https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167
لینک کانال
#خانواده_چند_فرزندی
❤️❤️❤️❤️❤️
به نام خدا
مسئله تنظیم خواب درخانواده های چندفرزندی..
این مسئله اززمان نوزادی باید تنظیم بشه ، باهرگریه نوزاد سریع به اوشیرندیم ،زمان شیردادن رو هریک ساعت یکبار و جلوتر هردوساعت یکبار تنظیم کنیم وبعد ازغذاخورشدن کودک ، به چهارپنج وعده درروز میرسه.
اونوقت اگربچه سیرباشه تشنه نباشه جاش تمیزباشه و دل درد نداشته باشه گرمش یا سردش نباشه ازهشت نه ماهگی راحت تاصبح میخوابه 😊😊😊😊😊
مسئله بعداینکه ازهمون نوزادی باید بین خواب شب وروز تفاوت باشه یعنی شب همه درسکوت و تاریکی میخوابیم اما روز درشرایط موجود.. حالا یکم ملایمتر
🍇🍇🍇🍇🍇
حالا من چندتابچه دارم کوچکه رو باهزار زحمت خوابوندم کلی کار خونه روسرم ریخته،رسیدگی به اون بچه هاباید بکنم،غذابزارم و....این وسط این بچه ها باسرصدا وبازی بچه رو بیدارمیکنند 😅😅😅😅
خب من ، مادر همه اینها هستم یکی به خواب نیاز داره یکی به بازی،اونی که قراره بخوابه رو جایی میخوابونم که کمتر درمعرض سرصدا باشه واوباید کم کم به این روال عادت کنه...
وقتی میگیم بچه پشت سرهم سخته دقیقا همین جاهاشو میگیم دیگه.
اینجا صبروحوصله مادررو میطلبه یه مدتی بی خیال خونه وجمع وجورکردن بشه اگه نیروکمکی داره که خوبه...اگر مثل من وخیلی ها نداره حوصله کنه وبه نیازهمه بچه هاش توجه داشته باشه.
واما الان اینکه چجوری خواب بچه هارو تنظیم میکنم؟
اینجا مسئله ریتم مهمه...شما ریتم طبیعت رو ببینید. کم کم خورشید غروب میکنه و شب میشه...بهترین مدل اینه که بچه ها همون اول شب بخوابند. مسلما باید کم کم نور خونه رو تنظیم کنیم کم کنیم .
یکم قبل خواب شام خورده باشند. بازی هیجانی قبل خواب نداشته باشیم.تلوزیون و گوشی از چندساعت قبل خواب نداشته باشیم.
ذهن بچه هارو با صحبت یاهرچیزدیگه فعال نمیکنیم و اونها رو کم کم به سمت خواب سوق میدیم.
مهم ایجاد فضای خواب و تنظیم خواب و بیداریه. اگه تا الان اینجور نبودین یواش یواش تمرین کنید تنظیم کنید.
سخته ولی ممکنه😊
ضمنا اگه طاقت کم خوابی ندارید وقتی بچه ها میخوابند شما هم بخوابید. تا نصف شب تو گوشی نباشید بعد در طول روز ، سر بچه های بیچاره خالی کنید😅😅
#خانواده_چند_فرزندی
#بچه_های_شیر_به_شیر
#خواب_بچه_ها
#خوابوندن_کودک
#چند_فرزندی
#خواب
#ریتم
https://www.instagram.com/p/CAJejTCpFZB/?igshid=fir5jvbr117t
4_5897974641351209707.mp3
5.94M
استاد محمود سلطانی
عبور از نگرانی ها ۷۲
@shogherouyesh
https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167
به نام پروردگار یکتا
با سلام خدمت شما عزیزان
🔴 جمع کردن بازی
بازی یک فرآیند است و تمرینی برای فرایند زندگی است .
اگرچه کودک در تمام طول روز در حال بازی است اما برای یک بازی سازنده و موثر لازم است فرایند آن به درستی طی شود .
هر بازی از سه مرحله کلی تشکیل میشود :
۱- آماده سازی و مهیا کردن بازی
۲- انجام بازی
۳- جمع کردن بازی
برای اینکه کودک بیشترین بهره را از فرآیند بازی ببرد و از این رهگذر شرایط رشد جنبه های مختلف شخصیتی او فراهم شود ، لازم است کودک در تمام مراحل شروع ، حین و پایان بازی حضور داشته باشد .
اکثر اوقات فرزندان ما در مرحله دوم بازی به اندازه کافی حضور فعال دارند اما مراحل اول و سوم یعنی آمادهسازی و جمع کردن بازی در بسیاری از خانواده ها و بازی ها نیمه و ناتمام میماند . این دو مرحله بر جنبههای مختلفی از جمله احساس ارزشمندی و مسئولیت پذیری فرزندان تاثیر مستقیم دارند .
