🔶وی گفت : طرح "مدرسه شهروندی " آموزش و توسعه مهارت های شهروندی با 4 موضوع اصلی ترافیک، بازیافت و حفظ محیط زیست ، ایمنی ، فضای سبز و وندالیسم در مقطع دبستان مناطق پنجگانه شهر نجف آباد را در بر می گیرد .
🔹این آموزش ها با هدف افزایش حس مشارکت، ارتقا حس مسئولیت و ارتقا حس تعلق و همچنین توسعه و ترویج مهارت های شهروندی در دانش آموزان دوره ابتدایی، ارتقا سطح علمی و آگاهی مدیران، مربیان، آموزگاران مدارس مجری؛ غنی سازی و تثبیت آموخته ها و استمرار یادگیری با توجه به اهداف طرح "مدرسه شهروندی " در سه سطح " صبحگاه شهروندی یا دوشنبه های شهروندی " - اردوهای شهر ، یار محله - در محل هفت برج خارون و " پویش های شهروندی " برنامه ریزی و در حال اجرا می باشد .
🔸مهندس خاکسار در پایان اشاره نمود طرح" صبحگاه شهروندی " که از آذرماه 1401هر دوشنبه در مدارس دبستان با حضور معین های شهروندی و با همکاری اداره آموزش و پرورش برگزار می گردد . در این برنامه کارشناسان مختلف از ادارت آب ، برق ، گاز، پلیس راهور، آتش نشانی ، حوزه خدمات ، بازیافت و پسماند ، خدمات شهری ، روانشناسی ، محیط زیست ، بهداشت و درمکان و ... بر اساس موضوع تعیین شده حضور دارند .همچنین هفت برج خارون از 4 تا 24 اردیبهشت ماه 1402 پذیرای گروه های 100 نفره دانش اموزان جهت برگزاری "اردوهای شَهر ، یار محله" می باشد . در این اردوها تیم حرفه ای شهروندی در قالب یک محله مفاهیم شهروندی را به صورت کارگاهی در شکل بازی ، مسابقه ، جشن های محله ای با مشارکت دانش آموزان اجرا می کنند .
➖➖➖➖➖
خارون ، فراتر از یک رسانه
🌐 eitaa.com/kharoon_ir1402
🌐eitaa.com/Njfabad
📎 سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری نجف آباد
خارون
اسامی برندگان مسابقه عکاسی "من و رفیقم در روز قدس"
از تاریخ ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه از ساعت ۸ تا ۱۲ با کارت ملی خود به واحد مالی سازمان مراجعه نمایید.
➖➖➖➖➖➖
خارون ،روایتی از اتفاقات فرهنگی،هنری ،ورزشی ،تفریحی و ... شهر🔻🔻
🌐 eitaa.com/kharoon_ir1402
🌐eitaa.com/Njfabad
📎 سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری نجف آباد