فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹#دکتر_سعید_عزیزی
🟣 ترفندی برای قهر نکردن همسر
@khanevadehmovafagh13
🔹 «تربیت و الگوی رفتاری فرزند»
🍀 پدران با الگو بودن برای کودکان بر رفتارها و بینش آنها تاثیر میگذارند
🌷 آنها به #پسران خود نشان میدهند که چگونه مردانه و با احترام با زنان رفتار کنند.
🌷 و به #دختران خود نشان میدهند که چگونه قوی و مستقل باشند.
🍂 #پدر در ارتباطات عاطفی آینده کودک هم نقش مهمی دارد.
🍃 ارتباط سالم با پدر با کاهش مشکلات رفتاری و توسعه شناختی بهبود یافته در پسران #نوجوان و همچنین کاهش مشکلات روانی در دختران نوجوان مرتبط است
#پدرانه
#استاد_تراشیون
✅تکنیک های #گفتگو با نوجوانان ارتباط بگیرید
با نوجوان ارتباط بگیرید. با وجود اینکه شاید برایتان سخت باشد که باور کنید ولی مغز یک نوجوان با مغز شما متفاوت است. نوجوانان دنبال عشق، تایید از سوی والدین هستند. یکی از مهم ترین و سریع ترین راه ها برای کاهش استرس ارتباط مثبت و چهره به چهره با نوجوان است و این کار باعث می شود سیستم عصبی آنها آرام شود و تمرکز آنها بیشتر می شود و با این کار تاثیرگذاری سخنان شما بر روی آنها بیشتر می شود. در نتیجه استرس نوجوان را بشناسید و بفهمید که آیا از چیزی ناراحت یا نگران است.
👈از نوجوان تان نظر خواهی کنید.
بهتر است پیش از پرداختن به موضوع اصلی، بستر سازی و مقدمه چینی کنید.
به طور مثال، در مورد مسائل مهم زندگی نوجوان و یا خانواده توقف کنید و یا یکی از اتفاقات پیش آمده اخیر، نظر او را جویا شوید.
با این کار، نوجوان در می یابد که شما برای او هویتی مستقل قایل شده اید و این دقیقا همان چیزی است که هر نوجوانی آرزویش را دارد.
سپس به تدریج گفت و گو را به سمت موضوعی که تمایل دارید هدایت و در مورد آن بحث کنید.
بدین طریق شما خواهید توانست فضای دوستانه ای را بر روابط خود و نوجوان تان حاکم و او را به گفت و گو در مورد مسایلش تشویق کنید.
👈گفت و گو را با نیش و کنایه و برچسب شروع نکنید.
اولین قدم برای نتیجه دادن یک بحث، این است که به شخصیت طرف مقابل تان احترام بگذارید.
این نکته به منظور ایجاد یک مذاکره ی سازنده در برخورد با نوجوان بسیار ضروری تر است چرا که سن نوجوانی با حساسیت و شکنندگی روحی بیشتری همراه است.
نواجوانان به اقتضاء شرایط روانی، هورمونی و روحی خود، تکانشی تر هستند و شروع گفت و گو با جملاتی مثل ” اصن معلومه از صبح کجایی؟
می خواهی آبروی خودت و ما را ببری! ” احتمال پرخاش، دروغ و جواب های سربالا را افزایش می دهد.
#نوجوان
@khanevadehmovafagh13
💢راه های تقویت #مهارت_همدلی در نوجوانان
❇️شناخت روحیات مخاطب:
هرگاه یک نوجوان بتواند چارچوب ذهنی دیگران را بشناسد و بداند چه چیزی برایش اهمیت دارد، با برآوردن انتظارات به سهولت می تواند با آنها رابطه ای گرم و صمیمی ایجاد کرده و در آنها نفوذ کند و ایجاد رابطه گرم و صمیمی و نفوذ بر ذهن و قلب افراد از مهارت های رهبری تاثیر گذار است. برای شناخت چارچوب های ذهنی افراد مختلف، باید از سوابق زندگی و تجربیات گذشته آنها اطلاعاتی به دست آورد؛ از نقاط ضعف، حساسیت ها و گرایش های آنها آگاه شد و سپس مسائل را از دریچه نگاه آنها نگریست. در واقع باید حتی الامکان چارچوب ذهنی خود را به چارچوب ذهنی طرف مقابل نزدیک تر کرد تا زمینه سخن گفتن فراهم آید و ارتباط برقرار شود. هر چه این تقارن بیشتر باشد، ارتباط ما موفق تر و توان همدلی کردن بالاترمیرود.
