❌«وقتی وارد غزه میشوید خدا هستید!»
یکی از روایات سربازان اسرائیلی در غزه در هاآرتص:
انگار ما نازی بودیم و آنها یهودی -هیچکس درخیابان نبود بجز یک پسربچه ۴ ساله، فرمانده پسر را گرفت آرنج و پایش را شکست، سه بار روی شکمش پرید و رفت. او گفت: اینها از روزی که به دنیا میآیند باید کشته شوند.
«مثل این بود که یک ماده مخدر زدی، احساس میکنی که قانون هستی، قوانین را تعیین میکنی، انگار از لحظه ای که از جایی به نام اسرائیل خارج میشی و وارد نوار غزه میشی، تو خدا هستی.»
من با[هدف گرفتن] زنان مشکلی ندارم. یک زن عرب به سمت من دمپایی پرتاب کرد، من به او لگد زدم، (با اشاره به کشاله ران) همه این قسمتهایش شکست. او امروز نمیتواند بچه دار شود.»
«ایکس(اشاره به سربازی دیگر) چهار گلوله از پشت به یک عرب شلیک کرد و با ادعای دفاع از خود فرار کرد. چهار گلوله در پشت سر از فاصله ده متری،قتل در کمال خونسردی. ما هر روز چنین کارهایی را انجام میدادیم.»
«یک عرب در خیابان قدم میزد، حدوداً ۲۵ ساله، سنگی پرتاب نکرد، هیچی. بنگ، یک گلوله در شکم. به شکمش شلیک کردیم و او در پیادهرو داشت میمرد و ما بی تفاوت از آنجا دور شدیم.»
#رژیم_حرامزاده
#اسرائیل_باید_محو_شود
#ישראל_צריכה_להימחק_מע
#مرگ_بر_اسرائیل
@khatevelayat
🔴 علاقه صدا و سیما به یکی از مسببین اصلی فضای مجازی یله و رها!
🔻در کمتر از یک هفته، شبکه های صدا و سیما چند بار از ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی و از مسببین اصلی فضای مجازی یله و رها دعوت می کند تا در مورد #حکمرانی_مجازی سخن بگوید❗️
👈 خود صدا و سیما که در موضوع فضای مجازی پر از کم کاری و نقطه ضعف است! با این وجود، چرا باید به کسی بلندگو دهد که با سخنان خود موجب شبهه افکنی می شود و آدرس های غلط و انحرافی به خورد مردم و برخی مسئولین می دهد؟!
صدا و سیما نتیجه عملکرد فاجعه بار فیروزآبادی و امثال او را جلوی چشم خود نمی بیند؟!
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجری از مسئول فضای مجازی کشور سوال میکند در شرایط فعلی آیا دولت توانایی حذف محتوای ضداخلاقی و ضدامنیتی از واتساپ و گوگلپلی را دارد یا خیر؟
جواب : هیچ
✍واقعا برای این حجم از ندانم کاری باید خجالت کشید. در انقلاب اسلامی صیانت از فرهنگ و فضای مجازی مملکت را بدست چه کسانی داده اند. سکوی تحت مالکیت صهیونیست ها را بدون هیچگونه توان اعمال حکمرانی و قانونمندی در کشور رها کرده اند...
@khatevelayat
همه میدانستیم!
۱) همه میدانستیم که سیل بنیانکن فضای مجازیِ رها، درحال نابودکردن اخلاق و دیانت و خانواده و هویتمان است؛ باید جلویش را سدّ میکردیم!
۲) همه میدانستیم که این سدّ هنوز مرحلهی اول است؛ راحتترین و در عینحال لازمترین مراحل؛ وقتی وظایف بسیار مهمتر بعدی پیگیری و انجام نشد، معلوم بود که این سدّ بهزودی تَرَک برمیدارد و در آیندهای نزدیک فرو میریزد!
۳) همه میدانستیم که فروش فیلترشکن آن هم در این سطح وسیع و رها، یعنی ضربات کاری بر پیکرهی این سدّ؛ چه کسی باید با باندهای تبهکار فروش فیلترشکن مبارزه میکرد تا احداث آن سدّ به سخره گرفته نشود؟!
