eitaa logo
خانواده ایرانیان🇵🇸
131 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
11.1هزار ویدیو
199 فایل
کانال خانواده ایرانیان با هدف بصیرت افزایی و پیگیری منویات مقام معظم رهبری در حوزه جمعیت، رسانه و رصد وضعیت فرهنگی جامعه ایجاد شده است. ارتباط با سرپرست کانال : alireza56@ آدرس سایت فروشگاه محصولات ارگانیک : Iranianorganik.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️پیت هگست وزیر جنگ آمریکا و همسر و هفت فرزندش ! همینا برای ایرانی های بیخبر از همه جا نسخه سگ و گربه می‌پیچند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 راه‌های تقرب به امام زمان (عج) ✅ توصیه مهم شیخ رجبعلی خیاط به شاگردانش... 🔸شیخ رجبعلی خیاط همواره به شاگردان و آشنایان خویش تذکر می‌داد که چیزی جزء فرج عجل‌الله‌تعالی‌فرجه از خداوند تقاضا نکنند. 🔸 خود آن جناب نیز هیچ خواسته مهمی جز فرج حضرت ولی عصر در دل نداشت. حالت انتظار در وی تا حدی قوت داشت که هرگاه از فرج ولی عصر عجل الله تعالی فرجه صحبت می‌کرد، به شدت منقلب می‌شد و می‌گریست. 🔸جناب شیخ برای رسیدن به توفیق دیدار با امام زمان عجل الله فرجه بر سه امر 1⃣ «‌اختصاص قلب به خدا»، 2⃣ «دعا برای تعجیل فرج و کار برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه» 3⃣ «انس با قرآن و قرائت آیه ٨٠ سوره اسراء شبی ١٠٠ مرتبه تا چهل شب» تأکید می‌کرد.
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 دستورالعملی از امام رضا علیه السلام در رابطه با حضرت مهدی علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤧آنچه از زکام حفظ می‌کند: ▪️الإمام الرضا عليه السلام: ◾️امام رضا عليه السلام: هر كس مى‌خواهد در همه زمستان از زكام ايمن بماند، هر روز، سه لقمه عسل با موم آن بخورد... و نرگس ببويد؛ چرا كه از زكام، ايمنى مى‌دهد. سياه‌دانه نيز چنين است. امّا اگر زكام در تابستان پيش آيد، در هر روز، يك خيار بخورد و از نشستن در آفتاب، خوددارى ورزد. 📙منبع: محمدی ری‌شهری، دانشنامه احادیث پزشکی، ج۱، ص۳۳۵
📡خانه‌ یکی از اقوام که ماهواره داشتند دعوت شدیم. ▪️رضا درباره اهداف شبکه‌های ماهواره‌، ⚙️چگونگی تشکیل این شبکه‌ها، 💸منابع مالی شان، برای صاحبخانه و بقیه صحبت کرد. چند نفری شروع کردن به مسخره کردنِ رضا که در فلان جا مغزت را شست‌وشو داده‌اند... 😏 بعد از مهمانی، من با رضا تند برخورد کردم که چرا از این حرف‌ها می‌زنی که بخواهند مسخره‌ات کنند؟کلی تشر به او زدم 😕 اما رضا جواب داد: 🌱 من وظیفه‌ام را در قبال این خانواده انجام دادم. دیگر در آن دنیا از من نمی‏پرسند که چرا دیدی و می‏دانستی اما چیزی نگفتی؟ من کار خودم را کردم،به وقتش این حرف‌ها جواب می‌دهد. 🌷
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️پروژه عبور از رهبری؛ با رمز 📌ظریف: «پزشکیان با موافقت رهبری، قانون حجاب را اجرا نکرد؛ منظورم رهبر نیست، رهبری کشور است!!!» ✍هنوز مدتی از دستورات صریح نائب امام‌زمان درموضوع حجاب نگذشته که برخی می‌خواهند اینگونه وقیحانه از آن عبور کنند! غیرت‌مان به جوش آمده؛ کور خوانده‌اند که سکوت و رهایشان کنیم!
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تناقض سخنان اصلاح‌طلبان درباره آزادی بیان و حق تجمعات برای مردم 🎥 🔻 اصلاح‌طلب‌ها مگه نمی‌گفتند مردم باید راحت حرفشون را بزنند؟! 🔻 پس چرا از شعارهایی که مردم علیه ظریف دادند، ناراحت شدند؟! غلط کرد❌
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کودک کار یا فرزندِفعال؟ 🔸وقتی از ترسِ برچسب ها ، فرزندانِ تنبلی بار می آوریم،نباید انتظار داشته باشیم آنها بتوانند زندگی آینده شان را خوب اداره کنند!!
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 رهبر انقلاب: انسان از این‌کار خجالت می‌کشد: 🎙️انسان (از فعالین اقتصادی داخلی) خجالت می‌کشد. چرا وقتی جنس ایرانی می‌تواند مشکل را برطرف کند، ما راه را به قیمت به‌زانو در آوردن نخبه ایرانی، برای سرمایه‌گذار خارجی باز کنیم. این ضرر زدن به کشور است. ۱۴۰۳/۱۱/۰۳ 🚨 پی‌نوشت: وقتی پیام‌رسان خوب و البته قابل ارتقای داخلی وجود دارد، چرا از سکوی دشمن استفاده کنم؟ وقتی من که در اصفهان هستم با شمایی که در سیستان هستید می‌خواهم صحبت کنم، چه احتیاجی به نرم‌افزار خارجی دارم؟ دولت محترم لازم است بیش‌ازپیش سیاست حمایت از کالاهای ایرانی در همهٔ بخش‌ها را در دستور کار خود قرار دهد.