🔰 بازشناسی ماهیت لیبرالیسم
بحث اندیشه ای ما همچنان بر مدار تبیین و تفسیر لیبرالیسم است. چراکه مواجهه اصلی "گفتمان انقلاب اسلامی" چه در سطح خارجی و چه در حوزه داخلی، با جریان لیبرالیسم غربی است.
لذا شناخت ماهیت لیبرالیسم کمک شایانی برای درک شرایط و تحلیل مسائل روز است.
ایده لیبرالیسم با شعارهایی همچون «آزادیخواهی، علم گرایی و انسان مداری»، در «تمدن نوین غرب» مطرح شد. علیرغم تاکید تمدن جدید لیبرالی غرب، بر محورهای ذکر شده امّا حقیقتاً «بنیان لیبرالیسم» برمبنای این ویژگیها و شعارها نمیباشد. چراکه آزادی، برابری، علم گرایی در دیگر مکاتب فکری عالم دیگر نیز وجود داشت و اساساً «اسلام» بیشاز هر "مکتب فکری و اجرایی" بر این گزارهها یعنی آزادی و آزادگی، برابری و برادری، علمگرایی و عدالت جویی تاکید دارد.
در حقیقت باید گفت که مطالبه آزادی، علم گرایی و انسان مداری در غرب، واکنش به شرایط قرون وسطا و عقبه تاریک زیست متحجرانه غربی بود. این فضا باعث شد که آزادیخواهی، علمگرایی و برابری در غرب مطرح شود. به عبارتی این مطالبات غرب از حاکمان داخلی و قرون وسطایی خودشان بود؛ اما این شعارها در طول تاریخ چند سده اخیر، وسیله ای برای سرکوب ملتها و چپاول دیگر کشورهای غیرغربی شد.
از این رو میتوان استدلال نمود که غرب بواسطه شعارهایی برآمده از ایده لیبرالیسم که بر آزادیخواهی، علم گرایی و انسان مداری تاکید داشت؛ توسعه گفتمان و سلطه حکمرانی خود را در دنیا افزایش داد. شعارهای پرطمطراقی که غرب همچنان در عصرکنونی آنها را بر دست گرفته است و در پی آن یکه تازی خود را در عالم تعقیب میکند.
به عبارتی گفتمان لیبرالی، همچون مار خوش و خط خالی است که با شعارهای زیبا و انسان دوستانه؛ تهی سازی معرفتی و فرهنگی زیست دنیوی و اخروی بشر را هدف قرار داده است و زیست اومانیستی و شیطانی را دنبال می نماید.
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
🚨باکو به دنبال جنگ است
1️⃣اسرائیل مدت هاست در جمهوری باکو لانه کرده و به دنبال لبنانیزه کردن این جمهوری و شوراندن آن علیه ایران است تا جمهوری اسلامی را درگیر یک چالش مرزی کند و با توجه به جمعیت بالای آذری زبانان ایران بتواند بر عمق و دامنه بحران بیفزاید .
2️⃣ الهام علیف در ماههای اخیر به پشتوانه ترکیه و اسرائیل، چند رزمایش با هدف چنگ و دندان نشان دادن به ایران انجام داده است .
3️⃣ علیف به دنبال اشغال استان سیونیک ارمنستان و اتصال زمینی به نخجوان است و تنها مانع این هدف جاه طلبانه و غیر قانونی ، جمهوری اسلامی ایران است .
4️⃣ اتفاق امروز در سفارت باکو ، یک اقدام جنایی و غیرتروریستی بود که از قضا مسبب آن خود مسئولان سفارت بودند که باید در جایگاه پاسخگویی قرار بگیرند نه این که اینگونه فضاسازی نمایند.
5️⃣ تعطیل کردن کامل سفارت باکو در تهران اقدامی متناسب با قتل یک مامور دون پایه حراستی نیست و مطمئنا اهدافی فراتر از اعتراض به این حادثه در پشت پرده این تصمیم وجود دارد .
