هدایت شده از خانواده شادکام
#زوجین
#فرصتآشتی
⚠️به اندازه ناز كن، راه آشتى رو باز بذار قهر كردن هاى بيخودى يا دائمى فقط باعث ميشه بعد از يه مدت قهرتون ديگه تاثيرى نداشته باشه و حتى اگر واقعا حق با شما باشه و خداى نكرده قهر كنيد ديگه همسرتون براى آشتى كردن يا ناز كشيدن پيش قدم نشه!
يه خانوم با سياست بايد با توجه به شناختى كه از همسرش داره بروز ناراحتيش رو درجه بندى كنه. اگر هر دفعه همون مدلى هميشگى باشيد خب معلومه ديگه براتون تره هم خرد نميكنند❌
⚠️براى هر ناراحتى يه راهكار براى آشتى جلوى پاى همسرتون بذاريد و بهش فرصت آشتى بديد.
✨مشاوره_۳۶۵ ✨👇
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
هدایت شده از خانواده شادکام
#والدین
#اعتمادبنفسکودک
در حضور كودک از همسر خود بدگويیی نكنيد.
خانواده و اقتدار آن، مظهر انسجام و عزت و از اجزا اصلی تشكيلدهنده هويت و اعتماد به نفس کودک است.
با متزلزل كردن عزت هر كدام از افراد خصوصا پدر يا مادر (حتی در صورت جدایی)، هويت و اعتماد به نفس كودک را تهی و متزلزل خواهيد كرد!
پس كودک خود را به یک انسان تو خالی تبديل نكنيد!
يادمان باشد: «در خانوادهای كه بزرگترها كوچک میشوند، كودكان هرگز بزرگ نخواهند شد!»
👉 https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
هدایت شده از خانواده شادکام
#والدین
#کودکمقتدر
⭐️بگذارید کودک مشکل خود را حل کند
برخی از والدین عادت دارند که مشکلات کودکشان را خود حل کنند. این والدین شاید برای راحتی و رفاه بیشتر کودک این کار را انجام می دهند اما در واقع این کار باعث می شود تا کودک نتواند روی توانایی های خود تکیه کند و در آینده هم ممکن است نتواند مشکلات خود را حل کند زیرا مطمئن است کسی هست که او را از این وضعیت نجات دهد. این عادت تا ابد با او همراه خواهد بود و او فردی می شود که در مقابل مشکلات تلاشی نمی کند و منتظر یک ناجی است تا او را نجات دهد.
⭐️از تحسین و تمجید زیاد خودداری کنید
درست است که کودکان نیاز دارند تا از آنجا تحسین و تمجید شود اما این تحسین و تمجید همیشه به صورت مثبت جواب نمی دهد.
کودک شما باید خودش به توانایی های خود ایمان داشته باشد تا بتواند عزت نفسش را تقویت کند و بتواند مدیر و مدبر باشد.
کودکان را باید به خاطر تلاش ها و توانایی هایشان تشویق کنید نه اینکه بیهوده آنها را یک فرد موفق تلقی کنی در صورتی در حقیقت این گونه نیست.
✅ شما کدوم یکی رو انجام میدید؟
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
هدایت شده از خانواده شادکام
#هر_دو_بخوانیم
❌ اگر همسرمان را برای مدت طولانی تحت فشار و زور قرار دهیم؛ به جایی خواهیم رسید که ممکن است هرگز دوباره صمیمیتی بین ما ایجاد نشود و بازگشتی وجود نداشته باشد!
❎ برای ایجاد و نگهداری رابطه با همسرمان، باید از رفتارهای مخرب و قطع کننده ارتباط دست برداریم.
👈 رفتارهایی از قبیل زور، اجبار، تحمیل، تنبیه، شکایت، سرزنش، پاداش، کنترل، ریاست، غرغر، مقایسه، قهر و کنارهگیری و...
✅ به جای این رفتارهای تخریبگر، رفتارهای مهرورزی و پیوند دهنده را جایگزین کنیم.
👈 این رفتار عبارتند از گوش کردن، حمایت کردن، مذاکره، تشویق و دلگرمی، عشق و دوستی، اعتماد، پذیرش، گشادهرویی، احترام گذاردن و...
@moshaver_365
#زوجین
یک اصل مهم در زندگی
🌸اصل در زندگی مشترک
خوب بودن است ؛
حتی اگر طرف مقابل
به ما بدی کرد...
