💠 حدیث امروز
✍️ حضرت امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند:
👈اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا ڪند، از عرش ندا می شود؛ برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابر برای تو است)؛
این در حالی است ڪه اگر برای خودش دعا می ڪرد، فقط به اندازه همان یڪ دعایش به او داده می شد.
پس دعای تضمین شده ای ڪه صد هزار برابر آن داده می شود، بهتر است از دعایی(دعای شخص دعا کننده برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود.
📚 من لا یحضره الفقیه، ج۲، ص۲۱۲
#شاخصهای_رئیس_جمهور_خوب
🔴 رئیس جمهور اصلح کیست؟
✍️ #مصطفی_علیجانزاده
🔹 در آستانه ورود به سال ۱۴۰۰ قرار داریم،سالی که انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری در آن انجام می شود.اگر می خواهیم که دوباره گرفتار شعارها و ترفندهای واهی انتخاباتی نشویم و از وضع موجود به سوی رشد و تعالی همه جانبه رهنمون شویم،باید شاخص های رئیس جمهور اصلح را بدانیم و چه کسی بهتر از مقام معظم رهبری می تواند این شاخص ها را تبیین نمایند؟
🔸 لذا به ویژگی های اصلح که در سال های اخیر در فرمایشات رهبری بیان شده اشاره می کنیم:
1️⃣ کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد.
ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است.
2️⃣ نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد.
رئیسجمهورِ هر دورهای باید امتیازات رئیسجمهور قبلی را داشته باشد، ولی ضعفهای او را نداشته باشد.
3️⃣ توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد.
در محاسبه، آن کسانی که داوطلب میشوند، اشتباه نکنند؛ بدانند مدیریت اجرائی کشور یعنی چه. اگر چنانچه ارزیابی درستی انجام دادند، بیایند توی میدان؛ ملت هم نگاه میکند، انتخاب میکند.
4️⃣ معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد.
نامزد انتخابات اولاً باید به خدا، انقلاب، قانون اساسی و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛ ثانیاً کسانی که در رأس قوهی اجرائی قرار میگیرند، باید کسانی باشند که در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند.
5️⃣ با برنامه،تدبیر و حکمت باشد.
باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کنند و وارد میدان شوند.
6️⃣ سیاستهای اقتصاد مقاومتی داشته باشد
اعتماد کردن به شیوههای تزریقیِ اقتصادهای تحمیلی شرق و غرب، مضر است. سیاستهای اقتصاد باید سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» باشد - یک اقتصاد مقاوم - باید اقتصادی باشد که در ساخت درونیِ خود مقاوم باشد، بتواند ایستادگی کند.
7️⃣ مهذب به اخلاق باشد، به حاشیهها نپردازد و وعده بیمبنا ندهد.
برای مردم هزینه درست نکنند، دغدغهآفرینی نکنند، مردم را دچار تشویش و نگرانی نکنند؛ وعدهی بیخود و بیمبنا هم ندهند، درِ باغ سبزهای بیمنطق هم باز نکنند؛ منطقی، معقول، منطبق با واقعیت باشند.
8️⃣ کاری، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانونمدار باشد و درد مردم را حس کند
رئیس جمهور، هم باید کاری باشد، هم باید مردمی باشد، هم باید مقاوم باشد، هم باید ارزشی باشد، هم باید باتدبیر باشد، هم باید پابند به قوانین و مقررات باشد - مجری قانون است - هم باید درد مردم را احساس کند، هم باید طبقات مختلف مردم را ببیند.
9️⃣ پیشبرنده کشور در عرصههای مادی و معنوی باشد.
دنبال یک فرد اصلحی باشید که بتواند کشورتان را با سرعت، هم در عرصهی مادی، هم در عرصهی معنوی به پیش ببرد.
0️⃣1️⃣ بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند.
آن کسی که میتواند برای انقلاب، برای کشور، برای آینده، برای عزت ملی، برای باز کردن گره مشکلات، برای ایستادگی قدرتمندانه و عزتمندانه در مقابل جبههی معاندان، و برای الگو کردن جمهوری اسلامی در چشم مستضعفان عالم، بیشتر و بهتر تلاش کند، را انتخاب کنیم.
1️⃣1️⃣ ریختوپاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد.