6️⃣ سخنان تند رئیس جمهور باکو و مسئولان وزارت خارجه این جمهوری ، حاکی از برنامه خطرناک این جمهوری برای افزایش تنش با ایران است ؛ البته این جمهوری به لحاظ توازن قوا اصلا قابل مقایسه با جمهوری اسلامی نیست اما با تحریکات اسرائیل و پشتوانه ترکیه دست به اقدامات اینچنینی می زند.
7️⃣ قبلا هم نگارنده نوشته بود که باکو ، اسرائیلی ترین تهدید در پیرامون مرزهای ایران است و تل آویو با اهداف امنیتی و نظامی و ترکیه با اهداف ژئوپلیتیکی سعی دارد آن را ترغیب به تصرف جنوب ارمنستان کند .
تصرف استان سیونیک ارمنستان بی شک به رویارویی با تهران منتهی خواهد شد و این همان آرزوی اسرائیل است.
8️⃣ تعطیل کردن سفارت باکو در تهران احتمالا مقدمه تنش های بیشتر میان ۲ کشور است.
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
🔴با فشارهای سیاسی اروپا چه کنیم؟
⏪در دوره ترامپ فشار حداکثری از جانب امریکا صورت می گرفت و اروپا دعوت به خویشتنداری می کرد،
اما اکنون پس از اغتشاشات اروپا میدان دار فشار به ایران شده است.
🔻اگر به روند تحولات نگاه کنیم میتوانیم بگوییم پس از شکست برنامه جامع اغتشاشات در ایران، غرب یک سلسله اقدامات سطح دولتی را علیه ایران به اجرا خواهد گذاشت. همچنان که طی روزهای گذشته تحرکاتی از سوی بعضی از دولتهای غربی مثل اعلام تروریستی بودن سپاه مشاهده شده است.
🔻بنابراین باید بدانیم که غربیها انجام اقدامات سریالی علیه ایران مدنظر دارند. ما در این گام باید بهطور عملی و نه در قالب چند بیانیه یا یک مصوبه داخلی، به کشورهای غربی نشان دهیم که در این معرکهگیری جدید هزینههای آنان خیلی بیشتر از هزینههای ایران خواهد بود.
🔻اگر کنش ایران در پاسخ به اقدام تجاوزکارانه غربیها فقط کلامی باشد، حتماً با اقدامات بعدی غربیها علیه خود مواجه میشویم. اما اگر آنان در همین قدم متوجه هزینه سنگین شوند، از ورود به مراحل دیگر خودداری میکنند.
🔻اگر ما در مقابل بازداشت دیپلماتهای خود در اروپا، اقدام متقابل میکردیم، تعدیات بعدی اروپا علیه ایران شکل نمیگرفت. حالا هم اینجا جای بیانیه دادن نیست، جای اقدام است؛ چرا که آنان وارد اقدام شدهاند و بی عملی ایران اقدامات بعدی را حادتر و بیشتر خواهد کرد.
🔻در قضیه توقیف کشتی نفتی یونانی و انگلیسی هم قصه از همین قرار بود. یونان یک کشتی نفتی ایران را به بهانه تحریم آمریکا توقیف کرد و انگلیس هم همین رفتار را نشان داد، وقتی دو کشتی انگلیسی و یک کشتی یونانی به خاطر ایجاد آلودگی در خلیج فارس توقیف شدند از آن پس مسیر ترانزیتی نفتی ایران دیگر هیچ گاه مسدود نشد!
🔻ممکن است استدلال شود که تند شدن مواضع و اقدامات ایران علیه امضاکنندگان مصوبه پارلمان اروپا، یک تله صهیونیستی– آمریکایی و به قصد انزوای ایران صورت میگیرد و لذا ایران باید با خویشتنداری از افتادن به این دام خودداری کند. واقعیت این است که ما در ابتدای یک سلسله اقدامات ضدایرانی قرار داریم و دعوت ایران به خویشتنداری، شرط تحقق این سلسله اقدامات است.
