فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 ماه بنی هاشم ...
🎙 شهید #مطهری «ره»
-------------------------------------------
http://eitaa.com/joinchat/466223116C8fecb58dd7
-------------------------------------------
ef3e66d419e87dce210a6e806a6d730c13251146-240p_۰۷۰۸۲۰۲۲.mp3
4.19M
🔴 " مقام ابالفضل العباس "
🎙 آیت اللّٰه #فاطمی_نیا
❤️ #سخنرانی_زیبا 👉
-------------------------------------------
http://eitaa.com/joinchat/466223116C8fecb58dd7
-------------------------------------------
دیپلماسی دولت صادرات به کشورهای آسیای میانه را ۴۰ درصد افزایش داد
معاون اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: با دیپلماسی فعال منطقهای دولت در یکسال گذشته صادرات غیرنفتی ایران به کشورهای آسیای میانه تا ۴۰ درصد افزایش یافته است.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
مداحی گیلکی - میثم مطیعی.mp3
4.98M
🔊 #بشنوید | مداحی گیلکی میثم مطیعی برای حضرت علی اصغر «ع»
-------------------------------------------
http://eitaa.com/joinchat/466223116C8fecb58dd7
-------------------------------------------
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
ر میرباقری 8-5-401.mp3
1.65M
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
ر-ميرباقري-9-5-1401.mp3
1.86M
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
ر ميرباقري10-5-1401.mp3
1.51M
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
ر-ميرباقري 11-5-1401.mp3
2.77M
🔮 مجموعه پیامهای مکتب عاشورا
♨️ پیام نهم: یاری دادن امام(ع)، نجاتِ خودمان‼️
✅ نه خدا به یاری ما نیاز دارد و نه وَلیِّ خدا! یاریِ امام زمان(عج)، یعنی پیوستن به او برای نجات خودمان!
#شعور_عاشورایی
#نشر_حداکثری
🔺 @RooyinDezh
.
♻️ ریشۀ اصلیِ قیامِ امام حسین
🖋 حضرت آیتالله سیّدعلی خامنهای
[۱]. نه میتوانیم بگوییم که حضرت برای «تشکیلِ حکومت» قیام کرد، و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای «شهید شدن» قیام کرد. امام حسین - علیهالسّلام - هدفِ دیگری داشت که رسیدنِ به آن «هدف»، حرکتی را میطلبید که این حرکت، یکی از این دو «نتیجه» را داشت. پس حکومت یا شهادت، هیچکدام «هدف» نبودند، بلکه دو «نتیجه» بودند.
[۲]. هدف آن حضرت عبارت بود از انجامدادنِ یک «واجبِ عظیم» از واجباتِ دین که آن را هیچکس قبل از امام حسین انجام نداده بود؛ نه رسولِ اکرم این واجب را انجام داده بود، نه امیرالمؤمنین، نه امام حسن؛ چون زمینۀ انجامِ این واجب، در زمانِ امام حسین پیش آمد.
[۳]. دو نوع انحراف وجود دارد: گاهی مردم، فاسد میشوند، امّا احکامِ اسلامی از بین نمیرود، امّا گاهی هم مردم، فاسد میشوند، هم حکومتها، هم علمای دین، بهطوریکه حقایقِ اسلام، تحریف و منکر را معروف و معروف را منکر، و خطّ اسلام را «صدوهشتاد درجه» عوض میکنند. آن حکم، حکمِ «تغییرِ وضع» و «تجدیدِ حیات»، یا بهتعبیرِ امروز، «انقلاب» است که مربوط به «برگرداندنِ جامعۀ منحرف به خطّ اصلی» و «تضمینکنندۀ زندهشدنِ اسلام» است، بعد از آنکه مُشرف به مردن است، یا مرده و ازبینرفته است. مسأله این است که اگر جامعۀ اسلامی «منحرف» شد و این انحراف، بهجایی رسید که «خوفِ انحرافِ کلّ اسلام» بود، تکلیف چیست؟!
[۴]. افزونبراینکه باید انحرافِ اساسی در دین رخ داده باشد، شرطِ دیگرِ انجامِ این حکم، آن است که «زمینه» و «موقعیّت» برای انجامِ آن، مساعد باشد؛ چون خدایمتعال، به چیزی که «فایده» ندارد و «اثر» نمیبخشد، تکلیف نکرده است. البتّه مراد از فراهمبودنِ موقعیّت، این نیست که «خطر»ی در پی نباشد، بلکه غرض این است که «پیامِ» قیام، به مردم منتقل خواهد شد و مردم خواهند فهمید و در اشتباه، نخواهند ماند. وجودِ «خطر»، این «تکلیف» را ساقط نمیکند، بلکه این انجامِ این تکلیف، همیشه توأم با خطر است. در زمانِ ما، امام خمینی نیز از خطر نهراسید و هدف و تکلیفِ خود را قیام دانست. ازاینرو، انقلابِ اسلامی، پرتوی از قیامِ عاشورا است، با این تفاوت که آن قیام به نتیجۀ شهادت انجامید و این انقلاب، به نتیجۀ برپاییِ حکومتِ اسلامی.
