♦️ #به_زودی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📚 کتاب «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی
در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)»
چاپ اول
۸۳۲ صفحه - وزیری
نویسنده: سیّد مهدی موسوی
📝 از منظر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) علم یکی از محورهای مهمّ تمدّن انسانی است و خود از همین منظر تمدّنی و با رویکرد فلسفی - الهیّاتی به علم و علوم انسانی مینگرند. ایشان در بیانات و نوشتههای خود افقهای جدیدی را مورد نظر دارند که انسان را وا میدارد تا فراتر از فلسفههای رایج به دیدگاههای ایشان توجّه بیشتری کند. همچنین ایشان به عنوان یک مجتهد و حکیم عالیقدر صاحب سبک خاص در تبیین و تحریر معارف اسلامی و انسانی هستند و در تحلیل امور انسانی از افقهای جدید انسانی و تمدّنی پرده برمیدارند و آن را در موضعگیریهای خود در عرصهی راهبری جامعه و مواجههی تمدّنی با پدیدههای داخلی و خارجی به کار میگیرند.
کتاب «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی» در ۱۱ فصل میکوشد تا به واکاوی نظریّهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در موضوع علوم انسانی اسلامی بپردازد.
@KhameneiBook
♦️ #به_زودی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📚 کتاب «درآمدی بر نظریّهی تعلیم و تربیت
در بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)»
چاپ اول
۳۷۶ صفحه - رقعی
نویسنده: حسن ملکی
📝 در دین مبین اسلام تربیت انسان از جایگاه رفیع و بیبدیلی برخوردار است و میتوان گفت غایت و نهایت این شریعت کامل الهی تربیت انسانها است. همچنین دستیابی به تمدّن بزرگ اسلامی به عنوان هدف والای انقلاب اسلامی، مستلزم تربیت انسانهای صالح است که جز بهوسیلهی یک نظام تربیتی شایسته و باصلاحیّت نمیتوان به تربیت چنین انسانی دست یافت.
کتاب «درآمدی بر نظریّهی تعلیم و تربیت» میکوشد تا در قالب ۱۲ فصل به واکاوی دیدگاههای تربیتی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) بپردازد.
@KhameneiBook
🎉 انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظّم انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📝 انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) با ۲۰۷ عنوان کتاب شامل ۴۰ عنوان کتاب جدید در سیوپنجمین دورهی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهد داشت.
این ۴۰ عنوان کتاب جدید انتشارات انقلاب اسلامی شامل کتابهایی است که از اردیبهشت ۱۴۰۲ به بعد چاپ شدهاند و ۱۴ عنوان نیز برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ در دسترس علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
@KhameneiBook
انتشارات انقلاب اسلامی
🎉 انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظّم انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰
🎉 انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظّم انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📝 انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) با ۲۰۷ عنوان کتاب شامل ۴۰ عنوان کتاب جدید در سیوپنجمین دورهی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهد داشت.
این ۴۰ عنوان کتاب جدید انتشارات انقلاب اسلامی شامل کتابهایی است که از اردیبهشت ۱۴۰۲ به بعد چاپ شدهاند و ۱۴ عنوان نیز برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ در دسترس علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
📚 «حدیث زندگی» عنوان مجموعهای ۶ جلدی از انتشارات انقلاب اسلامی است که ۳ جلد از آن در نمایشگاه کتاب امسال در دسترس مخاطبان قرار میگیرد. این مجموعه شامل شرح احادیث حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای است که در ابتدای جلسات درس خارج فقه از سال ۶۹ تا ۹۵ مطرح گردیده و برای نخستین بار مجموعهی این احادیث منتشر میشود. گزیدهی احادیث «مکارمالاخلاق»، «النوادر» و «امالی الصدوق» به انتخاب و شرح حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) عناوین کتابهایی هستند که در نمایشگاه کتاب عرضه میشود.
📚 کتاب «گنجینهی بیپایان» مجلّد جدید مجموعهی ۴ جلدی «شرح نهجالبلاغه» است که دربرگیرندهی شش گفتار از بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) میباشد که به مسئلهی شناخت و بررسی جایگاه، اهمّیّت و ویژگیهای نهجالبلاغه میپردازد. ۳ عنوان دیگر این مجموعه، «منشور حکومت علوی»، «راه روشن مدیران» و «نبوتها» را شامل میشود که پیش از این منتشر شده بودند و در حال حاضر، با ویرایش، صفحهآرایی و طرح جلد جدید ارائه شدهاند.
📚 «مروری بر بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدّظلّهالعالی دربارهی موسیقی» به قلم حجتالاسلام مهدی گرامیپور، «روایت تولید؛ سیرهی اقتصادی معصومین(ع) در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای» نوشتهی حجتالاسلام حمید سبحانیصدر، «درآمدی بر نظریهی تعلیم و تربیت در بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای» نوشتهی دکتر حسن ملکی، «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای» نوشتهی حجتالاسلام سیّدمهدی موسوی و «بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای» نوشتهی مهدی جمشیدی، دیگر عناوین تازهی انتشارات انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران هستند.