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
25.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آقای رییسجمهور محترم! سکوت تا کی؟؟؟
🔻 آقای رئیسی! نکند پاشنه آشیل شما، آقای ضرغامی باشد
🔻 گزیدهای از بیانات حجتالاسلام والمسلمین ارزنده، امام جمعهی محترم شهرستان ملایر در خطبههای نماز جمعه
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
🔰لیبرالیسم ایرانی را بهتر بشناسیم؟
با ورود «فرهنگ مدرنیته غربی» به ایران، جریان منورالفکری به بهانه خرافه زدایی، به مصاف دین آمد. جریان روشنفکری-که پیشرفت ایران را از سرتابهپا غربی شدن میدانست- عامدانه و برخی جاهلانه بر پایه ظواهر تمدن غرب، دینمداران را مخالف با «پیشرفت، علم گرایی، قانون مداری و آزادی» معرفی کردند و جریان دینی را عامل عقبماندگی و تحجر معرفی نمودند.
جریان دینی هم در آن مقطع، تلاش فکری منسجم و شایسته ای در تبیین موضوع -اینکه دین با علم گرایی، پیشرفت و حتی آزادی و دموکراسی تقابل ذاتی ندارد- انجام نداد و عملاً «ذهنیتجامعه» و «فرهنگ عمومیجامعه» در معرض تهاجم فرهنگ تازه وارد-بخوانید فرهنگ لیبرالیسم و مدرنیته غربی- قرار گرفت و از همان ابتدا هجمه جریان روشنفکری بهسمت «هنجارهای سنتی» و «ارزشهای دینی» روانه شد.
درتاریخ معاصر ایران بهویژه از نهضت مشروطه تاکنون جریان منورالفکری، با اتکاء به تمدن و فرهنگ غربی، عملاً «لیبرالیسم ایرانی» را ایجاد نمود و این نحله «وارداتی و تقلیدی محض» تضاد «سنت» و «مدرنیته» را در جامعه ایرانی بهوجود آورد و عملاً در مواجهه با نمادهای دینی قرار گرفت.
اینکه که چرا جریان روشنفکری در ایران در مقابل دین و ارزشهای دینی قرار گرفت در آتی توضیح داده خواهد شد!؟ اما جریان روشنفکری یا همان لیبرالیسم ایرانی در پاره ای از شرایط زمانی و ادوار تاریخی معاصر، گردش موضع و تمایل به جریان دینی از خود نشان دادهاست؛ لیکن خواستگاه این جریان همچنان بر رویکرد «غربگرایی» است و رگههای این گرایش بنیادی، در عصر حاضر نیز دیده می شود.
جریانی که اکنون با عناوین «حزبی و جریانی» در دهههای بعد از انقلاب در عرصه حیات سیاسی- اجتماعی وجود دارد و همچنان نسبتِ پیشرفت ایران را در «غربیشدن» یا «همسوئی با غرب» می داند. علاج مشکلات کشور را «بستن با کدخدا» میداند. این جریان به واسطه افکار و اندیشه اسلاف خود-که بر ایده «لیبرالیسم ایرانی» استوار است- ارتباط با جهان را در «ارتباط با غرب»، مدل توسعه و پیشرفت را «مدل تک خطی توسعه سکولار غربی» و گفتمان زیست اجتماعی و سبک زندگی را نیز بر مدار «سبک زندگی غربی» می داند.
✅اکنون وقت آن است که جریان لبیرالیسم ایرانی را _که در پوشش های دینی، حزبی، هنری، ورزشی و... هستند_بهتر از قبل بشناسیم.
ادامه دارد...
