روح مطالعه و احساس تحقیق؛
👈 فعّالیّتهای جهادی؛
👈 مبارزه با آسیبهای اجتماعی؛
↙️نکتهی بعد مربوط به سند تحوّل است
❌آنچه واقعیّت دارد این است که به این سند تحوّل عمل نشده.
📥اگر معتقدند که ایرادی در این سند هست، خیلی خب، به روز کنند آن را.
📊برای سنجش پیشرفت هم باید شاخص معیّن بشود.
🏷مسائل مربوط به خصوصِ معلّمین:
📌در درجهی اوّل خود معلّمین باید نقش خودشان را احساس کنند و بدانند چه کار بزرگی بر عهدهی آنها است؛ خسته شدن، کار را کوچک انگاشتن به خاطر برخی از مشکلات خطا است.
❇️معلّم احساس کند امانتدار است؛ آن امانتی هم که به او سپرده شده که باید از زیر دست او سالم و با ارزش افزوده خارج بشود، عزیزترین امانتها است.
✅یک نکتهی دیگر مسئلهی دانشگاه فرهنگیان است و دانشگاه شهید رجائی و همهی مراکز تربیت معلّم... واقعاً تشکیل این دانشگاهها کار لازمی بود و اهتمام به آنها هم خیلی مهم است.
⭕️رشتهی تحصیلی بسیاری از معلّمها با درسی که میدهند منطبق نیست... البتّه میدانم ناشی از کمبود معلّم است... امّا به هر حال باید فکر کرد روی این مسئله.
🌷در دوران کرونا معلّمین واقعاً زحمت کشیدند، ما صمیمانه از معلّمین در این زمینه تشکّر میکنیم.
📍سفارش من در مورد مسائل معیشت، همان سفارش همیشگی است.
👈مسئلهی بیمه، بازنشستگی، هزینههای درمان، اینها مسائل مهمّی است، به اینها بایستی حتماً توجّه کرد.
🌟ما توقّعات زیادی را متوجّه آموزش و پرورش میکنیم، شما معلّمین منتظر نمانید، با ابتکارات شخصی خودتان خیلی کارها میتوانید انجام بدهید.
💻 @Khamenei_ir
🔰 دیدارنگار ۹۸ | مجموعه آگاه، بابصیرت و متعهّد
📝 ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگران ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🔺️ «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «روایت تاریخی»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
⏪ در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «مجموعه آگاه، بابصیرت و متعهّد» مشکلات و اعتراضات جامعه کارگری و مرزبندی آنان با دشمن مورد بررسی قرار گرفته است.
📥 نسخه PDF👇
🔰 #بازنشر
🌷 لوح | رویش جهادی
🔺️ رهبر انقلاب: سعید کاظمی آشتیانی شخصیت ارزشمند کانون امید و ابتکار و نوآوری بود. افسوس خوردم. وی یکی از فرزندان صالح انقلاب و از رویشهای مبارکی بود که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند. ۱۳۸۴/۱۰/۱۵
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=38639
🔰 #اطلاعنگاشت | زنگِ مهارتآموزی
🔍 مروری بر نکات رهبرانقلاب دربارهی آموزش مهارتها به دانشآموزان
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در #دیدار_معلمان، به مسئلهی #علم_نافع و مفید برای دانشآموزان اشاره کردند و تأکید کردند: «یک بخش از وقت به آموزش و مهارتها صرف بشود.»
