⁉️ هدف جنگ نرم؛ تغییر باورها نسبت به گذشته نزدیک تاریخ ما
🔻 هدف #جنگ_نرم، تغيير باورها است...
❓باورها مثل چه چيزهايى؟ #باور_به_گذشته را تغيير بدهند؛ حالا گذشته كه ميگوييم، مرادمان دوران غزنويان و سلجوقيان نيست، گذشته يعنى همين گذشتهى نزديك؛ آن گذشتهاى كه جمهورى اسلامى آمد و آن را تغيير داد. ما يك نگاهى داريم؛ مردم ما، خود ما يك نگاهى به اين گذشته داريم، اين نگاه را عوض كنند، اين باور را عوض كنند؛ اين كار را دارند ميكنند، بجد دارند انجام [ميدهند].
🔻 فرض بفرماييد نگاه به #رضاخان تغيير پيداكند؛ رضاخان قلدرِ سفّاكِ بىرحمِ خشنِ مالدوستِ آنچنانى را تبديل كنند به يك عنصر خدمتگزارِ نجيبِ چنين و چنان! اين كارها دارد الان انجام ميگيرد. محمّدرضا را از يك عنصر وابسته، فاسد، نجس -حقيقتاً نجس اخلاقى- ضعيفالنّفس، زورگو، تبديل كنند به يك چهرهى موجّه! هويدا را تبديل كنند به يك انسان قابل قبول!
🔻 مىنشينند پول خرج ميكنند براى اين كارها، كتاب مينويسند، چاپ ميكنند؛ سيزده سال يك نفرى آمده در كشور، حلقهى وصل تصميمهاى خباثتآلود با بدنهى سياسى كشور و بدنهى دولتى و ادارى كشور شده، با همهى مفاسدى كه در يك چنين آدمى ميشود تصوّر كرد، مفاسد اخلاقى، مفاسد سياسى، ضعف روحيه، ضعف شخصيّت، چيزهاى خيلى بد كه از گفتنش هم انسان خجالت ميكشد، اين آدم را تبديل كنند به يك چهرهى روشنفكرِ خيرخواهِ اينچنينى! اين كارها را دارند ميكنند؛ [تغيير] باور به گذشته.
🔻 براى اينكه نتيجه بگيرند كه #جمهورى_اسلامى آمد، #انقلاب_اسلامى آمد، يك چيزى را كه لزومى نداشت از بين برود ازبين برد؛ يك چيزى كه بد هم نبود، خوب هم بود، اين را از دست ما گرفت؛ نتيجهگيرىاى كه ميخواهند انجام بگيرد، اين است.
🗓 ديدار رئيس و جمعى از مديران و مسئولان سازمان صدا و سيما؛ ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
▫️ "۲۶ ديماه ۱۳۵۷ سالروز فرار شاه معدوم" گرامی باد.
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠 گفتگو با آیتالله خامنهای درباره شخصیت شهید نواب صفوی
"به مناسبت ۲۷ دیماه، سالروز شهادت گروه فدائیان اسلام و شهید نواب صفوی در سال ۱۳۳۴"
⁉️ سؤال: چنانچه حضرتعالی مستحضرید اولین مبارزهی مرحوم نواب صفوی پیش از آنکه جنبهی سیاسی، نظامی داشته باشد جنبهی فرهنگی داشت، به این معنی که ایشان اولین مبارزه را با افکار کسروی شروع کرد، حالا از نظر حضرتعالی تأثیر این حرکت در جامعهی آن روز مخصوصاً در میان روشنفکران و علماء چگونه بود؟
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
⁉️ سؤال: چنانچه حضرتعالی مستحضرید اولین مبارزهی مرحوم نواب صفوی پیش از آنکه جنبهی سیاسی، نظامی داشته باشد جنبهی فرهنگی داشت، به این معنی که ایشان اولین مبارزه را با افکار کسروی شروع کرد، حالا از نظر حضرتعالی تأثیر این حرکت در جامعهی آن روز مخصوصاً در میان روشنفکران و علماء چگونه بود؟
✅ پاسخ:
🔻 البته کاری که ایشان در مقابل #کسروی انجام دادند یک کار فرهنگی فقط نبود، اتفاقاً کار #سیاسی، #نظامی، #فرهنگی بود.
🔻 نظامی بود برای اینکه خب کسروی را مضروب کرد و بعد هم یکی از یاران ایشان کسروی را کشت یعنی دو مرتبه از طرف نواب، کسروی مورد حرکت باصطلاح نظامی قرار گرفت. یکبار به وسیلهی خود ایشان که با کارد حمله کرد، یکبار هم به وسیلهی مرحوم امامی، سید حسین امامی، که با اسلحه زد و کسروی را عملاً نابود کرد.
