eitaa logo
خزینة الجواهر
1.2هزار دنبال‌کننده
35هزار عکس
35.3هزار ویدیو
39.5هزار فایل
منبعی از محتوای ناب تبلیغی مناسبتی ارتباط باخادم كانال @a1nemati پستهای مفیدتان را به ما ارسال کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
سایت ProPublica در گزارشی مفصل می‌گوید موساد طی سال‌ها، شبکه‌ای از ناراضیان ایرانی و نیروهای غیرایرانی را جذب و آموزش داده و در حملات هوایی ژوئن ۲۰۲۵، از همین شبکه برای از کاراندازی پدافند ایران و هدف‌گیری فرماندهان و دانشمندان استفاده کرده است. 🔹کمین از داخل: حدود ۷۰ نفر از نیروهای آموزش‌دیده، بامداد ۱۳ ژوئن سامانه‌های پدافندی و لانچرهای موشکی را با پهپاد و راکت زدند؛ موج دوم هم فردای آن انجام شد. نتیجه: مسیر امن‌تر برای پروازهای پی‌درپی نیروی هوایی اسرائیل. 🔹فریب سایبری: پیام جعلی برای کشاندن فرماندهان ارشد به «جلسه‌ای ساختگی» در پناهگاه؛ سپس بمباران دقیق همان نقطه. 🔹ترورهای نقطه‌ای: اتاق‌خواب ۱۱ دانشمند و فرمانده با اطلاعات میدانیِ عوامل زمینی نقطه‌زنی شد. 🔹تغییر راهبرد موساد: از عملیات «آبی‌ و سفید» (میـدان‌داران اسرائیلی) به تکیه بر نیروهای بومی / غیربومی منطقه در ۱۵ سال اخیر. 🔹آسیب به زیرساخت موشکی: گزارش می‌گوید حدود نیمی از ۳۰۰۰ موشک بالستیک و ۸۰٪ لانچرها هدف قرار گرفت. 🔹جذب و انگیزه‌ها: از درمان پزشکیِ بستگان و امکان تحصیل خارج تا انگیزه‌های سیاسی /شخصی؛ فرآیند جذب با تست‌های روان‌شناختی و دروغ‌سنج مکرر. 🔹لجستیک پنهان: انتقال «تجهیزات فلزی» با رانندگان بی‌خبر، انبار در خانه‌های امن، استفاده از شبکه‌های قاچاق مرزی هفت کشور همسایه. 🔹پروازهای شناسایی: خلبانان اسرائیلی از ۲۰۱۶ پنهانی بر فراز ایران پروازهای تمرینی داشته‌اند. 🔹۲۰۱۸: سرقت «آرشیو هسته‌ای ایران» از انباری در تهران و انتقال آن به جمهوری آذربایجان؛ رونمایی نتانیاهو. 🔹۲۰۲۰: ترور یک فیزیکدان ارشد با تیربار کنترل‌ از راه‌ دور و سامانهٔ تشخیص چهره. گزارش می‌گوید: «یکی از برترین فیزیک‌ دانان». 🔹آوریل و اکتبر ۲۰۲۴: تبادل آتش موشک/ پهپاد مستقیم ایران و اسرائیل؛ سپس تضعیف پدافند ایران. 🔹۱۳–۲۴ ژوئن ۲۰۲۵: «عملیات شیرِ خیزان»؛ موج حملات هوایی اسرائیل با پشتیبانی عملیات زمینی/ سایبری. 🔹۷ اوت ۲۰۲۵: انتشار گزارش ProPublica با روایات ۱۰ مقام فعلی/ سابق اطلاعاتی اسرائیل (بی‌نام). 🔹تغییر موازنه: اگر روایت ProPublica دقیق باشد، اتکا به نیروهای بومی در خاک ایران فاز تازه‌ای از جنگ پنهان تهران–تل‌آویو را تثبیت کرده است. 🔹ابهام فنی و حقوقی: دامنهٔ خسارت به برنامهٔ هسته‌ای محل اختلاف است؛ ارزیابی‌های مستقل/دولتی متفاوت‌اند و دربارهٔ اهدافی مثل فردو، گزارش‌ها یکدست نیستند.
شیخ نعیم قاسم: مقاومت سلاح خود را تحویل نخواهد داد، تجاوز ادامه دارد و اشغالگری برقرار است و اگر لازم باشد، در مواجهه با این پروژه اسرائیلی-آمریکایی، نبرد کربلایی را خواهیم داشت و ما مطمئنیم که در این نبرد پیروز خواهیم شد.
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برافراشتن علم امام خامنه ای در عراق 🔺عاشت اید الخامنه‌ای رفع راية حيدرة زنده باد دست خامنه‌ای که پرچم حیدر را برافراشت.
آقای پزشکیان ، آقای وزیر کشور تحویل بگیرید! استاندار مازندران: " من به عفاف و حجاب در جامعه ی گرسنه اعتقاد ندارم " وقتی کسی راکه تمام عمرش متخصص اورولوژی بوده استاندار می کنند، انتظار بیشتری نباید داشت صدهاهزار مسافر میلیاردر نیمه برهنه (برخلاف اقشار متوسط) در مازندران ، گرسنه اند؟
23.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد صریح حجت الاسلام طباخیان به دولت و دستگاه دیپلماسی
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد حسن رحیم‌پور ازغدی: هر چقدر بشر جلوتر آمده است حیوان‌تر و وحشی‌تر شده است.
اگر یک کلمه در صحبت‌های رئیس‌جمهور عوض شود مطلب درست خواهد شد 🔰 ویراست و توئیت 🔻 ما را در ویراستی دنبال کنید 💠 اندیشکده راهبردی سعداء 🆔 @soada_ir
23.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوالات حمید رسایی از متخصص مجاری ادراری در مازندران! از ماست که برماست😂
بروشور رزق.pdf
حجم: 156.6K
چه کنیم تا رزق و روزی ما زیاد شود؟ چه کنیم روزی ما کم نشود؟ براساس روایات