☝️ ایشان خطاب به مسئولان آموزش و پرورش چند مورد از مهارتهای مورد نیاز دانشآموزان را بیان کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir
📸 شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر #قطر و هیئت همراه عصر امروز (پنجشنبه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. ۱۴۰۱/۰۲/۲۲
💻 @Khamenei_ir
🔰 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (پنجشنبه) در دیدار آقای شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر و هیئت همراه با تأکید بر افزایش همکاریهای سیاسی و اقتصادی دو کشور، راهحل مسائل منطقه را گفتوگو بدون دخالت عوامل خارجی دانستند و با اشاره به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، گفتند: توقع از جهان عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی در مقابل این جنایتهای آشکار است.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، استحکام و پایداری روابط ایران و قطر را به نفع هر دو کشور دانستند و افزودند: سطح کنونی ارتباطات اقتصادی دو کشور بسیار پایین است و باید چند برابر شود، همچنین در مسائل سیاسی نیز زمینه برای تبادلنظرهای بیشتر وجود دارد که امیدواریم این سفر مبدأ جدیدی برای گسترش همکاریها باشد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی با تأیید سخنان امیر قطر در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ظلم چند دهساله صهیونیستهای خبیث به مردم فلسطین را واقعیتی تلخ و ضربهای به دنیای اسلام و جهان عرب خواندند و گفتند: در مقابل این جنایتها، توقع جمهوری اسلامی ایران از دنیای عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی است.
🔹 ایشان با اشاره به سخنان امیر قطر درباره حوادث سال گذشته محله شیخ جرّاح، خاطرنشان کردند: در آن قضیه، حمایت برخی کشورهای عربی از مردم فلسطین حتی به اندازه بعضی اروپاییها هم نبود و هیچگونه موضعگیری نکردند که اکنون نیز همینگونه عمل میکنند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: این رویکرد کشورهای عربی اگر از ترس رژیم صهیونیستی یا از روی طمع به آن است، باید بدانند امروز رژیم اشغالگر نه در شرایطی است که میتوان به او طمع داشت و نه از او ترسید.
🔹 ایشان راهحل مسائل منطقه را بهدست کشورهای منطقه و از طریق گفتوگو دانستند و افزودند: مسائل سوریه و یمن نیز با گفتوگو قابل حل است البته گفتوگو نباید از موضع ضعف باشد، در حالیکه طرفهای مقابل یعنی عمدتاً آمریکا و دیگران به قدرت نظامی و مالی متکی هستند.
🔹 رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه برای اداره منطقه احتیاجی به دخالت دیگران نیست، گفتند: صهیونیستها هر جا پا میگذارند فساد ایجاد میکنند و هیچ قدرت و امتیازی نیز نمیتوانند به کشورها بدهند، بنابراین ما کشورهای منطقه هر چه میتوانیم باید روابط خود را از طریق همفکری و همکاری تقویت کنیم.
🔹 ایشان با اشاره به قرارهای تعیینشده بین ایران و قطر، تأکید کردند: این قرارها در زمانبندی معین و مشخص، عملیاتی شود.
🔸 در این دیدار که آقای رئیسی رئیسجمهور کشورمان نیز حضور داشت، امیر قطر با ابراز خرسندی از دومین سفر خود به ایران، به جایگاه برجسته رهبر انقلاب اسلامی در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین ناگوار است و همه باید در برابر حوادث فلسطین ایستادگی کنیم.
🔸 امیر قطر با اظهار تأسف از شهادت یک خبرنگار زن در جنین به دست نظامیان صهیونیست افزود: صهیونیستها با خونسردی تمام این جنایت را انجام دادند.
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی همچنین راهحل مسائل کشورهای منطقه از جمله سوریه، عراق و یمن را گفتوگو دانست و درباره روابط اقتصادی ایران و قطر نیز خاطرنشان کرد: کمیته اقتصادی بین دو کشور فعال شده و امیدواریم تا سال آینده همکاریهای اقتصادی ارتقاء قابل توجهی پیدا کند.