آن کسی که از بیتالمال هزینه میکند، یا از پول مشتبه به حرامِ بعضیها استفاده میکند، نمیتواند اطمینان مردم را جلب کند؛ به این چیزها خیلی باید توجه کرد.
@jameeheslamii
علی اکبر اجرلو:
✅اختیارات رئیس جمهوری در مقایسه با قوه قضاییه.
🔺تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که #قوّهی_قضائیّه یا #دستگاههای_نظامی خب مدیریّتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریّتهایی که در #قوّهی_مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. عمدهی نزدیک به همهی مدیریّتهای کشور که هزاران مدیریّت است، در اختیار رئیس قوّهی مجریّه است. همهی بودجهی مصوّب کشور در اختیار رئیسجمهور است، چون رئیس [سازمان] برنامه و بودجه معاون رئیسجمهور است و مستقیم زیر نظر ریاست جمهوری است. امکانات حکومتی کشور هم همین طور، اکثر و اغلب در اختیار رئیسجمهور است. بنابراین، مدیریّتهای دیگر در جنب قوّهی مجریّه در واقع چیزی نیستند. ریاست جمهوری یک چنین جای مهمّی است. حالا شما میخواهید رئیسجمهور انتخاب بکنید؛ ببینید که چه مسئولیّتی بر عهدهی من و شما است که باید برویم رأی بدهیم. البتّه رأی بنده با رأی یک پسر شانزده هفده ساله یک اندازه وزن دارد؛ هیچ کم و زیاد نیست. ما میخواهیم برویم رأی بدهیم یک رئیسجمهور انتخاب بکنیم؛ توجّه کنیم به اینکه چه مسئولیّتی بر دوش رئیسجمهور است.
بیانات رهبر معظم انقلاب 1400/1/1
✍ این یک نوع پاسخی است به کسانی که می گویند حیف است که آیت الله رییسی از قوه قضاییه بیاید به قوه مجریه.
🔹قوه قضائیه 3درصد است و قوه مجریه 97 درصد
🔸مگر حیف نبود که از تولیت حرم امام رضا علیه السلام به قوه قضائیه منتقل بشوند؟
🔹تولیت حرم امام رضا علیه السلام 3درصد و قوه قضائیه 97 درصد است.
🔸اگر ایشان در همان جایگاه باقیمانده بود امروز این اتفاقات مهم در قوه قضاییه افتاده بود؟
🔹آن دو جایگاه به نصب رهبری است و لذا برغم پایان نیافتن دوره مسوولیت ایشان، براحتی انتقال صورت گرفت، الان ریاست جمهوری انتصابی نیست. معظم له نمی توانند اظهار نظری بفرمایند ولی به همان دلیل که حضرت آقا ایشان را از تولیت به قوه قضائیه منتقل کردند با توجه به اختیارات غیر قابل قیاس رییس جمهوری با ریاست قوه قضاییه، انشالله به این انتقال رضایت دارند.
@goftemaneslam
رئیس جمهور و اختیاراتی که ندارد!
۲۸ خرداد ۱۴۰۰ سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سراسر ایران برگزار میگردد.
در این نوشتار سعی دارم به آسیب شناسی دامنه اختیارات و میزان پاسخگویی رئیس جمهور به مردم بپردازم، که رای دهندگان بدانند در قبال رایی که به منتخب خود میدهند چه انتظاراتی از رئیس جمهور دوره سیزدهم داشته باشند؟
مروری بر اختیارات ریاست جمهوری در ۱۱ نهاد، سازمان و دستگاههای موثر و پرقدرت کشور خواهیم داشت و به دامنه اختیارات منتخب ملت پی خواهیم برد:
۱ - صدا و سیما سالیانه چند هزار میلیارد تومان از دولت بودجه میگیرد، اما رئیس جمهور عالیترین مقام دولت هیچ اختیار قانونی برای نظارت در کار صدا و سیما و بازخواست از این دستگاه ندارد!
۲ - نیروی انتظامی نهاد متولی نظم عمومی کشور است که طبق قانون اساسی عزل و نصب فرماندهاش در اختیار رییس جمهور نیست!
۳ - شورای عالی امنیت ملی، برترین نهاد امنیتی کشور است که رئیس جمهور رئیس این نهاد میباشد، اما اعضایش توسط وی تعیین نمیشود!
