🔸فرمانده پلیس راه آهن از کشف محموله قاچاق به ارزش 18 میلیارد ریال در انبار توشه ایستگاه راه آهن تهران خبر داد.
@khatevelayat
دومین جلسه رسیدگی به اتهامات ۲۶ متهم پرونده پتروشیمی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
@khatevelayat
🚩 کاریکاتور/ بمب افکنهای آمریکا که پر سر و صدا آمدند، یواشکی رفتند
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥باهنر: عدهای از مقوله #حصر_سران_فتنه نان میخورند
@khatevelayat
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم| واکنش امام جمعه بغداد به حرمت شکنی در کربلا
🔻کربلا کعبه شهادت است
🔻با تمام توان روبروی شما می ایستیم
@khatevelayat
🔸رژیم صهیونیستی در صدر لیست «بحران کم آبی»
🔹بنیاد منابع جهانی در گزارشی خبر داده که قطر و رژیم صهیونیستی در صدر لیست «بحران کم آبی» در جهان قرار دارند.
🔹این گزارش در حالی منتشر شده که خرداد ماه سال گذشته نخستوزیر رژیم صهیونیستی با یک پارچ آب مقابل دوربین قرار گرفته و مدعی شد که این رژیم آماده کمک به ایران برای مقابله با کم آبی است!
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای درخواست های مکتوب و فراتر از قانون خاتمی از امام خامنه ای
@khatevelayat
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ ویژه و بسیار زیبای فانوس هدایت | جهت نشر حداکثری
@khatevelayat
🔻 ارتش سوریه در آستانه حمله به «مثلث مرگ»
🔹ارتش سوریه موفق شد یک روستای راهبردی در حومه شمالی حماه را از اشغال گروه تروریستی جبهه النصره آزاد کند.
🔹نیروهای ارتش در جریان این عملیات، بیش از 45 تروریست را که عمدتا شورشیان خارجی بودند، از پای درآوردند.
🔹یک منبع میدانی در جبهه حومه شمالی حماه در اینباره تصریح کرد، روستای الأربعین بعد از حملات سنگین توپخانهای، موشکی و هوایی یگانهای ارتش علیه مواضع تروریستها و خطوط امدادرسانی آنها در این منطقه، که از صبح سهشنبه آغاز شده بود، آزاد شد و این عملیات، مسیر پیشروی زمینی نیروهای ارتش به سمت روستای الأربعیت را بعد از درگیریهای شدید با گروهکهای مسلح وابسته به «جیش العزه»- از مهمترین همپیمانان جبهه النصره- در حومه شمالی حماه هموار کرد.
@khatevelayat
🔺رئیس جمهور: مردم سال سختی را گذراندند و میگذرانند/ منابع دولت محدود اما صبر مردم نامحدود است/ پهپاد آمریکایی را که میزنیم برای ما لذت دیگری دارد. البته ما نمیخواهیم کسی را بزنیم فقط متجاوز را میزنیم
@khatevelayat
🔺تشدید فشار عربستان به قطر با انسداد تنها مرز زمینی میان دو کشور
🔹بر اساس گزارش منابع مطلع در منطقه: عربستان سعودی با حفر کانالی جدید که میان دو حوزه ابی و دریایی در مرز مشترک با قطر قرار گرفته، تنها مرز زمینی خود با قطر را تبدیل به مرز آبی خواهد کرد
🔹 واحدهای مهندسی ارتش سعودی با پیاده کردن ماشین آلات فوق سنگین در مرز زمینی با قطر در منطقه بحیره در حال حفر کانال بزرگ بین دو کشور است
🔹روز گذشته نیز یک منبع مطلع امنیتی به نور نیوز اعلام کرد که یکی از دلایل خروج بی سر و صدای هواپیماهای راهبردی بی ۵۲ از پایگاه العدید در قطر به توافق پشت پرده امریکا و عربستان سعودی برای کاهش حمایت نظامی امریکا از قطر مربوط می شود
@khatevelayat
🔴 پاسخ رهبر انقلاب به ادعای باهنر
🔰 شب گذشته در برنامه جهانآرا آقای باهنر با استدلالی عوامانه برای اینکه برجام را محصول تصمیم رهبری نشان دهد، گفت: فکر میکنید اگر در سطح بالای نظام، کسی (رهبری) مخالف برجام بود، اصلا کسی جرأت داشت برجام را امضا کند؟
🔺باهنر چون در برابر صراحت و دستان پر مجری جوان اما مسلط برنامه چیزی در چنته نداشت، حاضر به ادامه بحث نشد، اما فکر میکنید در صفین، کنار امیرالمومنین خواصی مثل همین باهنر خودمان نبود، چرا بود. آن روز هم یارانی عوامانه میگفتند: اگر علی مخالف حکمیت بود، آن را نمیپذیرفت!
🔹همینطور که باهنر (کسی که ۲۴ سال نماینده مجلس بوده) امروز مواضع رهبرش را نفهمیده، آن روز هم جماعتی حرف علی را نفهمیدند! آن روز هم جماعتی میگفتند که اگر علی با حکمیت مخالف بود، کسی جرائت داشت آن را بپذیرد!
🔺«تحمیل» همیشه محصول اطرافیان ولی و رهبر جامعه اسلامی است. اگر اینها به وظایفشان عمل میکردند، نه تحمیل صفین محقق میشد نه تحمیل برجام.
💢پاسخ صریح رهبر معظم انقلاب به ادعای محمدرضا باهنر را ببینید
✍🏻 #حمید_رسایی@khatevelayat