💻 @Khamenei_ir
📸 #گزارش_تصویری | دیدار امیر قطر و هیئت همراه با رهبر انقلاب اسلامی
🎞 ادامه تصاویر👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=50234
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #روایت_یک_خبرنگار | سرمشقِ معلمی
🔺 روایتی از دیدار روز گذشته معلمان با رهبر انقلاب
🏷 #دیدار_معلمان
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/50225
🔰 #تحلیل_و_تبیین | چرا به او علاقه داشتم؟
📝 یادداشتی برای بازخوانی «الگویِ جهاد علمی» در شخصیت و عملکردِ «دکتر کاظمی آشتیانی» بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔻 «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، همین است. حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او، پیگیری او، یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹 اما چرا شخصیتی چون دکتر کاظمی آشتیانی اینچنین مورد توجه و تأیید رهبری قرار گرفته و در بُرهههای مختلف به عنوان نمونه و الگو به جامعه و بهخصوص جوانان و نخبگان معرفی میشود؟ چه نقاط شاخص و برجستهای در روحیه و عملکرد ایشان نهفته است که اینگونه مورد توجه و علاقهی رهبری بوده است؟ وجوه و ابعاد الگوبخشِ دکتر کاظمی آشتیانی به عنوان مُدلی عینی و عملیاتی برای حرکتِ امروز بخشهای مختلف کشور و بهخصوص جامعهی علمی و نخبگانی کدام است؟
🔍 ادامه را بخوانید👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=28544
🔰 #بازنشر | سالگرد شهادت
✍🏼دست نوشته رهبرانقلاب بر تصوير #شهید_ناظری
🔺 فرمانده نیروهاى ویژه دریایى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #استوری | رهبر انقلاب، روز گذشته در #دیدار_معلمان: خب دنیا، دنیای زورگویی است؛ همه زور میگویند، هر که بتواند زور بگوید زور میگوید؛ بزرگ و کوچک هم ندارد، شرق و غرب هم ندارد؛ باید یک ملّت بتواند در مقابل زورگوییها مقاومت بکند؛ این را باید از بچّگی یاد بگیریم ، این از نوجوانی باید در ما نهادینه بشود.
💻 @Khamenei_ir
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🔻 تاکید رهبر انقلاب در دیدار امیر قطر بر منافع استحکام روابط و تقویت ارتباطات اقتصادی دو کشور
👈🏻 توقع از جهان عرب، ورود صریح به میدان عمل سیاسی در مقابل جنایتهای آشکار صهیونیستهاست
🔺 امروز رژیم اشغالگر در شرایطی است که نه میتوان به او طمع داشت و نه از او ترسید
🔍 بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=50233
🔰 #اطلاعنگاشت | ستون اصلی خیمه تولید
👈 نگاهی به افتخاراتِ جامعهی بابصیرت و متعهّدِ کارگری
🔻 رهبرانقلاب در #دیدار_کارگران بخشی از انگیزههای ملی و درخشان جامعهی کارگری در عرصههای مختلف انقلاب را بیان کردند که رسانه KHAMENEI.IR این موارد را در این اطلاعنگاشت مرور میکند.
📥 چاپ👇
https://khl.ink/f/50237
🔰 #سخننگاشت | نسلی باهویّت، برای ساختن تمدن نوین اسلامی لازم است
🔻 رهبر انقلاب، در #دیدار_معلمان: نسلی که خودساخته است، دارای هویّت است؛ هویّت ایرانی ـ اسلامی محکم و عمیقی دارد، دلباخته و فریفتهی این و آن و بازماندههای تمدّن منسوخشدهی شرق و غرب نیست؛ نسلی است دانا، دانشمند، کارآمد، ماهر، آشنا با سبک زندگی اسلامی و سنّتهای ایرانی؛ یک چنین نسلی لازم است تا بتواند #تمدن_نوین_اسلامی را بسازد. ۱۴۰۱/۲/۲۱
💻 @Khamenei_ir
🔰 #سخننگاشت | از زحمات مضاعف معلمین در دوران کرونا صمیمانه تشکر میکنیم
🔻 رهبر انقلاب، در #دیدار_معلمان: دوران کرونا برای معلّمین دوران سختی بود... در یک دورانی معلّم کار مضاعف میکرد؛ یعنی هم در کلاس، شاگرد حضوری داشت، هم بایستی با این برنامههای اینترنتی و فضای مجازی و امثال اینها کار میکرد؛ یعنی در واقع کار مضاعف انجام میداد؛ خیلی زحمت شد برایشان. ما صمیمانه از معلّمین در این زمینه تشکّر میکنیم. ۱۴۰۱/۲/۲۱
💻 @Khamenei_ir
🔰 #سخننگاشت | باید از بچگی یاد بگیریم در مقابل زورگویی مقاومت کنیم
🔻 رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان: دنیا، دنیای زورگویی است؛ همه زور میگویند، هر که بتواند زور بگوید زور میگوید؛ بزرگ و کوچک هم ندارد، شرق و غرب هم ندارد؛ باید یک ملّت بتواند در مقابل زورگوییها #مقاومت بکند؛ این را باید از بچّگی یاد بگیریم، این از نوجوانی باید در ما نهادینه بشود. ۱۴۰۱/۲/۲۱
💻 @Khamenei_ir
🔰 خط حزبالله ۳۴۰ | کارگران، ستون خیمه تولید
🔻 شماره سیصد و چهلم هفته نامهی خط حزبالله با عنوان «کارگران، ستون خیمه تولید» منتشر شد.
