May 11
هدایت شده از معرفت
🔹چرا باید خدا را عبادت کنیم با اینکه از ما بینیاز است؟
✍️روزی جوانی نزد حضرت موسی علیه السلام آمد و گفت: ای موسی خدا را از عبادت من چه سودی می رسد که چنین امر و اصرار بر عبادتش دارد؟
🌼حضرت موسی علیه السلام فرمود: یاد دارم در نوجوانی از گوسفندان شعیب نبی چوپانی می کردم. روزی بز ضعیفی از گله جدا میشد و به جای خطرناک میرفت
🌴با سختی خودم را به بز رساندم و بز را در آغوش گرفتم و در گوشش گفتم: ای بز! خدا میداند این همه دویدن من دنبال تو و صدا کردنت برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو در جیب من میرود. میدانی موسی از سکهای نقره که بهای نگهداری و فروش تو است، بینیاز است.
❄️دویدن من به دنبال تو و صدا کردنت به خاطر خطر گرگی است که تو نمی بینی و نمی شناسی و او هر لحظه اگر دور از من باشی به دنبال شکار توست.
🌟بدان که خدا را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت می خواهد از او دور نشویم تا شیطان بر ما احاطه پیدا نکند و در دام حیله های شیطان نیفتیم...
🌟"وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِکْرِ الرَّحْمٰنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ " و هر کس از یاد خدا رویگردان شود شیطان را به سراغ او میفرستیم پس همواره قرین اوست (زخرف 36)
🌷کانال معرفت👇👇👇
🆔@marefatkade
هدایت شده از عطرولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بانکها چطور اقتصاد ایران را بلعیدند؟!
در حالی که راه آهن چابهار-سرخس با منافع بسیاری که برای کشور داشت، به ۹ هزار میلیارد تومان منابع نیاز داشت، بانک آینده ۱۷ هزار میلیارد تومان به «ایرانمال» وام داد!
هدایت شده از عطرولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمسخر بعضی از گزارشهای گزارشگر منوتو 😂
یادمه زمان روحانی قیمت گوشت گرون شده، یارو رفته بود توی فروشگاه زنجیرهای از جایی که قلم گاو میفروختن فیلم گرفته بود که آره، گوشت دیگه نیست دارن به مردم استخون میفروشن
بدبخت نه تنها کاربرد قلم گاو توی ایران رو نمیدونست، بلکه غذاهای خارجی رو هم ندیده بود که توش از اون چربی قلم گاو استفاده میکنند 😏
🔶چرا سحرخیزی یک فضیلته؟ + شواهد پزشکی
🔹ارسطو میگفت: عادت به «سحرخیزی»، سلامتی، ثروت و حکمت را به ارمغان میآورد. پای این گفته ارسطو را هم آموزههای دین امضا میکند و هم دانش پزشکی. میخواهید بیشتر بدانید؟
قرآن، سحرخیزی را یک فضیلت میداند (اسری: آیه 78 و ذاریات: آیه 18). تحقیقات علمی هم بر این آموزهی آسمانی، مهر تایید زده است که به برخی از آنها اشاره میکنیم.
1⃣ در انگلستان، تحلیل دادههای مربوط به حدود 229 هزار بانوی حاضر در مطالعه ژنومیك انجمن سرطان سینه نشان داده که زنان سحرخیز 40 تا 48 درصد كمتر با احتمال ابتلا به سرطان روبرو میشوند.
2⃣یک یافتهی علمی دیگر میگوید: هر قدر پرواززدگیِ (جت لگ) اجتماعی (اختلاف زمان بیدار شدن در روزهای کاری و تعطیل) بیشتر باشد، مشکلات سلامتی مانند خطر بیماریهای قلبی و مشکلات سوخت و ساز بیشتر خواهند شد.
3⃣در ساعات صبحگاهی، میزان ترشح موادی نظیر کورتیزول و آندروفین و آنکفالین که سبب شادی شده و منجر به راحتی عضلانی در طول روز میشوند، بیشتر است.
4⃣ میزان اشعه مادون بنفش در لحظات آغازین طلوع خورشید، بیش از زمانی است که خورشید کاملاً طلوع میکند. این اشعه همان عاملی است که پوست بدن را به ساختن ویتامین D وادار میکند.
