بیان حضرت امام خمینی در مورد منزل یقظه(۳):
اول قدم این است که از این بیت، بنا بگذارید خارج بشوید. اول قدم این است که انسان قیام کند، قیام لله ؛ بیدار بشود، خواب نباشد مثل ما. ما الآن خوابیم در صورت بیدار، بیداری حیوانی است و خواب انسانی. ما خوابیم همه: النّاسُ نیامٌ فَإذا ماتُوا انْتَبهُوا الآن نیام است، خواب است، وقتی که موت حاصل شد، آن وقت تنبه پیدا می شود که چه هیاهویی بوده است. [أنَّ] جَهَنَّمَ لَمُحِیطَةٌ بِالْکَـفِرِینَ ؛ یعنی الآن هم محیط است، منتها چون او در خدر طبیعت است، آدمی است که تخدیرش کرده اند، طبیعت تخدیرش کرده است، ادراک نمی کند. وقتی که این تخدیر برداشته بشود، می بیند که همه آتش شد. باید از این راه رفت، چاره نیست، ما را می برند؛ منتها ما را از آن طرف می برند. باید خودمان بیدار بشویم و از آن راه مستقیمی که باید برویم، برویم. باید تحت تربیت انبیا واقع بشویم. ( تفسیر سوره حمد )
@erfaneamali
بیان حضرت امام خمینی در مورد منزل یقظه(۴):
اکنون امثال ما در حجابهای ظلمانی ـ بَعْضُها فَوْقَ بَعْضٍ ـ واقعیم، دردها و رنجها و عذابها از این احتجاب است. و اوّل قدم که مقدّمۀ رفع حجب است آن است که گرایش پیدا کنیم که در حجابیم و از این خِدْر طبیعت که تمام وجود ما را از سرّ و عَلَن و باطن و ظاهر فرا گرفته به تدریج به هوش آییم و این «یقظه»ایست که بعض اهل سلوک، منزل اول دانسته اند، و چنین نیست بلکه این به هوش آمدن و بیدار شدن مقدّمۀ دخول در سیر است. و رفع همۀ حجب ظلمانی و پس از آن نورانی، وصول به اوّل منزل توحید است.( 28 / 9 / 66 )
@erfaneamali
بیان حضرت امام خمینی در مورد منزل یقظه(۵):
تا کی می خواهید در خواب غفلت به سر برید، و در فساد و تباهی غوطه ور باشید؟ از خدا بترسید؛ از عواقب امور بپرهیزید؛ از خواب غفلت بیدار شوید. شما هنوز بیدار نشده اید؛ هنوز قدم اول را برنداشته اید. قدم اول در سلوک «یقظه» است؛ ولی شما در خواب به سر می برید؛ چشمها باز و دلها در خواب فرو رفته است. اگر دلها خواب آلود و قلبها بر اثر گناه سیاه و زنگ زده نمی بود، اینطور آسوده خاطر و بی تفاوت به اعمال و اقوال نادرست، ادامه نمی دادید. اگر قدری در امور اخروی و عقبات هولناک آن فکر می کردید، به تکالیف و مسئولیتهای سنگینی که بر دوش شماست، بیشتر اهمیت می دادید ( کتاب جهاد اکبر )
@erfaneamali
صوت ۲ منزل یقظه از استاد خانجانی.mp3
11.03M
🔸#جلسه_ دوم 🔻
💾🔊 #سخنرانی_استاد_خانجانی
🔸📝 قسمت بدایات کتاب شریف #منازل_السائرین
#باب_الیقظه:
@erfaneamali💢
درس شرح منازل السائرین
استاد خانجانی
زمان: شنبه ها ساعت ۴ الی ۵
مکان: خ جمهوری میدان سپاه ابتدای بلوار شهید اخلاقی پلاک ۱۲ موسسه فرهنگ وتمدن توحیدی طبقه ۳ مدرس ۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸#منبر_کوتاه
💾🔊 #سخنرانی_استاد_خانجانی
🔸📝 باموضوع #یقظه ورفع غفلت از منظر #دعاهای_اهل_بیت
@erfaneamali💢
صوت ۳ منزل یقظه از استاد خانجانی.mp3
12.56M
🔸#جلسه_سوم🔻
💾🔊 #سخنرانی_استاد_خانجانی
🔸📝 قسمت بدایات کتاب شریف #منازل_السائرین
#باب_الیقظه:
@erfaneamali💢
بیان حضرت امام خمینی در مورد منزل یقظه(۶):
بدان که اول منزل از منازل انسانیت منزل یقظه و بیداری است ... انسان تا تنبه پیدا نکند که مسافر است و لازم است از برای او سیر و دارای مقصد است و باید به طرف آن مقصد ناچار حرکت کند و حصول مقصد ممکن است، «عزم» برای او حاصل نشود و دارای اراده نگردد. و هر یک از این امور دارای بیان و شرحی است که به ذکر آن اگر بپردازیم، به طول انجامد.
و باید دانست که از موانع بزرگ این تیقظ و بیداری، که اسباب نسیانِ مقصد و نسیانِ لزوم سیر شود و اراده و عزم را در انسان می میراند، آن است که انسان گمان کند وقت برای سیر وسیع است؛ اگر امروز حرکت به طرف مقصد نکند، فردا می کند؛ و اگر در این ماه سفر نکند، ماه دیگر سفر می کند. و این حال طول امل و درازی رجا و ظن بقا و امید حیات و رجای سعۀ وقت انسان را از اصل مقصد، که آخرت است، و لزوم سیر به سوی او و لزوم اخذ رفیق و زاد طریق باز می دارد؛ و انسان بکلی آخرت را فراموش می کند و مقصد از یاد انسان می رود. و خدا نکند که انسان سفر دور و دراز پر خطری در پیش داشته باشد و وقت او تنگ باشد و عُدّه و عِدّه برای او خیلی لازم باشد، و هیچ نداشته باشد، و با همه وصف از یاد اصل مقصد بیرون رود. و معلوم است اگر این نسیان حاصل شد، هیچ در فکر زاد و توشه بر نیاید و لوازم سفر را تهیه نکند؛ و ناچار وقتی سفر پیش آید، بیچاره شود و در آن سفر افتاده و در بین راه هلاک گردد و راه به جایی نبرد. ( چهل حدیث ۱۷۵_۱۷۴ )
@erfaneamali
صوت ۴ منزل یقظه از استاد خانجانی.mp3
11.68M
🔸#جلسه_ چهارم🔻
💾🔊 #سخنرانی_استاد_خانجانی
🔸📝 قسمت بدایات کتاب شریف #منازل_السائرین
#باب_الیقظه:
@erfaneamali💢