👈 گزارش این هفته خط حزبالله به مناسبت دیدار اخیر با کارگران، نگاهی به تأکیدات رهبر انقلاب درباره رسیدگی به مطالبات و مشکلات جامعه کارگری داشته است.
📝 یادداشت هفته خط حزبالله، با عنوان «دانشگاه آرمانگرای انقلابی» به این سؤال که، چرا باید نسبت به «هویتزدایی» و «آرمانزدایی» از دانشگاه حساس بود؟ پاسخ داده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم حسن رجائیفر تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
🔰 حضور انتشارات انقلاب اسلامی در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🔻 انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنهای، با بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب از منشورات رهبر معظم انقلاب در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حاضر شده است.
👈 علاقمندان می توانند برای تهیه کتابهای انتشارات انقلاب اسلامی به صورت حضوری تا ۳۱ اردیبهشت ماه، به مصلی حضرت امام خمینی(ره) مراجعه کنند.
📍 شبستان اصلی، ناشران عمومی، راهروی۶، ستون ۲۸
🔺️ همزمان با نمایشگاه حضوری، نمایشگاه مجازی کتاب تهران هم برگزار میشود و سفارش های شما به سراسر ایران ارسال خواهد شد.
💻 نشانی سایت نمایشگاه مجازی:
www.book.icfi.ir
KHAMENEI.IR
📚 سه کتاب تفسیر از رهبر معظم انقلاب به نمایشگاه کتاب رسید
📢 سه عنوان از دوازده عنوان تفاسیر رهبر معظم انقلاب از سوی انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مدظلهالعالی) منتشر شد.
🔻 تفسیر سوره جمعه، تفسیر سوره حشر و تفسیر سوره حمد، سه عنوان از دوازده عنوان کتب تفسیری رهبری است که از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر و به نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رسید.
🔸 کتاب تفسیر سوره جمعه، متن ویراستهی جلسات تفسیر این سوره است که در دوران مسئولیت ریاست جمهوری آیت الله العظمی خامنهای در جمع پاسداران و اعضای دفتر ریاست جمهوری در ۸ نوبت از اواخر سال ۱۳۶۱ تا اردیبهشت ۱۳۶۲ صورت گرفته است.
🔸 جلسات تفسیر سوره حشر نیز، در دوران ریاست جمهوری معظمله در ۱۰ جلسه از هجدهم تیرماه تا بیست و سوم مهرماه ۱۳۶۲ برگزار شده و کتاب حاضر، متن ویراستهی جلسات مذکور است.
🔸 جلسات تفسیر سورهی حمد، در دوران رهبری معظمله با حضور دانشجویان از پانزدهم اسفند ۱۳۶۹ تا هجدهم اردیبهشت ۱۳۷۰ در حسینهی امام خمینی (قدسسره) برگزار شده است و این کتاب، برآیند جلسات مذکور است که به همت انتشارات انقلاب اسلامی به زیور طبع آراسته شده است.