🌸 مشاوره_۳۶۵ 🌸👇
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
هدایت شده از خانواده شادکام
index.jpg
67.4K
مژده 📣📣📣 مژده
با سپاس از شما همراهان گرامی کانال مشاوره 365 ⏱
که سلامت روان و آرامش براتون اهمیت داره و هم با آموزش های این کانال یه راه کم هزینه و موثر برای رفع مشکلات و ارتقاء شخصیت خودتون انتخاب کردید
🎁🎁با معرفی کانال به 10نفر از دوستان و آشنایان علاوه بر ثواب معنوی، از هدیه کانال مشاوره 365 بدون قرعه کشی بهره مند شوید😋
برای دریافت هدیه به آیدی زیر پیام بدید
@akbarzareie
#زوجین
#تکنیک_مدیریت_خشم
💠 بسیاری از پرخاشگریهای زن و شوهر به دلیل تفکر #باید و #نباید است. گاه همسران نسبت به یکدیگر انتظار بیش از حد دارند، و به این فکر میکنند که همسرم باید اینکار را انجام دهد و نباید اینکار را انجام دهد.
💠 تفکر باید و نباید را به👈 "بهتر بود و بهتر نبود" تبدیل کنید در طول هفته این تفکر باید و نباید را نسبت به همسرتان بشناسید و آن را بنویسید و به تفکر بهتر بود و بهتر نبود تبدیل کنید.
💠 وقتی از همسر علامه طباطبایی(ره) پرسیدند؛ که آیا علامه در منزل عصبانی هم میشدند؟ گفتند؛اوج عصبانیت علامه این بود که در کمال آرامش میفرمود؛ اگر این کار میشد بهتر بود یا اگر این کار نمیشد بهتر بود.
🌸 مشاوره_۳۶۵ 🌸👇
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
#زوجین
#هشدار
⛔️هرگز نباید نیاز جنسی همسر را یک برگ برنده در دست خود دانست!
بزرگترین دشمن عشق، داد و ستد و تجارت در امر زناشویی است.
🌸مشاوره_۳۶۵ 🌸👇
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
☘برای یک خواستگاری خوب چیکار کنیم؟💍
✨۱- زمان خواستگاری از قبل تعیین شود
خانواده پسر باید قبل از حضور در خانه #دختر، زمان و ساعت خواستگاری را با خانواده دختر هماهنگ کنند. تا خانواده دختر بتوانند شرایط خواستگاری و خانه را برای حضور خواستگاران مهیا کنند؛ ولی اگر بدون هماهنگی وارد خانه دختر شوند، شاید خانواده دختر و وضعیت خانه به طوری باشد که پذیرش مهمانها کمی به تاخیر بیانجامد و باعث سوء تفاهم و حس بیاحترامی به خانواده #پسر دست بدهد که اصلا خوشایند نیست.
✨2- افراد زیادی همراه پسر به خواستگاری نروند
بیشتر باید سعی کنند که والدین پسر شرکت کنند و تعداد آنها کم و انگشت شمار باشد. مراسم خواستگاری نباید زیاد شلوغ باشد؛ زیرا بیشتر وقت، صرف حاشیه میشود و شلوغی و همهمه باعث بیاحترامی به خانوادهها میشود.
✨3- یک نفر بزرگتر، دانا و دارای قدرت بیان صحبت کند
اگرتمام مسوولیت را به بزرگتری که تحصیل کرده و دارای قدرت بیان است، بدهند، معمولا حرفها منسجمتر خواهد بود و مقصود آن رساتر است؛ ولی اگر چند نفر با هم صحبت کنند، کسی متوجه حرف آنها نمیشود. لازم است #خواستگاری برای بار اول رسمی و سنگین اجرا شود و شوخی کردن بپرهیزند.
✨4- خانواده دختر و پسر، واقعیتها را عنوان کنند
بهتر است در مورد دختر و یا پسر هرچیزی که وجود دارد، به طور واقعی عنوان شود. مقدار تحصیل، سن، بیماری و… در مراسم خواستگاری مطرح شود؛ زیرا بعدها خانوادهها به خاطر مخفیکاری و یا دروغ همدیگر را سرزنش میکنند.
✨5- سعی کنند در مراسم خواستگاری خاطرات خوشی بجا بگذارند
خانوادهها سعی کنند که در هنگام خداحافظی و ترک کردن مجلس خاطرات خوبی بجا بگذارند و با روی خوش و روبوسی خداحافظی کرده تا پلهای پشت سر خود را خراب نکنند، حتی اگر جواب خانواده دختر منفی باشد؛ چون امکان دارد این خواستگاری بارها ادامه داشته باشد و خاطرات بد بجای بماند.
✨6- نوع #آرایش دختر ملایم و ساده باشد
آرایش دختر باید بسیار ساده و متناسب با چهره شاخص فرهنگی و مذهبی باشد و نباید زیاد زننده و غلیظ باشد؛ زیرا باعث قضاوت بد خانواده پسر میشود و سوء تفاهم پیش میآید و خانواده پسر چنین برداشتی از دختر دارند که میخواهد خودش را تحمیل کند.
