فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨همه بدانند که علاج همهی مشکلات اقتصادی و غیراقتصادی ما، در داخل کشور است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔹این را گفتهام و باز هم تکرار میکنم، فعالان بخشهای گوناگونی که مسئول در زمینهی اقتصاد و غیر اقتصاد هستند، همه بدانند که علاج همهی مشکلات در داخل کشور است؛ بسیاری از مشکلات ما مربوط به خارج از کشور است اما علاجش در داخل است. هیچکس علاج مشکلات را در خارج از کشور جستجو نکند.
🔸ما از خارج از کشور هیچگونه خیر و بهرهای نخواهیم دید. علاج در داخل است، علاج در تدبیر داخلی است، علاج در تلاش داخلی است، علاج در محاسبهی درست داخلی و نگاه صحیح به مسائل کشور و مسائل منطقه است؛ و با بهکارگیری نیروی خرد، با عزم و ارادهی راسخ باید و میتوان از مشکلات انشاءاللّه فارغ شد.
🔹و این هارتوهورتی هم که این اراذل مسلط بر ملت آمریکا میکنند نبایستی ذهن کسی را مشغول کند. ۹۹/۷/۲۱
#رهبری
#خبر
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمباران بین ارمنستان و اذربایجان
تماشای بمباران با حضور مردم ایران ...
چهل سال پیش جهان جنگ ما رو تماشا میکرد اما با رهبری یک سید بزرگوار امروز با امنیت در مرز می ایستیم و بمباران همسایه ها رو تماشا میکنیم
هنوز جنگ باقی است مراقب جنگ نرم دشمن باشیم
- دعای هفتم.mp3
11.47M
1_477233531.pdf
2.26M
کتاب *رفیق خوشبخت ما*
خاطرات شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی...
انتشار با زمزمه ذکر صلوات و اللهم عجل لولیک الفرج بلامانع می باشد.
#معرفی_کتاب
قسمت اول:
درنظر انسان متجدد و دنیازده امروزی، دیانت تنها مربوط به سعادت فردی آدمی است و اجتماع را باید با عقل منقطع از وحی تدبیر کرد و اساسا آموزههای وحیانی هیچ ربطی به اداره دولت و حکومت ندارد.
آن چه مسلم است جامعه سعادتمند ، جامعهای است که زیر سایه دولت عدل باشد و این جز به قیام حکومت الهی معصومین علیهمالسلام ممکن نیست.
از این جهت، امروز و در زمان غیبت امام عصر(عج)آن چه میتواند چراغ راه مسلمانان برای اداره حکومت اسلامی باشد، اقتدا به سیره سیاسی ائمه علیهمالسلام است که جز با مطالعه و بازخوانی زندگی و زمانه آنها امکانپذیر نیست.
قسمت دوم:
ائمه معصومین(ع) در شرایط سیاسی- اجتماعی گوناگون، عملکرد متفاوت داشته اند.
کل دوره امامت حضرت رضا(ع) ۲۰ سال طول کشید. ایشان نیمی از این مدت را معاصر هارون بودند اما هیچ بهانهای دست هارون ندادند که او به واسطه آن بخواهد با حضرت برخورد کند و ایشان را در زندان بیفکند. از این رو جنبه تقیه را رها نکردند.
وقتی هارون مرد و پسر عیاش و بیمغز او امین روی کار آمد و به عیش و نوش پرداخت و از طرفی هم با برادر خود مامون درگیر شد، توجه دستگاه خلافت از امام رضا(ع) برداشته شد؛ لذا امام یک آزادی عمل نسبی پیدا میکنند و طبق برخی نقل ها جلسات و مناظرات علمی برگزار می کنند و از هر فرصتی برای سخن پیرامون امامت خویش سخن می گویند.
«مقابله هوشمندانه و عزت مدارانه سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون»
قسمت سوم:
وقتی مامون بر برادر خود امین چیره شد و خلافت را به دست گرفت، سعی کرد امام رضا(ع) را به خود جلب کند به این خیال که اگر ایشان در حکومت حضور داشته باشد، هم میتواند جلوی قیامهای علویان را بگیرد با این حجت که نفر دوم حکومتی که با آن درافتادهاند بزرگ و مولای آنها است و هم میتواند اهرم فشاری بر بنیعباس باشد با این تهدید که اگر بخواهید با من دربیفتید خلافت را از شما میگیرم و به رقبای علوی شما میدهم.
اما "این عمل مامون در ادامه عمل پدرش هارون بود". با این تفاوت که مامون از پدر خود هوشمندانهتر عمل کرد.
آن خبیث امام کاظم(ع) را در زندان و سیاه چال انداخت، اما مامون امام رضا(ع) را در کاخ خود حبس کرد.
قسمت چهارم:
مقام معظم رهبری در این باره به زیبایی می فرمایند: که امامرضا(ع) از این فرصتی که مامون در اختیار ایشان قرار داده (ولایتعهدی و جلسات مناظرات علمی) بهخوبی استفاده کردند و به اصطلاح پرده تقیه در زمان ایشان دریده شد.
جلسات علمی با حضور علما و دوست داران دانش است و جمع کثیری هم حضور دارند، امام رضا(ع) از تریبون دستگاه خلافت که خود دستگاه در اختیار او قرار داده، استفاده کردند و حقایقی را درباره امامت و ولایت خود و پدرانشان که آن بزرگواران جز در خفا برای عدهای خاص از اصحاب نمیتوانستند بگویند، به صورت علنی و گسترده مطرح کردند. مامون کم کم متوجه می شود که به اصطلاح رو دست خورده است.