eitaa logo
خط ولایت
186 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
24.9هزار ویدیو
92 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان نوری‌زاده، فعال اپوزیسیون و طوبیان سردبیر سابق صدای اسرائیل به قدرت محور مقاومت و شکست استراتژیک رژيم صهیونیستی! نوری‌زاده: 🔺فکر کنید ۱۰ عدد از موشک‌ها و پهپادهای حزب‌‌الله به تل‌آویو و عسقلان بخورند؛ شما ببینید چه اتفاقی خواهد افتاد؟! اسرائیل در برابر حزب‌الله شکننده است! طوبیان: 🔺۷ اکتبر ضربه شدیدی به حیثیت و بازدارندگی اسرائیل بود؛ اکنون اسرائیل استراتژی امنیتی روشنی ندارد و در برابر حزب‌الله اکنون وضعیت بحرانی‌تر از قبل شده است! اعتراض مردم گسترش پیدا کرده و ساکنین شمال اسرائیل آواره‌اند!
آرایش نظامی ناوها و نیروهای آمریکا در خاورمیانه ناوها در خروجی تنگه هرمز و سواحل اسرائیل در مدیترانه مستقر شده اند. بیشترین تعداد در کویت ، بحرین، قطر،امارات ، اردن هستند.
ترامپ:همه منتظر حمله ایران به اسرائیل هستند اما ایرانی ها حمله نمی کنند. وضعیت خاورمیانه می تواند به جنگ جهانی سوم منجر شود.
منبع رسانه عبری : 🔹بسیاری از سایت‌های ایران در عمق بیش از 100 متری زیر زمین قرار دارند، حتی بمب GBU-57 ایالات متحده که مخصوصاً برای یک سناریوی قیامت طراحی شده است، نمی تواند کاری کند.
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درهم کوبیدن پایگاه‌های آمریکا در منطقه در صورت ماجراجویی ایالات متحده علیه ایران! 🔷️ «اسکات ریتر» افسر سابق ارتش آمریکا: 🔷️ما هیچ دفاعی در مقابل این حمله‌ها نداریم و در صورت حمله ، ایران آمریکا را در جنگی که در آن صدها یا هزاران آمریکایی را در یک چشم به هم زدن از دست می‌دهیم، به پایین می‌کشد.
خبرنگار اسرائیلی اینترنشنال: صبر برای مرگ سخت‌تر از مرگ است!
🔹یک خبرنگار آمریکایی مدتی در ایران در اکثر مناطق گزارشهای تصویری و مصاحبه ای تهیه می‌کرد در مصاحبه ای وضعیت مردم ایران را اینطورشرح داد: 🔹از کشوری( ایران) میایم که ثروتمند است مردمش دوست دارند بگویند بدبخت و فقیریم هرچه تلاش کردم که از وضعیت گرسنه ها و بی خانمانهای آمریکایی و اروپایی بگویم مرا مسخره می‌کردند 🔻 و میگفتند: مهره نظام ایران هستی! 🔹کشور ایران دارای بالاترین جراحی بینی و لب در دنیا، کشوری با بالاترین مصرف انرژی مساوی با کل اروپا، کشوری با میزان بیشترین سفر و گردش در طول سال کشوری که با آب آشامیدنی ماشین و کوچه میشویند، 🔹کشوری که وقتی مقابل فروشگاههای زنجیره ای ایستاده و نظاره گر بودم سبد سبد پر از کالا خارج می‌شدند و فقط نق می‌زدند و توهین می‌کردند و میگفتند بدبختیم، 🔹کشوری که دردنیا در مصرف لوازم آرایش و کاشت ناخن دردنیا اول هستند 🔹کشوری که در جشن‌های آنها در تالارها حضور یافتم و غذاهای متنوع در روی میز، اما همان موقع هم میگفتند بدبختیم، 🔹کشوری با ضریب امنیتی بالا که تا پاسی از شب بیرون و در جادها بودند اما آمریکا؟؟ 🔹اما برای یک چیز خوشحال بودم و آن اینکه رسانه های ما( غربیها) چقدر توانسته بودند خود تحقیری و سیاه نمایی را در بین ایرانیها رواج دهند
🌱🌱🌱 "پند لقمان حکیم به فرزند" ای جان فرزند؛ هزار حکمت آموختم که از آن، چهارصد حکمت انتخاب کردم و از آن چهارصد، هشت کلمه برگزیدم که جامع کلمات است؛ دو چیز را هرگز فراموش مکن؛ "خدا"  و "مرگ" را. دو چیز را همیشه فراموش کن؛ "هنگامی که به کسی خوبی کردی" "زمانی که از کسی بدی دیدی" و هر گاه به مجلسی وارد شدی"زبان نگه دار" اگر به سفره ای وارد شدی"شکم نگه دار" وقتی وارد خانه ایی شدی"چشم نگه دار" و زمانی که برای نماز ایستادی"دل نگه دار" 🤍🌼 @Harf_Akhaar