۴) همه میدانستیم که عدمحمایت از سکوهای ایرانی که غریبانه در حال جنگیدن با غولهای بیرحم مجازی هستند، یعنی ریزش سدّ؛ چه کسی باید ایتا و سروش و گپ و... را متعهدانه در آغوش میگرفت و حمایتشان میکرد؟!
۴) همه میدانستیم که تمام کشورها قائل به حکمرانی در فضای مجازی هستند و در این عرصهی خطیر با احدی شوخی ندارند؛ اگر فلان خواننده و بازیگر و بازیکن و بلاگرشان دست از پا خطا کند و از خطوط قرمز اخلاق و امنیت و قانون عبور کند، قلم پایش را میشکنند؛ چه کسی باید زمینهی حکمرانی مجازی را فراهم میکرد و جلوی این همه قانونشکنی و فساد و فحشا و ناامنسازی را میگرفت؟!
۵) همه میدانستیم که وقتی در همهچیز تحریمیم الا در همین سکوهای پررنگولعاب، لابد باید به فکر ایجاد شبکهی ملی اطلاعات میافتادیم تا هم مردممان به کار و کسبشان برسند و هم دشمنمان به مرادش نرسد؛ چه کسی باید زمینهی ایجاد این شبکه را فراهم میکرد؟!
۶) همه میدانستیم که رهبری حکیم و زمانشناس داریم که بارها و بارها تمامی آنچه را میدانستیم، گوشزد کردهاند و برای پیشبرد این کار مهم، شورای عالی فضای مجازی را با اختیارات قابلتوجه ایجاد کردهاند؛ شورایی که به گفتهی ایشان «نقطهی کانونی متمرکزی است برای سیاست گذاری و تصمیم گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور. شورایی با اختیارات کافی به ریاستِ رئیسجمهور که لازم است به کلیهی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود.»
شورایی که وظیفه دارد «مرکز ملی فضای مجازی کشور» را درست کند تا کامل و بهروز بر فضای مجازی درونی و بیرونی اشراف داشته و درباره نحوهی رویارویی با آسیبهای اینترنت تصمیم بگیرد.
شورایی که بهواسطهی اهمیت راهبردیاش، «آقا» همهی دستگاههای کشور را موظف به همکاری با آن کردند.
حال سه سؤال کوتاه از اعضای محترم شورای عالی فضای مجازی:
- آیا در طول این ۱۳ سالی که از تشکیل این شورای مهم میگذرد، از فعالیتهای خود رضایت دارید؟
- چند درصد از فرامین داهیانهی «امامخامنهای» را در طول این سالها جامهی عمل پوشاندید؟
-آیا امنیت ملی و دینی و اخلاقی و خانوادگی که در این سالها بهواسطهی ترکفعلها از بین رفت، قابل جبران هست؟
بنده با فهم ناقصم از بیانات «حضرتآقا» در طول این ۱۳ سال گمان میکنم ایشان از فعالیتهای شما رضایت ندارند!
✍عباس بابائی ۵ دی ۱۴۰۳
@khatevelayat
⭕️راستینه، نماینده مجلس:
رئیس مجلس باید قانون حجاب را ابلاغ کند
قالیباف بر اساس تاریخهایی که خودش اعلام کرده بود، تاکنون ابلاغی انجام نداده
توقف قانون بدون هیچ دلیل مشخصی، غیرقابل قبول است
@khatevelayat
خنجر به کمر انقلاب زدید؛ دستور نتانیاهو را اجرا کردید!
#اصلاحطلبان_بزرگترین_سرمایه_های_اسرائیل
#سرطان_اصلاحات_بلای_جان_مردم
@khatevelayat
♨️#فوری/ کانال تلویزیون 13 و 14 اسرائیل:
چند ساعت آینده چندین دسته جنگنده به یمن حمله می کنند
پدافند ارتش درحالت آماده باش است
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آخه برادر من مگه مجبوری وقتی یادت میره هی بخوای بگی...
آخه چه اصراریه ؟!
@khatevelayat
خط ولایت...
