eitaa logo
خط ولایت...
5.1هزار دنبال‌کننده
160.3هزار عکس
179.7هزار ویدیو
238 فایل
تبلیغات پذیرفته میشود @Fadaie_Rahbar54
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از سیر الی الله
⭕️حتی حاضر نبود کولر روشن کنه. اهواز خیلی گرم بود و پای مصطفی توی گچ. پوستش به خاطر گرما خورده شده بود و خون می‌آمد. اما می‌گفت: «چطور کولر روشن کنم وقتی بچه‌ها در جبهه زیر گرما می‌جنگند». 🔻آقایون مسئول! فرماندهان جنگ نظامی اینطور زندگی می‌کردن که در دنیا و آخرت رستگار شدن، شما هم اینطور هستید؟ #شهید_مصطفی_چمران #درس_اخلاق @elalla
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرقت کفش در یزد ! باز دمش گرم کفش خودشو گزاشت طرف پابرهنه نمونه 😂
هدایت شده از آتش به اختیار
🔻سردار نجات: ‌ناوهای آمریکایی‌ دست از پا خطا کنند با موشک نابودشان می‌کنیم‌‌ / پایگاه‌های نظامی آمریکا ‌زیر برد موشک‌های ماست‌ معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه: 🔹اگر یک کشور همسایه عربی غفلت کند و از داخل خاک آنها کسی به ما تعرض کند، موشک‌های ما همه پایگاه‌های آنها را هدف قرار خواهد داد. 🔹اوباما در یکی از اجلاس‌های بین المللی که اسرائیل خواستار جنگ با ایران بود، اعلام کرد که اگر ایران را بمباران کنیم، حماس و حزب الله به عنوان دو بال ایران، اسرائیل را شخم می‌زنند. 🔹آمریکا بارها به سردار فدوی فرمانده سابق نیروی دریایی پیام داده که بین نیروهای دریایی ایران و آمریکا خط مستقیم ایجاد کنیم تا در صورت روبه‌رو شدن ایران و آمریکا در دریا، سریعاً مشکل را حل کنیم تا درگیری به وجود نیاید، این یعنی از جنگ می‌ترسند.
هدایت شده از آتش به اختیار
روزنامه کیهان چهارشنبه ۹۸/۰۴/۱۹
هدایت شده از آتش به اختیار
روزنامه وطن‌امروز چهارشنبه ۹۸/۰۴/۱۹
هدایت شده از آتش به اختیار
روزنامه صبح‌نو چهارشنبه ۹۸/۰۴/۱۹
هدایت شده از آتش به اختیار
روزنامه جوان چهارشنبه ۹۸/۰۴/۱۹
هدایت شده از آتش به اختیار
هدایت شده از آتش به اختیار
⭕️ دولت روحانی بهشت جاسوسان❗️ به مناسبت بخش سریال محبوب گاندو، خوبه نگاهی بیاندازیم به تمام جاسوسانی که در شش سال فعالیت دولت روحانی حاضر بودن یا بازداشت شدن ۱- جیسون رضاییان؛ خبرنگار واشنگتن پست که اونقدر به روحانی نزدیک شده بود که حتی طعم آدامس مورد علاقه روحانی رو هم می‌دونست! و بعد از تبادل هم با اوباما و جان کری دیدار کرد❗️ ۲- نزار زکا؛ جاسوس آمریکایی که تحت عنوان "کارشناس فناوری اطلاعات" حسابی به مقامات ایران نزدیک شده بود و حتی با محمود واعظی و خانم شهیندخت مولاوردی هم عکس داشت❗️ ۳- مراد موشه طاهباز؛ میلیاردر صهیونیستی که "تحت پوشش فعال محیط زیستی" با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری می‌کرد، اما اطلاعات سایت‌های موشکی ایران را جمع‌آوری می‌کرد❗️ ۴- کاوس سید امامی؛ ایشون هم تحت عنوان "فعال محیط زیستی" با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری می‌کرد❗️ ۵- کاوه مدنی؛ ایشون