#والدین_عزیزبدانید
❌دیکتاتور نشویم
🔻ما سر کودکان داد میزنیم
🔻آنها را تهدید می کنیم
🔻آنها را نادیده می گیریم یا کتک میزنیم
‼️چون می دانیم هرگز ما را ترک نمی کنند
‼️چون توانایی شکایت کردن از ما را ندارند
‼️ چون در هر شرایطی دوستمان خواهند داشت
‼️ چون زورشان به ما نمیرسد و جز ما پناهی ندارند
❌و این یعنی سوء استفاده از قدرت خود و بی پناهی آنها.
👌در درون هر یک از ما یک دیکتاتور پنهان شده که میتواند به دیگری آزار برساند.
⛔️چقدر ظالمانه است به ناتوانترین و بی پناه ترین موجود زندگی خود که قرار است عزیزترین موجود زندگی ما باشد
❌ آزار برسانیم
‼️چون قدرتش را داریم.
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
تلگرام
https://t.me/moshaver_365
❤️✨❤️
#زوجین
اگر به دوام زندگی خود علاقمند هستید و طالب زندگی عاشقانه هستید؛ از اینکه در منزل خود و در کنار همسر خود نباشید به طور جدی بپرهیزید.
اگر قرار است جایی بروید با همسر خود بروید. اگر قرار است شب را در منزل پدر یا دوستان بمانید با همسر خود باشید و تا حد امکان حتی برای چند روز هم، همسرتان را تنها نگذارید.
https://chat.whatsapp.com/KF7ymmKk1W9DsRsp45Y5xd
❤️✨❤️
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
تلگرام
https://t.me/moshaver_365
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
#والدین
✅ تاثیر کودکی بر شکست عاطفی
‼️ یکی از مهمترین عواملی که
باعث شکست روابط عاطفی ما می شود
"سبک دلبستگی" ما است.
💠 افرادی که در دوران کودکی
وقتی نیاز داشتند مادر در دسترس شان نبوده
در بزرگسالی معمولا ً در دسترس نیستند
و وقتی کسی دوستشان دارد و می خواهد
به آنها نزدیک شود از نیاز به فاصله
صحبت می کنند....
🌀 (دلبستگی اجتنابی )
افرادی که در دوران کودکی مادرشان در دسترس بوده ولی متوجه نیازهای کودک نمی شده- بطور مثال بچه را به زور می خوابانده یا به زور به بچه غذا می داده - در دوران بزرگسالی بشدت نگرانند که همان روابط نیم بند خود را هم از دست بدهند. آنها باور دارند که هیچکس نمی تواند آنها را درک کند و دوستشان داشته باشد بنابراین با پرتوقعی و دوره های شدید خشم و پشیمانی، دیگران را از خود فراری می دهند
🌀 (دلبستگی اضطرابی)
👈🏻ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
👈🏻تلگرام
https://t.me/moshaver_365
👈🏻واتساپ
https://chat.whatsapp.com/Gm2wUVTFoPCBN1Pm919aQ9
🔴#زوجین
👌درخواستمثبتویژه
یکی از مسائلی که زندگیهای زناشویی را به سمت نارضایتی و دلزدگی تدریجی میکشاند، انباشت انتظارات پاسخ داده نشده و خواستههای معقولی است که به آنها بیتوجهی شده است. خواستهها و انتظاراتی که اگر یا بیان نمیشود و یا به درستی نمیشود و یا بیان میشود ولی نادیده گرفتهمیشود.
در زندگیهای زناشویی شاد و پایدار زوجین یاد گرفتهاند چگونه خواستههای خود را به طور مؤثری ابراز کنند و با موفقیت درباره توافقاتی که تغییرات مثبت را در پی دارد، مذاکره کنند.
زن و شوهرهای موفق هنگامی که درخواستی از همسر خویش دارند در درخواست خویش به سه نکته مهم توجه دارند:
۱.درخواست دارند و درخواست خود را به صورت پیشنهادی مطرح میکنند نه مطالبه، به عبارت دیگر از اجبار و تهدید استفاده نمیکنند و همواره امکان مصالحه و مذاکره را باز میگذارند.
۲. درخواست خود را به صورت مثبت مطرح میکنند. مثبت به این معناست که آنچه را که از همسرتان میخواهید مطرحکنید نه آنچه را که نمیخواهید. برای مثال به جای گفتن:« اینقدر دیر خانه نیا» گفته شود:« دوست دارم هر شب ساعت نه خانه باشی».
۳. درخواست را به صورت ویژه مطرح میکنند. یعنی درخواست روشن و واضح است که شامل چه، کجا و چه زمانی است. برای نمونه به جای گفتن:« وقت بیشتری برای بچهها بگذار» گفته شود:« دوست دارم هر شب ۱۵ دقیقه برای دخترمان قصه بگویی.