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
💬 پُرامید و متحد در مقابل دشمن
👈 در جنگ سنگین و ترکیبی علیه ایران اسلامی، وظیفه فعالان فرهنگ و هنر و رسانه چیست؟
🔺 جنگی که بود، جنگی که هست
🔹 هنوز زمان زیادی از پیروزی انقلاب نوپای اسلامی مردم ایران نگذشته بود که صدام با دنیایی از امکانات نظامی و پشتیبانی سیاسی ابرقدرتها به مرزهای کشور هجوم آورد؛ همه ایران دلنگران خوزستان بود. لشکر عاشورای تبریز ، امام حسین اصفهان، ۷۷ خراسان، قدس گیلان و... همه آمدند تا ایران، ایران بماند و این تنها نمونه از جنگهای چند قرن اخیر باشد که در آن حتی یک وجب از خاک وطن در اختیار بیگانه قرار نمیگیرد. با وجود رزمندگانی از شهرها و روستاهای دوردست در خط مقدم جبهه و زنانی قوی و فداکار در پشت جبهه برای پشتیبانی و امدادرسانی و با ایستادگی و حمایت یکپارچه مردم از اقوام مختلف، نقشه جنگ نظامی دشمن با شکست مواجه شد؛ اما جنگ تمام نشد: «دشمن الان در حال جنگ است؛ جنگ، جنگ نظامی نیست امّا جنگ هست، جنگ نرم هست، جنگهایی هست که از جنگ نظامی خطرناکتر است.» ۱۳۹۶/۱۰/۶
🔹 دشمن همان دشمن است؛ اما تجهیزات دشمن و میدان دشمنی و خباثت او متفاوت شده است: «امروز میدان رزم میدان رزم قدرت نرم است و قدرت نرم دشمن شبههپراکنی است... یعنی ما یک ملتی داریم که این ملت آمدند با اعتقاد و ایمان کامل پای انقلاب ایستادند، جان دادند، زحمت کشیدند، خودشان را به زحمت انداختند، انقلاب را به پیروزی رساندند، بعد هشت سال در یک جنگ تحمیلی ایستادگی کردند، بعد هم در مقابل فتنههایی که تا امروز وجود داشته ایستادهاند، هر جا لازم بوده حضور پیدا کردهاند؛ مردم این جوری هستند دیگر؛ خب حالا اگر چنانچه دشمن بخواهد این دژ مستحکم را از بین ببرد یا رخنه در آن ایجاد کند، باید چه کار کند؟ باید در این ایمان خدشه کند، باید در این ایمان مناقشه کند؛ این با شبههافکنی به وجود میآید.» ۱۴۰۱/۵/۵
🔺 هدف؛ بنبستنمایی و سیاهنمایی آینده
🔹 دشمنان قسمخورده انقلاب اسلامی از همان ابتدای پیروزی انقلاب، انواع نقشهها را علیه آن عملیاتی کردند و با تجهیز مخالفان و اختصاص بودجههای هنگفت، درصدد ایجاد خدشه در مسیر حرکت روبهجلوی انقلاب اسلامی برآمدند. از حمله نظامی و تحریم اقتصادی گرفته تا ایجاد تفرقه و اختلاف بین اقشار مختلف مردم تا فتنهانگیزی و ناامنسازی و ترور و سیاهنمایی و یأسپراکنی؛ البته نه فقط در این ۴۴ سال که سالهاست، بیگانگان چشم طمع دوختهاند تا این سرزمین مستعد و رنگارنگ را با تکهتکهکردن از آن خود کنند؛ اما در نهایت آنکه پیروز شده، ایرانیِ مسلمان بوده است. از رئیسعلی دلواری که روزگار انگلیسیها را در جنوب سیاه کرد تا باکری و بروجردی و چمران و همت و حاجقاسم که دست صدام و هزار حامیاش را کوتاه کردند تا جوانان دلیر و شجاعی که امروز در قامت مدافعان امنیت میدرخشند. دشمن در جنگ تبلیغاتی خود، بر ناامیدسازی نسل جوان و تیرهوتار نشاندادن آینده کشور و سیاهنمایی از اوضاع کشور تمرکز کرده است.
