تبلت را چگونه از کودک مان جدا کنیم؟
🔹بچههای امروزی نمونه کوچک شده والدینشان هستند. نمونه آنهایی که در مهمانیها به جای گپ زدن با حاضران، به غایبهای جمع وایبر میزنند و بهجای چند متر دویدن، بهدنبال نصب انواع اپلیکیشنهای سلامت روی گوشی خود هستند. هدیه پژوهشگران فناوری اطلاعات به بچههای امروزی نه هوش بیشتر و نه ذهن آمادهتر است. آنها روی مبلهای راحتی، صاحب بدنی خسته و انباشه از چربی میشوند و پشت صفحه تبلتها، چشمهایی آزرده و ذهنی آشفته را از آن خود میکنند.
💕🍃تربیت فرزند🍃💕
والدین موفق بهترین شنوندگان
سخن فرزند خود هستند
با دقت به فرزند خود گوش میدهند
حرف او را قطع نمیکنند
در مقابل او حالت تهاجمی
و پرخاشگرانه نمیگیرند
ویکسره نصیحت نمی کنند
لحن قاطع زمانی که خواستهای دارید به این معنی نیست که شوهرتون رو تحت فشار بذارید یا بهش مسلط بشید یا جلوی دیگران سبکش کنید.
قاطعیت اینجا به معنی داشتن صداقت و احترامه. شوهرتون هم با رفتار قاطع و درست شما ترغیب میشه خواستهتون رو عملی کنه.
پدر و مادر مقتدر كسى است كه كنترل احساس و رفتارش را به دست كودك و نوجوانش نميدهد.
او هميشه محكم و مهربان است مخصوصا زمانى كه فرزندش دچار بحران احساسى و رفتارى است.
ما در مدارس با کودکان چه می کنیم؟
نظام آموزشی ایران از 7 سالگی کودکان رسماً پذیرای آنهاست. این سن، اوج دوران کودکی است. کودک در این دوره به شدت نیازمند تفریح، بازی، دوست یابی بین گروه همسالان، کشف و شهود و ... است.
اما ما در مدارس چه می کنیم؟ به بچه هفت ساله، دستکم 5 کتاب می دهیم که باید همه آنها را بخواند و امتحان دهد.
کودک 7 ساله، باید نظم پادگانی مدرسه را رعایت کند، ساعت های متمادی در کلاس بنشیند و ساکت باشد، دقایق معدودی را به هواخوری برود ، مدام با استرس امتحان دهد و با همکلاسی هایش رقابت درسی کند چرا که هر لحظه در معرض مقایسه است و ممکن است تحقیر و حتی تنبیه شود.
طبیعی است که در چنین فضایی پادگانی و بسته ای، کودک لحظه شماری می کند که ساعات طولانی مدرسه پایان یابد و او به خانه برود.
اما زنگ آخر مدرسه، پایان رنج های تحمیلی بر کودک نیست. او در حالی مدرسه را ترک می کند که کلی "مشق" دارد که باید در خانه بنویسد. او مجبور است بخش مهمی از زمانش در خانه را به جای تعامل با اعضای خانواده و گروه دوستانش، به انجام "تکلیف" بپردازد و همواره در اضطراب و دو دلی باشد که الان برنامه مورد علاقه اش در تلویزیون را ببیند یا تمرین املا کند یا الان با همسالانش بازی کند یا تکالیف ریاضی اش را حل کند؟
حتی عید نوروز هم که می شود دست از سر بچه بر نمی دارند و با دادن پیک نوروزی که باید صفحه به صفحه آن را پر کند به او یادآور می شوند که حق نداری از تعطیلاتت لذت کامل را ببری. گو این که کودکی کودکان ایرانی، با ورودشان به مدرسه تمام می شود.
همین است که وقتی آخرین امتحان خرداد ماه داده می شود، دانش آموزان، از اول ابتدایی تا پایان دبیرستان و پیش دانشگاهی، چنان خوشحال می شوند که گویا دوران محکومیت شان به سر آمده است!
اما بسیاری از کشورها و مشخصاً فنلاند به عنوان دارنده برترین سیستم آموزشی جهان، کودکان را به اسارت نمی گیرند و کودکی شان را نمی کشند.
