♦️«محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق، عراقی نیست. او یک مزدور آمریکا ست که می خواهد با تشکیل یک اقلیم سنی، نیروهای جنایتکار آمریکایی را در عراق ماندگار کند و هم در یک خیانت تاریخی، عراق متحد را تجزیه و فلج کند. همچنان که کردستان را از عراق جدا و به پایگاه امن آمریکا و اسرائیل در قلب عراق تبدیل کردند.
🔹️بدیل های ایرانی او همین نقشه را برای ایران هم داشته و دارند. آمریکا با مزدورانش به دنبال حکومت بر خاورمیانه است.
#پیاده_نظام_ترامپ
@khate_atash
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 خبرنگار بی بی سی از تحلیلگرش میپرسد: چرا روحانی همه تقصیرها را به گردن سپاه و رهبر و دیگران میندازد و کار نمیکند؟!
🔺پاسخ او جالب است. میگوید: کاراکتر روحانی برخلاف حتی هاشمی و خاتمی مردم گریز است... او از مردم و نخبگان و حتی وزرا ی خودش گریزان است... حتی ساختمان خودش را خالی کرده و افراد کمی به این ساختمان راه دارند.. اودر این سالها که اقتصاد ایران در بحران است فقط یک جلسه با کارشناسان اقتصادی داشته و به آنها گفته که هر کدام فقط 5 دقیقه فرصت برای صحبت دارند.
🔺بنظر میاد شخصیت ایشون برای همه رو شده
@khate_atash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو را تا آخر نگاه کنید!
از روی پرچم آمریکا و اسرائیل نرفتی دستمریزاد! فکر کردی کاری درخور حقوق بشر کردی؟ آنانی که امروز برای بازشدن پای آمریکاییها در کشور لَهلَه میزنند بدانند ارزش سگهای آمریکا از تو بیشتر خواهد شد!
ویدیو بالا نمونهای از حقوق بشر و کرامت انسانی آمریکاست!
آن زمانی که آمریکا، عراق را اشغال کرده بود با خودروهای نظامی اینگونه تردد میکردند!
فقط اونایی که میترسند به خودروشون برخورد کنه سریع میکشن کنار! گویا همیشه شاهد این وحشیگریها بودند
@khate_atash
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چرا مقام معظم رهبری بعد از ۸ سال به نماز جمعه میآید؟
@khate_atash
▪️سه گانهی شکست رسانهای ۹۸
🔻در ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی آنچه بیش از اشتباه پدافندی نیروهای مسلح باعث رنجش شد، تاکید سه روزه مسئولین بر دخیل نبودن هیچ عملیات نظامی در سقوط بود. این تاکید میتوانست نباشد و در صورت نیاز به بررسی بیشتر، این تردید باید به افکارعمومی منتقل میشد.
نابلدیهای رسانهای در ایران اول بار نیست که فاجعه میآفریند. چه فاجعهای؟ فاجعهی آسیب به اعتماد عمومی و بهانه دادن دست دشمنان. به سه فاجعه رسانهای که در سال جاری موجب آسیب اعتماد عمومی شده، نگاهی میاندازیم.
🔻پنهان کاری در پرونده متهمان ترور هستهای
مرداد ۹۸ پخش یک مصاحبه از بیبیسی فارسی، جنجالی در شبکههای اجتماعی فارسی زبان ایجاد کرد. این برنامه گفتگویی با شخصی به نام مازیار ابراهیمی بود که سال ۹۱ به اتهام نقش آفرینی در ترور دانشمندان هستهای ایران دستگیر شده بود. او در فیلمی که همان زمان از او در تلویزیون پخش شد، اعتراف کرده بود که مسئول تیم ترور مجید شهریاری بوده و در ترور مسعود علیمحمدی نیز نقش داشته است. روشن بود که این اعترافات سرانجامی جز اعدام برای او رقم نخواهد زد. با این حال ۷ سال بعد، او در سلامت کامل در حال مصاحبه با بیبیسی بود! آیا او به عنوان یک زندانی امنیتی و تروریستی از ایران گریخته بود؟ نه، بی گناهی او ثابت شده، غرامت گرفته و بعد قانونی از ایران خارج شده بود. آیا این موضوع به اطلاع مردم ایران رسیده بود؟ خیر. و حالا طبیعی بود که افکار عمومی با شوک مواجه شوند.
مازیار ابراهیمی ادعاهای زیادی مطرح کرده بود. راست و دروغ ادعاهای او در مورد شکنجه یا دریافت غرامت دیگر مهم نیست؛ چه آنکه با پنهان کردن اصل موضوع از مردم، این فرصت به وجود آمد که او هر دروغی را راست جلوه دهد و هر راستی هم از سوی ایران، دروغ القا شود. از این منظر، دیگر هیچ توضیحی از سوی ایران هم کمکی به حل بحران اعتماد عمومی نمیکرد. زیرا مخاطب فقط میپرسد چرا همان زمان نگفتید که او تبرئه و آزاد شده و اعترافات تلویزیونی او نادرست بوده است. در حالی که مردم گرچه کمی سخت، اما اشتباه در یک پرونده امنیتی حساس را خواهند پذیرفت.