👈🏻تلگرام
https://t.me/moshaver_365
👈🏻ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
واتساپ 👈🏻
https://chat.whatsapp.com/KF7ymmKk1W9DsRsp45Y5xd
👶👶👶👶
#والدین
از اشتباهات فرزندتان به عنوان یک فرصت استفاده کنید تا جبران کردن را به فرزندتان بیاموزید و به او یاد دهید از اشتباه کردن نترسد. برخورد نادرست با اشتباهات کودکان آنها را دچار وحشت از اشتباه می کند و به همین دلیل در بزرگسالی از ترس شکست خیلی از فرصتها را از دست خواهد داد یا با هر شکست فرد به راستی می شکند. خیلی از افراد از ترس اشتباه حرف زدن، حرف نمی زنند.
لجبازی کودک پیامی است به بزرگسالان که " من می توانم، من می دانم، اجازه بده راه خودم را پیدا کنم" اگر والدین در این زمان سعی کنند به کودک خود ثابت کنند تو نمی دانی، تو نمی توانی، پس آنچه من می گویم را گوش کن خیلی از فرصتهای خوب را خراب خواهند کردـ به اشتباه بیخطر فرزندتان به عنوان یه فرصت نگاه کنید.
سلام
👈ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
👈تلگرام
https://t.me/moshaver_365
#قبل_از_ازدواج
*12 موضوعی که قبل از ازدواج باید به آنها فکر کرده و پاسخ دهید:*
1- معنی ازدواج و تعهد
2- تعیین و روشن کردن اهداف بلند مدت در زندگی
3- انتظارات متقابل از همسر
4- سلسله مراتب زندگی
5- آیا شما تمایلی به داشتن فرزند دارید و اگر تمایل دارید چه تعداد
6- وضعیت مالی و درآمد در زندگی
7- والدین و اقوام و ارتباط با آنها
8- انتظاراتی که از نقش جنسیتی خود و همسرتان دارید.
9- مسائل جنسی و انتظارات طرفین از این رابطه.
10- نحوه حل و فصل تعارضات مهم
11- اعتقادات و زندگی معنوی .
12- توافق در زمینه روابط خارج از محیط خانوادگی
https://chat.whatsapp.com/KF7ymmKk1W9DsRsp45Y5xd
تلگرام
https://t.me/moshaver_365
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
#والدین
‼️هرگز برای ختم دعوای فرزندانتان، هيچ یک از آنها را قربانی نكنيد :
❌تو بزرگتری كوتاه بيا.
❌تو كوچكتری خجالت بكش.
با اين كار
🔻بين شما و فرزندانتان فاصله می افتد.
🔻احساس تنفر نسبت به هم پیدا می کنند.
🔻هرگز قدرت حل مساله پیدا نمی کنند.
🔻مسؤوليت گریز می شوند.
https://chat.whatsapp.com/I5FVJQRtw64EHyEZv6BUg0
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
تلگرام
https://t.me/moshaver_365
#مهارتهای_فردی
خودتان را به خاطر اتفاقاتی که کنترل آنها دست شما نیست 'سرزنش نکنید
احتمالاً بارها در زندگی برایتان پیش آمده که به خاطر چیزهایی که خارج از کنترلتان بوده عذرخواهی کردهاید. چرا؟ چون ممکن است فکر کنید که احتمالاً بخاطر اینکه اوضاع خوب پیش نرفته تقصیری به گردنتان است، چون این خودتان هستید که مسئول زندگی خودتانید. ولی، واقعیت این است که شما برای همه اتفاقهایی که در زندگیتان میافتد مسئول نیستید. گاهیاوقات چیزهایی هست که لازم نیست بخاطرشان عذرخواهی کنید و خودتان را سرزنش نمایید.
اگر یک نفر موهای شما را دوست ندارد، با اعتقادات سیاسیتان موافق نیست یا سبک زندگیتان را نمیپسندد، تقصیر شما نیست. مشکل خودشان است. اگر شما به طریقی مخصوص خودتان که به نظرتان منطقی میآید رفتار میکنید و به کسی صدمه نمیزنید، تنها کاری است که از دستتان برمیآید. آدمهایی که واقعاً به زندگی شما تعلق داشته باشند، آن را خواهند پذیرفت.
گفتنی است که هیچگاه انتظار نداشته باشید که دیگران از شما تعریف کنید و یا شما را مورد تحسین قرار دهند بلکه شما خودتان میتوانید خود را هر چند وقت یکبار برای انجام کارهای خوبتان تشویق کنید. این تشویقها وجودتان را لبریز از شور و شوق و شادمانی کرده و برای فعالیتهای جدید انرژی فوقالعاده میدهد.
