🔰مناجات با خدا و راز و نیاز با ائمه
به انسان آرامش میدهد
💠رهبر انقلاب: این آرامش روانیِ ناشی از انتظار فرج، این اطمینان نفْسی را که انسان دارد که نفْس او و دل او تلاطم ندارد، میشود افزایش داد؛ به وسیلهی دعا و مناجات با پروردگار؛ یا راز و نیاز کردن با ائمّهی هدیٰ (علیهم السّلام) که نزدیکترین آحاد عالَم وجود به پروردگار متعال هستند، به انسان امکان اطمینان و آرامش میدهد.
٩٩/٠١/٢١
💻 @khamenei_maaref
🎙 #تحلیل_و_تبیین | خلوت انس و توسل...
🔻 روایتی از نحوه حضور رهبرانقلاب در مسجد جمکران
🔸 درباره حضور حضرت آقا در مسجد جمکران در این مدتی که بنده آنجا بودم، گاهی در فاصلههای زمانی خیلی کم مثلاً در ظرف دو تا سه هفته و یا گاهی هم در فاصلههای زمانی بیشتر ایشان به مسجد جمکران مشرف میشدند. معمولاً هم در یک فضای آرام و خلوتی میآیند. بهگونهای که در ایام تابستان چون روزها بلند است به نماز مغرب ختم میشود و در ایام زمستان چون روزها کوتاه است از نماز مغرب به مسجد میآیند.
طبعاً اگر اول مغرب بیایند ابتدا نماز مغرب و عشاء را میخوانند و بعد نماز تحیّت و نماز امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف را بهجا میآورند و اگر زودتر بیایند ابتدا نماز تحیّت و نماز امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف را میخوانند و طبعاً آخر برنامهشان به نماز مغرب و عشاء ختم میشود.
🔗 مطالعه متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=45329
💻 @khamenei_maaref
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺روایتی از نحوه حضور حضرت آیتالله خامنهای در مسجد جمکران
🎙گزیدهای از گفتگو با حجتالاسلام رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران
💻 @khamenei_maaref
🔻در غیاب جلسات عمومی ماه رمضان
🔰از عبادت در تنهایی و در میان خانواده غفلت نکنید
💠رهبر انقلاب: در غیاب جلسات عمومی ماه رمضان -که این جلسات عمومی، جلسات دعا و سخنرانی، بسیار مغتنم بود و امسال علیالقاعده محرومیم از این جلسات- از عبادت و تضرّع و خشوع در تنهایی غفلت نشود؛ ما میتوانیم در اتاق خودمان، در خلوت خودمان، در میان خانواده و فرزندان خودمان، همین خشوع و خضوع را به وجود بیاوریم.
٩٩/٠١/٢١
💻 @khamenei_maaref
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اهتمام امام خمینی به حضور در مسجد جمکران
🎙گزیدهای از گفتگو با حجتالاسلام رحیمیان، تولیت مسجد مقدس جمکران
💻 @khamenei_maaref
#تحلیل_و_تبیین | بررسی مفهوم انتظار در اندیشه رهبرانقلاب
🔰ساخت تمدن نوین اسلامی بر پایه مفهوم انتظار
🔹ترکیب مفهومی انتظار فرج از دو جزء «انتظار» و «فرج» تشکیل شده است که هر یک باب وسیعی است که نیاز به تنقیح و بازشناسی مفهومی دارد. به عنوان شناخت اولیه از این دو مفهوم، انتظار به معنی مترصد حقیقتی بودن و فرج به معنی گشایش در کار است. به عبارت دیگر در انتظار فرج، حقیقتی که مترصد آن هستیم همان گشایش در امر است که به وسیلهی ولی خدا محقق خواهد شد.
مبارزات طیفی از علمای شیعه و به ویژه امام خمینی باعث ارائهی رویکرد فعال و سازنده از مقولهی انتظار گردیده است. لذا انتظار نور امید است؛ دست روی دست گذاشتن و تنها به امید آینده نشستن، انتظاری بیمحتوا است. فرج نهایی که با ظهور ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف محقق میشود، یکی از مصادیق و مصداق کامل فرج است.