🔹 بوقچیهای دشمن با حربه یأسآفرینی و نادیدهانگاری نقاط قوت کشور، تلاش میکنند تا مردم را نسبت به کشور خود و آرمانهای انقلاب ناامید کنند. در جورچین سیاهنمایی دشمن، نادیدهگرفتن رشد و پیشرفت علمی کشور یا پیشرفت در انواع زیرساختهای مهم و حیاتی یا ساخت موشک پیشرفته تفاوتی ندارد. مهم این است که به همه القا کند که ایران نمیتواند! هدف و برنامه دشمن تیرهوتار نشاندادن آینده این مرزوبوم و بنبستنمایی از اوضاع کشور است و بیشتر هم نوجوانان و جوانانی را هدف قرار میدهد که آیندهسازان این کشورند: «امروز میبینید یکی از مهمترین شگردهای دشمن تزریق ناامیدی است. کجا؟ در مهمترین نقطهی وجودی کشور یعنی جوانان.» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲ دشمن میداند که ناامیدی یعنی گرفتن آینده و وقتی آینده در هالهای از ابهام و تاریکی قرار گیرد، هیچ انگیزه و توانی برای ادامه مسیر باقی نخواهد ماند و مسیر رشد بسته خواهد شد و با ناامیدی و بیعملی، نقشه دشمن با هزینه بسیار کم، عملیاتی خواهد شد: «دشمن دنبال این است که بر مغزها تسلط پیدا کند. تسلط بر مغزها برای دشمن خیلی باارزشتر از تسلط بر سرزمینها است. اگر مغز یک ملتی را توانستند تصرّف کنند، آن ملت سرزمین خودش را دودستی به دشمن تقدیم میکند.» ۱۴۰۱/۹/۵
🔎 ادامه👇
🔍 ادامه ☝️
🔺 شکستن وحدت ملی، نقشه شوم دشمنان
🔹 دشمن از زیبایی و اصالت تنوع قومی و فرهنگی ایران آگاه است. تاروپودهایی که علیرغم تفاوتها، زیبایی آفریدهاند و سالها شجاعت و دلیری نشان دادهاند. از دلیران تنگستان گرفته تا غیورمندان آذربایجان و قهرمانان لُر و کرد و... که هزاران شهید نثار وطن کردهاند. شهید دادهاند تا تاروپود وطن از هم نگلسد که اگر تاری از وطن جدا شود آرامآرام همه آن نقش و زیبایی از هم خواهد گسست. اینگونه است که تمامی اقوام و قومیتها علیرغم تفاوتها، بر روی ایران و اسلام و انقلاب وحدتنظر دارند:«آن چیزی که ملّت را نگه میدارد امید است و وحدت؛ اتّحاد میان آحاد مردم. بله، سلایق مختلفی وجود دارد، اختلافات نظر در مسائل گوناگون وجود دارد، امّا دربارهی اسلام، دربارهی نظام، دربارهی انقلاب، وحدت نظر بین مردم هست» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲ برایناساس، شکاف در میان صفوف مردم ایران، برگی دیگر از جنگ ترکیبی دشمن علیه انقلاب و ایران اسلامی است. ایجاد اختلاف و تفرقه بین مردم و ایجاد زمینههای بدبینی و صفبندیهای کاذب و مخرب از اقداماتی است که از سوی عوامل و دستگاههای تبلیغاتی دشمن همواره دنبال شده و در اغتشاشات اخیر هم، بهصورت آشکار مورد استفاده قرار گرفت:«یک کسی را در کشور با انگیزههای مختلف، انگیزهی قومی، انگیزهی مذهبی، انگیزهی سیاسی، انگیزههای شخصی... [فریب بدهند]، از اینها استفاده کنند، اینها را آماده کنند برای همراهی. عامل تبلیغات فراگیر؛ تلویزیونها، ماهوارهها، فضای مجازی، اینترنت. اینها عواملی است که دشمن همهی اینها را [در اغتشاشات اخیر] ردیف کرد.» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🔹 برای دشمنان تخریب حداکثری این وحدت ملی و تضعیف دلبستگی اقشار مختلف به ایران و اسلام و انقلاب مهم است و در این مسیر حتی از اینکه موضوعی چون ورزش را دستمایهای برای تحقق نقشههایشان کنند، ابایی ندارند؛ موضوعی که نمونهای از آن را در جریان مسابقات جام جهانی اخیر دیدیم که چگونه تلاش میکردند مردم یا حتی برخی ورزشکاران را مقابل تیم ملی کشور قرار دهند.
