eitaa logo
خزینة الجواهر
1.2هزار دنبال‌کننده
35هزار عکس
35.2هزار ویدیو
39.5هزار فایل
منبعی از محتوای ناب تبلیغی مناسبتی ارتباط باخادم كانال @a1nemati پستهای مفیدتان را به ما ارسال کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ ابو علی العسکری مسئول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق در شبکه اجتماعی ایکس نوشته که مقاومت اسلامی این کشور در راستای حمایت از مردم فلسطین شدت عملیات‌های خود را افزایش خواهد داد. او ادامه داده علیرغم اینکه ما اطلاعی از حمله موشکی ایران نداشتیم، اما با این اقدام مخالف نیستیم. زیرا این اقدام، سرطانی که برخی برای عراق به وجود آورده‌اند را کاهش می‌دهد. مسئول امنیتی حزب الله عراق تصریح کرده اگر بردارانمان در سپاه از ما می‌پرسیدند که زدن کدام هدف برای پاسخ به حادثه کرمان بهتر است، ما عربستان و امارات را پیشنهاد می‌دادیم، چرا که ریاض اولین تولید کننده تروریسم است و امارات به دلیل داشتن مقرهای علنی صهیونیست ها و اعلام عادی سازی و تبعیت از آنها و حتی اطلاعات آنها (امارات) بر روی تسهیل بسیاری از عملیات جنایتکارانه در داخل ایران العسکری گفته که انتخاب رئیس جدید پارلمان عراق یک امانت است که مسئولیت آن روی دوش نمایندگان شریف ملت ما است. اما باید منافع عمومی را بر منافع شخصی ترجیح بدهند و به مواضع اصولی پایبند باشند.
پاکستان خودش عاجز هست از دست همین اشرار همین اشرار سربازان پاکستانی را هم قتل عام می‌کنند نمی‌تواند بگوید که ایران زدی دستت هم درد نکند باید همینجوری بگوید تا نکند که داخل کشورش شورش نشود نگویند که ایران با حکومت هماهنگ کرده
✨خود جیش العدل بیانه داده که اصابت ها به مقر و خانه های سازمانی این گروهک بوده ؛ اینجاست که یقه پاکستان هم گیر هست، این کشور باید پاسخگو باشه که چطور از مبارزه با تروریسم در بیانیه ش حرف میزنه در حالی که یک گروه تروریستی رو کاملا در خاک ش جا داده؟ فراتر از اعتراف رسمی و بیانیه ایی این گروهک ؟ 🌐 اخبار جبهه مقاومت🚩 (شبانه)
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان وقت چاییه ❤️😂✌️🇮🇷
Khamenei.ir14021026_43806_64k.mp3
زمان: حجم: 24.5M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور. ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ابَر مرد صد سال از جامعه ی خودش جلوتر بود…
استفاده از تصاویر قربانیان زلزله مغرب برای سفیدشویی موساد ‏🔺خبرنگار طرفدار دارودسته بارزانی با انتشار تصاویری مدعی شد در حمله شب گذشته به مقر موساد در اربیل تعداد زیادی کودک آسیب دیده‌اند اما بررسی های بیشتر نشان می‌دهد این تصاویر متعلق به قربانیان زلزله مغرب می باشند
تصویری از «فواد حسین» وزیر خارجه کنونی عراق که قبل از سمت خود در دولت، درکنار شخصیت های صهیونیستی و آمریکایی رابط بین صهیونیست ها و کردستان عراق بود. ‏شخصی که از حمله موشکی ایران به مقر موساد در ⁧ ⁩ خیلی خیلی عصبی شده و داره زوزه میکشه.
فقط در یک فقره اون دلاری که ۵۰ تومن رو باهاش زده بودید (دلار‌روحانی ۶۱ تومن رو رکورد زد) و‌ می گفتید تا عید ۱۴۰۱ باید بره بالای ۷۵ تومن هنوز بعد از ۲ سال و‌ اندی۵۳ تومنه روتونو کم کنید!
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اومدی کانادا باید حمالی کنی! 🔹آره ننه! روزبه‌روز دارم پیشرفت می‌کنم، جات خالیه. 🔹صحبت‌های «حسین کلاته»، قهرمان پرورش‌اندام رو که حدود دو سال قبل به کانادا مهاجرت کرده، بشنوید تا هر چی به اسم «بهشت غرب» و «خوشبختی بعد از مهاجرت» توی گوشتون می‌خونن، دربست باور نکنید! 🔹خیلی جالب و شنیدنیه. ✍سربازان گمنام امام زمان ع ________________________________ ✍ خدا پدرش رو بیامرزه ، باز هم باید شجاعتش رو تحسین کرد. جهان بزرگی .
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی خدا نگارگری میکند!!! صِبغه الله وَ مَن اَحسَنُ مِنَ الله صِبغَه؟؟😳💐🌸