بچه هایی که فقط بازی فردی میکنند، پس از مدتی روحیه فردگرایانه پیدا میکنند.
حوصله همراهی با جمع در این نوع بچه ها کمتر از دیگران است. این بچه ها همکاری دیگران را دخالت میدانند. از همین رو برخی از این کودکان روحیه مستبدی و برخی دیگر روحیه گوشه گیری پیدا میکنند. سعی کنید کودک را تشویق به همراهی با گروه کنید.
💐💐@Madarane_Beheshti
در تأییدها و تشویق هایمان باید مواظب باشیم. ما اجازه نداریم آن چیزی که کودک نیست را مدام بزرگ کنیم، در این حالت توقع ایجاد می شود بعد کودک یا انسان فکر می کند که آدم خاصی است، می رود که کارهای بزرگ بزرگ کند اما یک جایی توی ذوقش می خورد و داغون
می شود.
یک نکته ی بسیار مهم اینکه؛ ما وقتی می گوییم حوزه ی عمل، یعنی به کودک مسئولیت می دهیم و ما راجع به کودک مسئول صحبت می کنیم. کار و مسئولیت به کودک می دهیم، کارش را تأیید می کنیم، اشتباهش را هم با تأیید می بینیم به نسبت سن و سال کودک. "عزیزم سفره را پهن کن، خوب پهن کردی، این بشقاب سبزی را هم ببر" بشقاب سبزی وسط راه برمی گرده روی زمین! مادر چه کار می کند؟ با روی باز اِه ه ریختی؟ بیا با هم جمع کنیم، دفعه ی بعد یاد می گیری بیا باهم بشوریمشون، قربون اون سبزی بردنت بشم بیا دوباره ببر عزیزم.
اگر بچه دچار شکست شد، دوباره حتی ده باره هیچ عیبی ندارد صدبارهم بریزی جمع می کنیم، تأیید پشت تأیید. چون داره مسئولیت می پذیره و جبران کردن را باید ببیند و یاد بگیرد تا درک مسئول پیدا کند.
یکی از عوامل تخریب مسئولیت و شخصیت این تفکر بهترین شدن است. تفکر بهترین در حال حاضر یک معضل بزرگ در جامعه ی ما است و بومی جامعه ی مااست. ممکن است در جوامع اروپایی وجود نداشته باشد و اصلاً در مورد آن صحبتی هم نشود اما در جامعه ی ما یک معضل است.
بهترین شدن یک وهم و توهم است؛ اصلاً بهترین وجود ندارد و جز تخریب هیچ اثر دیگری ندارد. عرصه ی رقابت، عرصه ی مسابقه و عرصه ی بهترین شدن، عرصه ی تخریب شخصیت انسان ها است. ما سال های آینده قربانیان بی شماری خواهیم داد چون به شدت هنجار جامعه ی ما هنجار رقابتی است. اگر من در این کلاس برا ی40 نفر می توانم فریاد بزنم و از این 40 نفر ده نفر حرف من را قبول کنند، هنجارهای جامعه در حال حاضر میلیون ها نفر از بچه های ما را نابود می کند. ولی ما ناامید نمی شویم و شما هم خبر داشته باشید که این اتفاق در حال حاضر درحال رخ دادن است و بدانید که بهترین یک سراب است. (ادامه دارد...)
#اعتماد_بنفس {قسمت20}
💛🌼💛🌼💛
@Madarane_Beheshti
🔍 کودکان با #ذرهبین، #گفتار و #اعمال شما را زیر نظر دارند!
🔻کودکان زیر شش سال در دنیایی برپایه احساسات قرار دارند و بعد از این سن شروع به تفکر میکنند. قبل از آن با احساسات خود با دنیا در تماساند، به خصوص قبل از سه سالگی که تنها با تقلید از بزرگترها شخصیتشان شکل میگیرد. هر چه ما بگوییم باور میکنند، پس چیزی بگویید و به آن عمل کنید که حس خوبی به آنها بدهد و عزت نفس آنها را بالا ببرید .
🔻مثلا وقتی با کسی تلفنی صحبت میکنید، یکی از خوبیهای فرزند خود را با لحنی زیبا بیان کنید؛ فکر نکنید او حواسش جای دیگری است. کودک شما تمام مدت با ذرهبین گفتار و اعمال شما را زیر نظر دارد!
🔻این بیان غیر مستقیم به کودک حس خوبی داده و باور میکند که مهم است و شما دائم در فکر او هستید و حتی در هنگام صحبت با دیگران هم از او حرف میزنید.
@Madarane_Beheshti
‼️مسح سر با وجود تافت مو
🔷س 1378: آیا استفاده از تافت (حالت دهنده مو)، چسب مو، مواد نگه دارنده و حالت دهنده مو برای وضو و غسل اشکال دارد؟
✅ج: اگر مانع رسیدن آب و رطوبت به مو باشد باید برطرف شود، البته در وضو در صورتی که به مقدار مسح واجب (مثلا دو سانتیمتر از محل مسح سر) مانع وجود نداشته باشد، یا فرق سر را باز کند و بر پوست سر مسح کند، وضو صحیح است.
🍃 #آیا_میدانید
✍اگر صبح ها به صورت ناشتا ۵ عدد خرمای تازه میل کنید
✍اینکار باعث شادابی صورت شما شده و از رشد چین چروک و پیری پوست جلوگیری می کند
#نکته_های_طلایی_فرزند_پروری
🌀 توانایی بچه ها را درحد متعادل تایید کنید،
📛 از این وربوم نیفتیم و آن قدر تأیید کنیم که #خودشیفتگی ایجاد کنیم.
👈وقتی تأیید بیش از حد کنیم به خصوص اگر بدون توصیف از کودک تعریف و تمجید کنیم
🔹 مثلا: کارت عالی بود،
🔹بی نظیری،
🔹 ماهی و... ،
🔹خوب بچه با خودش فکر می کند که من می خواستم بی نظیر باشم، شدم دیگه!!
🔹انگیزه از بین می رود.
👉 خیلی از بچه هایی که انگیزه در درونشان مرده
👌 به این علت است با تأیید زیادی به پایین آمده اند و توان بالا رفتن ندارند.