ارسال شده از سروش:
☺️
😁😁
😝😝😝
😂😂😂😂
مغز انسان بعد از قرار گرفتن در محیط یا شرایط استرس آور به شدت گرم میشود و خندیدن این گرما را به میزان زیادی کاهش میدهد و علاوه بر آن خندیدن به درمان سردرد کمک شایانی میکند !
حتما بعد از عصبانیت شدید سعی کنین استراحتی به مغز خود هدیه کنید.
@ghalbesalim🌟
ارسال شده از سروش:
🔰 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام حبیبالله شعبانی موثقی را بهعنوان نماینده ولیفقیه و امام جمعه شهر همدان منصوب کردند.
📝 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام آقای حبیبالله شعبانی موثقیدامتافاضاته
اکنون با پایان یافتن مسئولیت جناب حجتالاسلام آقای حاج شیخ محمّد طهمحمّدی دامتتوفیقاته و با تشکر فراوان از فعالیتهای علمی و اجتماعی ایشان در دوران آن مسئولیت خطیر، جنابعالی را به امامت جمعهی همدان و نمایندگی خود در آن استان منصوب میکنم. همدان در شمار پیشروان حرکت انقلابی و مفتخر به تقدیم چهرههای برجستهی جهاد و شهادت و نیز شخصیتهای عالیقدر علم و عرفان است. انتظار میرود با همهی توان در خدمت حرکت دینی و انقلابی آن خطه تلاش نمائید. با علمای دینی و فرزانگان دانشگاهی و فعالان عرصههای اجتماعی همکاری و از جوانان مؤمن و انقلابی پشتیبانی کنید. سلوک مردمی با همهی قشرها بویژه جوانان و تکریم خانوادههای شهیدان و ایثارگران را ممشای همیشگی خود قرار دهید و از فضل و تقوا و بصیرت که بحمدالله از آن برخوردارید محتوای خطبههای جمعه را غنا ببخشید.
توفیق جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
والسلام علیکم و رحمة الله
سیّد علی خامنهای
۲۲ اسفند ۱۳۹۷
ارسال شده از سروش:
📢 حضرت آیتالله خامنهای صبح دوشنبه (۱۳۹۷/۱۲/۱۲) در ابتدای جلسهی درس خارج فقه، به شرح حدیثی از حضرت امام صادق علیهالسلام دربارهی «صفتهای برجستهی اخلاقی» پرداختند؛ صفاتی که جلوههای درخشان و لبّ اسلام است. خصوصیّاتی که انسانهای برجسته میسازد و به برکت وجود انسانهای برجسته در یک اجتماع، در یک جامعهی بشری، نظام اجتماعیِ برجسته به وجود میآورد.
🏷 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR متن بیانات رهبر انقلاب در این جلسهی درس خارج فقه را به شرح زیر منتشر میکند:
🔻 بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.
🔹 و بِهٰذَا الاِسنادِ عَن اَبیقَتادَة قالَ: قالَ ابوعَبدِاللهِ عَلَیهِالسَّلامُ لِداوُدَ بنِ سِرحانَ: یا داوُدُ اِنَّ خِصالَ المَکارِمِ بَعضُها مُقَیَّدٌ بِبَعضٍ، یُقَسِّمُهَا اللهُ حَیثُ یَشاءُ تَکونُ فِی الرَّجُلِ وَ لا تَکونُ فی اِبنِهِ وَ تَکونُ فِی العَبدِ وَ لا تَکونُ فی سَیِّدِهِ: صِدقُ الحَدیثِ
وَ صِدقُ النّاسِ وَ اِعطاءُ السّائِلِ وَ المُکَافَاَةُ بِالصَّنائِعِ. (۱)
🔸 و بِهٰذَا الاِسنادِ عَن اَبیقَتادَةَ قال:
این چند حدیثی که روزهای قبل خواندیم و این [حدیثی] که امروز میخوانیم، سندهای صحیح و بسیار معتبری دارد؛ ابیقتاده هم ثقه است.
