eitaa logo
خانواده ایرانیان🇵🇸
131 دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
11.1هزار ویدیو
199 فایل
کانال خانواده ایرانیان با هدف بصیرت افزایی و پیگیری منویات مقام معظم رهبری در حوزه جمعیت، رسانه و رصد وضعیت فرهنگی جامعه ایجاد شده است. ارتباط با سرپرست کانال : alireza56@ آدرس سایت فروشگاه محصولات ارگانیک : Iranianorganik.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
👓 بیانات استاد مروی عضو حوزه علمیه قم و جامعه مدرسین در نقد همایش بانوان تاثیرگذار 🔹 نکته پایانی اظهار تأسف است از کنگره  بین المللی بانوان تأثیرگذار که در تهران برگذار شد. بسیار جای گله دارد. این وضعیت در کشور جمهوری اسلامی و دولتی که اعلام می‌کند ما برای انقاذ خون شهدا و برای تطبیق احکام اسلام تلاش می‌کنیم. تأسف بیشتر از تفکری است که این برنامه را طراحی می‌کند. چه تفکری است که گمان می‌کنند دفاع از انقلاب اسلامی و مطرح کردن انقلاب در آستانه دهه فجر در دنیا به این نحو باشد. انقلاب را شناخته‌اند؟ موقعیت جمهوری اسلامی را در دنیا شناخته‌اند که چنین کنگره‌ای برگزار می‌کنند که نماد خدمت جمهوری اسلامی و انقلاب به زن این وضعیت است؟! واقعا تأسف می‌خورم دستگاه سیاست خارجی ما که با دنیا ارتباط دارد و دستگاه دیگری که مدعی است متولی فرهنگ اسلامی و شیوع آن در دنیا هستند این دو دستگاه اگر هماهنگ بوده‌اند با این برنامه وای بر آنها! ❗️ و اگر سکوت کردند و مرعوب شدند در مقابل این مسأله باز هم وای بر آنها. 🔹 آیا این افراد و این وضعیت با این حاشیه‌ها نماد خدمت جمهوری اسلامی به زن و فرهنگ بانوان است. هیچ نمونه دیگری وجود نداشت. ما متأسفیم از این حرکت ایجاد شده و امیدواریم تفکر درستی حاکم شود و متوجه باشند که اگر از خدمات جمهوری اسلامی و خدمات اسلام و مکتب و انقلاب می‌خواهند دفاع کنند راهش چنین برنامه‌هایی نیست.
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠دیدار با رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس،حاج آقا آقا تهرانی 🔻از طرف ما به آقای قالیباف بفرمایید شبیه برادران شهیدتان باشید. 🔻چرا حرف های آقا روی زمین مانده؟ 🔻امنیت جامعه چند بعدی است فقط امنیت نظامی نیست. 🔻ما نگران امنیت روانی و اخلاقی جامعه هستیم. 🔻پیام ما را به گوش دولتمردان برسانید.
اعتراض شدیدبه آپارتمان سازی.mp3
1.2M
🔈 اعتراض شدید حجت الاسلام علی کشوری(دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) به ساخت آپارتمان در اراضی ۵۶۰ هکتاری قم 🗞بخشی از نشست تخصصی نظام سازی برای جمعیت _ سه شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۱ - قم ❓آقایان نظام مهندسی با ساخت آپارتمان در گناه بزرگ فروپاشی خانواده شریک هستند! ❓آقایان اگر قدرت علمی و عملی ساخت دار واسعه و خانه ویلائی برای مردم را ندارند؛ استعفاء دهند! ❓تامین آب در خانه های ویلائی راه حل های علمی واضحی دارد! 🔈صوت کامل نشست: https://eitaa.com/olgou4/5017
😳رئیس جمهور در کدام کشور زندگی میکند ؟! رئیسی، رئیس جمهور ؛ آمارها کاهشی شدن نرخ تورم را نشان می دهد!!! با آمارها تعطیلی ازدواج و فرزندآوری را کتمان کردند و مسولان فریب خوردند! با آمارها کرونا هراسی و کشف واکسن کردند و مسولان فریب خوردند! با آمارها بی ثباتی دلار و طلا و بورس و ماشین و مسکن را پوشاندند و مسولان فریب خوردند؟ با آمارها وضعیت عفاف و حجاب و سینما و صدا و سیما را در اوج نشان دادند و مسولان فریب خوردند ؟ بله، یکی از مشکلات جدی کشور، اعتماد به آمارهای کارشناسان غرب و شرق زده و شیاد هست.
ضرغامی گفته اگر تحریک میشوید نگاه نکنید! باید فضا را باز کنیم! فتوا هم داده هیچ مشکل شرعی نداره! یاد حرف بی ها افتادم که میگفتند به شما هیچ ربطی نداره چجور لباس بپوشم! این سرپیچی از دستورات خدا عاقبت خوبی نداره خب از خودش شروع کنه ببینیم غیرتش اجازه میده بعد برای مردم نسخه بپیچه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😰 جاذبه های شهر مقدس قم/ یک شب عادی/ خیابان شهید زنگارگی پیرو این بدحجابی های شدید در زنگارکی قم، معضل مزاحمت های خیابانی را نیز شاهد هستیم و در این وضع نابسامان، نقش نهاد های فرهنگی و نیروی انتظامی تقریباً انفعال محض است. 🔺️وقتی فضا برای مجرم امن باشد، ارتکاب جرم نیز آسان می شود و فسق علنی به راحتی رخ می دهد. 🔺️در بحث مزاحمت ها خیابانی، اگر ۴ تا دوربین در این خیابان بود و لااقل چند نفر از این موتورسواران و ماشین سواران مزاحم دستیگر می شدند، سلسله وار تا حد بسیار زیادی از حجم معضل مزاحمت خیابانی کم می شد. اگر فقط و فقط دو مامور هفته ای دو بار با لباس شخصی به طور رندم در این خیابان اقدام قانونی علیه این سواره ها داشتند، یقیناً فضا برای مجرمان ناامن حس میشد و باز از شدت این معضل کم می شد. ● شورای عمومی فرهنگ استان قم کلاهش را بالاتر بندازد! علیرضا بیات