هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
سلام من محدثه غاله هستم؛ مهندس نقاش😉
بعد از فیلترینگ اینستاگرام تصمیم گرفتم فعالیتم رو از طریق پیام رسانی داخلی ایتا ادامه بدم و چند روزی هست که در این کانال شروع به فعالیت کردم. به زودی کلی آموزش رایگان تو کانال قرار میدم که همگی توسط خودم آماده شده😍 هنردوستان عزیزم پاشین بیاین قراره کلی با همدیگه خوش بگذرونیم و نقاشی های خوشگل بکشیم😍 منتظر ورودتون هستم😍
https://eitaa.com/joinchat/3000500412C8371bc668a
هدایت شده از سوتی،طنز،دیدنی ها
سلام مرسی از کانال خوبتون
اولین سوتیمه خوشحال میشم بذارید کانال😉
این سوتیم برمیگرده به چند سال پیش کلاس اول دبیرستان بودم که یکی از اقواممون زنگ زدن که میایم خونهتون
خلاصه اینا یه پسر داشتن خیلی ازم بزرگتر بود ١۵ سال فرقمون بود خلاصه اینا اومدن و مامانم واسشون خربزه آورد، منم از اونجایی که جمع خودمونی بود و خیلیم ته خربزه رو دوس دارم اومدم وسط خونه رو زمین نشستم و شروع کردم به خوردن، یکم که گذشت دیدم خونه ساکته سرمو آوردم بالا دیدم همه محو تماشای منن😑😑😑😑
مامانم که دیگه از خجالت سرخ شده بود😣😣 دیگه مهمونا پا شدن رفتن، بعد زنگ زدن ما اومدیم از دخترتون خواستگاری کنیم ولی طلفک هنوز خیلی بچهست😢😫
خب من چه بدونم اونا اومدن خواستگاری؟ آبرو خودم و خانوادهمم بردم😂😂
خاطرات مذهبی و سوتی بچه ها👇
┅┅❅👧😂😍😂👶❅┅┅┄
@sotikodak
معلم : این بو از کجا میاد
بچه های ته کلاس :😐😁
.┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅
@khandehpak
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسِ خوب این خانه روستایی تقدیمتون 😍❤️
.┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط اونجا که میاد بالا نفس بگیره 😂
.┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅
@khandehpak
هفتمِ مهر ماه «روزِ آتشنشان» این فرشتگانِ نجاتِ بیادعا، بر تمامیِ جان برکفان و خانوادههایِ صبورشان مبارک🌹
.┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انیمیشنی از عصب کشی دندان😬
.┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅
@khandehpak
شادی و نکات مومنانه
🥀ـ﷽ـ🥀 #شنود ۱۲ #تجربهٔ_نزدیک_به_مرگ بیت المال ✔️ دوازده روز در بیمارستان و ده روز در بخش مراقبتها
🥀ـ﷽ـ🥀
#شنود ۱۳
#تجربهٔ_نزدیک_به_مرگ
آن دو پرستار
هربار که روح از بدنم خارج می شد، با حقایق بیشتری آشنا می شدم. حقایقی بعضأ تلخ و وحشتناک، اما آموزنده. من میدیدم که برخی اعضای کادر درمانی بیمارستان، چقدر خالصانه فعالیت انجام می دادند و به خاطر رسیدگی به مشکلات انسانها و دعای خیر مردم، چقدر رشد می کنند، اما برخی دیگر...
در یکی از دفعاتی که روح از بدنم بیرون آمد و میخواستم از بیمارستان خارج شوم، یک دختر و پسر پرستار وارد اتاق من شدند. دختر خانم همین طور که با آن پسر پرستار صحبت می کرد، رفت سراغ سرم من و مشغول بررسی شد. آقا پسر هم پرونده مرا نگاه کرد تا ببیند چه دارویی و در چه ساعتی باید داخل سرم تزریق شود. آنها به ظاهر کار و وظیفه خودشان را انجام میدادند. اما به محض اینکه به این دو نفر خیره شدم، وحشت سراپای وجودم را گرفت! من نه تنها باطن افکار آنها، بلکه نتایج فکر و عمل آنها را به خوبی می دیدم! من حتی اسم و مشخصات و محل تولد و پدر و مادرشان را به اسم میدانستم! این دختر خانم تلاش می کرد دل این پسر را به خود جذب کند، در حالی که قبلا با پنج پسر دیگر رابطه داشت! من حتی می توانستم بفهمم که چه کسانی قبلا با او دوست بودند. این پسر هم با چندین دختر دیگر ارتباط داشت و به بسیاری از آنها قول ازدواج داده بود. او تلاش می کرد تا این دختر را هم برای مقاصد شهوانی، با خود همراه کند. حتی میدیدم که وقتی ساکت می شدند، فکر می کردند که الان چه بگوییم!؟ دختر فکر می کرد چه تیکه ای بیندازم و او چه جوابی به من خواهد داد و... من می دیدم که شیاطین بین آنها قرار گرفته و همین طور آنها را به ادامه این گفتگو تحریک می کنند؟ وقتی یک ظرف آتش قرار داشته باشد و یک لیوان بنزین در آن بریزیم، این آتش شعله ور می شود. من دقیق همین را میدیدم. در بین این دو پرستار، آتشی ایجاد شده بود که هر کلامی که گفته می شد، مانند یک لیوان بنزین عمل می کرد؟ برایم عجیب بود که همان زمان، گوشی تلفن این دختر خانم زنگ خورد. من حتی می فهمیدم که چه کسی پشت خط است و چه می گوید و چه نیتی دارد؟ شخص پشت خط، یکی از دوست پسرهای قدیم این خانم بود. کمی با او صحبت کرد و دختر خانم سريع خداحافظی کرد تا در راهرو به این جوان پرستار برسد. از طرفی می دیدم که گرفتاری آنها به همین مسئله و ارتباط ختم نمی شود. این خانم پرستار، بعد از اینکه کمی با آن جوان در راهرو صحبت کرد، به اتاق مجاور رفت. یک پیرمرد بیهوش روی تخت خوابیده بود. این خانم عجله داشت که زودتر سرم را قطع کند و به سراغ همان پسر برود. چنان با سرعت، سوزن سرم را از دست پیرمرد درآورد و چسب روی دست را کند، که از دست این پیرمرد خون جاری شد. او یک چسب دیگر روی زخم زد و با خودش گفت: اینکه بیهوش است و چیزی نمی فهمد. بعد هم سریع بیرون رفت.
