eitaa logo
خانه طلاب جوان
8هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
304 فایل
﷽ 🌀کانال رسمی «خانه طلاب جوان» پویشی برای ترسیم #طلبه_عصر_انقلاب 💎صاحب امتیاز: ☑️ نشریه خط: @KHAT_NASHRIYE ☑️ نشریه عهد: @NASHRIYEAHD ☑️ رادیو روایت: @RADIOREVAYAT ☑️ سیر صراط: @SEIR_SERAT 👨🏻‍💻 ادمین: @admin_kht 🌐 سایت: www.khanetolab.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
خانه طلاب جوان
5⃣ "روایت دیدار اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی" 💠 لبخند کوتاه 🔸 همراه مادر، رفتند ماهشهر پیش پدر. منزل جدیدشان یک کانتینر بود که رویش نشان "" حک شده بود. 🔸 فاطمه کوچولو بازی می‌کرد. سور‌ه‌های کوچک قرآن را از حفظ می‌خواند و دل پدر و مادر را می‌برد. در راه مسجد شعارها را ازبر می‌شد و با زبان شیرین بچگانه‌اش تکرار می‌کرد: "نهضت ما حسینی‌ست، رهبر ما خمینی‌ست" 🔸 شب بود. فاطمه‌ی سه ساله سوره توحید را می‌خواند و مادر از قرآن خواندن فاطمه لذت می‌برد. از او خواست که باز هم بخواند. فاطمه باز هم تکرار کرد. گوشه‌ای سرش را روی زمین گذاشت و خوابید. 🔸 آن بیرون در سیاهی شب، سایه‌ها حرکت می‌کردند.همه جا بنزین ریختند. کوکتل مولوتف را که انداختند، آتش زبانه کشید. 🔸 فاطمه خوابیده بود که کانتینر پر از نور و گرما شد. آتش دست انداخت به موهای لطیفش و او را در آغوش کشید و با خودش بالا برد. 🔸 بوی خون و گوشت کباب شده به مشام می‌رسید. جوی خون، نشان داس و تفنگ را روی زمین کشیده بود. 🔸 فاطمه روی دستهای مردم تشییع شد. مردم گریه می‌کردند. به سر و سینه می‌زدند و می‌گفتند: "حسین حسین، آتیش زدن به خیمه‌ها" 🔸 مادرش می‌گفت:«من فکر میکنم که گذر فاطمه به این دنیا برای تکمیل این بخش از تاریخ بود.» ✍ نویسنده: حجت‌الاسلام مرتضی حیدری" از اعضای خانه طلاب جوان" 🌐 تأملات و تألمات ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
خانه طلاب جوان
6⃣ "روایت دیدار اعضای موسسه خانه طلاب جوان با خانواده محترم شهیده نونهال، فاطمه سادات طالقانی" 🌷 امروز بوی رو احساس کردم عطری که همیشه هست 🌷 اما شامه ی حساس به خودش را میخواهد مادر شهیده، صوت حاج قاسم، انقلابی گری فاطمه‌ی سه ساله 🌷 لشکر ۷۲ تن خمینی، ۳ ساله اش را کم داشت فاصله ی ۷ ام تا ۹ ام تیر انقدر نبود که لشکر، از هم پراکنده شود... 🌷 إِنَّ اللَّهَ اشْتَرى‏ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ بِأَنَّ لَهُم الْجَنَّة ... ✍ نویسنده: محمد حسینی "از اعضای خانه طلاب جوان" ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
✅ موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی برگزار می کند : ✨ دوره مجازی (مقدماتی) 💢 با تدریس : استاد فلاح شیروانی (حفظه الله) 🔻 ۱۵ جلسه کلاس آفلاین 🔺 ۵ جلسه مباحثه هفتگی آنلاین 💎 به صورت رایگان 💎 💠 همراه با اعطای گواهی پایان دوره ثبت نام : تا 10 بهمن ماه آغاز دوره : 12 بهمن ماه پایان دوره : 26 اسفند ماه 👇🏻 جهت ورود به هر قسمت کلیک کنید 👇🏻 🌐 ثـــبـــت نـــام در دوره مـــقـــدمـــاتـــی 🌐 مشاهده کلـیـپ مـعـرفـی دوره توسط استاد فلاح شیروانی 🌐 اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های دوره و عضویت در کانـال دوره مج‍ـازی کلام انقلابی •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🇮🇷 دوره مجازی کلام انقلابی 🔗 https://eitaa.com/majazikalam ----------------------- 💠 خانه طلاب جوان را همراهی کنید 🔰 🌐 @Khanetolab
‍🌀 ماجرای «من وکالت میدهم» برخی سلبریتی‌ها، پرسشی نظری با خود دارد. پرسشی نه چندان جدید اما مهم! پدیده‌ای به شدت مدرن است و نظم پادشاهی و «حکومت مبتنی بر رابطه موروثی» هم پدیده‌ای از اساس پیشامدرن چطور ممکن است پیامد مدرنیته، تقاضای پیشامدرن داشته باشد و این هر دو به یک نقطه مشترک برسند؟ ▫️ این تنها نمونه نیست. مورد دیگرش ماجرای ترویست متحجر «» و روشنفکر سکولار «» است. چه عجیب بود زمانی که عبدالمالک ریگی در جریان یکی از گروگانگیری‌هایش اعلام کرد که شرط رهایی سربازان وطن، آزادی رامین‌جهانبگلو است. چه‌طور یک تکفیری و تروریست، آزادی یک روشنفکر سکولار را شرط رهایی گروگانهایش می‌کند؟ چه نقطه مشترکی این هر دو با هم دارند؟ ▫️ نمونه دیگر این ماجرا نقطه‌ای است که غرب‌ستیز با غرب‌گرا روی آن ایستاده‌اند. یکی از مخالفت با غرب و پروژه اخباری‌گری آمده و دیگری از موافقت با غرب و پروژه دین‌پیرایی و اصلاح دینی، این هر دو نیز در یک نقطه به اشتراک رسیده‌اند. ▫️ نمونه منطقه‌ای و فراسرزمینی هم، در اینباره کم نیست. همه جریان‌های متحجر و متجدد منطقه در مخالفت با جمهوری‌اسلامی هم‌نظرند. نه روشنفکران سکولار «اسلام‌سیاسی» را می‌خواهند و نه علمای سلفی و متحجر. نه «فتح الله گولن» که دامنه رواداری‌اش حتی اسرائیل را هم شامل می‌شود، سرسازش با جمهوری‌اسلامی دارد. نه «ابوبکر بغدادی» که دامنه ستیزه‌جوی‌اش هیچگاه اسرائیل را شامل نشد، سرسازش با جمهوری اسلامی‌داشت. ▫️ به نظر می‌رسد «» و «» در مواجهه با «» همواره به یک نقطه مشترک می‌رسند؛ مخالفت. ▫️درباره این همایندی باید فکر کرد. باید فکر کرد که «اسلام سیاسی» چه دارد که این دو قطب به ظاهر مخالف را کنار هم می‌نشاند؟ ▫️ اسلام ‌سیاسی نو است، اما مدرن نیست. قِدمت دارد و وابسته به تراث خود است، اما متحجر نیست.نویسنده: جعفر حسن‌خانی ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
🔻 انقلاب اسلامــی،بستر رشــد 🔻 🔸(مصاحبه اختصاصی نشریه خط با دکتر سهیل اسعد): 🔹شما با یک، انقلاب میخواهید چه کار کنید؟ میخواهید معجزه کنید و قلوب مردم را متحول کنید؟ 🔹 نه انقلاب آمده یک ساختاری را ایجاد کرده که هرکسی میخواهد در این ساختار رشد پیدا کند و به درجات عالی انسانیت و ایمان و عرفان و اخلاق برسد، میتواند مانند امثال حاج قاسم و غیره باشد و لذا ارزیابی ما باید روی این ساختار باشد که آیا ما چنین ساختاری داریم؟ بله داریم. 🔹 حالا این ساختار برای هشتاد میلیون جواب داده؟ نه چرا؟ چون دنیا این است یعنی آدمهای بد همیشه هستند، آدمهای کافر همیشه هستند، ما که معجزه نمیکنیم ما میگوییم انسان برای رشد خودش به یک بستر نیاز دارد قبل از انقلاب این بستر در ایران خیلی کم بود؛ خیلی پیچیده بود؛ خیلی سخت بود اما الآن در کل ایران این بستر فراهم است که اگر شما میخواهید عالم شوید، مجاهد شوید عارف شوید، میشود و میتوانید از این بستر استفاده کنید مثل خیلیها که استفاده کردند و ... شدند و جذب هزاران نفر امثال بنده از ۱۲۰ کشور به این نقطه به همین خاطر بود یعنی اگر این نبود ما که احمق نیستیم که یک چیزی بهتر از ایران را رها کردیم و آمدیم اینجا ما با یک فکر کامل و مطالعه با یک تأمل، با یک عمق این را انتخاب کردیم. خب این خودش دلیل است، یعنی شما که بچه ایرانید اگر نفهمیدید در ایران چه خبر است خب بیایید از ما بفهمید ، ما که ایران نبودیم و ایران را انتخاب کردیم، ایران مملکت ما نیست؛ وطن ما نیست؛ فرهنگ ما نیست و انتخابش کردیم برای اینکه آن بسترها فراهم است... . 🗓 برشی از نشریه خط؛ شماره هجدهم؛ (ویژه نامه ی رشد معنویت) صفحه ۱۵۲. _ 🖇 کانال نشریه خط 🔰 __ ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