رئیس جمهور عملا فقط حق اداره جلسات آن را دارد و یک رای مانند سایر اعضا دارد، و حق وتوی هیچ مصوبهای را ندارد!
۴ - شورای نگهبان عالیترین مرجع نظارتی انتخابات ریاست جمهوری، خبرگان و مجلس شورای اسلامی، هیچ گاه در خصوص رد صلاحیتها به رئیس جمهور (نماد حاکمیت ملی) پاسخگو نیست!
در حالی که عالیترین مقام کشور که مستقیما توسط مردم انتخاب میشود شخص رئیس جمهور است، اما در خصوص انتخابات، هیچیک از ۱۲ عضو شورای نگهبان طبق قانون اساسی قائل به پاسخگویی به رئیس جمهور نیستند!
۵ - نیروهای نظامی کشور طبق قانون اساسی زیر نظر رئیس جمهور نیستند و عملا رئیس جمهور نمیتواند از آنان سوال نماید! زیرا طبق قانون اساسی عزل و نصب آنان در اختیار فرمانده کل قواست!
۶ - شورای عالی انقلاب فرهنگی نهاد تصمیمگیر در خصوص مسائل کلان فرهنگی و آموزش عالی کشور است، رئیس این شورا اگرچه رئیس جمهور میباشد، اما اعضایش توسط رهبری تعیین میگردد!
رئیس جمهور و وزرای علوم و بهداشت مانند سایر اعضا هرکدام فقط یک رای دارند. رئیس جمهور در این شورا اگرچه ریاست را برعهده دارد، اما اگر مصوبهای برخلاف نظرش تصویب شود چارهای جز ابلاغ آن ندارد!
۷ - شورای عالی فضای مجازی که باز هم رئیس جمهور ریاست آن را در ظاهر امر به عهده دارد، اما در تعیین اعضای این شورا هیچکاره است!
در خصوص موضوع قطع اینترنت، این شورا در صورت مخالفت رئیس جمهور باز هم میتواند مصوبه ارائه دهد و آقای رئیس جمهور عملا تماشاگری بیش نخواهد بود!
۸ - شورای عالی هماهنگی سران سه قوه که ریاست آن به عهده رئیس جمهور است، عملا رئیس جمهور یک رای دارد و در اقلیت است!
نمونه بارز آن، جلسه افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ بود که آقای روحانی از رشد ۳۰۰ درصدی قیمت بنزین طبق گفته خودش، روز جمعه اطلاع پیدا کرد!
۹ - در مجمع تشخیص مصلحت نظام که عهدهدار تعیین سیاستهای کلی نظام و مرجع نهایی حل اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان میباشد، رئیس این مجمع فراتر از رئیس جمهور کشور است! عملا رئیس جمهور ایران با میلیونها رای مردم، زیر دست رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسات این نهاد مینشیند!
۱۰ - نهادهای قدرتمند اقتصادی کشور مانند بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان اجرایی امام، آستان قدس و... که مجموعا توان اقتصادی مساوی با دولت دارند، عملا در ید اختیار رئیس جمهور قرار ندارند!
۱۱ - روزنامههای یومیه مانند کیهان و اطلاعات که از بیتالمال و پول مردم اداره میشوند، اگر متعرض به دولت شوند، رئیس جمهور توان عتاب به مدیران مسئول این روزنامهها را ندارد!
۱۲ - رئیس جمهور برای تحقق وعدههای انتخاباتی نیاز به مدیران هماهنگ دارد. باید در انتخاب وزرا آزادی مطلق داشته باشد. هیچ دستگاهی حق ندارد به رئیس جمهور منتخب مردم، وزیر ناهماهنگ تحمیل نماید!
در حالی که قدرت رئیس جمهور از رای مردم نشات میگیرد، اما متاسفانه در کشور ما رئیس جمهور به لحاظ بافت قانون اساسی در موارد بسیاری عاجز از اجرای اراده مردم در امور اجرایی کشور است!
رئیس جمهور، مظهر اراده ملت است اما طبق قانون اساسی موجود عملا بیش از پانزده درصد قدرت اجرایی کشور را در اختیار ندارد!