هم در سازمان محیط زیست فعالیت می‌کردن و معاون بودن! صدور حکم معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست توسط عیسی کلانتری. ۶- باقر و سیامک نمازی؛ تاسیس شرکتی به‌نام آتیه بهار با هدف ارائه خدمات حقوقی و اقتصادی به شرکت‌های خارجی و ایفای نقش به‌ عنوان دلال عقد قرارداد ایران با برخی شرکت‌های بزرگ نفتی از جمله کرسنت❗️ ۷- دری اصفهانی؛ یکی از افراد حاضر در تیم مذاکره کننده هسته‌ای که به خاطر برجام، از روحانی مدال لیاقت دریافت کرد، اما بعدا مشخص شد طی مذاکرات هسته‌ای، اطلاعات لازم را در اختیار آمریکایی‌ها قرار می‌داده❗️ ۸- نازنین زاغری؛ جاسوسی که در پوشش خبرنگار به ایران آمد و از میان افراد مستعد، اشخاصی رو برای بی‌بی‌سی فارسی و فعالیت علیه کشورمون انتخاب می‌کرد. ⭕️اما عجیب اینجاست که در برخی از این پرونده‌ها، علاوه بر جوسازی رسانه‌های معاند خارجی برای بی‌گناه نشان دادن این جاسوسان، برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب و مسئولین دولتی هم اصرار عجیبی بر بی‌گناه نشان دادن این جاسوسان داشتن❗️ اون هم با چه استدلال‌های عجیب غریبی! 🔸می‌گفتن فلانی استاد دانشگاهه، پس جاسوس نیست! 🔹فلانی مادر دو تا بچه است، پس نمی‌تونه جاسوس باشه! 🔸فلانی فعال محیط زیسته، نمی‌تونه جاسوس باشه!
هدایت شده از آتش به اختیار
⛔️آخرین تیر اصلاح‌طلبان هم برای فرار از ننگ جاسوسی جیسون رضاییان به سنگ خورد❗️ 🔻رسانه‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلب که حسابی از روشنگری‌های سریال محبوب "گاندو" عصبانی شده بودن، به نقل از نویسنده این سریال اعلام کردن که ۸۰ درصد این سریال براساس تخیل نوشته شده، که این موضوع امروز با تکذیب نویسنده این سریال روبرو شد😐 👤آرش قادری "نویسنده سریال گاندو": "تیتری که از مصاحبه من منتشر شد واقعی نبود. ما کارمان بر اساس یک پرونده واقعی بود، اما ما برای درام و قصه مجموعه نیاز به داستان داشتیم. در پرونده جیسون رضاییان همه اتفاقاتی که شاهد بودید مو به مو رقم خورده است. اگر بنا به تکذیبیه است من تکذیب می‌کنم و ۸۰ درصد از کار ما واقعی است و اگر آن ۲۰ درصد هم بیان نشده برای این است که شاید دیگر اجازه بیان کردن آن را نداشتیم." 📚باشگاه خبرنگاران 🔻و عجیب اینجاست که باز هم پای خبرگزاری "ایسنا" در میونه❗️ قبلا تو کار اختلاف انداختن بین دو ملت ایران و عراق بود، الان خبر رو تحریف می‌کنه😏
هدایت شده از آتش به اختیار
🔴 همه شما دعوتید ✌️ اجتماع عظیم #دختران_انقلاب در حمایت از #حجاب 📣 وعده ما : 20 تیرماه ، ساعت 17 ، #ورزشگاه_شیرودی
هدایت شده از آتش به اختیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وقتی خبرگزاری ایسنا صحبت‌های نویسنده "سریال گاندو" را تحریف می‌کند❗️ آرش قادری، نویسنده گاندو: "امیدوارم کار ایسنا اتفاقی بوده باشه." 🔻واقعا چرا ایسنا از اختلاف انداختن بین دو ملت ابران و عراق رسیده به تطهیر جیسون رضاییان و مسئولین مرتبط با جیسون؟ سود "ایسنا" کجاست؟