🔺 وظیفه سنگین اهالی فرهنگ و هنر و تبلیغات
🔹 وجود هجمههای سنگین رسانهای دشمن با صدها کانال تلویزیونی و پایگاه اینترنتی و شبکههای مجازی علیه کشور، وظیفه اهالی فرهنگ و هنر و رسانه و دستگاههای متولی این حوزه کشور را سنگینتر از قبل میکند. در این کوران هجمههای شدید رسانهای و تبلیغاتی علیه ایمان و اعتماد و روحیه ملی و دینی مردم بهخصوص جوانان، تلاش و اقدام جهادی همه بهخصوص مسئولان، ضرورتی فوری و مضاعف است. همچنین است تلاش و اقدام جهادی دستاندرکاران فضای فرهنگ و رسانه و توجه به تولیدات فرهنگی و هنری در جهت «حفظ شادابی، سرزندگی، خوشحالی و خشنودی» ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ که باید در نقطه مقابل طراحی و نقشه دشمن «با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری [فکر و محصولات نو در داخل و خارج] فعال شوید.» ۱۴۰۱/۱۰/۲۸تحکیم هرچه بیشتر فضای امیدواری و ایجاد نشاط و همدلی ملی، ضرورت مهمی است که «نگذاریم این وحدت نظر از بین برود. به اختلافات کمک نکنیم؛ اختلافات قومی، اختلافات مذهبی، تحریک احساسات یک گروهی علیه یک گروه دیگر.» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲ و بدانیم که «هر کس در زمینهی خدشهی به اتّحاد ملّت حرکتی انجام بدهد برای دشمن کار کرده، در نقشهی دشمن کار کرده، در زمین دشمن بازی کرده؛ این را همه توجّه داشته باشند!» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
🔰 لیبرالیسمایرانی با تظاهر دینی
لیبرالیسمایرانی درحقیقت «اندیشهای وارداتی و تقلیدی» از فرهنگ غرب است که در ایران با دو وجهه «دینی» و «سکولار» شکل یافتهاست. این جریان در هرمقطع تاریخی، مطابق با شرایط جامعه در جهت تبیین، نفوذ و یا تحقق تفکر غرب گرایانه خود، حرکت و گردش موضع داشتهاست. از این منظر وجهی از لیبرالیسمایرانی بر مدار لیبرالیسم دینی است.
«لیبرالیسم دینی» در ایران، بهجای«دینمداری» براساس معارف اسلام ناب، «دینمداری» برمبنای رضایت غرب را مورد هدف دارد. یعنی دینی که با آرمانهای لیبرالیسم و فرهنگ مدرنیته غربی سازگاراست. جریانی که پوستهای دینی و مذهبی دارد؛ اما ذائقه لیبرالی و گرایش به فرهنگ و سبک زندگی غربی دارد. رویکردی که در «مدل رفتاری و گفتاری» برخی از دولتها در دهههای گذشته در ایران دیده شد و حتی اکنون در کنش برخی مسئولین دولتی و رجال سیاسی -که در مسند قدرت هستند- بعضاً با «عمامه، کت وشلواریهای یقهسفید و ریشدارهای تسبیح بهدست» نیز مشهود است.
لیبرالیسم دینی در کسوت اصلاحطلب و اصولگرا، دین وشعائر دینی را در حد «اسم ورسم دینی» کافی میداند و عملاً اعتقادی به کارکردهای دین در جامعهسازی ندارد. هیچ التزامی بر اجرای حاکمسازی ارزشهای دین در حوزه فردی، جمعی و به تبعه آن در جامعه ایرانی- اسلامی ندارد. لذا این جریان در مواجهه با مظاهر بی دینی در جامعه، تجویزهای لیبرالی دارد.