5⃣طبق تحقیقات دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۱۰، اغلب افرادی که توانستهاند عادت سحرخیزی را در خود ایجاد کنند، اعتماد به نفس و رضایت از زندگی بالاتری را نسبت به دیگران تجربه کردهاند.
6⃣بین تمایل افراد به صداقت و کرنوتایپشان ارتباطی معنادار وجود دارد. (کرنوتایپ = زمانی که افراد بیشترین تمایل به خوابیدن را دارند). طبق این یافتههای علمی، افراد سحرخیز صبحهنگام اخلاقمدارتر بودند.
خب! حالا که اینها را دانستیم بیایید به تأسی از خواجه شیراز که میگفت: «صبحخیزی و سلامتطلبی چون حافظ/ هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم»، رهنمود قرآن درباره «سحرخیزی» را جدی بگیریم تا از جامعهای سالم و شاداب برخوردار شویم!.
🌷کانال معرفت👇👇👇
🆔@marefatkade
▪️بسمالله الرحمن الرحیم▪️
🔹موضوع کنفراس :
وحدت حوزه و دانشگاه
🔹با حضور استاد بزرگوار :
حجّة الاسلام و المسلمین جناب آقای احمد نعمتی
زمان : سه شنبه 1400/09/30
🕙 ساعت : 30 : 21
منتظر حضورتان هستیم
اللهمعجللولیکالفرج
🇮🇷ابرگروه مدافعان حریم ولایت :
https://eitaa.com/joinchat/2075852811C7b8dd03bc4
🇮🇷لینک آرشیو کنفراس ها
https://eitaa.com/joinchat/3112828942C59d29e1800
🇮🇷لینک کانال استاد بزرگوار
https://eitaa.com/khazinatoljavaher
هدایت شده از پایگاه خبری دعوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 کتاب ایران جوان بمان !
🎥 توضیحات استـاد عبـاسی ولــدی در رابطه با کتاب
🔷 این کتاب فتح بابی مناسب در راستای فرهنگ سازی برای افزایش فرزندآوری است.به نظر می رسد این کتاب برای تمام اقشار، از فرهیخته گرفته تا مخاطب عام، متشرع تا کم توجه، ولایت مدار تا احیاناً بی تفاوت و منطقی تا احساسی،حرف برای گفتن دارد.
🔷 این کتاب حاصل پاسخ به سوالات شنوندگان برنامه های رادیو معارف است که توسط آقای عباسی ولدی، طی بیست و یک هفته در برنامه پرسمان تربیتی،داده شده و درباره آن بحث شده است.
🔹 کتاب در بیانی ساده و روان،همه موضوعات و مسائل مطرح در بحث افزایش جمعیت،تربیت فرزند،کنترل جمعیت در ایران، مشکلات اقتصادی خانواده های پرجمعیت،سنت های الهی در رزق و روزی به بندگان،جایگاه فرزند آوری در اسلام و... را در قالب پرسش و پاسخ مطرح نموده است.
🔷 در این کتاب، هم به مباحث مادی چون کوچک بودن آپارتمانها و مشکلات معیشتی توجه شده و هم مباحث معنوی و مسائل فرهنگی و جو فرهنگی غالب،چون زشت دانستن تعداد زیاد فرزندان، تا حدی بررسی شده است و حتی در قالب پرسش وپاسخ با خانم دکتر لباف،فوق تخصص زنان و زایمان،مباحث پزشکی چون بارداری پس از 35 سال و... نیز در کتاب گنجانده شده است.
🔷 شیوه ی کتاب، پرسش و پاسخ است. به گونه ای که سرفصل ها به نوعی یک سؤال یا شبهه و یا تذکر هستند که در ادامه، نویسنده به هر کدامشان پاسخ جداگانه داده و نکات زیادی را برشمرده است.
ـ💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
✅ شرکت در مسابقه کتابخوانی و اطلاعات بیشتر :
🆔 https://eitaa.com/dawat_ir/2260
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
🔵 #پایگاه_خبری_دعوت
🌐 @Dawat_ir
▪️بسمالله الرحمن الرحیم▪️
🔹موضوع کنفراس :
وحدت حوزه و دانشگاه
🔹با حضور:
حجّة الاسلام و المسلمین جناب آقای احمد نعمتی
صوت در
https://eitaa.com/khazinatoljavaher