ذات دموکراسی اقتضا می کند که منتخب مردم برای تحقق اراده ملت اقتدار صددرصدی داشته باشد.
بنابراین راهکار صحیح برای اقتدار بخشیدن به رای مردم، اصلاح قانون اساسی است.
علی نظری، سردبیر روزنامه مستقل
🌐 @khabare24
یا فارس الحجاز ادرکنی:
🔴آیا از اختیارات گسترده روحانی اطلاع دارید ؟ آیا واقعاً این اختیارات کمه ؟
🔹رئیس شورای عالی اقتصاد
🔹رئیس شورای عالی اشتغال
🔹رئیس هیئت امنای صندوق توسعه ملی
🔹رئیس شورای عالی هماهنگی اقتصادی
🔹رئیس شورای عالی انرژی
🔹رئیس شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی
🔹رئیس شورای عالی امنیت ملی
🔹رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔹رئیس شورای عالی جوانان
🔹رئیس شورای عالی فضای مجازی
🔹رئیس شورای عالی صنایع دریایی
روحانی رئیس ۲۷ شورای عالی است!
🔻تمام نبض اقتصاد، فرهنگ، سیاست و... در اختیار اوست.
🔻اما چرا خیری از این همه اختیار ندیده ایم؟!
🔹 پاسخ: این کاره نیست یا...
🔻روحانی فقط اختیارات قوه قضائیه رو کم داره ، چون اختیارات قانون گذاری مجلس در حوزه اقتصادی هم اخیراً با برگزاری جلسات سران قوا به دست گرفته ..... دیگه واقعاً چی می خواد ....
🔹وقتی رئیس جمهور از کمبود اختیاراتش حرف میزنه، یکی نیست بهش بگه ، داداش این همه اختیارات داشتین این اوضاع کشور شده بفرما فقط کلید قوه قضائیه رو کم دارید....
🔻نکنه واقعاً روحانی میگه اختیارات رهبری به عنوان فرمانده کل قوا را هم به من بدین تا همین اقتدار و امنیتی هم که تو کشور داریم به همراه صنعت موشکی و.... در برجامی دیگر ، نابودش کنه ؟
🔻روحانی دوبار تو رقابتهای انتخاباتی خودشو کشت و هزار وعده و وعید دروغ داد تا رای آورد، اونوقت بعد ۸ سال الان میگه اختیارات ندارم!
🔹لابد حساب کرده با اینهمه بلایی که سر مردم آوردم چرا اینا هنوز زنده اند! میگه چرا اختیارات بیشتری ندارم تا راحت تر ملت و مملکت رو نابود کنم!
🔹شما چه فکر می کنید ، آیا اختیارات روحانی کمه ؟
روحانی مثل درختی میمونه که ۸ ساله ثمر نداده هیچ، تازه زده همه چی رو هم نابود کرده.
✍️بیداری ملت
♦️آخرین اخبار از وضعیت تایید صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری در شورای نگهبان
🔹در حاشیه دیدارهای نوروزی اعضای شورای نگهبان نتایج زیر حاصل شده است:
۱. حداکثر تعداد کاندیداها هشت کاندیدا خواهد بود
۲. کاندیدای جوان زیر پنجاه سال تایید نخواهد شد
۳. هرکس مدیریت اجرایی در سطح کشوری ندارد مورد تایید نخواهد بود
۴. هرکس شائبه فساد یا تقابل با رهبرمعظم انقلاب دارد تایید نخواهد شد
۵. هرکس در سیاست خارجی به دنبال مذاکره است و به توان داخلی امید ندارد تایید نخواهد شد
🔹کاندیداهای قابل تایید از افراد در معرض کاندیداتوری هم عبارت اند از:
علی لاریجانی، محمدباقرقالیباف، محسن رضایی، ابراهیم رییسی، عزت الله ضرغامی، سعید جلیلی، حسین دهقان، محمد رضا عارف
⛔️ آیا روحانی در سال ۱۴۰۰ دوباره رئیس جمهور میشود؟!!!
🔹یکی از نکاتی که حضرت آقا در سخنرانی اول فروردین نسبت به آن هشدار دادند، مدیریت فضای مجازی ایران توسط آمریکا و اسرائیل بویژه در انتخابات بود.