🔻بی اعتنایی به افکار عمومی در ماجرای بنزین
بامداد ۲۳ آبان، مردمی که برای پر کردن باک ماشینهای خود به پمپهای بنزین مراجعه کردند، تازه مطلع شدند که قیمت بنزین افزایش یافته، کارت سوخت الزامی و بنزین دو نرخی و سهمیه بندی شده است. در ماههای قبل، بارها دولتمردان تاکید کرده بودند که برنامهای برای افزایش قیمت بنزین ندارند. نطقهای انتخاباتی حسن روحانی هم موکد این موضوع بود که او از اساس طرح سهمیهبندی بنزین در دولت محمود احمدینژاد را نادرست میداند. یعنی ذهنیت جامعه علیه سهمیه بندی بنزین شکل گرفته بود. لذا مردم با یک شوک خبری مواجه شدند.
طبیعیست که اعلام زمان دقیق، میتوانست به سبب صف بندی مردم برای ذخیره بنزین ارزان، مشکلاتی ایجاد کند؛ اما میشد که این حد از اطمینان هم جامعه تزریق نشود و به شکل تدریجی مردم را برای آنکه قرار است اتفاقی بیفتد، آماده کرد. آنچه در روزهای بعد و در قالب اعتراض و آشوب رخ نمود، همه به دلیل یا بهانهی اصل ماجرای بنزین نبود؛ بلکه مردم ناراحت بودند که چرا چنین تصمیم مهمی بدون اطلاع رسانی عمومی اجرایی شد. مردم احساس کردند به حساب نیامدهاند که احساس بیراهی هم نبود.
🔻شوک رسانهای در سقوط هواپیمای اوکراین
در سقوط هواپیمای اوکراینی ما با یک هجمه وسیع رسانهای از سوی غربیها و علیه ایران مواجه شدیم. در چنین شرایطی طبیعی بود که صداوسیما و اهالی رسانه و فعالان مجازی، به دفاع از کشور خود بپردازند. چه چیز آنها را در این دفاع مصمم کرد؟ اطمینان مسئولان امر به عدم دخالت عامل نظامی در سقوط هواپیما. این اطمینان بخشی سه روز به طول انجامید و در نهایت صبح شنبه شوک خبری، همه اهل رسانه را فلج و مردم را شوکه کرد. در لحظه، آنچه سقوط کرد، اعتبار رسانههای حامی نظام و فعالان آنها و خصوصاً صداوسیما بود. اشتباه نظامی قابل پذیرش بود، اما اطمینان بخشی به گزارهای کذب مورد پذیرش قرار نگرفت.
🔻اعتبار زدایی از رسانه و مسئولین
آسیب اتفاقات فوق، صرفاً آسیب به اعتماد عمومی در یک برهه و یک موضوع و نسبت به یک نهاد نیست؛ بلکه اولاً مردم خود را در مجموعه حاکمیت و مسئولین غریبه و نامحرم میبینند. ثانیاً و مهمتر آن است که اعتبار رسانه و اهالی رسانه از دست میرود و برای موضوعات بعدی قدرت تاثیرگذاری در جامعه را نخواهند داشت. رسانه ابزار مسئولین است، اما بی اعتنایی آنان به رسانه و نابلدی در مدیریت افکار عمومی باعث میشود علیه خود عمل کنند. مسئولین فقط متولی نان و آب ملت نیستند، مسئول خوراک فکری آنان هم هستند و اینطور خالی الذهن رها کردن مردم، یعنی آنان را در حملات رسانهای دشمنان بی سلاح و تنها گذاشتهاند.
@khate_atash
▪️ کنایه تهیهکننده «مغز استخوان» به انصراف بابک حمیدیان از جشنواره فیلم فجر: «من هم قسط آخر دستمزد شما را به سیلزدگان سیستان و بلوچستان تقدیم میکنم!»
@khate_atash
#حدیث
🌸حضرت پیامبرصلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند :
«ان الله تعالی لیسئل العبد فی جاهه کما یسئل فی ماله»
🔹روز قیامت از شما میپرسند که ما به تو آبرو دادیم. آن را در چه راهی صرف کردی؟
حاضر شدی آبرویت را برای چه کسی بدهی؟
#سردار_حاجی_زاده
@khate_atash
آیتالله جنتی:سفیر انگلیس باید به عنوان عنصر نامطلوب اخراج شود
رییس مجلس خبرگان:
🔹حضور سفیر انگلیس در تجمع مقابل دانشگاه امیرکبیر گستاخانه بود.
🔹معلوم نیست چرا وزارت امور خارجه در مقابل چنین تحرکاتی منفعلانه عمل میکند.
🔹سفیر انگلیس باید به عنوان عنصر نامطلوب شناخته شده و از ایران اخراج شود.