مدارس ابتدایی برای کودکان فنلاندی و سیستم های آموزشی مشابه، محلی برای شادی، همگرایی، بروز هیجان و انرژی، علاقه مندی به محیط های آموزشی و نیز آموزش های غیر مستقیم است. مثلاً یاد می گیرند که باید به هم کمک کنند، با یکدیگر مشارکت نمایند و اندک اندک نیز تعلیمات رسمی مانند آموزش الفبا نیز به آنها ارائه می شود.
ساعات آموزشی نیز بسیار کوتاه است به طوری که یک دانش آموز اول ابتدایی در فنلاند روزانه تنها سه ساعت را در مدرسه می گذراند.
نکته مهم دیگر این است سیستم های آموزشی مدرن، چیزی به نام تکلیف شب ندارند. ارائه تکلیف شب، اعتراف ضمنی به این است که آنچه در ساعات طولانی مدرسه ارائه می شود، ناکافی و ناکارآمد بوده و الا چه نیازی هست به مشق های مشقت بار خانگی؟!
آیا وقتی کارمندان از محل کارشان بیرون می آیند، باز هم در خانه کار اداری باید انجام دهند که دانش آموزان به ویژه در مقطع ابتدایی مجبور به انجام تکالیف مدرسه در خانه باشند؟!
اصلاً یکی از علل "کتاب نخوانی" ما ایرانی ها ، همین سیستم آموزشی است که با تحمیل کتاب ها و مطالعات اجباری و بیهوده، ما را کتاب زده و کتاب گریز کرده است.
همه این عوامل، باعث می شوند که کودکان ایرانی به واسطه محکومیت در مدارس پادگانی، کودکی نکنند یا دستکم کمتر کودکی کنند و این در حالی است که به دلیل گسترش فرهنگ آپارتمان نشینی که محدودیت های متعددی را بر کودکان تحمیل می کند، مدارس باید به طور جدی تری بستری برای کودکی کودکان باشند.
تا مدارس ما پادگانی اداره می شوند و کودکان باید همانند سربازانی کوچک رفتار کنند، اوضاع همین است که است.
«جایگزینی تفریحات و بازی های شاد و هدفمند و آموزش های غیر مستقیم با سیستم مستقیم کنونی»، «کاهش ساعات حضور در مدرسه» و «حذف تکلیف شب» سه رویکردی هستند که برای تحول در دوران ابتدایی لازم است تا بر مبنای آن، سایر تحولات در نظام آموزشی شکل گیرد.
این ها، کارهای سختی نیستند و برای تحقق شان فقط یک «اراده جدی و ایران دوستانه» ، لازم است. تردید نکنید که آینده ایران ما و آینده فر
💐🍃🌿🌸🍃🌾🍁💐🌸
🍃🌺🍂 🍀
🌿🍂
🌸
تا حالا به عدد 12 دقت کردین؟
لا اله إلا الله 👈12 حرف
محمدرسول الله 👈12 حرف
علی بن ابی طالب 👈12حرف
أمیر المؤمنین 👈12 حرف
فاطمة الزهراء 👈12 حرف
الحسن والحسین 👈12حرف
الحسن المجتبى 👈12 حرف
الحسین الشهید 👈12 حرف
الإمام السجاد 👈12 حرف
الإمام الباقر 👈12 حرف
الإمام الصادق 👈12 حرف
الإمام الکاظم 👈12 حرف
الإمام الرضاء 👈12 حرف
الإمام الجواد 👈12 حرف
الإمام الهادی 👈12 حرف
الحسن العسکری 👈12 حرف
القائم المهدی 👈12 حرف
افتخار کن که شیعه 12 امامی هستی!
🌹
🌿🍂
🍃🌺🍂 🍀
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼🌹🌷
💐🍃🌿🌸🍃🌾🍁💐🌸
🍃🌺🍂 🍀
🌿🍂
🌸
اشاره قرآن به "تعداد ماه های سال"
همانطور که اطلاع دارید تعداد ماه های یک سال برابر با 12 ماه است .
