🔰 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ معمولاً مدتزمان زیادی برای ساخته شدن یک واکسن مؤثر علیه یک بیماری جدید صرف میشود؛
🔷 این بازه زمانی ممکن است تا چندین سال به طول بینجامد اما به دلیل شیوع کرونا در سراسر جهان و تحت تأثیر قرار گرفتن اقتصاد، معیشت و زندگی افراد جوامع و با هدف کاهش تلفات ناشی از کرونا، دانشمندان و شرکتهای دارویی در تلاشند تا فرآیند ساخت واکسن را سرعت ببخشند.
🔷 به دلیل بالا بودن سرعت تولید واکسن در جهان، برخی فرآیندهای تأیید واکسنهای کرونا، سرعت بیشتری میگیرند؛ برای مثال رگولاتورهای دارویی، به دادن مجوزهای استفاده اضطراری از واکسنهای موجود، اقدام کردهاند.
🔷 بالا بودن سرعت تولید و تأیید واکسنهای کرونا در جهان از سویی و نوپدید بودن و ناشناخته بودن ابعاد ویروس کرونا از سوی دیگر باعث میشود بسیاری از مردم کشورهای مختلف و متخصصان این حوزه هنوز اعتماد کافی به واکسنهای کرونا نداشته باشند.
🔷 در این باره باید توجه داشت که اغلب واکسنهایی که موفق به کسب مجوز استفاده اضطراری در کشورها شدهاند نیز در فاز سوم کارآزمایی بالینی قرار دارند و بنابراین این بیاعتمادی میتواند ریشه در تکمیل نبودن مراحل آزمایش واکسن کرونا داشته باشد.
🔷 نتایج یک نظرسنجی از 1076 نفر در مرکز افکارسنجی ایرانیان، نشان داده است که 40 درصد از افراد، به واکسنهای کرونای خارجی بیاعتمادند اما آیا این میزان بیاعتمادی تنها مختص ایران است؟
دویچهوله- رسانه آلمانی- از میزان اعتماد آلمانیها به واکسنهای موجود گزارشی تهیه کرده است.
🔷 این رسانه آلمانی در این گزارش مینویسد: پس از ماهها فداکاری در مراقبت از بیماران کرونایی انتظار میرفت که کادر درمانی در آلمان با کمال میل تن به واکسیناسیون بدهند اما شمار قابل توجهی از آنها هنوز مردد هستند!
🔷 پس از انتشار گزارشهایی در باره خودداری بخشی از کادر درمانی آلمان از واکسینه شدن در برابر ویروس کرونا، دو نفر از همکاران دویچه وله به چند بیمارستان و کلینیک برلین و براندنبورگ سر زدند و در این باره با پزشکان و پرستاران گفتوگو کردند.
🔷 کادر درمانی بیمارستان کوچک بتل (Bethel) در جنوب برلین که مثل اکثر درمانگاههای کشور از بحران کرونا در امان نمانده، نظرات گوناگونی در باره واکسن آلمانی دارند؛
🔷 هانس وایگلت، پزشک ارشد و مسئول امور مربوط به پاندمی بیمارستان میگوید که واکسن کرونا پس از ماهها تلاش سخت، تولید و پخش شده اما بخشی از کادر درمانی هنوز برای استفاده از آن مردد هستند.
🔷 او ضمن بیان این که مصمم است در نخستین فرصت واکسینه شود، تاکید میکند: «نه تنها برای محافظت از خودم بلکه برای محافظت از بستگانم علاوه بر این من مسولیت مراقبت از مردم را هم دارم.»
🔷 اگرچه این پزشک نسبت به واکسینه شدن علیه کرونا مصمم است اما ویوین کوخمن، یکی از پرستاران بیمارستان، ماههاست که به محدودیتهای کرونایی از جمله استفاده از ماسک و شستن مرتب دستان بسیار توجه میکند و به عنوان مادر یک کودک، تماسهای خود را هم به شدت کاهش داده اما در رابطه با واکسیناسیون بسیار محتاط است.
🔷 او میگوید: «من برای واکسن کرونا ارزش زیادی قائلم، اما هنوز تا حدودی از آن میترسم زیرا عمر این واکسن آنقدر زیاد نبوده است که بتوانم بگویم، من اکنون صد در صد به آن اطمینان دارم. راستش را بخواهید ، کمی نگران هستم.»
🔷 ویوین کوخمن به طور کلی با واکسیناسیون مشکل ندارد و میگوید که علیه بسیاری از بیماریها واکسینه شده است اما هنوز اطمینان ندارد که چقدر زمان برای پی بردن به تمامی عوارض جانبی یک واکسن لازم است.
🌹@khanevadehsalem
💉 به گزارش ایسنا، کارشناسان در حال بررسی علل مرگ این شهروندان هستند. ۱۳ مورد از افرادی که پس از تزریق واکسن جان خود را از دست داده بودند، مورد مطالعه قرار گرفته اند. این آژانس خاطرنشان کرد که این واکسن در واقع می تواند عوارض جانبی ایجاد کند که منجر به "سیر جدی تر بیماری های موجود در سالمندان" شود.