❇️خوب گوش کردن:
یکی دیگر از ابزارهای مهم رسیدن به همدلی، گوش دادن و شنیدن صحبت های طرف مقابل است. آنچه مهم است، کیفیت گوش دادن است. به نوجوانان بیاموزید واکنش های آنها هنگام گوش کردن، سوالاتی که مطرح می کنند و حالات و حرکات آنها، همگی در دقیق شنیدن و نحوه ارتباط موثر هستند.
❇️درک و پذیرش دیگران:
به نوجوانان بیاموزید هر چه بیشتر بتوانند شباهت های خود را با دیگران پیدا کنند و تفاوت ها را بپذیرند و به آنها احترام بگذارند، امکان دستیابی به هماهنگی فکری- روانی و اجتماعی بیشتر خواهد شد و در نتیجه در برقراری روابط همدلانه موفق تر خواهند بود.
نبایدهای روابط همدلانه:
سرزنش كردن به رخ كشيدن ومقايسه كردن
بي اهميت وكوچك كردن مشكل
اغراق كردن يا بزرگ جلوه دادن مشكل
تعريف و مداهنه بیجا
قضاوت کردن
نصيحت كردن وارائه راه حل
اگر میخواهید به شیوه صحیح و موثر حس همدلی و رابطه مهرورزانه خود را به مخاطب القا کنید قبل از اينكه به احساس فرد مقابل وديدگاه او توجه کنید، از نصیحت کردن و راهنمایی پیاپی و بی وقفه جداَ بپرهیزید. ارائه راه حل در این گونه موارد اثر عکس دارد و مخاطبتان را آزرده خاطر میکند، دراین صورت به او میفهمانید که در اداره خود و زندگی و روابط اجتماعی اش دچار ضعف و مشکل شده است و شما از بالا به او نگاه میکنید و در همان ابتدای رابطه دچار واپس زدگی شده و تمایلی به ادامه رابطه نشان نمیدهد ویا با بی میلی در کنارتان میماند.
#نوجوان
@khanevadehmovafagh13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 بهترین دمنوش هایی که باید بلد باشی🫖
#سلامت
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚙️ رهبر انقلاب: #رشد۸درصداقتصاد در یک سال معجزه نمیکند بلکه باید استمرار داشته باشد و عوائد آن عادلانه تقسیم شود تا در زندگی مردم اثر محسوس داشته باشد/ از حضور در مجامع مانند بریکس حداکثر استفاده بشود. ۱۴۰۳/۱۱/۳
🔴اولین پسلرزهٔ فرمانهای اجراییِ ترامپ
♦️در پی اعتراضات به فرمانهای جنجالیِ ترامپ، دستکم ۲۲ ایالت دموکرات و گروههای حقوق بشری از رئیسجمهور آمریکا به منظور تلاش برای لغو حق شهروندی براساس تولد شکایت کردند.
♦️ایالتهای تحت رهبریِ دموکراتها و گروههای حقوق بشری در اعتراض به تلاش ترامپ برای لغو حق شهروندی براساس تولد، شکایات متعددی را تنظیم کردند به امید آنکه بتوانند از طریق دادگاه مانع از اجرای این طرح شوند.
♦️دادستان کل ماساچوست گفته: اگر فرمان ترامپ اجرا شود، بیش از ۱۵۰ هزار کودکی که سالانه در آمریکا متولد میشوند، از حق شهروندی محروم خواهند شد.
♦️رویترز گزارش کرده که ازدستدادن حق شهروندی، این افراد را از دسترسی به امکاناتی مثل بیمهٔ سلامت محروم میکند و وقتی این افراد بزرگ شوند، از حق فعالیت و اشتغال قانونی یا رأیدادن محروم میشوند.
رهبر انقلاب: غزه پیروز شد؛ این شبیه افسانههاست
حادثه غزه را اگر در تاریخ میخواندیم، باور نمیکردیم!
گفتیم مقاومت زنده است و زنده خواهد ماند. غزه پیروز شد، مقاومت نشان داد که زنده خواهد ماند. آنچه که مقابل چشم دنیا اتفاق میافتد، شبیه افسانه است.
واقعاً اگر در تاریخ میخواندیم، شک میکردیم و باور نمیکردیم که یک دستگاه جنگی عظیمی مثل آمریکا به کمک یک دولت ظالم خونخواری مانند رژیم صهیونیستی بیاید. این رژیم آنقدر سفاک و بیرحم باشد که از کشتن ۱۵ هزار کودک در طول یک سال و چند ماه ابا نداشته باشد. آمریکا بمبهای سنگرشکن را به این رژیم بدهد تا خانههای کودکان و بیمارستانها را بمباران کند.
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ سیاسی دیده بان_ایران سال ۵۶
#سیاسی
36.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔈 حرف اصلی بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی.