eitaa logo
💖رازهای خوشبختی خانواده💖
616 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
1.7هزار ویدیو
144 فایل
پاسخگویی به مسائل شرعی و مشاوره 🔰 https://eitaa.com/sarbazegomnam313z 🔰 محتوای این کانال تولیدی خودمان می باشد و استفاده از محتوا با ذکر صلوات مانع شرعی ندارد. آدرس کانال ما در ایتا 👇👇👇 https://eitaa.com/khanevadeh_mahdavi♥️
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5828001274682951120.mp3
1.83M
☀️ برکات فوق العاده ذکر صلوات
حدیث زندگی ✨✨ 🌴✨ امیر المومنین علی(عليه السلام): 🔹«اَفضَلُ الاَدَبِ اَن يَقِفَ الاِنسانُ عِندَ حَدِّهِ وَ لا يَتَعَدّى قَدرَهُ» 🌿برترين ادب، آن است كه انسان در حدّ خود بايستد و از اندازه خويش فراتر نرود 📚 غررالحكم، حدیث ٣٢۴١ 🌸🌸🌿🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 گریه‌های الکی ✍️ برخی از کودکان برای رسیدن به خواسته‌های خود، گریه می‌کنند و تا والدین را مجبور به اطاعت از خود نکنند، دست از گریه بر نمی‌دارند. ☑️ گاهی والدین به ‌خاطر رهایی از سر و صدای بچه، ناچار به باج‌دادن به او می‌شوند؛ در‌حالی‌که این کار در مرحله اول، شاید راحت‌ترین و بهترین راه به نظر برسد، امّا در بلند مدّت که کودک عادت به باج‌خواهی کرده است، سبک و میزان امتیاز گرفتن از پدر و مادر تغییر می‌کند و آنها مجبورند تن به خواسته‌ها بزرگتر و بیشتری بدهند.
✾﷽✾ ═══════💎💎══ 🔰احڪـ🔎ــام غیبتــــ♨️ 💢 وجوب حلالیت طلبیدن برای غیبت و تهمت🤔 📥 سؤال : ❓اگر کسی غیبت کرده یا به دیگری تهمت زده باشد، چگونه از گناه خود توبه کند؟ آیا باید رضایت او را جلب کند؟ 📤 پاسخ : ✍🏻 باید با پشیمانی از گناه بزرگی که مرتکب شده از خداوند آمرزش بخواهد و تهمت را تکذیب کند و از کسی که غیبت او را کرده یا به او تهمت زده است، حلالیت بطلبد و اگر ممکن نیست یا مفسده دارد، برای او استغفار کند. 🏷 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله خامنه‌ای.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕋 استطاعت زن با مطالبۀ مهریه ♦️سؤال: آیا حج بر خانمی که از همسرش مهریه طلب دارد و مهریه او برای مخارج حج واجب کفایت می کند، واجب است؟ 💠 جواب: در صورتی که شوهر توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشد، زن نمی‌تواند مطالبه کند و مستطیع نیست. ولی اگر شوهر تمکّن دارد و مطالبۀ مهریه برای زن مفسده‌ای ندارد، واجب است مهریه را درخواست کند و به حج برود و اگر مطالبۀ آن برای او مفسده داشته باشد مثل اینکه منجر به نزاع و طلاق شود، مطالبه مهریه، واجب نبوده و مستطیع نیست.
همسر شهید: یک روز حسین از مأموریت آمده بود که دید بسته‌های پلاستیکی میوه را سر پله‌ها چیده‌ام و چندتا چندتا بالا می‌برم. سرخ شد، خجالت کشید و گفت: آخه چرا شما؟ اگه این طفل معصوم تو شکمت خدای ناکرده مثل دختر اولمون زینب آسیب ببینه چی؟ گفتم تمام هم و غم من اینه که شما فکرت درگیر مسائل خونه و بچه‌ها نباشه تا بهتر به مردم خدمت کنی. خدای این بچه هم ارحم الراحمینه. این را که گفتم، سرش را انداخت پایین و با التماس گفت: پروانه جان، من خیلی به تو بدهکارم! تو رو خدا حلالم کن. 📚 خداحافظ سالار