🔻یادمان نرود که فضای مجازی خصوصاً آمد نیوز، چقدر در انتخابات ۹۶ و روی کار آمدن مجدد حسن روحانی نقش داشته است.
🔸مگر در اعترافات روح الله زم نیامده بود که همه سرویس های جاسوسی دنیا، مأموریت داشتند که حسن روحانی را روی کار بیاورند و از طریق او کشور را به نقطه جوش برسانند؟!!!
🔴 دقیقاً همین خطر برای انتخابات ۱۴۰۰ نیز وجود دارد؛ چون به تعبیر حضرت آقا مسئولان ذیربط، نه تنها فضای مجازی را رها کرده اند که به این ولنگاری، افتخار هم میکنند.
🔹ما از عناصر معلوم الحال هیچ انتظار نداریم اما از دادستان کل و بویژه از آیة الله رئیسی مطالبه ی جدی داریم و حتی از باب تذکر به مؤمن، مطالبه میکنیم که تا دیر نشده به عنوان مدعی العموم وارد شده، فضای مجازی را از سیطره ی دشمن نجات دهند.
🔸در غیر این صورت، هیچ بعید نیست که معاندین داخل و خارج، از طریق فضای مجازی و شایعه پراکنی ها و دروغ پردازی ها، افکار عمومی را فریب داده، انتخابات را کم رونق کنند یا خدای ناکرده دوباره فریدون صفت دیگری را روی کار بیاورند که در آن صورت، مسئولین مربوطه،بخاطر ترک فعلی که وجوبش بر همه آنها عینی و محرز بوده، پیش خدا و خلق، مؤاخذه خواهند شد.
تفاوت دو دیدگاه را ملاحظه کنید وخودتان قضاوت کنید و در صورت موافق در نشر آن ما را یاری کنید.
👇👇👇👇
ﺍﻣﺎﻡ ﺧﺎﻣﻨﻪ ﺍﯼ:
ﺑﻪ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﺑﺪﺑﯿﻨﻢ .
ﺣﺴﻦ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﺑﻪ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﺧﻮﺷﺒﯿﻨﻢ.
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﻋﻠﻮﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﮐﺠﺎﯼ ﻋﻠﻮﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺷﻮﺩ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻬﯽ ﺍﺯ ﻣﻨﮑﺮ ﮐﺮﺩ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﻣﺮﺩﻡ ﻧﯿﺎﺯﺑﻪ ﺍﺭﺷﺎﺩﻧﺪﺍﺭﻧﺪ.
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﻧﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻧﺎﺻﺤﯿﺢ ﺩﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﻟﺠﻦ ﻣﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﻭ ﻣﻤﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻢ،ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﻣﯿﻔﻬﻤﻨﺪ
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﮔﺎﻫﻰ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮐﺴﺎﻧﻰ ﺩﺭﮔﻮﺷﻪﻭﮐﻨﺎﺭ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ، ﺁﻗﺎ،ﻣﮕﺮ ﻣﺎ ﻣﻮﻇّﻔﯿﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﻢ؟
ﺧﺐ ﺑﻠﻪ؛
ﻓﺮﻕ ﺣﺎﮐﻢﺍﺳﻼﻣﻰ ﺑﺎ ﺣﮑّﺎﻡ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻭﻇﯿﻔﻪﻯ ﻣﺎ ﺍﺳﺖ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍﻩ ﺑﻬﺸﺖ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﻨﺪ،ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﺯﻭﺭ ﻭ ﺷﻼﻕ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺩ
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺒﺮﻫﺎ ﻳﻚ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮﺩ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﻣﺤﺘﻮﺍ ﻭﻣﻀﻤﻮﻥ ﻣﻨﺒﺮﻫﺎﻱ ﻣﺎ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ،ﻫﻴﭻ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﺍﻱ ﻧﻤﻴﺘﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻮﺍﺟﻬﻪ ﻭ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﻜﻨﺪ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﻲ:
ﺩﻭﺭﺍﻥ ﭘﻴﺎﻣﻬﺎﻱ ﻳﻜﻄﺮﻓﻪ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺁﻣﺪﻩ، ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﭘﻴﺎﻡ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮﻫﺎﻱ ﻳﻜﻄﺮﻓﻪ، ﻣﻨﺒﺮﻫﺎﻱ ﻳﻜﻄﺮﻓﻪ ﻭ ﺳﻨﺘﻲ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺁﻣﺪﻩ.