🔹سرنشینان هواپیمای اوکراینی همگی از عزیزان ما بودند و همگی جزء شهدا محسوب میشوند؛ اجازه نمیدهیم که هیچ کس از این خطای انسانی پیشآمده سوءاستفاده کند.
🔹سپاه در جریان حوادث مختلف و بلایای طبیعی سینه خود را برای کمک به مردم سپر کرده، چنین سپاهی که خود را فدای ملت کرده است مایه افتخار مردم ایران است.
🔹نظاممند کردن ثبتنامها در انتخابات یکی از قوانینی است که مجلس باید به تصویب برساند.
🔹کجای دنیا سراغ داریم که برای انتخابات مجلس ۱۴ هزار نفر ثبتنام کند؟!
🔹تعداد ۹۰ نفر از نمایندگان فعلی مجلس توسط هیئتهای مرکزی نظارت رد صلاحیت شدهاند البته این رد صلاحیت نهایی نیست و آنها میتوانند شکایت کنند.
🔹مجلس آینده باید به وضعیت نابسامان مسکن و اقتصاد رسیدگی کند و حتماً باید مجلسی کارآمد باشد، نمایندگان مجلس آینده باید وظایف نمایندگی خودشان را تمام و کمال انجام دهند.
@khate_atash
🔴 آیا اشتغال زنان، رضایت از زندگی زناشویی را بیشتر میکند؟
💠یک مطالعه تحقیقاتی توسط متخصصانی از دانشگاه علوم پزشکی لارستان و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان انجام شده است که در آن تأثیر اشتغال زنان بر میزان رضایت از زندگی زناشویی زوجین مورد بررسی قرار گرفته است.
🔻در این مطالعه مقطعی، ۲۰۲ زوج مشارکت داشتهاند و اطلاعات مورد نیاز پژوهشگران را با کمک پرسشنامه مشخصات فردی و پرسشنامه رضایت از زندگی زناشویی ارائه دادهاند.
بهعلاوه، همسران زنان خانهدار نیز رضایت بیشتری را از زندگی زناشویی گزارش کردهاند.
🔻«بر اساس نتایج این پژوهش، میزان رضایتمندی بهطورکلی در زنان خانهدار و همسران آنها در مقایسه با زنان شاغل و همسران آنها تفاوت قابل توجهی دارد و زنان خانهدار و همسران آنها از زندگی زناشویی خود رضایت کلی بالاتری را گزارش کردهاند».
@khate_atash
✅خانوادههای جانباختگان هواپیمای اوکراینی: #تهدید شدیم نباید از نظام حمایت کنیم!
خبرگزاری آنا نوشت: در تماسهایی که با بسیاری از خانوادههای جانباختگان پرواز تهران-کیف داشتیم برخی از این عزیزان داغدیده حاضر به مصاحبه و یا اظهار نظری نشدند و علت آن را هم تهدید و برخی مسائل جانبی عنوان میکردند.
با پیگیریهایی که صورت گرفت، جواب مشترک خانوادههای تعدادی از جانباختگان چنین بود:
از راههای مختلف ما را تهدید کردهاند که اگر از نظام جمهوری اسلامی حمایت کنیم و با رسانهها و خبرگزاریهای داخل ایران مصاحبهای داشته باشیم ما را محدود خواهند کرد، حسابهای بانکیمان بسته خواهد شد و امکانات زندگی در کانادا و ویزایمان را لغو میکنند.
برخلاف میل باطنیمان و به خاطر فشارهای سیاسی که خارج از کشور به ما وارد میشود، نمیتوانیم با رسانههای داخلی گفتگو کنیم و همانند برخی دیگر از خانوادههای جانباختگان بیانیه بدهیم زیرا بخشی از زندگی ما و فرزندانمان در خارج از کشور قرار دارد و همین دلیلی برای استفاده از ابزار فشار به ما برای همکاری نکردن با رسانهها و امضا نکردن پای بیانیه هاست
@khate_atash
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 سلبریتی که دوشادوش سفیر انگلیس میایستد، از سفره حکومت و مردم جیبش را پر میکند و پابهپای ترامپ، مردم را دعوت به آشوب میکند!
پخش شده از شبکه افق ☝️
@khate_atash
💢حسن روحانی: "پشت سر اشتباه بزرگ در سقوط هواپیما باید اقداماتی انجام شود که میشود!"
♦️پی نوشت: این سومین واکنش صریح روحانی (با لحاظ کردن بیانیه، چهارمین موضع) در زمینه سقوط هواپیماست؛ چرا؟!
بررسیها نشان میدهد بعد از انتشار بیانیه ستاد کل در مورد سقوط هواپیما و توضیحات سردار حاجیزاده در روز شنبه، موج خبر سقوط بوئینگ در روز یکشنبه فروکش میکند. گویا آقای روحانی دوست دارد موج این خبر (با چاشنی مقصریابی فردِ غائب) تا زمانی نامعلوم (احتمالا انتخابات مجلس) بالا بماند!
@khate_atash