🔗مطالعه متن کامل یادداشت:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=45330
💻 @khamenei_maaref
🔰رهبر انقلاب: شاید در تاریخ بشر کمتر دورهای اتّفاق افتاده باشد که آحاد بشری، به قدر امروز احساس نیاز به یک منجی داشته باشند، احساس نیاز به مهدی، احساس نیاز به یک دست قدرت الهی، احساس نیاز به یک امامت معصوم.
١٣٩٩/٠١/٢١
💻 @khamenei_maaref
#تحلیل_و_تبیین | تحلیل مفهوم تمدنی «مواسات» در بیانات رهبرانقلاب
💠مواسات فقط برای دوران سختی نیست
🔰حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ولادت حضرت امام زمان (عج) به مشکلات و سخت شدن شرایط زندگی برای برخی افراد جامعه به علت تبعات ناشی از کرونا اشاره کردند و همه مردم را برای کمک مؤمنانه به نیازمندان توصیه کردند. ایشان برای این اخلاق اجتماعی تعبیر «رزمایش» برای مواسات و همدلی را بکار بردند و آن را یکی از ویژگیهای جامعه مهدوی برشمردند. به همین مناسبت بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR مفهوم اجتماعی و تمدنساز مواسات و آثار و فواید آن را در این یادداشت به صورت تحلیلی بررسی کرده است.
🔗مطالعه متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=45351
💻 @khamenei_maaref
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نماهنگ | امروز جهانیان میفهمند منجی خواهد آمد
➕ بخشهایی از بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب در دیدار با خادمان مسجد مقدس جمکران در سال ۱۳۸۹ در قم
#مجله_اینترنتی_نگار. شماره هشتم
💻 @khamenei_maaref
🔸حكم روزه ماه رمضان هنگام شيوع بيماری كرونا
⁉️ در شرايط كنونی كه بيماری كرونا شيوع پيدا كرده است، روزه گرفتن در ماه رمضان چه حكمی دارد؟
✅ روزه به عنوان يك تكليف الهی در حقيقت نعمت خاص خداوند بر بندگان است و از پايه های تكامل و اعتلاء روحی انسان به شمار می رود و بر امت های پيشين نيز واجب بوده است.
از آثار روزه پديد آمدن حالت معنوی و صفای باطن، تقوای فردی و اجتماعی، تقويت اراده و روحيه مقاومت در برابر سختی هاست و نقش آن در سلامت جسم انسان نيز روشن است و خداوند اجر عظيمی برای روزه داران قرار داده است.
روزه از ضروريات دين و اركان شريعت اسلام است و ترك روزه ماه مبارك رمضان جايز نيست مگر آنكه فرد، گمان عقلايی پيدا كند كه روزه گرفتن موجب:
1⃣ ايجاد بيماری
2⃣ و يا تشديد بيماری
3⃣ و يا افزايش طول بيماری و تأخير در سلامتی می شود.
در اين موارد روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.
بديهی است در صورتی كه اين اطمينان از گفته پزشك متخصص و متدين نيز به دست آيد، كفايت می كند.
🔹بنابراين اگر فردي نسبت به امور ياد شده خوف و نگرانی داشته و اين خوف منشأ عقلايی داشته باشد، روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.
💻 @khamenei_maaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰بازخوانی کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
🔻سلسله جلسات حضرت آیتالله خامنهای، مسجد امام حسن مشهد مقدس، ماه رمضان ١٣۵٣ شمسی
✅ هر شب در صفحات رسمی KHAMENEI.IR
💻 @khamenei_maaref
🔰حضرت آیتالله خامنهای ماه مبارک رمضان را «ماه فرصتها» میدانند.
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این اطلاعنگاشت ۱۰ توصیه کاربردی رهبر انقلاب اسلامی را برای بهره برداری از این فرصت عظیم الهی مرور میکند.
💻 @khamenei_maaref