🔺 درباره مجموعه #سرگذشت_استعمار بیشتر بدانیم 👇 3️⃣
🔸 کتاب یازدهم: #کتاب_جوانه_های_آتش
💰 "آقا محمد خان" که برای ادامه نبردهایش به پول نیاز داشت هیچ فرصتی را برای جمع کردن ثروت از دست نمی داد. در یکی از سفرهایش از روستایی فقیری خشمگین شد و به یکی از جلادانش دستور داد گوش او را ببرد. مرد روستایی به جلاد التماس می کرد که فقط نصف گوش را ببرد؛ در مقابل او هم حاضر بود چند ریال به جلاد بدهد. آقا محمدخان که صحبت های او را شنیده بود به طرف آن ها رفت و به مرد روستایی گفت: اگر چند ریال دیگر روی آن ها بگذاری و به خود من بدهی، تو را خواهم بخشید اما...
🔹 کتاب دوازدهم: #بازی_بزرگ
🇬🇧 مردی که خودش را تاجری انگلیسی معرفی می کرد همراه فردی هندی، که مانند سادات دستار سبزی به سر بسته بود و ادعا می کرد نامش"سید کرامت علی" است، از تبریز به سوی استرآباد به راه افتاد. این دو مسافر در میان ترکمن ها از حوادثی که در قفقاز رخ داده بود، جنگ های ایران و روسیه و شکست سخت ایران صحبت می کردند. دو غریبه عجله ای برای ادامه سفر نداشتند. آن ها پس از دیدار با گروهی از ترکمن ها به ملاقات دسته ای دیگر می رفتند و در هر جمعی که می نشستند اصرار داشتند تا آن چه را از شکست سنگین ایران از روسیه دیده بودند تعریف کنند.
در حقیقت مردی که خود را تاجر معرفی می کرد "سروان آرتور کانالی"، افسر ارتش انگلستان بود که سفیر انگلستان در ایران او را مامور کرده بود تا اخبار شکست ایران و ضعف ارتش آن را میان ترکمن ها و افغان ها بپراکند و آن ها را به جدایی از ایران تشویق کند.
🔸 کتاب سیزدهم: #ماجرا_هنوز_تمام_نشده
🚂 مردی که در ایستگاه قطاری در فلسطین روی بار و بنه اش نشسته بود و انتظار می کشید زمانی پادشاه سوریه بود. او منتظر ماموری انگلیسی بود تا او را برای رسیدن به تاج و تخت تازه آماده کند. این پادشاه آواره "فیصل" نام داشت. انگلسیی ها به شریف مکه قول داده بودند اگر علیه عثمانی قیام کند، پس از جنگ، حکومت کشورهای عربی را به پسران او خواهند سپرد. آن ها یکی از پسرهای شریف مکه را که فیصل نام داشت، برای حکومت در سوریه در نظر گرفتند و پسر دیگرش به نام "عبدالله" را برای عراق. اما پس از مدتی مجبور شدند فیصل را از سوریه بیرون بیاورند تا تاج پادشاهی عراق را بر سرش بگذارند.
🔹 کتاب چهاردهم: #فارغ_التحصیل_زندان
🗯 "هنری استنلی" زمانی برای روزنامه ای در آمریکا خبر تهیه می کرد. او هیجان انگیزترین اخبار و ماجراها را از افریقا برای دفتر روزنامه می فرستاد؛ اما چند سالی بود که روزنامه نگاری را کنار گذاشته بود و شغل جدیدی پیدا کرده بود. پادشاه بلژیک استنلی را استخدام کرد تا سرزمین کنگو در قلب افریقا را برای او خریداری کند. استنلی راهی کنگو شد و شروع به معامله با سران آن جا کرد. او به رئیس قبیله ها هدیه هایی مانند دستمال کاغذی، کلاه، کت های روشن و شیشه های نوشیدنی می داد و از آن ها می خواست برگه هایی را امضا کنند. در این برگه ها قراردای نوشته شده بود که رئیس قبیله، طبق آن، زمین ها و جنگل های اطراف را به استنلی می فروخت.
🔸 کتاب پانزدهم: #ملکه_تهی_دست
☄️ جنگی تمام عیار آغاز شد. ناوگان انگلستان گلوله باران بندرهای چینی را آغاز کرد. چینی هایی که در تمام این سال ها به فکر ساختن نیروی دریایی قوی نبودند نمی توانستند با قدرتمندترین نیروی دریای جهان مقابله کنند. یکی از افسران چینی راه حلی پیشنهاد کرد: "تعدادی میمون را به ساحل می بریم. به پشت هر میمون هفت فتیله ی انفجاری می بندیم و با قایق به کشتی های دشمن نزدیک می شویم. فتیله ها را آتش می زنیم و میمون ها را روی عرشه کشتی رها می کنیم. اگر بخت با ما یار باشد، آتش فتیله ها به بشکه های باروت می رسد و کشتی های انگلیسی را منفجر می کند."
🌹 #انقلاب تمام نشده است.
🌀 ما همچنان در حال #انقلاب هستیم. حرکتی که #امام_خمینی (ره) و یارانش در پانزده خرداد سال 42 آغاز نمودند به سرانجام نرسیده است.