✨7- پسر چند شاخه گل به همراه داشته باشد
معمولا دخترها به گل علاقه خاصی دارند و باعث خوشحالی آنها میشود. پسر باید گلهای زیبا با رنگهای شاد تهیه کند وهنگام ورود به خانه آن را به میزبان بدهد.
✨8- میزبان پذیرایی را از بزرگترها شروع کند
بهتر است دختر و یا خانواده او در مراسم خواستگاری با تعارف کردن چای به سمت بزرگتر، احترامشان را نسبت به بزرگتر ابراز کرده و باعث جلب رضایت بزرگترها شوند.
🌸مشاوره_۳۶۵ 🌸👇
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
#زوجین
❣مواردی از خیانت که شاید از آن بیخبرید
۱- صمیمیت بیش از حد با جنس مخالف
شاید برایتان سرگرم کننده باشد که با همکارانتان شوخی کنید و سر بسر آنها بگذارید اما افراط دراینکار میتوانداثرات منفی زیادی را بر رابطه عاطفی تان بگذارد.افراد متاهل باید محدودیت های خود را بشناسند.
۲-دردِدل با جنس مخالف
۳- تنها بودن مدام با جنس مخالف
۴- بد گفتن از شریک زندگیتان
سعی کنید که بجای تخریب شخصیت، در صحبتهایتان از خوبیهای شریک زندگیتان بگویید.تنها درشرایطی که او واقعا به شما آزار میرساند، می توانید این واقعیت را نه به هر کسی بلکه تنها برای خانواده، دوستان مورد اعتماد یا مشاور بازگو کنید.
۵- چت کردن باجنس مخالف
خیلی ها فکر میکنند که چت کردن با نامزد قبلی،دوست دوران دبیرستان یا حتی غریبه مشکلی ایجاد نخواهد کرداما این ابتدای راه است،ناگهان به خود می آیید،زمانی که دیگر کاری از دست هیچکس ساخته نیست.
۶- تلاش برای جلب توجه فردی جز همسرتان.
۷- اولویت قرار دادن دیگران
اگر خبر خوبی شنیده اید یا اگر میخواهید شادی تان را با کسی تقسیم کنید،اجازه دهید که همسرتان اولین فردی باشد که آن را می شنود.
🌸مشاوره_۳۶۵ 🌸👇
@moshaver_365 🔸
❤️✨❤️✨❤️✨❤️
#زوجین
💞 به ﺣﻀﻮﺭ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺑﺪﻫﯿﺪ!
👈 ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺍﻭ ﺭﺍ #ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ.❌
ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻧﻤﯽﺭﻭﺩ ﻫﺮ ﺷﺐ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺩﺳﺘﻪ ﮔﻞ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭﺭﻭﺩ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﯿﺪ، ﮔﺎﻫﯽ ﯾﮏ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺍﺣﻮﺍﻝﭘﺮﺳﯽ ﮔﺮﻡ ﻣﺆﺛﺮﺗﺮ ﺍﺳﺖ!
👈 ﺑﻪ ﻫﺮ ﺷﯿﻮﻩﺍﯼ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﯾﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺑﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺷﯿﻮﻩ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﺸﺎﻥ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺣﻀﻮﺭﺵ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻩﺍﯾﺪ. ﺑﻪ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﻣﻮﺭﺩ ﻋﻼﻗﻪﺗﺎﻥ ﺧﯿﺮﻩ ﻧﻤﺎﻧﯿﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺯ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﯾﺎ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﯿﺎﺋﯿﺪ.
🌸مشاوره_۳۶۵ 🌸👇
❤️✨❤️✨❤️✨❤️
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf
#والدین
#نوجوان
تکنیک های رفتار با نوجوانان
از اعمال نظارت های مستقیم بپرهیزید.
در دوره نوجوانی نظارت مستقیم جواب نمی دهد. نظارت مستقیم برای 2 دوره ۶ ساله اول زندگی کودک، نه تنها بسیار خوب است بلکه لازم هم هست. در این 2 دوره فرزندان هم به نظارت مستقیم والدین هیچ واکنشی نشان نمی دهند. اما زمانی که فرزندان وارد دوره نوجوانی (بین 12 تا 20 سال) می شوند اگر نظارت والدین مستقیم باشد، معمولا فرزند آن را تحمل نمی کند و ممکن است در برابر آن واکنش های بسیار تندی هم داشته باشد.
این که فرزندان نتوانند در دوره نوجوانی نظارت مستقیم را تحمل کنند، ایراد از والدین آن هاست که او را مورد نظارت مستقیم قرار می دهند. نوجوان وقتی خودش را تحت نظارت مستقیم والدین می بیند احساس می کند به حریم شخصی اش تجاوز شده است، بنابراین بسیار طبیعی است که واکنش منفی نشان دهد.
🌸مشاوره_۳۶۵ 🌸👇
https://eitaa.com/joinchat/4267049052C38cff83aaf