♡••࿐
👈🏻تلگرام
https://t.me/moshaver_365
👈🏻ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
#والدین
چرا نباید سریع مداخله کرد؟
دعوای کودکان در زمین بازی یا درگیری آنها با هم باعث تقویت مهارتهای اجتماعی و همدلی بین کودکان خواهد شد. ورود سریع والدین به کودک آنها این پیام را میرساند که «تو به تنهایی قادر به حل مسیله و دفاع از خود نیستی و من همیشه باید در کنار تو باشم». بیشتر درگیریهای کودکان فرصت مناسبی برای رشد و ایجاد مهارتهای اجتماعی است. در چنین شرایطی، بهتر است والدین ابتدا صبر و حوصله به خرج دهند و منتظر بمانند و ببینند کودکان چه عکسالعملی نشان میدهند. کودکان باید نحوه تعامل اجتماعی با دیگران را یاد بگیرند و مشکلاتشان را به کمک همین تجربیات اولیه در دعواها حل کنند. در حقیقت باید دانست که این دعواها تنها بازی زندگی بزرگسالی آنها است و دخالت بزرگترها در این مشاجرات فرصت تجربه آموزی برای آینده را از آنها میگیرد.
👈🏻تلگرام
https://t.me/moshaver_365
👈🏻ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
#والدین
#مهارت_حل_مشکل
به عنوان یک والد تنها در صورتی که به این نتیجه رسیدید که دعوا وارد مسیر خطرناکتری شده، وقت مداخله رسیده است. فراموش نکنید که این مشاجرات تنها یک رزمایش برای آینده کودکتان است. پس از کودکان بخواهید هر کدام مشکل را بیان کنند و شما نیز خیلی واضح مشکل را دوباره بازگو کنید. سپس بخواهید راهحلهای مشکل را بیان کنند و اختلافات بین خودشان را به شیوه دیگری غیر از گلاویز شدن حل کنند. یادگیری این مهارت تنها برای خاتمه دادن به دعوا نیست، بلکه آنها را مجبور میکند به روش پختهتر و منطقیتری با هم مذاکره کنند.
👈🏻تلگرام
https://t.me/moshaver_365
👈🏻ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
مژده 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 مژده
پکیج آموزش راهکارها و شیوه های مناسب دخالت در دعوای کودکان در قالب فایل PDF آماده ارائه به والدین عزیز و دغدغه مند می باشد
در این پیکج به «علل و عوامل دعوای کودکان»و «شیوه های صحیح عکس العمل والدین» و «ارائه راه حل های مناسب جهت پایان دادن به مشاجرات کودکان» و ... پرداخته شده است.
قیمت واقعی این پکیج 95،000 تومان است. اما شما می توانید با 70% تخفیف فقط با قیمت 25 هزار تومان آن را تهیه فرمایید
جهت سفارش به ادمین و یا شماره 09100599204 پیام ارسال فرمایید
*🌺در برابر کسی که مدام قهر میکند چه کنیم ؟*
1️⃣ جدی نگیرید
🔻کسی که قهر میکند سعی دارد مسئولیت عدم بلوغ احساسی خود را گردن شما بیندازد و اگر شما نگران و بی حوصله شوید و واکنشی که آنها میخواهند نشان دهید، باعث میشوید به هدفشان رسیده و برنده شوند.
🔻 در این مواقع با نادیده گرفتن رفتارشان به آنها اجازه دهید احساس شان را مدتی این گونه بروز دهند و هرگز تسلیم خواسته هایشان نشوید. خودشان به مرور خسته شده و دست از قهر برمی دارند.
2️⃣ تحمل نکنید
🔻اگر با فردی که قهر میکند طوری رفتار کنید که گویی او به لوس شدن نیاز دارد و باید ناراحتی هایش را این گونه تسکین دهید، در انتها شما متضرر میشوید و تحت کنترل او قرار میگیرید.
🔻 هرگز اجازه قهرکردن به کسی که در زندگی تان هست ندهید و به او نشان دهید نمیتواند با رفتارهای کودکانه به اهدافش برسد.
🔻معمولا وقتی رفتارشان را نادیده بگیرید، انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است و با آرامش به کارهای روزمره تان برسید و او را جدی نگیرید . در نهایت او دست از این اعمال برداشته و برای رسیدن به خواسته هایش، رفتار مناسب تری اتخاذ میکند.
3️⃣ یاد بدهید
🔻به جای عذرخواهی از کسی که مدام قهر میکند به او بفهمانید که باید مسئولیت احساسات خود را به عهده بگیرد و همچنین باید به حضورتان احترام بگذارد.
🔻 وقتی او متوجه شود روش های کنترل کننده اش روی شما موثر نیست، احتمالا دست از این نوع برخوردها و رفتارهای تحقیرکننده اش برمیدارد و با شما به گونهای دیگر رفتار میکند.
4️⃣ رهایش کنید
🔻گاهی اوقات رها کردن کسی که مدام قهر میکند بهترین راه حل برای آرامش است.
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
تلگرام
https://t.me/moshaver_365