11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 منافقین: عاملین خانه اصفهان از ما بودند!
🔰 گروهک تروریستی منافقین علنا با منتشر کردن ویدیویی اعلام کرد که تروریست های خانه اصفهان جزو اعضای این گروهک تروریستی بوده اند؛ اقدامی که باعث عصبانیت کانال های سلطنت طلب شده است!
🔔 باید دید کسانی که تروریست های خانه اصفهان را گروهی بیگناه میخواندند حالا چه واکنشی نشان می دهند
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مودّت یعنی ...
🔻 طبق آیه شریفه «وَ مِنْ آياتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْواجاً لِتَسْكُنُوا إِلَيْها وَ جَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً» یک زندگی ایدهآل عاشقانه نیاز به موّدت زوجین به یکدیگر دارد.
✍️ مودّت یعنی علاوه بر اینکه در دل، همسرت را دوست میداری، در رفتار نیز این عشق را بروز دهی.
🖇 لینک مطلب:
🔸 https://btid.org/fa/photogallery
#همسرداری
🔰 چند ویژگی سبک زندگی مهدوی و اسلامی:
1⃣ مهمترین ویژگی سبک زندگی منتظرانه، شکلگیری رفتارهایی با محوریت گرایش به حضرت مهدی(ارواحنافداه)، پذیرش ولایت وی و انتظار ظهور اوست.
2⃣ سبک زندگی منتظرانه کلیتی انتزاع شده از مجموعه رفتارهای خاص معطوف به انتظـار حضرت مهدی(ارواحنافداه) است نه تک تک رفتارها.
3⃣ سبک زندگی منتظرانه ناظر به جلوههای ظـاهری و رفتاری است و باورهای مهدوی تنها به عنوان مبانی این سبک از زندگی مطرح میشود نه خود سبک.
4⃣ سبک زندگی منتظـرانه هویت و نماد شیعه راستین بر مبنای اسلام اصیل و اصل امامت است.
5⃣ سبک زندگی منتظرانه تمام ابعاد فردی، اجتماعی، مادی و معنوی را به خاطر قیام سراسری امام قائم، در مقیاسی جهانی در بر میگیرد.
6⃣ سبک زندگی منتظرانه به همه حوزههای رفتاری اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ورود پیدا میکند.
7⃣ رویکرد جهادی که تلاش همه جانبه برای زمینهسازی(ایجاد مقتضیات و دفع موانع فردی و اجتماعی) ظهور است روح حاکم بر سبک زندگی منتظرانه است.
8⃣ سبک زندگی زمینهساز، باید بتواند باعث مرزبندی و شفافیت بین ایمان، کفر و نفاق باشد؛ از این رو اگرهویت و نشانههای زندگی که بین مؤمن و منافق و کافر یکسان باشد زمینهساز نخواهد بود.
9⃣ سبک زندگی زمینهساز، باید در شرایط سخت، قدرت تمییز بین حق و باطل
را داشته باشد.
#امام_عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
#سبک_زندگی
#استاد_تراشیون
📌ظلم بزرگ....
مادران، دختران ده.یازده ساله خود را در آغوش بگیرند و به سینه بچسبانند و بگویند: «مادرجان چقدر تو را دوست دارم، خوش به حال من که فرزندی مانند تو دارم». وقتی او را رها میکنند در وجود او حس شادمانی را به تماشا خواهند نشست.
این صحبتهایی که بین مادر و فرزند ردوبدل شد، ۷ ثانیه بیشتر طول نکشید؛ در صورتی که این کلمات و ابراز محبتها در تماشای بیش از ۵ ساعت تلویزیون ردوبدل شود، هیچ احساس شادمانی در فرزند نخواهید دید؛
لذا فرزندان ما، نسل مظلومی هستند که به دست رسانهها سپردهایم تا به آنها محبت کند. تصور میکنیم که اگر تبلت، رایانه و تلفن همراه و ... در اختیارشان قرار بدهیم، آنها را مورد لطف و محبت خود قرار دادهایم؛ غافل از اینکه، این ظلم بزرگی است که در حق فرزندان خود روا میداریم.
#تربیت_فرزند