🔴 آخه برادر من مگه مجبوری وقتی یادت میره هی بخوای بگی... آخه چه اصراریه ؟! @khatevelayat
ایاهمون گریه راحت ترنیست؟؟ 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزی روزگاری شهید رئیسی عزیز❤️
@khatevelayat
🔴 نجابت شهید رئیسی و فرار به جلو مقصران طلبکار!
🔹در حالی که برخی دولتمردان و رسانههای حامی آنها، روزانه انواع ناترازیهای اقتصادی و انرژی را -بعضا حتی با مبالغه و خلافگویی- به رخ میکشند و فضاسازی میکنند، روزنامه دولتی ایران نوشت رئیسجمهور نجابت به خرج میدهد که درباره ناترازیهای به ارث رسیده سخن نمیگوید!
🔹این روزنامه در سرمقالهای با عنوان «ناترازی و نجابت پزشکیان» نوشت: «این روزها بحث ناترازی بیش از گذشته در سخنان رئیسجمهور و مسئولان دستگاهها شنیده و درخبرها مشاهده میشود. پشت این اظهارات چه واقعیتی نهفته و در عین حال چه اتفاقی افتاده است که رئیسجمهوری دائماً بر این موضوع تأکید میکنند؟ همزمان با این سخنان نیز شاهد آلودگی هوا، کمبود گاز و انرژی و از همه مهمتر تعطیلی ادارههای دولتی و مراکز آموزشی و غیرحضوری شدن آموزش و پرورش و قطع برق خانگی در زمستان بودیم. دلیل اینکه دولت با چنین ناترازی و کمبود انرژی و همچنین آلودگی هوا در سطح وسیع مواجه شده است، چیست؟ آیا این کمبودهایی که امروز موجب قطع برق و اعلام صرفهجویی و تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی شده است، از کوتاهیها و ناتوانی دولت چهاردهم به حساب میآید یا به دولتهای قبل برمیگردد؟
🔹شاید اگر نجابت دکتر پزشکیان نبود و به جای عذرخواهی، به صورت شفاف برای مردم بیان میکرد که آنچه امروز تحت عنوان ناترازیهای موجود مواجه هستیم، نتیجه کمکاریها در دولتهای گذشته است، امروز مردم میتوانستند با شنیدن واقعیتهایی از کمکاریها و روزمرگیهای گذشته، خود به قضاوت بنشینند و تصمیم بگیرند...
🔹درباره یادداشت مذکور و ادبیات تکراری رسانههای همسو با دولت گفتنی است که اولا حضرات به شکل انبوه، هم بدگویی و سیاهنمایی درباره خدمات دولت قبل میکنند و حتی دست به تحریف واقعیات میزنند و هم سر مردم منت میگذارند که نجابت به خرج داده و درباره علت ناترازیها حرف نمیزنند!
ثانیا این گروه اگر صداقت داشتند در مورد هر یک از ناترازیها، سه سال آخر دولت مورد حمایتشان (دولت روحانی) را با سه سال دولت شهید رئیسی مقایسه میکردند و مثلا میگفتند که صادرات سقوط کرده نفت چگونه دوباره احیا شد؟ رشد اقتصادی منفی شده چگونه دوباره به بالای ۵ درصد بازگشت؟ واردات واکسن کرونا که به fatf زده میشد چگونه بدون fatf امکانپذیر شد و از تکرار مرگ روزانه ۷۰۰ نفر جلوگیری کرد؟ قطع شبانهروز برق در تابستان و زمستان چگونه مدیریت و تا حدود زیادی متوقف شد؟ واردات ۸ میلیون تن گندم با اختصاص ارز چگونه متوقف و خودکفایی احیا شد؟ ۸ هزار کارخانه چرا در دولت روحانی تعطیل و در دولت رئیسی با کدام همت و تدبیر شبانهروز احیا شدند؟! دولت رئیسی چگونه ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق سررسید شده به علاوه ۴۷۰ هزار میلیارد تومان کسری به ارث رسیده به علاوه تامین چند ده هزار میلیارد تومان همسانسازی حقوق بازنشستگان و فرهنگیان را مدیریت کرد؟ و... / کیهان
@khatevelayat