🔻 کار سیاسی هم بود، همانطور که قبلاً هم گفتم، اصلاً ماهیت حرکت ضد دینی که کسروی هم یک تئوریسینها و طراحانش بود یک ماهیت سیاسی بود، هیچکس نمیتواند بگوید کسروی یک عنصر غیر سیاسی بوده، مگر کسی میتواند چنین چیزی را بگوید؟ خود کسروی یک عنصری بود که اصلاً حرکتش از آغاز، در مشروطیت و بعد از مشروطیت، تا آن روزی که کشته شد یک حرکت سیاسی بود و یکی از چهرههای سیاسی ایران بود.
🔻 پس مبارزهی با کسروی فقط مبارزهی با افکار ضد مذهبی او نیست، زیرا که همان افکار ضد مذهبی هم یک حرکت سیاسی بود و یک ریشه و منشأ سیاسی داشت. بنابراین کار مرحوم #نواب به اعتقاد من کار مذهبی فقط نبود، کار مذهبی، سیاسی بود و به همین شکل هم منعکس شد.
🗓 گفتگو با آیتالله خامنهای درباره شخصیت شهید نواب صفوی؛ ۱۳۶۳/۱۰/۲۲
💠 مطالعه ادامه مطلب:
🌐 https://khl.ink/f/1231
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
سرکار خانم مریم نقاشان.mp3
4.52M
🎙 بیان تجربه های عینی سرکار خانم مریم نقاشان از زندگی در اروپا و کار در نظام قضایی آلمان 👇👇
✅ در بازگشت به میهن، آمده ام شهادت دهم که حقیقت غرب آنچه از رسانه های بیگانه به مردم ما القاء میشود نیست.
✅ آمده ام از توهم اعتلای زن غربی در سایه ی برابری جنیستی که بزرگترین ظلم به زن است پرده بردارم.
✅ قضات اروپایی در مواجهه با قانون خانواده در ایران گفتند : زن ایرانی بیش از آنکه تکلیف داشته باشد، حق دارد.
✅ در مواجهه با قوانین اسلامی در مورد زن، با نگاهشان بیان میکردند که زن در ایران ریحانه است.
✅ آیا این حمایت از زن است که به او بگوییم : تلاش کن تا قوانین به گونه ای شود که اگر فوت کردی، مردی از مرگ تو بیشتر از آن سهمی که به تو به سبب مرگ شوهرت میرسد، کسب کند ؟
🖋 سرکار خانم مریم نقاشان، حقوقدان فعال در محاکم قضایی آلمان در ابتدای دیدار بانوان با رهبر انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۴ دی ۱۴۰۱ مطالبی رو در باب" تفاوت جایگاه زن در فرهنگ اسلامی-ایرانی و فرهنگ غربی " بیان کردند.
⏰ مدت زمان صوت : ۸ دقیقه ۴۲ ثانیه
#الگوی_سوم
#روز_زن
🌐 @talabedideban
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
استاد مویدی (اصلاح شده) (Trimmed).mp3
1.24M
✅ توصیههای استاد مؤیدی به اعضای یک تشکّل فرهنگی
"از شاگردان آیتالله سعادتپرور"
⏪ این رو عاجزانه ازتون درخواست می کنم:
🔻 در جمعتان هر سخنی را نگویید، ولو با شوخی هم شده
🔻. . . اگر سخنم در دل طرف، شادی ایجاد نمی کند، غم ایجاد نکند.
این را خیلی مهم بشماریم!
🗓 بخشی از درس اخلاق حجتالاسلام استاد مؤیدی در خانه طلاب جوان
🌐 @OstadMoayyedi
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
#یادداشت
‼️ در موضع تهاجم
🔅 در بحبوحه صحبتهای جذاب و پر زرق و برق غرب در مورد جنس لطیف زن، سید زیر میز ریاکاری و فریبکاری شان میزند و این اولین بار نیست که او چنین موضعی گرفته است.
🔅 از نگاه سید، یا بهتر بگویم نگاه مکتبی او #غرب در زمینه زن بی آبروست. و توصیه می کند که پیروی از نگاه این بیخردان در زمینه جنسیت، خطاست.
سید در این زمینه عمیق و کثیر غور کرده و به این هم حتی اشاره می کند. لذا از تاریخ و روانشناسی و جامعهشناسی و قرآن و ... بهره می گیرد.
🔅 غرب می گوید زن را من به عرصه اجتماع میآورم و این منم که به او بها میدهم؛ اما سید این روتوش وقیح را کنار می زند.
➖ در مورد وظایف اجتماعی، تکالیف زن و مرد یکسان است. ➖
بله، سید حالت را جا می آورد. نگو که من به زن خدمت می کنم. زانو بزن و در مقابل این حرف، کرنش کن.