💡 مسیری که پدربزرگها و پدران ما شروع کردند قلههای فراوانی دارد که هنوز فتح نشده اند. #انقلاب_اسلامی موج خروشانی است که راه افتاده و لحظه به لحظه بر #عظمتش افزوده میشود.
✨ #نسل_مومن_انقلابی باید علیه فراموشی بپاخیزند.
🔔 نباید بگذاریم موفقیتهایی که با درد و خون به دست آوردیم اینگونه ساده از یادها بروند. همانطور که نباید اجازه دهیم در ادامه راه خط #امام و #شهدا به دست نااهلان بیافتد و این تلاشها سر از ناکجاآباد دربیاورد.
⁉️ چه کارهایی مصداق #تبیین محسوب می شوند؟ چه موضوعاتی نیازمند تبیین هستند؟ در هنگام #تببین مسائل چه ملاحظاتی را باید در نظر داشته باشیم؟ شاید گمان کنید این یک گزاره کلی است که بیت الغزل سخنان #مسؤولین_فرهنگی شده اما حتی خودشان هم از معنایش آگاه نیست.
🌀 اما جالب است بدانید #رهبر_انقلاب حتی در مورد خود مفهوم « #جهاد_تبیین » نیز تبیین مبسوط و کاملی داشته اند و در مورد وجوه مختلف این قضیه سخنان فراوانی دارند.
💡 در این سالها یکی از خواستههای بسیار جدی #رهبری از مبلغان فرهنگی و مربیان تربیتی بحث #تبیین_اهداف_انقلاب و مسیری است که در این #چهل_سال پیمودهایم.
💎 درخواستی که نباید به شکل عادی پیگیری شود چرا که #رهبر_معظم_انقلاب از همه طلب نموده مجاهدانه در این عرصه وارد شوند و همت مضاعفی برای تحقق آن خرج نمایند.
❓اما وقتی به عرصه عمل می رسیم با هزار سوال و ابهام روبرو هستیم.
📌 استاد #صلح_میرزایی با گردآوری این بیانات و تبدیل آن ها به یک سلسله بحث مدون کتاب « #جهاد_تبیین » را تالیف نمودهاند.
📘 اگر به دنبال تحقق این دغدغه #رهبری هستید و تصمیم دارید این کار بزرگ را به شکل درست و معقولانهاش انجام دهید خواندن این کتاب از اوجب واجبات است.
— — — — — — — — — — — —
📣 معرفی کتاب #آنک_آن_یتیم_نظرکرده
📚📌 « #آنک_آن_یتیم_نظرکرده » داستان زندگی #پیامبرکرم(ص) ، به قلم #محمدرضا_سرشار، راوی قصههای ظهر جمعه و چهره ماندگار #ادبیات_داستانی ماست .
نویسنده درباره انگیزه خود برای نوشتن این اثر میگوید: «فکر نوشتن این کتاب از سال 1359 در ذهن من افتاد.
اولین موجبش این بود که می دیدم هیچ کتاب داستانی ارزشمندی در مورد زندگی پیامبر (ص) برای #نوجوانان ما منتشر نشده است.
دوم اینکه می دانستم که اگر چنین کاری صورت بگیرد، در نگاه خواننده ی نوجوانان این اثر نسبت به دین شان یک #تحول_اساسی_مثبت به وجود خواهد آمد.
ضمن آن که زندگی پیامبر ما آنقدر دلنشین و پرکشش است که جدا از جنبه ی الهی و دینی آن، به خودی خود، می تواند موضوع یک داستان بسیار جذاب و پرهیجان باشد. به شرط آنکه این موضوع، در دست یک نویسنده، به معنی درست کلمه، قرار بگیرد. و البته، طمعِ بردن ثواب و اجر آخرتی نیز، در این کار بی تاثیر نبود» ✨🖇
#آنک_آن_یتیم_نظرکرده
🔺رمان زندگی پیامبر اکرم(ص)
🔺ماجراهایی از زندگی پیامبر(ص) که کمتر شنیده اید
🔺به قلم محمدرضا سرشار
☘️ #سندی_بن_شاهک
👤 یکی از معروفترین زندانبان های #تاریخ یه فرد یهودی به اسم #سندی_بن_شاهک.
🩸 #سندی یکی از بیرحم ترین و جلادترین افراد زمان خودش بود که در مورد خانواده و زمان تولدش تو #تاریخ نقلی نشده.
👑 اما این فرد تونست به دربار #هارون_الرشید خلیفه بیرحم عباسی راه پیدا کنه و پله های ترقی رو خیلی زود طی کنه و بشه #داروغه_بغداد.
🗣 #داروغهای که همه مردم بغداد از دستش شاکی بودند و ازش میترسیدن...
🍂 #هارون که خدمات و بیرحمی سندی رو دیده بود، اونو مناسب ترین فرد برای زندانبانی و شکنجه #امام_موسی_کاظم(ع) تشخیص داد و به او دستور داد که #امام رو به زندان خودش ببره.
🔗 زندانی که با همه #زندان ها فرق داشت...