واژه #شهر به معنای ماه به صورت مفرد دوازده بار در قرآن تکرار شده است. این لغت همچنین به صورت جمع, در آیات دیگری نیز تکرار شده است. این آیات به شرح زیر می باشند: (بصورت مفرد)
سوره بقره, آیه 185, دو بار تکرار شده
سوره بقره, آیه 194, دو بار تکرار شده
سوره بقره, آیه 217, یک بار تکرار شده
سوره مائده, آیه 2, یک بار تکرار شده
سوره مائده, آیه 97, یک بار تکرار شده
سوره توبه, آیه 36, یک بار تکرار شده
سوره سبا, آیه 12, دو بار تکرار شده
سوره احقاف, آیه 15, یک بار تکرار شده
سوره قدر, آیه 3, یک بار تکرار شده است.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
"#بقره آیه185"
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِّنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ فَمَن شَهِدَ مِنكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ .........
"#بقره آیه194:
الشَّهْرُ الْحَرَامُ بِالشَّهْرِ الْحَرَامِ وَالْحُرُمَاتُ .........
"#بقره آیه 217"
يَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ .........
"#مائده آیه2"
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَلَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ ..........
"#مائده آیه97"
جَعَلَ اللَّهُ الْكَعْبَةَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ قِيَامًا لِّلنَّاسِ وَالشَّهْرَ الْحَرَامَ .........
"#توبه آیه36"
إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِندَ اللَّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْرًا فِي كِتَابِ ..........
"#سبا آیه12"
وَلِسُلَيْمَانَ الرِّيحَ غُدُوُّهَا شَهْرٌ وَرَوَاحُهَا شَهْرٌ وَأَسَلْنَا ...........
"#احقاف آیه15"
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّىٰ ..........
"#قدر آیه3"
لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ
#تعداد_ماه_های_سال
🌹
🌿🍂
🍃🌺🍂 🍀
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼🌹🌷
💢مشکل ایرانیها از کجاست!؟
احسان، نامِ مستعار یک دوست مجازیست، از این جهت که مدام در گروه سابق تلگرامی(خدایش بیامرزد) از #رانت و #فساد در ایران سخن میگوید و #تحلیل مینویسد.
یکی از موضوعات ثابت و همیشگی او، مقایسه رفتار و فرهنگ ایرانی ها با اروپایی هاست، از این آدمهایی ست که به #ترکیه و #ارمنستان سفر کرده و آنجا را کل دنیا میداند در هر موضوعی یک مثال از آنها میزند که مردم چشم آبی چقدر بافرهنگ، قانونگرا و اهل نظم و انظباطند!
مدتها بحث کردن با او #فایده نداشت، تا این دوستی مجازی به مختصر رفاقتی در #واقعیت رسید. از سقوط هواپیما در ایران تا غرق شدن سانچی و ژن خوب و غیره موضوع اصلی طعنه های ما بهم بود.
دست برقضا، از سر خوش اقبالی، یک روز در #صف نانوایی منتظر بودم تا نوبتم شود، در صف ایستادن از سخت ترین کارهاست، آنهم، نانوایی!
جمعیت زیادی هم در صف نبودند، اما ربطش به چندخط بالاچیست؟ #احسان
دوست مجازی ما رسید، و مستقیم وارد #نانوایی شد، حالا مرا ندید یا خود را به ندیدن زد نمیدانم، خوش و بشی با #شاطر که رفیقش بود کرد و پنج یا شش دقیقه بعد با دست پر از نانوایی خارج شد.
سوژه دستم رسید، همان لحظه به او پیام دادم در #اروپا مردم صف نمی ایستند؟! ماجرا را فهمید و بهانه پشت بهانه!
گفتم آقا احسان مشکل ما ایرانی ها همین جاست، به دیگران که میرسیم، آنها را بخاطر #نظم، قانون و فرهنگشان ستایش میکنیم و خودمان را کوچک، ولی شما در حد یک #شاطر آشنایی که داشتی حاضر نشدی رانت خواری نکنی!
حالا شما بجای آن شاطر ساده، بگذار مدیرکل یا آقازاده، که آشنای توست. قطعا #هزار برابر از آن ماجرای #نان خریدن سو استفاده میکردی!
از خومان شروع کنیم، چون #جامعه از من و تو #شکل میگیرید.