🔰پژوهشکده‌ی تمدن توحیدی با همکاری پژوهشکده‌ی تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام برگزار می‌کند: 🔆زن، زندگی، آزادی🔆 🔅به روایت بانوی فعال حقوق بشر در امریکا🔅 ✅روایت زندگی و تجربه‌ی: ✅سرکار خانم نهلة النجار 🔸فعال حقوق بشر در امریکا 🔸کارشناس مطالعات تطبیقی ادیان و علوم سیاسی ⏰ دوشنبه، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱، ساعت ۱۶ 📌قم، جنب مصلی قدس، سالن اجتماعات پژوهشکده‌ی باقرالعلوم علیه‌السلام 🌐 پخش مجازی از طریق نشانی: http://rbo.ir/t-webinar •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈• 🇮🇷 پژوهشکده‌ی تمدن توحیدی 🔗 https://eitaa.com/tamaddontohidi ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
مردم سالاری یعنی مردم در همه امور زندگی صاحب تدبیر و تصمیم هستند 🔸 ...جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی، را معنا کرد به ؛ جمهوری اسلامی یعنی این؛ تبدیل کرد نظام طاغوتی را به نظام مردم‌سالار؛ این مهم‌ترین کار است. 🔸 یعنی مردمْ اصلند؛ اصلْ مردمند؛ نه فقط در تعیین حاکم؛ چون تا میگوییم مردم‌سالاری، ذهن همه میرود به صندوقهای رأی -که خب درست هم هست، تعیین رئیس جمهور، تعیین خبرگان رهبری و در واقع تعیین رهبر، تعیین دستگاه‌های مختلف، همه درواقع به وسیله‌ی مردم انجام میگیرد- این تعیین‌کننده است، این درست است امّا فقط این نیست؛ آنچه مهم است، این است که یعنی مردم را در همه‌ی امور زندگی، صاحب رأی و صاحب تدبیر و صاحب تصمیم قراردادن. 🔸 ...این مردم‌سالاری فقط در اداره‌ی سیاسی کشور نیست، در خدمات شهر و روستا است؛ در روحیّه‌ی کارهای بزرگ در کشور است -که شما نمونه‌ی آن را، مصداق واقعی آن را در تشکیل پاسداران، در تشکیل ، در تشکیل مشاهده میکنید؛ ناگهان در کشور یک حقیقتی مثل جهاد سازندگی به ‌وجود می‌آید و آن‌همه کارهای بزرگ را در طول چند سال انجام میدهد؛ [همین‌طور] سپاه پاسداران یا بسیج؛ این، ناشی از است- در و بروز استعدادهای مردمی، [یعنی] ظرفیتهای انسانی کشور...اثر مردم‌سالاری زنده کردن استعدادها هم هست؛ وقتی مردم وارد میدان شدند، به مردم اعتماد شد، به مردم اعتنا شد، این‌جوری میشود. حسّ اعتماد به نفس ملّی در مردم زنده میشود؛ آن‌وقت در میدانهای علمی پیشرفت میکنند، در میدانهای صنعتی پیشرفت میکنند، در دانشهای نوپدید پیشرفت میکنند، در تأثیرگذاری سیاسی در منطقه پیشرفت میکنند؛ اینها همه ناشی از حضور مردم و تأثیرگذاری مردم بر حوادث کشور است؛ کشور و ملّت پیدا میکند. 🗓 ۱۳۹۶/۱۱/۲۹ ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠 اردوی جهادی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ 🔻 در روستای گرهون استان هرمزگان ▫️ اهدای ۱۱۰ جهزیه به زوج‌های جوان ▫️ ساخت حیاط و تکمیل مدرسه شبانه‌روزی 🎁 واریز هدایا به حساب گروه محبین ائمه (ع) به شماره کارت زیر: 💳 ۶۰۳۷-۹۹۷۹-۵۰۰۹-۱۷۵۲ 🔻 لطفا محل هزینه‌کرد و رسید خود را به شماره ۰۹۰۵۸۷۶۷۸۳۳ و یا به آیدی ایتا @jahadi_mohebin ارسال نمایید. ع ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠 پای درس اخلاق 🏘 خانه طلاب جوان ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
