eitaa logo
خانواده ایرانیان🇵🇸
131 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
11.1هزار ویدیو
199 فایل
کانال خانواده ایرانیان با هدف بصیرت افزایی و پیگیری منویات مقام معظم رهبری در حوزه جمعیت، رسانه و رصد وضعیت فرهنگی جامعه ایجاد شده است. ارتباط با سرپرست کانال : alireza56@ آدرس سایت فروشگاه محصولات ارگانیک : Iranianorganik.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عواقب ترک امربه معروف.mp3
4.97M
🔊🔊🔊همه جا منتشر کنید ♨️روایتی تکان دهنده از زبانِ رهبر معظم انقلاب
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆استاد میرزائی: ▫️علت استرس چیه؟ ▫️غلبه بر استرس ▫️ابن الوقت بودن =آرامش درون
امشب : تولد ایشان است ✨ فخر زمین و زمان، و ستونِ فرش تا آسمان: میلادتان مبارک.🌺 «سلام حضرتِ عشق : سید کریمانِ عالمین»
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫تحریم محصولات اسراییلی‼️ چقدر اسامی شون آشناست ❌امام خامنه ای در بیانات چند روز پیش،دوباره امر کردند که امت اسلام، باید شریان اقتصادی اسرائیل را، قطع کند.. تصور کنین حتی یک قطره از خون بچه های غزه گردنتون باشه ، میبینید چقدر ترسناکه ؟ پولی که بابت خرید این‌محصولات میدید خرج کشتن مظلومان غزه و لبنان میشه .
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای اولین بار 🔹این ویدیو ۲۴ ساعت پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل ضبط شده است. 🔹جزئیات جدید از عملیات موشکی وعده صادق ۲ و حمله ایران به اسرائیل 🔸ایران کدام پایگاه های اسرائیل را مورد هدف قرار داد؟ چند موشک نصیب هر پایگاه شد و علت انتخاب این پایگاه ها چه بود؟ کدام جنگنده های اسرائیلی در این پایگاه ها نگهداری می شدند؟ 🔸 «مهدی بختیاری»، کارشناس ارشد دفاعی و تحلیلگر مسائل اسرائیل برای اولین بار به این سوالات پاسخ می دهد.
67.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند «گرگِ تنها» 📌 آنچه درباره تله‌گرام نشنیده‌اید! (مستندی که از شبکه یک پخش شد)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسرت مرجانه گلچین از بچه‌دار نشدن مرجانه گلچین: اشتباه خیلی بزرگی کردم، اگر عقل الانمو داشتم ۵ تا بچه حتما داشتم پ.ن: انتهای سبک زندگی سلبریتی همیشه پشیمانی بوده و حسرت، از لیلا فروهر بگیر که غصه میخورد چرا بچه نداره، تا سوسن خواننده قبل انقلاب که حسرت یه خانواده معمولی با شوهر و فرزند داشت، سلبریتی بدترین الگو برای زندگی ماهاست، حواسمون رو جمع کنیم!
صوت لو رفته نتانیاهو ▪️باید به ایران پاسخ سطحی بدهیم و بزرگش کنیم 🔹به‌تازگی یک فایل صوتی از سخنان نتانیاهو در یک جلسه خصوصی با اعضای نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی منتشر شده است. 🔹نتانیاهو در این جلسه می‌گوید: حملات ایران باعث شده که ابهت و بازدارندگیِ ما از بین برود. ناچاریم به ایران پاسخ بدهیم. اگر نتوانیم به حملهٔ ایران جواب بدهیم، حجم ترس در داخل اسرائیل بیشتر می‌شود و این خطرناک است. ما نمی‌خواهیم داخل اسرائیل از این نابه‌سامان‌تر بشود و وضع از این بدتر شود. 🔹ما برای پاسخ به ایران ۲ مسئله را باید در نظر بگیریم؛ اول اینکه پاسخ باید سطحی باشد تا ایران حملهٔ دوباره نکند. فقط باید حمله اتفاق بیفتد؛ حالا این حمله می تواند به‌صورت سطحی باشد. دوم اینکه این حمله باید در رسانه بزرگنمایی شود و بزرگ جلوه کند تا تأثیر رسانه‌ای داشته باشد. 🔹مهم‌تر از این‌ها کار رسانه‌‌ای است؛ باید قبل‌از عملیات ما علیه ایران، ترس در ایران حاکم شود؛ مثل کاری که ایران با ما کرد و باعث شد فروشگاه‌ها خالی شود و مردم ما نگران از وضعیت شدند. این اتفاق باید در ایران بیفتد و نگرانی در ایران حاکم شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صوت لورفته از نتانیاهو : باید به ایران پاسخ سطحی بدهیم و آن را بزرگ‌نمایی کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر ظریف درباره حمله موشکی ایران 🙃 که تمام آزادگان جهان به آن افتخار کردند و بالیدند.