وقتی کودکی در آمادهسازی بازی حضور فعالی داشته باشد ، خود را در ایجاد این فرآیند ، موثر می بیند ، بنابراین احساس ارزشمندی می کند .
از طرف دیگر وقتی فرزندمان در آغاز یک بازی مشارکت دارد ، عملا یاد می گیرد که برای انجام هر کاری در زندگی ، تلاش لازم است و هیچ محصول یا جریان خوشایندی بدون حرکت و تلاش " من " میسر نخواهد بود . بنابراین شخصیت کودک به سمت " کنشی بودن " هدایت میشود ...
💥 میدانیم که برای نهادینه شدن هر خصوصیتی در شخصیت انسان ، باید بر ۶ سال اول زندگی او متمرکز شویم .
ادامه مطلب در نوشتارهای بعدی ارائه خواهد شد .
http://t.me/mehrandishbazi
https://chat.whatsapp.com/D7IKftKe8ew3Dx3ZA84JdP
4_5888888483417691677.mp3
6.61M
خانم اخلاصمند
تغذیه متعادل
https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167
به نام پروردگار یکتا
سلام دوستان 🌸
🔴 جمع کردن بازی
در دو نوشتار قبل درباره مراحل سه گانه بازی و دو مرحلهای که کمتر مورد توجه قرار میگیرند و تاثیرات آن بر شخصیت کودک مطالبی را ارائه کردیم .
سوال اینجاست : چگونه به فرزندم آموزش دهم که وسایل بازی اش را جمع کند ؟! لازم است ابتدا به نکتهای که در این سوال وجود دارد بپردازیم ، اگر قصد آموزش دادن داشته باشیم هیچ وقت موفق نمیشویم جمع کردن را به عنوان جزعی از بازی در وجود او نهادینه کنیم . بارها تکرار کرده ایم که بازی تمرین زندگی است و هر یک از مراحل بازی نیز جزئی از این تمرین هستند ، ما باید " شوق جمع کردن " را در کودک ایجاد کنیم و ایجاد شوق با آموزش دادن یا یاد دادن بسیار متفاوت است .
در شوق ، تمایل ، جوشش درونی و احساس خوشایند وجود دارد اما در آموزش ، اجبار و احساس ناخوشایند .
سوال بالا را اصلاح می کنیم : " چگونه شوق جمع کردن وسایل را در فرزندم ایجاد کنم ؟!! "
برای این منظور لازم است به چند نکته توجه کنیم :
۱- اجبار و فشار ذهنی را از خود بردارید . احساس کودکان بسیار قوی است و حتی اگر در ظاهر چهره مان هم نشان ندهیم آنان متوجه احساس درونی ما خواهند بود . بنابراین لازم است به لحاظ درونی و فکری ، " باید جمع کند " را از خودتان دور کنید و برای خود یادآوری کنید که فرزندم فقط در حال تمرین و تجربه زندگی است و به لحاظ فطری و درونی هماهنگ با جریان سازنده زندگی است و فقط کافیست شرایط را مهیا کنم و به او فرصت این تمرین را بدهم .
بنابراین توصیه می کنیم کلمات و رفتار هایی که اجبار و احساس ناخوشایند را به فرزندتان منتقل می کند به کار نبرید .
۲- به کیفیت مرحله دوم بازی توجه ویژهای داشته باشید ( در آینده بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت ) . جمع کردن با انگیزه درونی زمانی اتفاق می افتد که والدین و فرزند یک بازی خوشایند و با کیفیت را با یکدیگر داشته باشند و والدین در طول بازی کاملاً متمرکز یک بازی کودکانه و شاد باشند و لحظات خوبی را برای خود و فرزندشان ایجاد کنند . اینکه چقدر کودک در جمع کردن مشارکت کند ، بسیار به این بستگی دارد که چقدر در حین بازی نیازش را دریافت کرده و چقدر از روند اصلی بازی احساس رضایت کرده است ...
در نوشتار بعد این مطلب را ادامه خواهیم داد و به نکات دیگری خواهیم پرداخت .
http://t.me/mehrandishbazi
https://chat.whatsapp.com/D7IKftKe8ew3Dx3ZA84JdP
4_5895680742268079851.mp3
5.74M
خانم اخلاصمند
تغذیه متعادل
https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167
به نام پروردگار یکتا
با سلام و سپاس از همراهی شما
🔴 زمان اختصاصی برای هر بازی
گاهی برای ما این ابهام وجود دارد که فرزندمان چه مدت زمانی را باید به هر بازی اختصاص دهد و آیا اینکه فرزندم سریع از یک بازی خسته می شود یا فرزند دیگری نیم ساعت با یک بازی سر و کله می زند ، عادی است ؟
چند عامل در تعیین طول زمان بازی ها اهمیت دارند :
۱- سن : به سن فرزندتان توجه کنید . به لحاظ رشدی ، مدت زمان تمرکز کودکان در سنین مختلف با یکدیگر متفاوت است . مثلاً کودک یک ساله حدودا ۴ دقیقه میتواند در یک بازی مشخص متمرکز باشد ( این عدد فقط یک حد متوسط است و کمتر یا بیشتر بودن آن نگران کننده نیست ) و با بالا رفتن سن این میزان افزایش می یابد .