1⃣ ▫️"یا مَن اَرجوُه لِکُلّ خَیر"؛ یعنی، ای کسی که اگر کار خیری از من سر بزند، به او امید دارم! یعنی به ثواب او امیدوارم. شما هر کار خوبی که میکنید امیدوارید خدای متعال به شما اجر بدهد. ▫️امّا در مقابل، "وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِندَ کُلِّ شَرّ"؛ کار شرّی که از شما سر میزند، خودتان را از خشم خدا ایمن می‌بینید. اگر انسان خودش را از خشم خدا ایمن نبیند که کار خلاف نمیکند؛ مثلاً غیبت میکند، حرف خلاف میزند،دروغ میگوید امّا خود را از خشم خدا ایمن می‌بیند. آمَنُ سَخَطَه، من احساس ایمنی میکنم؛ آمَنُ، یعنی احساس ایمنی میکنم از سَخَط او، از خشم او؛عِندَ کُلِّ شَرّ، در هر کار بدی، در هر کار زشتی؛یعنی در هر بدی‌ای و کار زشتی که از من سر زده. ▫️ ببینید این‌جوری است: هر کار خیری میکنیم امید داریم که خدا به ما کمک کند، خدا از ما قبول کند، خدا به ما پاداش بدهد، خدا این کار ما را حساب کند؛ [مثلاً] دو رکعت نماز میخوانیم، یک اعتکافی میکنیم، یک روزه‌ای میگیریم، یک پولی صدقه میدهیم، در همه‌ی اینها امید داریم که خدا به خاطر این کار به ما تفضّل کند. خب شما که برای کارهای خوبتان از خدا توقّع و انتظار و رجاءِ لطف و محبّت دارید، برای کارهای بدتان هم از خشم او ترس داشته باشید! این را ندارید. ببینید، این نشان میدهد که نسبت ما با خدای متعال، نسبت یک بنده‌ی لوس و بنده‌ی نُنُر است در مقابل پروردگار که از او توقّع داریم کارهای خوب را نگاه کند، ببیند؛ [امّا] دلمان میخواهد کارهای بد را نبیند و توجّه نکند. 🌐 https://khl.ink/f/51809 ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
💠 درس اخلاق (حفظه‌الله‌) در جمع اعضای خانه طلاب جوان قم ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
خانه طلاب جوان
#شرح_دعا 1⃣ ▫️"یا مَن اَرجوُه لِکُلّ خَیر"؛ یعنی، ای کسی که اگر کار خیری از من سر بزند، به او امید
2⃣ ▫️نسبتِ ما و خدا، یک نسبتِ بزرگوارِ بخشنده‌ای است که یک چنین امیدی را برای کارهای خوبمان در دل ما و یک چنین ایمنی‌ای را برای کارهای بدمان در ما به وجود آورده؛ یعنی از بس کار بد کرده‌ایم و به ما خشم نگرفته، ما دیگر خاطرمان جمع است که [اگر] کار بدی میکنیم، از خشم او ایمنیم. نسبت ما و خدا، نسبت بخشندگیِ فراوان و لطف فراوان خدا در حقّ ما است. این فقره‌ی اوّل. ▫️"یا مَن یُعطِی الکَثیرَ بِالقَلیل"؛ این هم همان مضمون را دارد؛ [یعنی] ای کسی که به یک کار کوچک، یک پاداش بزرگ میدهی! فرض کنید که آنچه ما در راه خدا انجام میدهیم، می‌بخشیم، تلاش میکنیم، خب اینها اهمّیّتی ندارد؛ در مقابل نعمتهای الهی چه اهمّیّتی دارد، امّا خدا در مقابل آن به ما چه میدهد؟ ، رضایت خودش، نعمتها‌ی اخروی که اینها خب خیلی بزرگ است، خیلی اهمّیّت دارد. یا مَن یُعطِی الکَثیرَ بِالقَلیل؛ در مقابل کار قلیل ما، عطای کثیر میدهد. این هم فقره‌ی دوم. 🌐 https://khl.ink/f/51809 ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
