eitaa logo
روی خط شهادت
125 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
62 فایل
مرجع سخنرانی ، مداحی، نماهنگ، مستند درباره فرهنگ جهاد و شهادت وب سایت: Boreshha.ir دیدستان: https://b2n.ir/339971 کتابخانه صوتی https://eitaa.com/joinchat/1721434161C5242eca633 کانال متون فرهنگ شهادت https://eitaa.com/joinchat/3102408704Cbe8f0a2d9a
مشاهده در ایتا
دانلود
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای سانسور شهید آوینی در تلویزیون! 🔹گفتند در روایت فتح یکی تصویر جنگ نباشد یکی هم صدای آقا مرتضی
داستان یک عکس؛ وقتی آقا تریبون را به حنانه داد 🔹در یکی از دیدارهای خانواده‌ی شهدای مدافع حرم با رهبر انقلاب، نوبت به همسر و فرزند شهید روح‌الله طالبی اقدم که می‌رسد، جلو می‌روند تا با آقا صحبت کنند. آقا از دختر سه چهار ساله‌ی شهید می‌پرسند: اسم شما چیست؟ پاسخ می‌دهد: «حنانه» و بعد هم می‌رود و می‌نشیند. اما کمی بعد انگار یادش می‌آید که می‌خواسته برای آقا شعر بخواند. 🔹آقا به زبان آذری می‌گویند: عیبی ندارد، بخوان. حنانه دوباره مقابل آقا می‌ایستد و شروع به شعر خواندن می‌کند: یه توپ دارم قل قلیه؛ سرخ و سفید و آبیه. آقا که می‌بینند صدای حنانه آرام است، به زبان آذری به حنانه می‌گویند: جلوتر بیا، بعد هم میکروفون را به سوی او می‌چرخانند تا همه‌ی حضار شیرین‌زبانی حنانه را بشنوند.
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مروری بر بیانات امام خامنه ای پیرامون شخصیت شهید محمدباقر صدر ☑️ به مناسبت سالروز شهادت آیت الله محمدباقر صدر، ویدئویی از بیانات درباره شخصیت ایشان منتشر شده است.
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 خاطره از اولین دیدار با شهید صدر ✅ سخنرانی امام خامنه ای در نماز جمعه سال 1366 درباره شهید آیت الله صدر به مناسبت سالگرد شهادت این عالم مجاهد و خواهر ایشان بنت الهدی صدر را مشاهده می کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صدام: من اشتباه یزید را تکرار نمیکنم تا زینب زنده بماند! 🌹ماجرای شهادت شهید آیت الله محمد باقر صدر به همراه خواهرش ...
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای سانسور شهید آوینی در صداوسیمای محمد هاشمی 🔸گفتند در روایت فتح یکی تصویر جنگ نباشد یکی هم صدای آقامرتضی...
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 | 🔰 کشف پیکر مطهر دو شهید در فکه؛ 📍منطقه عملیاتی والفجرمقدماتی ۱۵ و ۱۶ فروردین ۱۴۰۰
🌷 ورود ۶۳ پیکر شهید تازه تفحص شده به کشور 🔹فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح: پس از دو ماه تلاش مستمر پیکر پاک و مطهر ۶۳ شهید دفاع مقدس که در مناطق عملیاتی فکه، شلمچه، جزایر مجنون و شرق دجله تفحص گشتند امروز وارد میهن اسلامی شدند. این شهدا متعلق به والفجر مقدماتی، خیبر، بدر، کربلا پنج و هشت، تک دشمن در منطقه شلمچه در سال ۶۷ هستند. 🔹عملیات تفحص همچنان ادامه دارد و پیکر شهدا در اسرع وقت برای مراحل تکمیلی شناسایی و تحویل به خانواده‌ها در اسرع وقت به تهران منتقل خواهند شد.
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 3️⃣روز مانده تا شهادت سپهبد 📹/ را از زبان خودش و از زبان بشناسیم
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 سخنان متفاوت در خصوص شهید نابغه ..!! ▫️همه ی ما وظیفه داریم این شخصیت بزرگ و استثنایی را به نسل های فعلی معرفی کنیم!! ▫️همه ی جنبش های اسلامی در جهان از فکر این استفاده کرده اند! ▫️او کسی بود که می توانست نیاز های روز را بر اساس اسلام برآورده کند!! ▫️ما امروز در جهان اسلام به او از هر زمان دیگری بیشتر نیاز داریم!!!!🤔 ▫️من معتقدم و اعتراف میکنم که در حق این شخصیت کوتاهی فاجعه بار و عظیمی صورت گرفته است!! 🗓 19 فروردین ماه سال 1359، سالروز شهادت شهید نابغه به دست صدام...!!