🔹دیدار قائم مقام مدیریت حوزه علمیه اصفهان با آیت الله شیخ مسلم داوری
🔸استاد حاج شیخ عبدالامیر خطاط زید عزه قائم مقام مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان باتفاق حجج اسلام بابا میر ساطحی مدیر مدرسه علمیه امام رضا (علیه السلام)دولت آباد و اسماعیلی مدیر مدرسه علمیه سفیران اهلبیت (علیهم السلام) و جمعی از علما و روحانیون منطقه دولت آباد با آیت شیخ مسلم داوری دیدار کردند.
🔸استاد خطاط در این دیدار ضمن ارائه گزارش مختصری از حوزه علمیه اصفهان از ایشان دعوت نمود در زمان های حضور در اصفهان امکان بهرمندی اساتید و طلاب این حوزه علمیه از محضر ایشان فراهم گردد.
🔸آیت الله مسلم داوری از مدرسین خارج اصول، فقه، رجال و تفسیر در حوزه علمیه قم می باشد که دارای تالیفات گرانسنگ در مباحث فقهی، حدیثی و رجالی هستند و ریاست کمیته تنقیح کتاب معجم رجال الحدیث را بر عهده دارد.
🔸آیت الله داوری متولد سال ۱۳۲۲ش، در شهر دولتآباد اصفهان بوده و منشا برکات فراوانی از جمله تاسیس بیمارستان امام رضا (علیه السلام) در این شهر می باشند.
#قائم_مقام_مدیریت_حوزه_علمیه_اصفهان
#آیت_الله_خطاط
🌐@khatat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
دلا مباش دگر فکر ماسبَق اینجا
بیا بیا که بگرداند او ورَق اینجا
به روز حشر شراب طهور مینوشی
ز انفعال بریزی اگر عرق اینجا
پناهگاهِ منِ خسته این حرم باشد
پناه می برم از شرّ ماخلَق اینجا
#شهادت_امام_رضا_علیهالسلام
#قائم_مقام_مدیریت_حوزه_علمیه
#آیت_الله_خطاط
#عاصی_خراسانی
🌐@khatat_ir
بر_در_باب_الجوادش،_روضه_اکبر_بخوانیم_.mp3
13.2M
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
🔊 #صوتی | #زمینه
بر در باب الجوادش، روضه اکبر بخوانید
حاج میثم مطیعی
▪️ ویژه شهادت امام رضا علیه السلام
🖤 #پیشنهاد_دانلود
#شهادت_امام_رضا_علیهالسلام
#آیت_الله_خطاط
#مداحی
🌐@khatat_ir
#حدیث
💎 کلامی قابل تأمل از امام رضا (علیه السلام)
🔻امام رضا علیه السلام:
نَحْنُ نُورٌ لِمَنْ تَبِعَنَا وَ هُدًى لِمَنِ اِهْتَدَى بِنَا وَ مَنْ لَمْ يَكُنْ مِنَّا فَلَيْسَ مِنَ اَلْإِسْلاَمِ فِي شَيْءٍ بِنَا فَتَحَ اَللَّهُ اَلدِّينَ وَ بِنَا يَخْتِمُهُ وَ بِنَا أَطْعَمَكُمْ عُشْبَ اَلْأَرْضِ وَ بِنَا أَنْزَلَ اَللَّهُ قَطْرَ اَلسَّمَاءِ وَ بِنَا آمَنَكُمُ اَللَّهُ مِنَ اَلْغَرَقِ فِي بَحْرِكُمْ وَ مِنَ اَلْخَسْفِ فِي بَرِّكُمْ وَ بِنَا نَفَعَكُمُ اَللَّهُ فِي حَيَاتِكُمْ وَ فِي قُبُورِكُمْ وَ فِي مَحْشَرِكُمْ وَ عِنْدَ اَلصِّرَاطِ وَ عِنْدَ اَلْمِيزَانِ وَ عِنْدَ دُخُولِكُمُ اَلْجِنَانَ
◻️ما نوريم براى پيروان خود و هدايت هستيم براى كسى كه از ما هدايت جويد.
هر كه از ما نباشد از اسلام بهرهاى نبرده.
بوسيله ما خدا دين را گشود و بوسيله ما ختم مينمايد. بوسيله ما خداوند بشما خورانيد سبزه زمين را و بواسطه ما خداوند از آسمان باران فرستاد و بواسطه ما شما را در دريا از غرق نگه داشت و از فرو رفتن به زمين در بيابان و بوسيله ما خدا در زندگى به شما نفع بخشيد در قبر و در محشر و هنگام صراط و هنگام داخل شدن بهشت.
📚 بحارالأنوار، جلد ۲۶، صفحه۲۴۱
#شهادت_امام_رضا_علیهالسلام
#قائم_مقام_مدیریت_حوزه_علمیه
#آیت_الله_خطاط
🌐@khatat_ir
🌷 ماه ربیع الاول، بهار زندگی است
#ربیع_حیات
✏️ رهبر انقلاب: بعضی از اهل معرفت و اهل سلوک معنوی معتقدند که ماه #ربیعالاول، به معنای حقیقی کلمه، ربیع حیات است، ربیع زندگی است؛ زیرا در این ماه، وجود مقدس پیامبر گرامی و همچنین فرزند بزرگوارش حضرت ابیعبدالله جعفربنمحمدالصّادق ولادت یافتهاند و ولادت پیغمبر سرآغاز همهی برکاتی است که خدای متعال برای بشریت مقدر فرموده است. ۱۳۹۱/۱۱/۱۰
#رهبر_انقلاب
#قائم_مقام_مدیریت_حوزه_علمیه
🌐@khatat_ir
#گزارش_تصویری
🔹 آیین افتتاحیه سال تحصیلی 1403-1403 مدرسه علمیه شهید طباطبایی نژاد با حضور قائم مقام محترم مدیر حوزه های علمیه استان ، استاد حاج شیخ عبدالامیر خطاط (زیدعزه)
🔸مراسم افتتاحیه سال جدید حوزه های علمیه در تاریخ شنبه 17 شهریور 1403 با حضور اساتید و طلاب مدرسه شهید طباطبایی نژاد برگزار گردید.
🔸در این مراسم جناب استاد حاج شیخ عبدالامیر خطاط حفظه الله در جمع طلاب و اساتید مدرسه ، به اهمیت علم و ادب در زندگی انسان پرداخته و به نقش عقل و تفکر در شکلگیری شخصیت و رفتار فرد اشاره کردند.
ایشان در ادامه به این نکته تأکید کردند که علم باید بهعنوان ابزاری برای درک بهتر زندگی و سعادت مورد استفاده قرار گیرد و نه صرفاً برای کسب مدرک یا شهرت.
🔸 ایشان در پایان به ضرورت تلاش برای یادگیری و پرورش شخصیت از طریق علم و ادب پرداخته و به طلاب بزرگوار توصیه کردند که در مسیر علمآموزی و تربیت خود کوشا باشند.
#مدرسه_علمیه_شهید_طباطبایی_اصفهان
#قائم_مقام_مدیریت_حوزه_علمیه_اصفهان
#آیت_الله_خطاط
🌐@khatat_ir