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت جالب با حذیفه در جهاد تبیین! ♨️ چیزی که کشور به آن نیاز دارد.... 🔰 برشی از سخنرانی به مناسبت ۹صفر، سالروز شهادت عمار بن یاسر 🔸 دریافت نسخه با کیفیت
⭕️جنايت جديد رژيم صهيونیستي ✍دکتر سیدمحمود رمک‌هاشمی ▪️ در ساعاتى كه امريكا و مصر و اردن با دروغ و رياكارى از آتش بس در صحبت مي‌كردند، با هماهنگى امريكا با بمبهاى يك تنى غزه را به خاك و خون كشيد که در آن كودكان ، زنان و سالخوردگان تكه تكه شدند . همين رياكارى را با رهبران به نمايش گذاشت ، چند ماهى دم از صلح با روسيه مي‌زدند اما در خفا نقشه عمليات نفوذ به خاك روسيه و فتح نيروگاه اتمى را مي‌كشيدند ، يك بار ديگر رهبران روسيه فريب ناتو را خوردند و غافلگير شدند. ١– پاسخ جمهورى اسلامى ايران و بقيه محور مقاومت به ترورهاى فرماندهان مقاومت در لبنان و تهران به نزديك ميشود که پس از برطرف كردن نقاط ضعف پدافند جنگ الكترونيكى اين پاسخ به شدت بايد صورت گيرد . مارهای خوش خط و خال ناتو در حاليكه سگ هارشان با قساوت تمام به تماميت ارضى توهين و تجاوز ميكند ، از حنجره ناپاكشان صدا بلند ميشود كه ايران خويشتندارى كند ، ناتو و اسراييل هم در ايران حنجره مي‌درد كه كارى نكنيد مبادا جنگ شود، به ياد تاريخ مي افتيم ، وقتى اميركبير ميخواست نيروهاى مسلح ايران را با انواع توپ و ادوات روز نظامى با كمك از كشورهاى ديگر و استعداد هاى داخلى مجهز كند ، عوامل پيدا و پنهان انگليس در جامعه ايران ميگفتند جنگ طلب است به حرفهاى او گوش ندهيد ، همين عوامل وقتى به هدف خود رسيدند اميركبير را در فين كاشان شهيد كردند ، سپس با دسيسه و ضعف حكومت مركزى هرات و افغانستان از ايران جدا شد . تبار فكرى همان خناسان در جامعه امروز ايران فعالند تا با ضعيف كردن حكومت مركزى به اربابان ناتويى خود كمك رسانند. ٢– همانطور كه در مطالب قبلى گفته شد، اگر محور پاسخ شديد و پشيمان كننده ندهد ، بايد منتظر گستاخى بيشتر ناتو و اسراييل در ايران باشيم ، ولى حتما قبل از پاسخ نقاط ضعف پدافندى كشور بايد برطرف شود. ٣– نيروهاى مسلح ايران نسبت به ناتو و اسراييل دو نقطه ضعف پدافندى دارد يكى پدافند جنگ فوق پيشرفته الكترونى و ديگرى پدافند بازدارندگى هسته اى . در سال گذشته ، بعد از عمليات متهورانه اينجانب از معدود افرادى بوده ام كه پدافند اى را براى ايران واجب دانستم . با شناختى كه از ناتو و اسراييل دارم كه تمام سازوكارهاى بين المللى را هم در اختيار دارند و از هيچ جنايتى نيز فروگذار نمي‌كنند چتر هسته اى براى مرزهاى ايران را واجب ميدانم اين چتر هسته اى هم ميتواند توسط نيروهاى مسلح ايران به تنهايى صورت گيرد و هم ميتواند با كمك كشور روسيه انجام شود . ٤– بشريت وارد مرحله بى بازگشت تعيين تكليف رسيده است يا كشورهاى شرق و استعمارزده جهانى با اتحاد يكديگر زنجير استعمار را پاره ميكنند و صلح و پيشرفت براى مردمان خود به ارمغان مياورند اگر چه لازم باشد براى رسيدن به دائمى وارد شوند ، يا اينكه تسليم استعمار شده که در أن صورت صد ها سال ديگر برده دارى مدرن حكمفرما خواهد شد و بشريت با ذلت براى لقمه نانى تمام كرامت و شرف خود را در مقابل زراندوزان استعمارگر از دست خواهد داد .