میگویی ادعاست؟
🔅 اگر همسران و مادران مبارز در طول ٨ سال دفاع مقدس، در حماسه سازی دوشادوش و شاید پیش قدم نبودند حق با تو بود.
🔅 اگر این همه زنان متخصص و دانشمند در #ایران_اسلامی پرورش نیافته بودند، تو راست می گفتی.
اما هیهات، که تو دروغ را سر دست گرفته ای و با تبرج در چشم و دل مخاطبت فرو می کنی.
🔅 از نگاه سید، مادر #تمدن_ساز و هویت ساز است؛ او ایمان را هم به مادر گره می زند. یعنی هرچه مرام و بنیاد زیبا در آدمی است، جوانهاش را باید از دامان پرمهر مادر جست. و این اعتلای زن و ارج نهادن به مقام مادری است؛ اما غرب در این زمینه پیاده و مفلوک است.
🔅 این تمدن علیل، کاری میکند که زن از مادر بودن شرمسار شود و برای عقب نیفتادن از ماراتن خودنمایی، خویشتن را به نگاه هرزه مردان هوس ران بسپارد.
✍ نویسنده: علی علویان
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠اردوی آموزشی تربیتی💠
🌹سطح یک نظام جامع اندیشه اسلامی🌹
ویژه طلاب پایه های 3-6 مدارس علمیّه قم
🔶تجربه ای متفاوت از هویت طلبگی از دریچه بینش و اندیشه اسلامی🔶
محل برگزاری: اصفهان
🕌مدرسه علمیه تاریخی امام صادق علیه السلام چهارباغ
🗓12-15 بهمن
🗓26-29بهمن
#ایمان_مسئولیتها_تعهدها
#معنویّت_و_خودیابی_اجتماعی
#طلبه_تراز_تمدن_اسلامی
✅دبیرخانه نظام جامع اندیشه اسلامی
✅معاونت تهذیب حوزه های علمیّه
✅پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه السلام
🌐مراجعه مدیران و معاونان تهذیب مدارس:
@Nezamandishe1401
❇️اطلاعات بیشتر در کانال نظام جامع اندیشه اسلامی
https://eitaa.com/andisheh_tahzib
هدایت شده از مثل خمینی (ره)
💠فهم راهبردی طلبگی، مانع یأس
♦️رحم الله مَن علم مِن أین و فی أین و إلی أینَ
🔸سال اول طلبگی درسی داشتیم با یکی از اساتید خوبمان (استاد فلاح شیروانی حفظه الله) که حق حیات به گردن ما دارد به نام "حماسۀ طلبگی"! در آن درس از هدف و مأموریت و راهبردها صحبت میشد.
🔹بعدش هم به نظام اندیشه رسیدیم و کتابچۀ پلی کپیهای طرح کلی اندیشه در قرآن آقا را مباحثه میکردیم. (کتاب طرح کلی تقریبا 10 سال بعد توسط بچه های صهبا چاپ شد)
🔸یادم هست، یکی از طلبهها به آن جلسات اشکال داشت. میگفت: حاج آقا از دانشگاه آمدهایم حوزه درس بخوانیم. هدف و این ها را هم بلدیم.
🔹با کمال تعجب کسانی که در کلاسهای این چنینی شرکت میکردند زیاد نبودند. در یک دورۀ ما، با ورودی ۳۰۰ نفر تقریبا ۱۰ نفری میشدیم!
🔸سالها بعد، خیلی از رفقا را میدیدم که دوران سرمستیشان از ورود به سربازخانۀ مقدس امام عصر گذشته بود و اکنون هاج و واج به کارآمدیشان فکر میکردند. خیلیشان به خاطر نداشتن نقشۀ راه و قرار گرفتن در کوران زندگی، تسلیم شرایط شدند، خیلیشان کارهای اداری معمولی را پذیرفتند و خیلیشان هم برگشتند دانشگاه و خیلیشان هم درسی میروند و میآیند!
🔹آن زحمتی که استاد نازنین ما با استقامت مثال زدنیاش برای ما کشید، به نظر من و برای خود من جواب داده است. یک روحیهای را در ما نصب کردند ایشان! ملکۀ نگاه از بالا به مسیر و ارزیابی های راهبردی. چقدر هم این به دردمان خورد. با همین نگاه، خدای متعال «حضرت امام» را برای ما مکشوف کرد.
🔸اساسا طلبهای که به خاطر شلوغی روزمره یا شلوغی درس و بحث به مباحث راهبردیاش نیندیشد و مباحثه این چنینی نداشته باشد، به زودی با یأس فلسفی مواجه میشود و اگر از میدان به در نشود، کم فایده خواهد بود.