👈🏻 لازم بذکر است، پیش از این، چهار کتاب تفسیر رهبری شامل تفاسیر سورههای مجادله، تغابن، ممتحنه و برائت از سوی این انتشارات روانهی بازار نشر شده بود و در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز، این چهار عنوان با طرح جلد و صفحهآرایی جدید در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.
🔺 غرفه انتشارات انقلاب اسلامی در شبستان اصلی راهروی شماره ۶ واقع شده و مخاطبان تا ۳۱ اردیبهشت ماه میتوانند برای تهیهی کتب انتشارات مراجعه کنند.
💻 نشانی سایت نمایشگاه مجازی:
www.book.icfi.ir
KHAMENEI.IR
📚 پرفروشهای سه روز نخست انتشارات انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب
🔻 کتابهای «جهاد تبیین»، «بستهی محصولات فرهنگی سرباز»، «تفسیر سوره حمد»، «روش تحلیل سیاسی»، و «تفسیر سوره جمعه» پنج عنوان از پرفروشهای انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مدظلهالعالی) در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است.
👈🏻 «جهاد تبیین» موضوعی است که در بیانات حضرت آیتاللّه خامنهای بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته و رهبر انقلاب اسلامی ابعاد مختلف آن را توصیف کردهاند. ایشان «جهاد تبیین» را یک فریضهی قطعی و فوری میدانند و در این عرصه، هر کسی که میتواند باید اقدام کند و سکوت در برابر تحریفات جایز نیست.
👈🏻 «بستهی محصولات فرهنگی سرباز» شامل ۲۱ کارت پستال از عکسهای دیده نشده و کمتر دیده شدهی شهید حاج قاسم سلیمانی، پوستر «یا حسین فرماندهی از آن توست»، کتاب مصور قاف شامل خاطرات حاج قاسم، کتاب یاران سلیمانی شامل بیانات مقام معظم رهبری در جمع خانوادههای شهدای مدافع حرم است.
👈🏻 کتاب تفسیر سوره حمد، متن ویراستهی جلسات تفسیر این سوره است که در دوران رهبری معظمله در طی سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور دانشجویان برگزار شده است.
👈🏻 کتاب روش تحلیل سیاسی، مجموعه بیانات رهبری دربارهی مهارتها و فنون تحلیل سیاسی است.
👈🏻 کتاب تفسیر سوره جمعه نیز متن ویراستهی جلسات تفسیر این سوره است که در دوران مسئولیت ریاست جمهوری آیت الله العظمی خامنهای در جمع پاسداران و اعضای دفتر ریاست جمهوری در طی سالهای ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲ صورت گرفته است.
🔺 مخاطبان میتوانند برای تهیهی این کتب و دیگر عناوین انتشارات انقلاب اسلامی تا ۳۱ اردیبهشت به شبستان اصلی راهروی ۶ مراجعه کنند.
💻 نشانی سایت نمایشگاه مجازی:
www.book.icfi.ir
📚 نشست های تخصصی انتشارات انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب
📢 انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مدظلهالعالی) در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، ۱۰ نشست تخصصی با محوریت آثار رهبر معظم انقلاب برگزار خواهد کرد.
🔹 یکی از نشست های تخصصی که هر روز در سه نوبت و ساعتهای ۱۱، ۱۴ و ۱۸ در محل غرفهی انتشارات برگزار خواهد شد، نشست تخصصی ضیاء امین است که به معرفی اندیشه و آثار رهبری اختصاص دارد.
🔺 لازم بذکر است، غرفهی انتشارات انقلاب اسلامی در شبستان اصلی، ورودی ۱۸، راهروی شماره ۶ واقع شده است.
💻 نشانی سایت نمایشگاه مجازی:
www.book.icfi.ir