🔹 قالَ اَبوعَبدِاللهِ عَلَیهِالسَّلامُ لِداوُدَ بنِ سِرحانَ: یا داوُدُ اِنَّ خِصالَ المَکارِمِ بَعضُها مُقَیَّدٌ بِبَعض
[امام صادق (علیهالسّلام) میفرماید:] بعضی از مکارم اخلاق و خصلتها بستهی به بعضی دیگر است، یعنی با هم ارتباط دارد؛ یا ارتباط علّی و معلولی دارد که یکی علّت آن دیگری است، یا به نحوی ارتباط عملیّاتی و رفتاری با همدیگر دارند.
🔸یقَسِّمُهَا اللهُ حَیثُ یَشاء
اینها را هم مثل بقیّهی چیزها از خدا بدانید؛ این را هم خدا میدهد. بله، کار خدای متعال بیحکمت نیست و رفتار ما، اختیار ما، و ارادهی ما در ایجاب رحمت الهی تأثیر دارد لکن بالاخره آنچه به ما داده میشود، از همهی مکارم، از همهی خوبیها، از همهی نِعَم -از جمله مکارم اخلاق- از طرف خدا است، خداوند تقسیم میکند؛ به شما یک چیزی میدهد، به دیگری یک چیز میدهد، به آن دیگری یک چیز [دیگر] میدهد.
🔹 تکونُ فِی الرَّجُلِ وَ لا تَکونُ فِی ابنِه
گاهی یک صفت خوبی در پدر هست، در پسر نیست. اینکه حالا میگویند ژن یا ژنِ [خوب]! اینها خیلی اعتباری ندارد. گاهی اوقات پدر یک صفت خوبی دارد، پسر ندارد؛ عکسش هم هست که پسر یک صفت خوبی دارد که پدر ندارد. اینها ایجاب الهی و اِنعام الهی است.
🔸 و تَکونُ فِی العَبدِ وَ لا تَکونُ فی سَیِّدِه
این جور هم نیست که موقعیّت اجتماعی و شأن اجتماعی هم تأثیر داشته باشد؛ نه، گاهی یک صفت خوبی را یک بردهای دارد که سیّد او، ارباب او ندارد. مستخدم شما گاهی اوقات یک خصوصیّتی دارد که شما آن خصوصیّت را ندارید. یک صفت خوبی در فرد زیردست ما هست که آن صفت در ما نیست؛ یعنی او بالاتر از ما است. خب، حالا این صفات و مکارم اخلاق که این قدر هم دربارهاش فرمودهاند، چه چیزهایی است؟ چند صفت را حضرت بیان میفرمایند. اینها واقعاً همان جلوههای درخشان اسلام است؛ لبّ اسلام اینها است. این خصوصیّات [است] که انسانهای برجسته میسازد و به برکت وجود انسانهای برجسته در یک اجتماع، در یک جامعهی بشری، نظام اجتماعیِ برجسته به وجود میآورد و [اگر] انسانهای کریم، انسانهای شجاع، انسانهای باگذشت، انسانهای صادق در یک جامعهای باشند، این جامعه، جامعهی برجستهای میشود؛ [البتّه] عکسش هم صادق است. واقعاً انسان باید اینها را مثل دُر و گوهر گرانبها روی چشمش بگذارد و به دنیا عرضه کند. حالا این صفات چیست؟ اوّل:
🔹 صدقُ الحَدیث
راستگویی. الان کشور خود ما کشور اسلامی است و از بسیاری از جوامع دنیا هم انصافاً بهتر و پاکیزهتر و طاهرتر است امّا در عین حال شما ببینید خیلی از مشکلات داخل کشور ما ناشی از نبودنِ همین صفت است؛ صدقالحدیث نیست، راستگویی نیست. راستگویی یعنی چه؟ یعنی شما حرفی را که میزنید، مطابق با واقع باشد. اگر دانستید مطابق با واقع است و گفتید، این راست است؛ اگر نه، نمیدانید مطابق واقع است یا نیست امّا میگویید، این صدق نیست. «صدق» عبارت است از اینکه شما چیزی را که میدانید مطابق واقع است، بیان میکنید. #فضای_مجازی را ملاحظه کنید که بر اثر حرف، شایعه، دروغ، خلاف، تهمت، نسبت بدون واقعیّت به این، به آن، به بالا، به پایین، به همدیگر، یک فضای دروغ در کشور به وجود میآید؛ ببینید، اینها اشکال است. پس اوّل «صِدقُ الحَدیث» [یعنی] همه سعی کنیم راست بر زبان جاری کنیم. دوّم:
🔸 و صِدقُ النّاس
با مردم هم صادق باشید؛ با مردم با تقلّب و خدعه و فریب و دورویی برخورد
ارسال شده از سروش:
🌼🍒 : @Teb_tv
هر روز صبح یک قاشق عسل بخورید👌😍
🌺آقا امام رضا(علیهالسلام)میفرمایند:
✍️در #عسل درمان هر دردی است.