خانه طلاب جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7⃣ 🎥 کلیپ دیدار اعضای خانه طلاب جوان قم با خانواده محترم شهیده سه ساله، فاطمه سادات طالقانی، که در شامگاه ۳ بهمن انجام گرفت. ⏪ مشروح این دیدار را اینجا بخوانید: 🌐 https://b2n.ir/w63033 ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پادکست ۵ قسمتی روایت انقلاب - دهه‌ی فجر ۱۴۰۱ 🎙 تحلیل انقلاب اسلامی در دوران منتهی به پیروزی از نگاه اندیشمندان مختلف 🎙 در این پادکست میزبان آقایان سید علی موسوی، هادی شریعتی، منوچهر محمدی، فواد ایزدی، سهیل اسعد هستیم 🎙 در هر قسمت از این مجموعه بر روی یک موضوع تمرکز کرده و از تحلیل میهمانان برنامه استفاده میکنیم. ⏰زمان انتشار؛ از چهارشنبه - ۱۲ بهمن - یک شب در میان - راس ساعت ۲۱ شب 📢 میتوانید پادکست روایت انقلاب را علاوه بر کانال خانه طلاب جوان، از کانال رادیو روایت بشنوید؛ 🎧 رادیو روایت در شنوتو 📱 رادیو روایت در ایتا 📻 رادیو روایت – صدای خانه ی طلاب جوان ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بـلـه" "روبیـکا"
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 امام آمد.... 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
استاد مؤیدی- خانه طلاب.mp3
8.48M
💠 درس اخلاق استاد مویدی در جمع اعضای خانه طلاب جوان 🔻 شرح روایت: اللَّهُم لَا تَنْزِعْ مِنِّي صَالِحَ مَا أَعْطَيْتَنِي أَبَداً اللَّهُمَّ وَ لَا تَكِلْنِي إِلَى نَفْسِي طَرْفَةَ عَيْنٍ أَبَداً اللَّهُمَّ لَا تُشْمِتْ بِي عَدُوّاً وَ لَا حَاسِداً أَبَداً اللَّهُمَّ لَا تَرُدَّنِي فِي سُوءٍ اسْتَنْقَذْتَنِي مِنْهُ أَبَداً (تفسير القمي، ج‏۲، ص۷۵) 🔻 پیام این دعا: تا آخر عمر در خطر هستید! 🔻 آنچه مهم است رضای الهی است به چشم بیاید یا نیاید... 🔻 مبارزه با نفس چله نشینی نمی خواهد، از خانواده و محیط کاری شروع کنید. 🔻 جنس انقلاب اسلامی، الهی است و قلوب عالَم را جلب می کند. 🔻 پناه به خدا ببریم که کارهایمان دشمن شاد کن نشود و خط مشترک با دشمن پیدا نکنیم. 🗓 زمان برگزاری: دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
🌹 بسم رب الشهدا و الصدیقین 🔷 رفقا مثبت خدا شوید 🔻 اعضای خانه طلاب جوان، سه شنبه ۱۱ بهمن و در آستانه دهه فجر، پای سخنان گرم و شیرین راوی و رزمنده باصفای دفاع مقدس نشستند. 🔻 در این دیدار که در محل خانه طلاب برگزار شد، این رزمنده جامانده از قافله شهدا با بیان خاطراتی از مجاهدان گران قدر ۸ سال جنگ تحمیلی، گوشه ای از اخلاص و نورانیت آن مردان الهی را به تصویر کشید. 🔻 ایشان در سخنان خود، طلاب را به ارتباط قلبی با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) و بندگی خالص خدا ( مثبت خدا شدن) توصیه کردند. 🔻 بسیاری از طلاب با صحیفه امام بیگانه اند... در ادامه ایشان با اشاره به سخنرانی هایی که در جمع طلاب داشته اند بر ضرورت انس با آثار امام راحل به ویژه صحیفه معمار کبیر انقلاب تاکید کردند. ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
خانه طلاب جوان
#شرح_دعا 2⃣ ▫️نسبتِ ما و خدا، یک نسبتِ #مولای_کریمِ بزرگوارِ بخشنده‌ای است که یک چنین امیدی را برای
