✅ #فکر_کردن_درد_دارد
💢کلام چارز دیکنز، نویسنده #مشهور انگلیسی، درباره شخصیت قیام امام حسین، بهترین برداشت در این مورد باشد. او می گوید:
«اگر مقصود حسین #جنگ در راه خواسته های دنیوی خود بود، من نمی فهمم چرا خواهران و کودکانش را همراه خود برد. پس عقل چنین حکم می کند که او به خاطر اسلام #فداکاری خویش را انجام داد».
@zndgizibabaamamzman
Shab07Moharram1397[11].mp3
1.92M
🎙آب فرات بسته شد، فاطمه دل شکسته شد ( #دو_دمه)
🔺بانوای: برادر وحید نادری
@zndgizibabaamamzman
مرحوم دولابی:
ماه #محرم یکی از ماههای تکامل است و محبت و عزاداری برای #امام_حسین (علیه السلام) انسان را زود به مقصد میرساند. «کلنا سفینه النجاه و سفینه الحسین اسرع»؛ همه ما اهل بیت (علیهم السلام) کشتی نجات هستیم ولی کشتی نجات امام حسین (علیه السلام) سریعتر است.
#امام_حسین (علیه السلام) تجلی خداست، در حدیث هست کسی که آن حضرت را با معرفت زیارت کند (و یا در روز عرفه زیارت کند) «یُخالطُهُ الله بنفسه»؛ خداوند بنفسه با آن زائر مخلوط میشود، این عبارت را هیچ یک از علماء جرأت نکردهاند باز کنند و تشریح نمایند.
@zndgizibabaamamzman
◾️اشک و عزاداری هدفمند(۱)
>> #غفلت مرض خیلی بدی است. خیلی بد است که انسان اهل غفلت باشد.
خیلیها فراموش کردهاند که چه موجودی هستند و خدای تعالی آنها را برای چه و در کجا خلق فرموده است.
وقتی این غفلتها سراغ انسان آمد، در دنیا متحیّر میشود و مثل خار و خاشاک روی آب، به هر طرفی میرود، چون هدف ندارد. دست به هر کاری میزند نمی اندیشد که نتیجهی کارش چیست؟
مثلاً خیلیها در #ماه_محرم وارد میشوند، مشکی میپوشند، مجالس روضه میروند و بر سر و سینه میزنند ولی متوجه نیستند این مجالس برای چیست و اگر عزاداری میکنند چه نتیجهای باید بگیرند،
👌 اینها غفلت است.
بعد که این مراسمات تمام شد، برنامههایشان را از سر میگیرند و در همان مسیرهایی که داشتند، حرکت میکنند!
>>این شبها باید این غفلت نسبت به روحمان را از خود دور کنیم و از حالت خواب بیرون بیاییم و حقیقت را بفهمیم.
ادامه دارد...
◽️استاد حاج آقا زعفری زاده
@zndgizibabaamamzman
@zndgizibabaamamzman
😔😔روز نهم درکربلا چه گذشت
1. در روز نهم محرم (تاسوعای حسینی) شمر بن ذی الجوشن با نامه ای كه از عبیداللّه داشت از "نُخیله" ـ كه لشكرگاه و پادگان كوفه بود ـ با شتاب بیرون آمد و پیش از ظهر روز پنجشنبه نهم محرم وارد كربلا شد و نامه عبیداللّه را برای عمر بن سعد قرائت كرد.
ابن سعد به شمر گفت: وای بر تو! خدا خانه ات را خراب كند، چه پیام زشت و ننگینی برای من آوردهای. به خدا قسم! تو عبیداللّه را از قبول آنچه من برای او نوشته بودم بازداشتی و كار را خراب كردی... .
2. شمر كه با قصد جنگ وارد كربلا شده بود، از عبیداللّه بن زیاد امان نامهای برای خواهرزادگان خود و از جمله حضرت عباس علیه السلام گرفته بود كه در این روز امان نامه را بر آن حضرت عرضه كرد و ایشان نپذیرفت.
شمر نزدیك خیام امام حسین علیه السلام آمد و عباس، عبداللّه، جعفر و عثمان (فرزندان امام علی علیه السلام كه مادرشان امالبنین علیه السلام بود) را طلبید. آنها بیرون آمدند، شمر گفت: از عبیداللّه برایتان امان گرفتهام. آنها همگی گفتند: خدا تو را و امان تو را لعنت كند، ما امان داشته باشیم و پسر دختر پیامبر امان نداشته باشد؟
3. در این روز اعلان جنگ شد كه حضرت عباس علیه السلام امام علیه السلام را باخبر كرد. امام حسین علیه السلام فرمود: ای عباس! جانم فدای تو باد، بر اسب خود سوار شو و از آنان بپرس كه چه قصدی دارند؟
حضرت عباس علیه السلام رفت و خبر آورد كه اینان ميگویند: یا حكم امیر را بپذیرید یا آماده جنگ شوید.
امام حسین علیه السلام به عباس فرمودند:
اگر ميتوانی آنها را متقاعد كن كه جنگ را تا فردا به تأخیر بیندازند و امشب را مهلت دهند تا ما با خدای خود راز و نیاز كنیم و به درگاهش نماز بگذاریم. خدای متعال ميداند كه من #بخاطراونمازوتلاوت قرآن را دوست دارم.
حضرت عباس علیه السلام نزد سپاهیان دشمن بازگشت و از آنان مهلت خواست. عمر بن سعد در موافقت با این درخواست تردید داشت، سرانجام از لشكریان خود پرسید كه چه باید كرد؟ "عمرو بن حجاج" گفت: سبحان اللّه! اگر اهل دیلم و كفار از تو چنین تقاضایی ميكردند سزاوار بود كه با آنها موافقت كنی.
عاقبت فرستاده عمر بن سعد نزد عباس علیه السلام آمد و گفت: ما به شما تا فردا مهلت ميدهیم، اگر تسلیم شدید شما را به عبیداللّه ميسپاریم وگرنه دست از شما برنخواهیم داشت
@zndgizibabaamamzman
🏴🏴🏴🏴
#تاسوعا
💠 امام صادق ( ع ):
تاسوعا روزی است که در آن روز، امام حسین و اصحابش را #محاصره کردند و ابنمرجانه و عمربنسعد به جهت زیادی لشکر خود #اظهار شادمانی میکردند و در این روز حسین را #تنها و #غریب یافتند و دانستند که دیگر یاوری به سراغ او نخواهد آمد و اهل عراق او را یاری نخواهند کرد.
📚سفینه البحار ،جلد ۲ ،صفحه ۱۲۳
@zndgizibabaamamzman