اینکه شنیده شد که وزیروقت در دولت انقلابی، در مواجهه با انگارههای ضدارزشی اظهارمیدارد «اگرنمی توانید؛ نگاه نکنید»؛ درواقع همان رگههای «لیبرالیسم دینی» است که «بیتکلیفی دینی» و «رهاشدگی اتباع جامعه» را بر مبنای اصالت «فردگرایی» در لیبرالیسم غربی، برای جامعه ایرانی-اسلامی ما تجویز میکند. لذا این آروقهای روشنفکری را نباید نگاه نو و متفاوت در مدیریت و حکمرانی جامعه دانست؛ این تهنشین شدن، همان افکار جریان منورالفکری و ایدههای لیبرالیسم ایرانی است که اکنون در گفتار و رفتار برخی مدیران، رجال سیاسی و عناصر انقلابینما دیدهمیشود
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 جنگ شناختی_ادارکی دشمن را بهتر بشناسیم!
🔹آیا نا آرامی های اخیر در کارزار جنگ شناختی شکل گرفت؟
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
💎برای من روشن است که استعداد کشور خیلی بالا است و ما:
♦️هم در زمینهی منابع خدادادِ طبیعی یک کشور فوقالعادهای هستیم،
♦️هم از لحاظ مسائل جغرافیایی و موقعیّت جغرافیاییِ بینالمللی و سیاسی یک کشور برجسته و استثنائی هستیم،
♦️هم از لحاظ نیروی انسانی.
💠نکاتی در مورد رشد کشور
👈ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛ علّت هم این است که عقبافتادگی داریم.
🚧ما در دههی ۹۰ به دلایل مختلف یک عقبماندگی و بهاصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم.
✔️جبران این عقبماندگی طبعاً محتاج یک رشد مستمرّ پیدرپی اقتصادی است در میانمدّت.
📌برای همین است که ما در برنامهی هفتم توسعه، اولویّت اصلیِ برنامه را گذاشتیم پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت.
🔺و رشد اقتصادی را متوسّط هشت درصد در سیاستهای برنامهی هفتم قرار دادیم
↙️ما به این رشد احتیاج داریم؛ چرا؟
به این چهار دلیل:
1️⃣ علاج مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار
2️⃣ ارتقای جایگاه ایران در اقتصاد منطقه و جهان
3️⃣ ایجاد شغل برای نیروی انسانیِ جوانِ متخصّص
4️⃣ ممکن است فردا اینهمه جوان نداشته باشیم؛ ما باید کشور را برای آن روز ثروتمند کنیم.
🏷الزامات رشد کشور
📍بعضی از این الزامات، متوجّه دستگاههای حکومتی است که آنها موظّفند و باید دنبال کنند؛
📍بعضی متوجّهِ خود فعّالانِ اقتصادی است؛
📍بعضی متوجّه آحاد مردم است.
✅دو رکن اساسی:
🔸 افزایش سرمایهگذاری برای تولید
🔸ارتقای بهرهوری
❇️الزامات دیگر:
1️⃣ چشمانداز راهبردی دستگاههای اجرائیِ حکومتی برای مسائل اقتصادی
2️⃣ حمایت دستگاههای اجرائی از توسعهی بنگاههای خصوصی
3️⃣ پیشرفت دانش و فنّاوری
4️⃣ افزایش بهرهوری
5️⃣ رقابتپذیر کردن کالا و خدمات
👌اگر چنانچه ما محصولمان را رقابتپذیر کنیم، یعنی هم کیفیّت بالا برود، هم قیمت پایین بیاید، تحریم دیگر اثر نمیکند.