3⃣ ▫️فقره‌ی سوّم هم همین مضمون است و باز هم مولای خوب را نشان میدهد، خداوندیِ همراه با کرامت را نشان میدهد. "یا مَن یُعطی مَن سَأَلَه"؛‌ [یعنی] هر کسی از او چیزی بخواهد، به او میدهد. این واقعیّت است، بدانید که [اگر] انسان از خدا چیزی بخواهد، خدا به او میدهد؛ آنجایی که می‌بینید دعا مستجاب نمیشود، یا شما درست نخواستید، یا یک مصلحتی، یک مانع بزرگی در کار است، یا بر خلاف سنّت‌های آفرینش است؛ [چون] سنّت‌های آفرینش هر دعایی را مستجاب نمیکند، اجازه نمیدهد هر خواسته‌ی انسان برآورده بشود. امّا اگر این موانع نباشد، هر خواسته‌ای از خدا داشته باشید، خدای متعال میدهد. این هم فقره‌ی سوم که هر چه خواستید خدا به شما میدهد. ▫️ فقره‌ی چهارم، از این بالاتر است: "یا مَن یُعطی مَن لَم یَسئَله‌"؛‌ خدا حتّی به کسی هم که از او چیزی نخواسته میدهد؛ مثل چه کسی؟ مثل خود شما وقتی که بچّه بودید؛ چه چیزی از خدا خواسته بودید؟ نَفَس خواسته بودید؟ جان خواسته بودید؟ بُنیه خواسته بودید؟ معده‌ی کاری، ریه‌ی فعّال؟ اینها را که خدا به شما داده، شما از خدا خواسته بودید؟ یا نه، خدا نخواسته به شما داد؟ ▫️ یک‌هزارم همه‌ی آنچه را شما دارید، از خدا نخواستید، یک‌میلیونم‌ آن را شما از خدا نخواستید، امّا خدا به شما داد. پس "یا مَن یُعطی مَن لَم یَسئَله" [یعنی] به کسی که از او چیزی نخواسته عطا میکند. "وَ مَن لَم یَعرِفه"؛ حتّی به کسی [هم] که اصلاً خدا را نمی‌شناسد میدهد؛ چون همه‌ی این نعمتهای زندگی ما مال خدا است. ▫️خب این بزرگواری‌ها، این لطفها، این مهربانی‌ها از طرف خدای متعال، ناشی از چیست؟ ناشی از این است: "تَحَنُّناً مِنه"؛ تحَنُّن یعنی احساس مراقبت؛ «حَنان» یعنی لطف و نزدیکی و مراقبِ چیزی بودن، مراقب کسی بودن به خاطر لطفی که به شما دارد و مراقب شما است. وَ رَحمَة؛ و به خاطر رحمتی که به شما میخواهد بکند. خدای متعال بشر را برای همین آفریده، وَ لِذٰلِکَ خَلَقَهُم؛ خلقت بشر برای این است که به او رحمت [عطا] کند. 🌐 https://khl.ink/f/51809 ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
روایت انقلاب - قسمت اول.mp3
12.95M
📻 روایت انقلاب - قسمت اول - طلوعی دوباره 📋 بررسی وضعیت دینداری و معنویت جهان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی 📋 آیا انقلاب اسلامی توانست بر پروژه ی تمدن غرب مبنی بر دین زدایی از جوامع اثر بگذارد ؟ 📋 آیا انقلاب اسلامی نسخه ای جدید و نو برای معنویت در دوران حاضر دارد ؟ 📋 در قسمت اول از پادکست روایت انقلاب، به بررسی وضعیت دین و معنویت در جهان بین الملل و ایران در دوران منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی ایران میپردازیم. 📋 در این قسمت میزبان آقای منوچهر محمدی و حجت الاسلام والمسلمین هادی شریعتی هستیم. آقای منوچهر محمدی دارای دکترای روابط بین الملل از دانشگاه کارولینای جنوبی و پژوهشگر در حوزه ی انقلاب ها و تفاوت های آنها هستند و حجت الاسلام والمسلمین هادی شریعتی طلبه درس خارج حوزه علمیه قم و پژوهشگر جامعه شناسی دین و سیاست گزاری دینی هستند. ⏰ مدت زمان: 19 دقیقه و 55 ثانیه 📻 رادیو روایت - صدای خانه طلاب جوان ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
استادی داشتیم، وقتی میپرسیدیم، متولد کی هستید؟ میگفت: متولد ۱۲ بهمن ۵۷، در حالیکه سنش خیلی بیشتر بود. میگفت: ما با اومدن ، متولد شدیم، قبلش گویی نداشتیم. آری با امام، تولد دیگری پیدا کرده‌ایم... ✍ حجت‌الاسلام 🌐 @m_shaban ----------------------- 🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"