📚 «روایت اوّلشخص از شخصِ اوّل» نوشتهی مهدی قزلی است که شامل حاشیهنگاریهای این نویسنده از دیدارها و برنامههای رهبر معظّم انقلاب طی سالهای ۸۸ تا ۹۸ است که برخی از آنها در پایگاه KHAMENEİ.IR منتشر شده بود و سیزده روایت نیز برای نخستین بار در این کتاب منتشر شده است.
📚 انتشارات انقلاب اسلامی امسال رمانی نیز برای گروه سنی نوجوان عرضه خواهد کرد. «خاکسپاری دوّم بانوی مرگ» عنوان رمانی است که به قلم نیما اکبرخانی در ۲۸۰ صفحه منتشر شده است.
♦️ انتشارات انقلاب اسلامی طبق روال سال گذشته برنامهی ویژهای به مناسبت میلاد حضرت معصومه سلاماللهعلیها و روز دختر پیشبینی کرده است.
توزیع محصولات و نمایش آثار متنوع با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی از منظر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای نیز از دیگر برنامههای انتشارات انقلاب اسلامی خواهد بود.
@KhameneiBook
♦️ #به_زودی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📚 «روایت تولید
سیرهی اقتصادی ائمهی معصومین(ع) در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدّظلّهالعالی»
چاپ اول
۲۹۶ صفحه - رقعی
نویسنده: حجتالاسلام حمید سبحانی صدر
📝 مرور بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) از ابتدای دوران مسئولیّت چه در جایگاه ریاست جمهوری و چه در جایگاه رهبری و علیالخصوص در پانزده سال اخیر نشانگر تأکید و توجّه ویژهی معظّملّه بر تصحیح و توسعهی اقتصاد و راهبردهای حلّ چالشهای آن بوده است. اقتصادی که مبتنی بر اصولی اسلامی و عدالتمحور بنیان شده باشد، یعنی همان که در اندیشه و سیرهی معصومین(سلاماللهعلیهماجمعین) از آن سخن به میان آمده است.
ایشان معتقدند که اسلام فقط سبک زندگی شخصی و طریقهی ارتباط با پروردگار را برای بشریّت ترسیم نمیکند بلکه برای همهی ابعاد زندگی انسان همانند مسئلهی معیشت و اقتصاد نیز برنامهای بخصوص دارد.
کتاب «روایت تولید» به بیان نمونههایی از این راهبردها و خطوط اقتصاد اسلامیِ مطرح شده در کلام رهبری میپردازد؛ راهبردها و چهارچوبهایی که با واکاوی تاریخ اسلام و دوران شکلگیری انقلاب اسلامی نبوی و سیرهی معصومین(علیهمالسّلام) نشانههایی از آنها را در بیان و شیوهی زندگی پیامبر اکرم و اهلبیت(علیهمالسّلام) میبینیم.
این کتاب در ۶ فصل تهیّه و تنظیم گردیده است.
@KhameneiBook
♦️ #به_زودی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📚 «بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی
در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدّظلّهالعالی»
چاپ اول
۳۶۰ صفحه - رقعی
نویسنده: مهدی جمشیدی
موضوع «فرهنگ» همواره از مسائل بسیار حائز اهمیّت و مورد تأکید در نظام اندیشهای رهبران انقلاب اسلامی بوده و در دوران کنونی نیز ضرورت بازسازی و شکلگیری مجموعههای ساختاری در بخشهای مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور در چهارچوب فرهنگ مطلوب بیش از پیش احساس میشود و حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) نیز از آن با عنوان «بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی» تعبیر کردهاند.
کتاب «بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی» در قالب ۵ فصل کوشیده است تا برخی از جنبهها و سویههای این مفهوم کلان فرهنگی را روشن کند و به توضیح و تبیین دربارهی آن بپردازد.
@KhameneiBook
♦️ #به_زودی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📚 «گنجینهی بیپایان»
از مجموعهی «شرح نهجالبلاغه»
چاپ اول
۱۲۸ صفحه - رقعی
📝 حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) از دوران جوانی با کتاب شریف نهجالبلاغه انس داشته و از گذشته به شرح خطبهها، نامهها و حکمتهای آن در محافل مختلف خصوصاً در حضور جوانان طلبه و دانشجو پرداختهاند.
ایشان همواره بر اهمّیّت انس با این کتاب شریف و تعمیق و گسترش معارف آن در جامعه تأکید نمودهاند؛ تا آنجا که در خلال یکی از جلسات شرح نهجالبلاغه این گوهر ارزنده را به عنوان آییننامهی انقلاب اسلامی معرّفی نمودهاند.
کتاب «گنجینهی بیپایان» دربرگیرندهی ۶ گفتار از بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) میباشد، که به طور مشخّص به مسئلهی شناخت و بررسی جایگاه، اهمّیّت و ویژگیهای نهجالبلاغه پرداخته است.
@KhameneiBook
♦️ در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📚 «منشور حکومت علوی»
از مجموعهی «شرح نهجالبلاغه»
با ویرایش، صفحهآرایی و طرحجلد جدید
۲۶۴ صفحه - رقعی
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در سالهای ۵۱ تا ۵۳ شمسی در کنار تدریس، سخنرانی و تألیف، امامت جماعت مسجد امام حسن مجتبی(علیهالسّلام) و سپس مسجد کرامت را پذیرفتند. بدین ترتیب این دو مسجد به پایگاهی برای تجمّع نیروهای انقلابی بویژه جوانان طلبه و دانشجو تبدیل گردید. یکی از مباحثی که در این دو مسجد مورد تأکید ایشان بود، بازخوانی کتاب شریف «نهجالبلاغه» و شرح بخشهایی از آن بود.
از اوایل شهریور سال ۵۳ شبهای شنبه به این بحث اختصاص یافت و طبق اسناد ساواک تا ۱۳ دی آن سال، شانزده جلسه تشکیل گردید. ایشان با انتخاب بخشهایی از نهجالبلاغه که روش حکمرانی اسلامی را بیان میکند، غیر مستقیم به مخاطب خود نشان میدادند که بیداد پهلوی چگونه احکام اسلامی را زیر پا میگذارد.
کتاب «منشور حکومت علوی» مشتمل بر ۱۲ گفتار در شرح نهجالبلاغه است که در سالهای ۵۲ و ۵۳ در مسجد امام حسن مجتبی(علیهالسّلام) و مسجد کرامت ایراد شده است. همچنین بیانات معظّملّه تحت عنوان «حکومت در نهج البلاغه» که در اوّلین کنگرهی بین المللی نهجالبلاغه در سال ۱۳۶۰ ایراد شده بود، در مطلع این کتاب قرار داده شده است.
@KhameneiBook
🎉 حضور #انتشارات_انقلاب_اسلامی
وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
در سیوپنجمین دورهی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
در دو بخش حضوری و مجازی
🗓️ ۱۹ الی ۲۹ اردیبهشت ماه
از ساعت ۱۰ تا ۲۰
📌 نشانی غرفه:
مصلی امام خمینی(ره)، شبستان اصلی، ورودی ۱۸، راهروی ۶
♦️ نمایشگاه مجازی:
book.icfi.ir
📍 منتظر حضورتان هستیم.
@KhameneiBook
♦️ در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📚 «راه روشن مدیران»
از مجموعهی «شرح نهجالبلاغه»
با ویرایش، صفحهآرایی و طرحجلد جدید
۳۹۲ صفحه - رقعی
📝 حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) پس از آغاز دوران رهبری، سنّتی را پایهگذاری کردند و آن، شرح فقراتی از نهجالبلاغه در دیدارهای هیئت دولت در ماه مبارک رمضان با ایشان بود. در این جلسات با توجّه به نوع مخاطب و نیاز او، معمولاً فقراتی انتخاب شده است که به کار دولتمردان و کارگزاران نظام بیاید.
کتاب «راه روشن مدیران» دربردارندهی محتوای این جلسات از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۹۵ است. نوع مخاطب و زمانهی تشکیل این جلسات، باعث شده است که معظّملّه گزینشهای خاصّی از کتاب نهجالبلاغه انجام دهند و از این حیث این مجموعه میتواند نصیحتنامهای برای عموم کارگزاران و مدیران نظام اسلامی باشد. البتّه این نکته مانع از استفادهی دیگر اقشار از معارف مفید و والای کتاب نیست.
@KhameneiBook
♦️ در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
📚 «نبوّتها»
از مجموعهی «شرح نهجالبلاغه»
با ویرایش، صفحهآرایی و طرحجلد جدید
۲۹۶ صفحه - رقعی
📝 در تابستان سال ۱۳۵۹ شاخهی دانشجویی حزب جمهوری، سلسله درسهای نهجالبلاغه را در موضوع «نبوّتها در نهجالبلاغه» به مدّت سه ماه برای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) تنظیم میکند. این جلسات چهارشنبهها حدود ساعت ۵ تا ۷ عصر از تاریخ یازدهم تیر تا نوزدهم شهریور با حضور دانشجویان تشکیل میشده است.
کتاب «نبوّتها» در بر دارندهی متن آن جلسات و سه گفتار از جلسات شرح نهجالبلاغهی پیش از انقلاب شامل بیان و توضیح بخشهایی از خطبههای ۸۶، ۱۷۴ و ۱۹۲ میباشد که قبلاً در کتاب منشور حکومت علوی منتشر شده بود و اکنون به دلیل تناسب با مباحث این کتاب در این اثر گنجانده شده است. همچنین مقالهی«جامعهها در شبانگاه ظهور انبیاء» که در ۲۸ اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در کنگرهی هزارهی نهجالبلاغه توسّط حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) ارائه شده بود، در مطلع این کتاب تقدیم مخاطبین گرامی گردیده است.
@KhameneiBook