🍯هر کس ناشتا یک قاشق عسل بخورد، این عسل،
✴️↫بلغم را پایان می دهد.
✴️↫ذهن را صفا می بخشد.
✴️↫صفرا را فرو می نشاند.
✴️↫مانع از تلخه سیاه (سودا)میشود.
🌸اگر که همراه با کُندر خورده شود، حافظه را نکو می سازد.
📚: دانشنامه احادیث پزشکی، ج ۱،ص۲۵۳
#عسل_درمانی
↫〖أسرار الشِفاء〗
@Teb_tv
@Teb_tv_store🍒
🍃🌺🍃🌺🍃🍃🍃
ارسال شده از سروش:
🔹نگاه به زنان معلول ذهنی🔹
💠سوال: حکم نگاه به زنان عقب افتاده ذهنی که پوشش کافی و کامل ندارند را بیان فرمایید؟
✅جواب: در نگاه به اجنبیه فرقی بین زنان مذکور و زنان دیگر نیست.
@Esteftaate_rahbar کانال استفتائات رهبر
ارسال شده از سروش:
حسین شریفی:
حرف روز
سیاست شکستخورده مهار ایران!
اعطای نشان ذوالفقار از سوی فرمانده معظم کل قوا به سردار سرلشکر سلیمانی نشان داد، حضور و مجاهدت نیروهای جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا شکست سنگینی را به آمریکا و همپیمانانش تحمیل کرده است. مقایسه سفر آشکار رئیسجمهور کشورمان به عراق با سفر شبانه و مخفیانه رئیسجمهور آمریکا گواه خوبی بر شکست سیاستهای آمریکا در منطقه است. شکست آمریکا در منطقه از محور مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی ایران موجب شد ایالات متحده روشهای گوناگونی را برای مهار جمهوری اسلامی ایران به کار گیرد.
در مرحله اول ترامپ سیاست فشار حداکثری را به کار برد. خروج آمریکا از برجام و اعمال به اصطلاح شدیدترین تحریمها، اوج این مرحله از دشمنی آمریکا بود. خوشبینی آمریکا به سیاست فشار حداکثری به اندازهای بود که آنها به پایان جمهوری اسلامی ایران قبل از چهل سالگی فکر میکردند! از این رو مقاومت مردم در داخل و توجه به سیاست منطقهای به جای سیاست برجامی، شکست سناریوی فشار حداکثری ترامپ را به آخرین مراحل خود نزدیک کرده است.
نتیجه نگرفتن ایالات متحده آمریکا از سیاست فشار و تحریم و جنگ ترکیبی جدید سبب شد این بار آنها با اجیر کردن کشورهایی، همچون عربستان درصدد مهار جمهوری اسلامی ایران باشند. بر اساس این سناریو، آمریکا برای خنثی کردن توان موشکی جمهوری اسلامی ایران، به دنبال سیاست موازنه موشکی یا هستهای در منطقه بین ایران و عربستان است. در واقع، واشنگتن با ایجاد یک برنامه موشکی در خاک عربستان و مانور تبلیغاتی فراوان، سعی خواهد کرد منطقه را وارد یک مسابقه تسلیحاتی پرسود برای خود و پرهزینه برای منطقه کند. در کنار این، دشمن تلاش میکند با ناامنسازی مرزهای کشور به ویژه در جنوب شرق و ایجاد حفرههای امنیتی در داخل کشور، نظام را ناکارآمد نشان دهد؛ اما با هوشیاری، اشراف اطلاعاتی و رشادتهای مرزبانان، به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کار برایشان سخت و در جاهایی ناممکن شده است. گفتنی است، در پی مخالفت کنگره آمریکا با سیاست انتقال فناوری هستهای به آلسعود، پیشاپیش زمزمههای شکست دونالد ترامپ در داخل به گوش میرسد و با ناتوانی عربستان در یمن آثار شکست سناریوی موشکی رئیسجمهور آمریکا در بیرون جلوهگر شده است