💉 کسانی که گزارش شده فوت کرده اند، همه افراد مسن و ضعیف بودند و بنابراین، آژانس دارویی نروژ خواستار آن شد بررسی شود که آیا واکسیناسیون افراد بسیار ضعیف به رغم آنکه ادعا می شود این واکسن "خطر بسیار کمی" دارد، واقعا بلامانع است؟
💉 متخصصان می گویند: به نظر می رسد برخی از این بیماران عوارض جانبی شدیدی به صورت تب و کسالت دارند که می تواند به یک بیماری بسیار جدی و حتی مرگ آنها منجر شود. به گزارش اسپوتنیک، واکسیناسیون علیه کروناویروس در نروژ از ۲۷ دسامبر آغاز شد و ساکنان خانه های سالمندان در اسلو اولین کسانی بودند که مورد تزریق قرار گرفتند.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
🌹@khanevadehsalem
#سلسله_احادیث_پزشکی
✨ امام صادق عليه السلام:
«إن الجوز و الجبن إذا اجتمعا کانا دواء، و إذا افترقا کان في کل واحد منهما داء.»
گردو و پنیر ، چون با هم یک جا جمع شوند، درمان اند اما اگر از هم جدا باشند، درد می شوند.
📚 منبع: الکافی ، ج۶ ، ص۳۴۰ ، ح۳ عن زراره
دانشنامه احاديث پزشكى، ج۲، ص ۲۶۷
#پنیر #گردو 🧀
#اصلاح_سبک_زندگی
🌹@khanevadehsalem
#سلسله_احادیث_پزشکی
❇️ رسول الله صلی الله علیه و آله:
بر شما باد کرفس، چرا که اگر بنا بود تنها یک چیز عقل را افزون کند، آن، همین بود.
📖 منبع : طب النبي، ص ۱۱ ...
❇️ قال رسول الله صلی الله علیه و آله لِلاِمامِ الحُسَیْنِ علیه السلام:
« یا بُنَىَّ کُلِ الکَرَفْسَ، فَاِنَّها بَقْلَةُ الاَنْبیاءِ مَغفولٌ عَنْها وَ هُوَ طَعامُ الخَضِرِ وَ اِلْیاسَ وَ الْکَرَفْسُ یَفْتَحُ السُّدَدَ وَ یُذَکِّى الْقَلْبَ وَ یَرِثُ الْحِفْظَ وَ یَطْرُدُ الْجُنونَ وَ الْجُذامَ وَ البَرَصَ وَ الْجُبْنَ. »
• پیامبر صلى الله علیه وآله به امام حسین علیه السلام فرمودند : فرزندم: کرفس بخور، چرا که کرفس سبزى پیامبران است، از آن غفلت شده، خوراک خضر و الیاس علیهماالسلام است. کرفس گرفتگى رگها را باز مىکند، دل را طراوت میبخشد، حافظه را زیاد مىکند و دیوانگى، جذام، پیسى و ترس را دور مىکند.
📖 منبع : الفردوس، ج 5، ص 370، ح 8468
#کرفس #سبزی
#اصلاح_سبک_زندگی
🌹@khanevadehsalem
#سلسله_احادیث_پزشکی
⚜️ امام رضا علیه السلام:
«مداومة أکل البیض یعرض منه الکلف في الوجه.»
🥚 خوردن همیشگی تخم مرغ سبب
پیدایش کک و مک در صورت می شود.
📚 منبع : بحارالانوار ، ج۶۲ ، ص۳۲۱
دانشنامه احادیث پزشکی، ج1، ص495
• • • •
⚠️ هر روز تخم مرغ نخورید و کمتر به صورت آب پز مصرف کنید
🌹@khanevadehsalem
💎اول هفته را با صدقه آغاز کنید.
⚜️ امام باقر عليه السلام :
نيكى و صدقه دادن پنهانى، فقر را از بين مى برند، عمر را زياد و هفتاد مرگِ بد و ناگوار را دفع مى كنند
🗞 منبع : ميزان الحكمه جلد1 صفحه 533
#صدقه #فقر #عمر
#اصلاح_سبک_زندگی
🌹@khanevadehsalem
▫️◾️▫️
🔳 شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها را تسلیت عرض می نماییم.
▫️ حضرت علی (علیه السلام) از پیامبر اكرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) نقل نموده كه ایشان فرمودند:
▪️ «انَّ اللهَ عَزَّوَجَلَّ لَیَغضِبُ لِغَضِبِ فاطِمَه وَ یَرضی لِرِضاها»
▫️ خداوند عزوجل به خاطر خشم فاطمه، خشمگین؛ و برای خشنودی و رضایت فاطمه راضی میشود.
(کنزالعمال ج12/ ص111.)
﷽
✨ امام کاظم علیه السلام می فرمایند :
✨ یکی از علل زردی صورت، کم خونی است و برای رفع آن توصیه به مصرف گوشت کباب شده و هم چنین خوردن تره می نمایند.
🗓 امروز دوشنبه
👈🏻 29 دی 1399
👈🏻 4 جمادی الثانی 1442
👈🏻 18 ژانویه 2021
🌹@khanevadehsalem
🖊 #توییت حکیم دکتر روازاده
بیش از 4700نفر از حکما و فعالان طب ایرانی و اسلامی در نامه ای به رهبر معظم انقلاب از ایشان به خاطر مواضع قاطع در اعلام عدم وارادات واکسن کرونا از آمریکا و انگلیس تقدیر کردند.
مشروح نامه در خبرگزاری فارس:
https://www.farsnews.ir/news/13991029000215
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
🌹@khanevadehsalem