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﮐﺴﺎﻧﯿﮑﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺌﻮﺭﯾﺰﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺎﺯﺵ، ﺗﺴﻠﯿﻢ ﻭ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺯﻭﺭﮔﻮﯾﺎﻥ،ﻧﻈﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻨﮓ ﻃﻠﺒﯽ ﻣﺘﻬﻢ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ /
ﻧﻈﺎﻡ ﺍﺳﻼﻣﯽ،ﻧﻈﺎﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ،ﻧﻈﺎﻡ ﺷﺮﻑ ﻭ ﺳﻼﻣﺖ ﻭ ﺗﮑﺮﯾﻢ ﺑﺸﺮ ﺍﺳﺖ.
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﻣﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﭘﻨﺠﻪ ﺑﮑﺸﯿﻢ ﻭ ﺩﺍﯾﻤﺎ ﺳﺮ ﺟﻨﮓ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ / ﻋﺪﻩ ﺍﯼ ﺣﯿﺎﺕ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯾﻬﺎ ﻭ ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﺳﺖ
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻗﺎ:
ﻣﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻟﻔﻆ " ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺩﻭﻟﺖ ﻣﺴﺘﮑﺒﺮ ﻭ ﺯﻭﺭﮔﻮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ /
ﺑﻨﺪﻩ ﻣﺨﺎﻟﻔﻢ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ:
ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ( 5+1 ) ﺗﻌﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﮐﻨﯿﻢ.
تکرار تاریخ
معلم تاریخمان میگفت:
که امیرالمومنین (ع) جنگ را در صفین برده بود ...
❗️❗️در دقیقه 90 برخی شعار تعامل و اعتدال سر دادند و اصلا یادشان رفت معاویه همان فرزند هند جگرخوار است !!!
❗️علی (ع) را به پای میز "مذاکره" کشاندند !!!
❗️❗️و جنگ برده اش را ناتمام گذاشتند !!!
❗️👈هر چه علی (ع) گفت "مذاکره" خدعه دشمن است، اینها میخواهند جنگ باخته را دوباره ببرند ...
کسی گوش نکرد !!
❗️📌تازه حاضر نشدند ابن عباس و حتی مالک را که نماینده علی (ع) بود به مذاکره بفرستند !!!
❗️👈گفتند مالک جنگ طلب، خشن و غیر منعطف است !!!
❗️👈بلاخره پایشان را در یک کفش کردند که حتما باید ابوموسی اشعری !!! برای مذاکره برود ...
📌علی (ع) گفت من به ابوموسی مطمئن نیستم...
❗️👈آنها گفتند شما بدبین هستی. ابوموسی خوب و انقلابی ست !!!
📌علی (ع) گفت: من به نتیجه این مذاکرات خوشبین نیستم. شما به هدفی که ازین مذاکرات دارید نمیرسید.
❗️👈گفتند در مذاکرات خوشبینی و بدبینی معنا ندارد !!!
📌علی (ع) گفت باشد ... مذاکره کنید، این هم تجربه ای میشود برای مردم ... که بفهمند به ترسوها و آنها که پای مقاومت ندارند نباید اعتماد کرد ...
👈مذاکره ابوموسی و عمر و عاص شروع شد
❗️👈تا مدتها متن مذاکرات محرمانه بود !!!
علی (ع) مالک را فرستاد تا به ابوموسی بگوید ما پشتیبان توایم، مبادا به عمرو عاص اعتماد کنی، او شیطان بزرگ است...
❗️👈ابوموسی ابرو در هم کشید و به مالک گفت:
شما توهم توطئه دارید !!! عمروعاص مودب و باهوش است.
اگر او به من قولی دهد به او اعتماد میکنم !!!
❌⭕️👈روز اعلام نتیجه مذاکرات حکمیت فرا رسید
👈در مذاکرات محرمانه البته به طور شفاهی تعهد کرده بودند که هر دو نفرشان ،
علی (ع) و معاویه را عزل کنند و امر را به رای عمومی بگذارند.
❗️👈در مسجد عمروعاص اول به ابوموسی تعارف زد. گفت تو بزرگ مایی !!!!
❗️👈ابوموسی خندید و بالای منبر رفت
❗️❗️و گفت: چنانکه این انگشتر را از دست در می آورم علی ع را از خلافت عزل میکنم !!!! بعد پایین آمد و با لبخند به عمروعاص بفرما زد
❗️👈عمروعاص بالا رفت و گفت چنانچه این انگشتر را از دست در میآورم علی ع را خلع و چنانچه دوباره این انگشتر را به دست میکنم معاویه را نصب مینمایم !!!
❗️❗️ابوموسی خشکش زده بود ...فایده ای هم نداشت ... خود کرده را تدبیر نیست ....
📌اما علی (ع) از همان ابتدا خوشبین نبود ...
چون دشمن شناس بود ...
اینچنین بود که معاویه جنگ باخته نظامی را تبدیل به پیروزی سیاسی کرد......
باشد که از تاریخ درس گیریم.
____
سیدابراهیم محمودی
🔷حاکم شهری که مرغابی بود...
⭕️ رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی خود،در اولین روز سال۱۴۰۰ به نکات مهمی در مورد فضای مجازی اشاره فرمودند.
«حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به استفاده حداکثری از فضای مجازی برای دلسرد کردن مردم و همچنین از رونق انداختن انتخابات، از نحوهی مدیریت فضای مجازی در کشور انتقاد کردند و گفتند: همهی کشورهای دنیا، برفضای مجازی اِعمال مدیریت میکنند اما در کشور ما، برخی به رها بودن فضای مجازی افتخار میکنند درحالیکه این شیوه به هیچوجه افتخار ندارد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: مردم باید از فضای مجازی که وسیله آزادی است، استفاده کنند اما این فضا را نباید در اختیار دشمن قرار داد»
💢 حال آنکه آقای آذری جهرمی به عنوان متولی اصلی فضای مجازی در این مدت چه فعالیت هایی را انجام داده اند؟!
🔻حمایت کامل از پیام رسان های بیگانه،به بهانه ی کوچ تدریجی کاربران به پیام رسان های داخلی.
🔻عدم پشتیبانی مناسب از پیام رسان های داخلی در جهت ناکارآمدی آنان و دلسردی مردم نسبت به پیام رسان داخلی.
🔻عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و ایجاد ترس در جامعه نسبت به این امر مهم.
🔻حضور پررنگ در فضای توییتر،اینستاگرام و...که خود باعث تبلیغ این پیام رسان ها و تشویق مردم به استفاده از آن شده است.
🔻ایجاد شایعه ی گرانی اینترنت توسط مجلس،در حالی که این افزایش قیمت در بودجه دولت طراحی شده بود.
🔻احضار به قوه قضائیه به علت عدم انجام وظایف خود را، مخالفت با افزایش پهنای باند اعلام می کند.
🔻با کری های فوتبالی و اخیرا تمسخر تلویزیون و ... به ایجاد حواشی و دو قطبی در جامعه پرداخته اند.
🔷 نتایج این عملکرد آذری جهرمی:
🔹در دسترس بودن اطلاعات کشور در بستر ناامن فضای مجازی.
🔹تهاجم شدید فرهنگی به جامعه که اثرات تلخی در کشور داشته است.
🔹جولان شبهات اعتقادی،سیاسی،فرهنگی و ...
🔹قبح شکنی از مقدسات،اعتقادات و بزرگان دین و کشور.
🔹لجن پراکنی در مورد انقلاب،کشور و شخصیت های نظام که باعث دلسردی مردم نسبت به کشور و آینده خویش می شود.
❇️ وزیر جوان دولت روحانی با این عملکرد مخرب خود نه تنها مشکلات مردم را کم نکرده،بلکه با ایجاد حواشی،تخریب و دوقطبی های کاذب، امنیت روانی مردم را هم سلب کرده و برای نظام هزینه تراشی می کند.
✅ به امید انتخاب یک دولت جوان_کارآمد_حزب اللهی در ۲۸ خرداد ماه و بهره مندی از فضای مجازی به عنوان فرصت نه تهدید.
#فضای_فجازی
#دولت_ناکارآمد
#دولت_جوان_کارآمد
✅فانوس
🖌#مصطفی_علیجانزاده
@faanos313