🔹مباحث "راهبردی علمی" در خانۀ طلاب هم از این دست است. تأمل جمعی مستمر به مسیر، هدف، راهکار و...
🔸تأمل مستمر به شاکله، شخصیت، هویت و مداقۀ جمعی و مباحثۀ جمعی پیرامون آن، نعمت بزرگی برای هر طلبهای است.
📝 استاد مهدی قریب
#هویت_طلبگی
#راهبرد_کلان_علمی
🌐خانه طلاب جوان
🌐 @ahd_ba_khomeini
خانه طلاب جوان
#جهاد_تبیین 7⃣3⃣ ✅ بارها تکرار کردهام، باز هم تاکید میکنم؛ جهاد تبیین 🔻 یکی این مسئلهی «#جهاد_
#جهاد_تبیین 8⃣3⃣
🌀 جهاد تبیین، هجرت از عادت ها
🔻 صحنه پیچیده است، #نظم_نوین_جهانی در حال وقوع است، دشمن با جنگ ترکیبی به میدان آمده، روایت های نادرست از ایران قوی توسط رسانه های غربی در فضای مجازی منتشر می شود، جنگ روایت ها بالا گرفته است.
📢 فرمانده میدان، علاج را #جهاد_تبیین می داند.
اما...
سخت است...
دل کندن از عادت ها...
دل کندن از ابزارهای قدیمی...
دل کندن از فعالیت های همیشگی ...
🔻 اولین قدم در جهاد عظیم روزگار ما، هجرت از عادت هاست. عادت ها، مانع فهم و کمک به فرمان ولیّ جامعه است. عادت یعنی چسبیدن به کارهایی که روزگارانی نیاز بود ولی امروز اولویت جبهه نیست، چسبیدن به کارهایی که تلاش هست ولی جهاد نیست.
🔻 #جهاد_تبیین انفاق لازم دارد، انفاق یعنی از مال و آبرو و علم و... خود، خلئی را جبران کردن. هر خرج کردنی، هر علمی تولید کردن، هر علمی فراگرفتن، هر فعالیت فرهنگی و تربیتی ای، جبران کردن خلاء نیست.
🔻 جبهه جدیدی آغاز شده، جبهه جدید محاسبات خودش را دارد، نقشه ما برای درگیری با #طاغوت امروز چیست؟ طاغوتی که ابزارهای خود را به روز کرده است، حرفهای خود را با قالب های جدید منتشر می کند.
🔻 جهاد تبیین یعنی تلاشی که اراده دشمن را نشانه گرفته است. جهاد تبیین یعنی رساندن آنچه که خلاف اراده دشمن است به مردم. اگر فعالیت های فرهنگی و تربیتی و ... ما، هیچ کاری با اراده دشمن ندارد، اولین کار هجرت از عادت هاست.
🔻 در جبهه ای که #رسانه در آن نقش جدی دارد، اگر فعالیتهایمان پیوست رسانهای ندارد، هجرت لازم است. امروز روزی است که بیش از همه به "فامّا بنعمه ربّک فحدث" داریم، نعمت انقلاب، نعمت ایران قوی، نعمت پیشرفت حقیقی، نهضت رسانهای می خواهد.
🔻 هجرت درد دارد، سختی دارد، دل کندن دارد، بی خوابی دارد، گذشتن از لذت های حلال و حرام دارد، اما پایان خوش در انتظار دارد. هجرت از عادت به سمت آنچه فرمانده می خواهد یعنی رسیدن به نقطه ای که فاصله امت و امامت با تبیین به حداقل برسد و جامعه به بهشت ولایت نائل شوند، بهشتی که در آن اولا همبستگی فکری و عملیِ امت با ولیّ جلوه دارد، ثانیا ارتباط مومنین با یکدیگر برای اهداف ولیّ شدت دارد، ثالثا دشمن بیرونی را ذلیل خواهد کرد.
🔻 جهاد تبیین، #قیام_لله می خواهد، هجرت میخواهد، همگانی است، همه جایی است:
من اگر برخیزم، تو اگر برخیزی، همه بر می خیزند
تو اگر بنشینی، من اگر بنشینم، چه کسی برخیزد
✍ نویسنده: محمدرضا سعادتی "از اعضای خانه طلاب جوان"
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
✅ دستورات عارف کامل مرحوم آیةالله سیدعلی قاضی به شاگردانشان در ماه رجب، شعبان و رمضان
🔻 آگاه و بیدار باش!
🔻 ملتزم باشید به مراقبه، محاسبه، معاقبه
🔻 بیداری عاشقانه و تلاوت قرآن
🔻نافله شب
🔻 دعا برای فرج و زیارت جامعه
#التماس_دعا
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"