6️⃣ یکی از مهمترین الزامات: بهبودِ فضای کسب و کار [از طریق:]
📌علاج تصمیمگیریهای متناقض
📌علاج تغییرات مکرّر قوانین و مقرّرات
📌مقرّراتزدایی و علاجِ راهِ دراز و پُرپیچوخم فرایندهای اداری
📌برداشته شدن مداخلههای سلیقهای از سوی نهادهای نظارتی و غیرنظارتی
📌تأمین مالی برای فعّالیّتهای بخش خصوصی
7️⃣مسئلهی انضباط مالی در بودجه
8️⃣رفع مداخلات دولتی در مالکیّت و مدیریّت بنگاههای اقتصادی
9️⃣رقابت نکردن دستگاههای دولتی با بخش خصوصی
🏷چند تذکر کوتاه
⭕️بنگاههای اقتصادی میان خود عرصهی رقابت را از حوزهی همکاری جدا کنند.
⭕️شرکتهای کوچک و متوسّط، نقش زیادی در ایجاد اشتغال و در ایجاد ارزش افزوده برای کالاها دارند.
🔺دستگاههای دولتی به اینها توجّه کنند،
🔺بنگاههای بزرگ در زنجیرهی تولید خودشان با اینها همکاری کنند و اینها را توسعه بدهند و به آنها کمک کنند.
⭕️تعاونیهای تولید میتواند یکی از گرهگشاترین کارها برای ایجاد اشتغال باشد؛
🔺بخصوص برای ایجاد عدالت اقتصادی در مجموعهی کشور.
❇️من این را گواهی میدهم، شهادت میدهم که مسئولین محترم دولتی با همهی وجود دارند کار میکنند؛
👈منتها جهتگیریها را مراقبت کنند و کار را جوری انجام بدهند که انشاءالله نتایج مطلوبی داشته باشد.
🍀از خداوند متعال توفیق همهی شما را خواستاریم و لطف و رحمت الهی را به روح مطهّر امام و به ارواح مطهّر شهدای عزیز مسئلت میکنیم.
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
🔴 چرا جریان غرب گرایی اصرار دارد از امثال علی کریمی و علی دایی برای نوجوان ایرانی قهرمان بسازد؟
یکی از اثار شوم تمدن غرب برای بشریت از بین بردن اسطوره های ملی مذهبی و به جای آن سلبریت سازی است. حال تفاوت اسطوره و سلبریت چیست و چرا غرب به دنبال الگوهای سلبریتی است و با اسطوره ها میجنگد؟
⬅️سلبریت ها افراد اجیر شده ای هستندکه جسم و فکر خود را در اختیار تبلیغ نظام سرمایه داری واهداف ان قرار داده اند به عنوان مثال خانم مدونا مبلغ شیطان پرستی، خانم جولی مدافع حقوق بشر امریکایی،ان دیگری مبلغ کالاهای غربی است دیگری مبلغ هم جنس بازی است.
هیچ کدام از اینها هم حق اظهار نظر علیه سیستم غرب ندارند که اگر بخواهند برای مثال از حقوق فلسطین حمایت کنند سریعا بایکوت شده و هر چه را که غرب به انها داده از او پس میگیرد حتی سلبریت های ایرانی هم به نفع همبن جریان همیشه اظهار نظر کرده اند.
⬅️ اما اسطوره ها که هر جا باشند منافع غرب را به خطر انداخته اند، برخلاف سلبریت ها کاملا ازاده هستند و همیشه به نفع منافع ملی و فرهنگی کشور خودشان عمل کرده اند. لذا غرب به جد هر چقدر که در مطرح کردن سلبریت های ایرانی تلاش میکند در مقابل اشخاص چون سردار سلیمانی را با تکه تکه کردن به شهادت میرساند.
⏪امیدوارم رسانه های ملی ما بتوانند از مسیر سلبریت سازی غربی به مسیر معرفی و الگوسازی از اسطوره های ملی و مذهبی امان برگردند و گام مهم در تمدن سازی ایرانی اسلامی را بردارند.
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فیلمی محرمانه و دیدنی از جلسه شورای امنیت رژیم پهلوی در شب ۱۲بهمن ۵۷
🔻صحبتهای #بختیار در مورد امام خمینی(ره)
توصیه اکید به دیدن این کلیپ
#دوازده_بهمن۵۷
🔴 دهه فجر انقلاب مبارک
🌐 کانال خبری تحلیلی خواص
@khavas1399