۲- خصوصیات فردی : خصوصیات هر انسانی با انسان دیگر متفاوت است و کودکان نیز از این اصل مجزا نیستند . با توجه به ویژگی های فردی هر کودک ، میزان توجه و تمرکز آنان به بازی با یکدیگر متفاوت است بنابراین دنبال یک عدد مشخص برای زمان قرار گرفتن فرزندتان در یک بازی نباشید . او را یک موجود پویا ببینید که با توجه به عوامل متعددی از جمله ژن ، محیط و ... واکنش های متفاوتی نسبت به بازی های گوناگون بروز خواهد داد . " به هیچ عنوان فرزندتان را با همسالان خود قیاس نکنید . "
۳- نوع بازی : بازی ها چند منظوره هستند ، برای یک جنبه خاص نیستند و یک کاربرد مشخص ندارند . مثلا نمیتوان گفت دست ورزی فقط بر حواس لامسه تاثیرگذار است بلکه حین دست ورزی علاوه بر لامسه ، حواس بویایی و بینایی هم مورد تحریک قرار میگیرند و در رشد مهارت دست ها نیز بسیار موثر است . بنابراین انواع بازی های مختلف تاثیرات متفاوتی بر روند ذهنی و رشد کودکان دارند و هر کدام بخش های مختلفی از جسم و ذهن کودک را به خود مشغول میکند . پس نمیتوانیم برای هر بازی یک زمان قراردادی و یا ایدهآل را در نظر بگیریم .
۴- با توجه به محدودیت در این مطلب ، نکته چهارم که مهمترین نکته قابل توجه درباره زمان مربوط به بازی هاست را در نوشتار بعد ( روز شنبه ) ارائه خواهیم کرد .
گلناز دیده ور
http://t.me/mehrandishbazi
https://chat.whatsapp.com/D7IKftKe8ew3Dx3ZA84JdP
عبور از نگرانی ها ٧٣.mp3
6.26M
استاد محمود سلطانی
عبور از نگرانی ها ۷۳
@shogherouyesh
https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167
علے جان🌷
💔مے روے با فرق خونین
🍂پیش بازوی کبود
💔شهر بی زهرا ڪہ مولا!
🍂قابل ماندن نبود
#شهادت_امام_علی(ع)💔
#تسلیت_باد🥀🏴
♨️ @Maddahionlin 👈
4_5902523501343934348.mp3
1.51M
🎵پیشنهادی متفاوت برای شب قدر
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
خطر ابتلا به فقر محیطی در کودکان را جدی تلقی کنید...
فقر محیطی به بیان ساده، زمانی است که کودک از محیط پیرامون خود تجربه های حسی-حرکتی و اطلاعات شناختی متناسب با سنش را کسب نمی کند.
والدینی که با کودکشان به طور مداوم صحبت نمی کنند.
والدینی که با کودکشان بازی نمی کنند.
والدینی که برای کودکشان شعر و کتاب نمی خوانند.
والدینی که کودکشان را به طبیعت و گردش نمی برند.
والدینی که اطلاعات شناختی لازم را به کودکشان نمی دهند.
ناخواسته و ندانسته کودک را دچار فقر محیطی می کنند که در نتیجه آن
قدرت درک و شناخت و فراگیری کودک، رفته رفته کاهش می یابد و در صورت تداوم ، مشکلات بسیاری را مخصوصا در تحصیل و ارتباطات اجتماعی برای او به دنبال خواهد داشت.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
#احساس گناه
🔵خیلی وقتها از کلمات احساسات و احساساتی بودن صحبت میکنیم. خصوصا خانم ها .
بسیار شنیده ایم که می گویند تو احساسات من را درک نمی کنی یا من احساساتی هستم.
این احساساتی بودن که می گوییم در واقع احساس گناه است.
🟣به خاطر این احساس گناه خود را فدا می کند. می خواهد به همه مهربانی کند و ثابت کند که چقدر خوب استو وقتی دیگران متوجه نمی شوند در تفکر مظلوم می رود و می گوید: الهی من بمیرم تا بفهمید چه جواهری را از دست داده اید.
این دقیقا خشونت عاطفی است.
( استاد سلطانی )
@negarestanebazi