eitaa logo
خط ولایت...
5.1هزار دنبال‌کننده
159.7هزار عکس
178.8هزار ویدیو
238 فایل
تبلیغات پذیرفته میشود @Fadaie_Rahbar54
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از روشنگری
📸🚘 وقتی در سایه عدم نظارت‌ها، تاکسی‌های اینترنتی خودسرانه افزایش قیمت می‌دهند 🔹 و طی هفته‌های اخیر تعرفه‌های خود را به شدت افزایش داده‌اند. 🔹 انتظار می‌رود نهادهای نظارتی مربوطه با ورود به این مسئله و جلوگیری از تعیین نرخ های بی قاعده، به فضای پیش آمده سروسامان ببخشند. ✴️ شایان ذکر است رئیس‌جمهور اخیرا در همایش از بعنوان یک استارتاپ موفق و موثر در حوزه اشتغال‌زایی، تعریف و تمجید کرده بود. 🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
💬 براساس گزارش رویترز طی دو سال گذشته بیش از ۲۲۰,۰۰۰ زن در وسایل حمل و نقل عمومی فرانسه مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند! آره بابا غربیا انقد چشم و دل سیرن که هیچ کس به زنا نگاه چپ نمیندازه ، اونجا همه چی گل و بلبله ! این آمارایی ام که رویترز منتشر کرده همش کار جمهوری اسلامیه! ✍"مادام کری" 🆘 @Roshangari_ir
⭕️استاد علیرضا پناهیان:اینجا تازه موتور قوه قضائیه گرم شده و رهبری هم طرفدار مردم و ضد لیبرالیسم است و روشنگری موثر جوانان انقلابی غوغا کرده. 👈مشکل فقط فریب‌های انتخاباتی است که با شعارهای مردمی و عملکرد لیبرالی کشور را عقب نگه داشته اند. امان از مغزهای کوچک زنگ زده.
⭕️استاد علیرضا پناهیان:اینجا تازه موتور قوه قضائیه گرم شده و رهبری هم طرفدار مردم و ضد لیبرالیسم است و روشنگری موثر جوانان انقلابی غوغا کرده. 👈مشکل فقط فریب‌های انتخاباتی است که با شعارهای مردمی و عملکرد لیبرالی کشور را عقب نگه داشته اند. امان از مغزهای کوچک زنگ زده.
⭕️استاد علرضا پناهیان:جهت‌گیری مبارزه مردم فرانسه با نظام سرمایه‌داری شبیه مبارزۀ انقلابیون ایران با اشرافی‌گری است. 🔻فرق ما با آنها این است که میتوانیم از ظرفیت‌های قانونی برای سقوط پس‌مانده‌های اشرافی‌گری و لیبرالیسم استفاده کنیم ولی آنها هیچ امیدی به ظرفیت‌های قانونی ندارند که به خیابانها میریزند.
⭕️استاد علیرضا پناهیان:مبارزه مردم با نظام سرمایه داری ادامه دارد؛ با صدها کتک خورده، مجروح و زندانی. آبرو برای طرفداران غرب در شرق باقی نمانده است. کسانی که اخبار آخرالزمانی یمن و شام را پیگیری می‌کنند از قلب اروپا و فروپاشی تمدن غرب غافل نشوند.
⭕️ استادعلیرضا پناهیان:‌ها چون مطمئن هستند جنگ نخواهد شد فریاد می‌زنند " علیه ایران" تا بعدا بگویند این سرمقاله‌های گاردین بود که جلوی جنگ را گرفت! 🔻مثل احمق‌هایی که می‌گفتند مذاکره سایه جنگ را دور کرد در حالی که پس از مذاکره داعشی‌ها نفوذ کردند و موشک‌ها امنیت را بازآوردند.
⭕️فصل دوم «گاندو» در راه است. 👤کارگردان سریال تلویزیونی «گاندو» درباره اظهارنظر جدید سخنگوی وزیر خارجه ایران و ماجرای نامه‌نگاری ظریف با رهبر معظم انقلاب، گفت: 🔺 من همیشه برای همه مسئولان احترام قائل بوده‌ام و هستم. اما موضوع سریال «گاندو» حقیقتاً ربطی به وزیر خارجه نداشته و مفهوم اصلی ما نمایش اقتدار امنیت ملی کشور است. بقیه این اتفاقات حاشیه است که به آن دامن می‌زنند.
⭕️ فتاح رییس بنیاد مستضعفان در توئیتی با اشاره به پلمب دانشکده خبر نوشت: 🔻عمداً از دانشکده خبر شروع کردیم تاخبرش به گوش همه برسد عزم جدی است.اموال مستضعفان دست هرمقام و منصبی باشد بایدبرگردد. 🔻مخلص و ارادتمند اهالی رسانه ودانشجویان عزیز هستیم.گفتیم فعلا ملاحظه وفک پلمپ کنند ولی مهلت تاپایان مرداد خواهد بود.اینبار راملاحظه کرديم ولی بعداملاحظه ای در کار نیست.
⭕️ سخنگوی قوه قضائیه، رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه شد 🔻ابراهیم رئیسی در جلسه امروز شورای عالی قضایی، غلامحسین اسماعیلی را به عنوان رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه معرفی کرد.
⭕️ایران و روسیه بزودی در خلیج فارس رزمایش برگزار می کنند 👤فرمانده نیروی دریایی ارتش: 🔻بر اساس توافقات صورت گرفته ایران و روسیه در آینده نزدیک در منطقه اقیانوس هند (دریای مکران، تنگه هرمز و همینطور خلیج فارس) رزمایش برگزار می کنند. 🔻به زودی جلسات هماهنگی و طرح ریزی این رزمایش آغاز خواهد شد.
⭕️اصرار بر جنازه برجام 👤جهانگیری: کاهش تعهدات ایران گامی برای حفظ برجام است معاون اول رئیس جمهوردر دیدار وزیر امور بین الملل حزب کمونیست چین: 🔻خوشبختانه با وجود گذشت یک سال از تحریم‌های نفتی آمریکا، وضعیت اقتصادی ایران از ثبات قابل قبولی برخوردار است. 🔻انتظار داریم که کشورهای دوست در خرید نفت ایران فعال‌تر عمل کنند.