من اذیت شدنهای آن پیرمرد را مشاهده کردم. دیدم که این پیرمرد، خانم پرستار را نفرین کرد. تمام اینها حق الناس هایی بود که باید یک روزی جواب داده می شد و متأسفانه کسانی که دستورات خداوند برایشان اهمیتی ندارد، به حق الناس هم بی تفاوت اند. من دیدم که مادر و پدر این دختر جوان خیلی برایش دعا می کردند، اما بیشترین چیزی که عاقبت این دختر را تباه کرد، مسئله حق الناس بود. جالب بود که تا پایان عمر هر دوی آنها را دیدم! دیدم که هر کدام آنها با چه کسی ازدواج کرد.
اما مشاهده کردم که هیچ کدام در زندگی شخصی و مشترک آینده خود، روی آرامش نخواهند دید و زندگی مشترک آینده آنها با همسرانشان گرفتار همین ارتباطهای حرام دوران جوانی خواهد شد و به سرانجام نمی رسد؟ بعدها به یکی از دوستانم گفتم: بیمارستان، یکی از محل های معراج ارواح انسان هاست. به ما گفته اند در هنگام جان دادن محتضر، دور او را خلوت کنید. گفته اند افراد بی نماز یا نجس، بالای سر محتضر نباشند. صدای حرام شنیده نشود. سوره یاسین یا برخی ادعیه برای محتضر خوانده شود تا ملائک به سوی او بیایند. که متأسفانه این موارد در بیمارستانها رعایت نمی شود. برعکس بارها دیده ایم که صدای حرام، نگاه حرام، بدحجابی و بی دینی در این مراکز رواج دارد. اینها در لحظه مرگ انسان اثر منفی دارد و نمی گذارد انسان، لحظات آخر را در آرامش و با یاد خداوند سپری کند. و چه وضعی دارند کسانی که در حین گناه و در محل گناه آلود از دنیا می روند؟ نه فرصت توبه ای و نه کسی که آنها را به یاد خدا بیندازد. حتی فرشتگان الهی هم برای کمک به او نمی توانند به محل گناه وارد شوند.
در همین جا باید بگویم که شهدا عجب معراج زیبایی داشتند و دارند. هریک سر بر زانوی آقا اباعبدالله (علیه السلام) نهاده و با استقبال رفقای شهیدشان به زیبایی این دنیا را ترک می کنند. به یاد پیرغلامان آقا اباعبدالله (علیه السلام) افتادم که لحظات آخر را با سلام بر ارباب سپری کرده و به دیدار مولایشان می روند. آری لحظات آخر زندگی انسان بسیار مهم است.
@montazar_59
❌ اینجا قیمت و تنوع و کیفیت ما ، حرف اول رو میزنه ❌
.
✅ دنیایی از متنوع ترین پوشاک زنانه و مردانه .
❗️موجودی کارها دارن محدود میشن ، پس عجله کنید ❗️
.
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/651559108C95b51d8eb1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روز عادی تو خوابگاه سربازی😂
.┄┅┅❅🏴🍂🍃🔳🍃🍂🏴❅┅┅
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط تو کارتونها دیده بودم! 🥴
@MER30TV👈💯
رایحه تو انتخاب کردی؟؟
رایحه و بوی خوش برات مهمه؟
دوست داری یک خاطره خوش در ذهن اطرافیانت ایجاد کنی؟؟
پس زود باش بیا 🏃♂🏃♂🏃♂
https://eitaa.com/joinchat/1123614790C5eae910cbd
https://eitaa.com/joinchat/1123614790C5eae910cbd