[۵]. در زمانِ امام حسین - علیهالسّلام - هم «انحرافِ اساسی در اسلام» بهوجود آمد و هم «فرصتِ مساعد برای اثرگذاری» پیدا شد. اوّلاً، بعد از معاویه، کسی به حکومت رسید که حتّی «ظواهرِ اسلام» را هم رعایت نمیکرد، چنانکه اهلِ شُرب خَمر و فسادهای جنسیِ واضح و شعرسرایی بر رّد دین و مخالفتِ علنی با اسلام بود، ولی چون بهعنوانِ ریاست بر جامعۀ اسلامی در قدرت قرار گرفته بود، نمیخواست اسمِ اسلام را براندازد. حاکمِ فاسد، جامعه را نیز فاسد میکند؛ چون بر جامعه و مردم، اثر میگذارد. ثانیاً، «زمینه» هم آماده است؛ یعنی فضای جامعۀ اسلامی، طوری است که ممکن است «پیامِ» امام حسین به گوشِ انسانها در همان زمان و در طولِ تاریخ برسد، درحالیکه اگر در زمانِ معاویه، امام حسین میخواست قیام کند، پیامِ او دفن میشد؛ زیرا سیاستها بهگونهای بود که مردم نمیتوانستند حقّانیتِ سخن را دریابند. ازاینرو، ایشان ده سال در زمانِ خلافتِ معاویه، امام بود، ولی قیام نکرد.
[۶]. امام حسین قیام کرد تا آن واجبِ بزرگی را که عبارت از «تجدیدِ بنای نظام و جامعۀ اسلامی»، یا «قیام در مقابلِ انحرافاتِ بزرگ در جامعۀ اسلامی» است، انجام دهد، که این خودش، یک «مصداقِ بزرگِ امربهمعروف و نهیازمنکر» است.
[۷]. آن حضرت در مناسبتهای مختلف، به همین معنا اشاره کرده است: وَعَلَی الاْسْلامِ الْسَّلامُ اِذ قَدْ بُلِيَتِ الاْمَّةُ بِراعٍ مِثْلَ يَزيدَ
دیگر باید با اسلام، خداحافظی کرد، آن وقتیکه اسلام به حاکمی مثلِ یزید، مبتلا گردد.
وَ أَنِّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِراً وَ لَا بَطِراً وَ لَا مُفْسِداً وَ لَا ظَالِماً وَ إِنَّمَا خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإِصْلَاحِ فِی أُمَّةِ جَدِّی أُرِيدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْكَرِ وَ أَسِيرَ بِسِيرَةِ جَدِّی وَ أَبِي عَلِيِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ
و همانا من براى سركشى و خودنمایی و فساد و ظلم، قیام نكردم، بهیقین كه من برای اصلاح در میانِ امّتِ جدّم، قیام كردم و میخواهم به نیكی، سفارش و از بدی، نهی كنم، و مطابقِ سيرۀ جدّم، و پدرم علىبنابىطالب رفتار مینمایم.
وَ أَنَا أَدْعُوکُمْ إِلى کِتابِ اللّهِ وَ سُنَّةِ نَبِیِّهِ، فَاِنَّ السُنَّةَ قَدْ أُمیتَتْ، وَ إِنَّ الْبِدْعَةَ قَدْ أُحْیِیَتْ
و من شما را به کتابِ خدا و سنّتِ پیامبرش فرا مىخوانم؛ چراکه سنّتِ او را میرانده و بدعت را زنده کردند.
(در خطبههای نمازِ جمعه، ۱۹ خرداد ۱۳۷۴).
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺چرا تاسوعا را منتسب به حضرت ابوالفضل العباس (ع) میکنند؟
🔹آیت الله عبدالله فاطمی نیا درباره انتساب تاسوعای حسینی به حضرت ابوالفضل(ع) اشاره دارد که شاید یکی از دلایلش این باشد که عصر تاسوعا امام حسین(ع) به ایشان گفت: «بنفسی انت» (جانم به قربانت) امشب را از این جماعت مهلت بگیر.
🔹 دلیل دیگر که میتوان به آن اشاره کرد این است که شمر ملعون در این روز برای ایشان امان نامه آورد که قمر بنی هاشم او و فرستنده امان نامه را لعنت کرد.
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
تئوریپردازی کرنش مقابل فرعون و تظاهر به پیروی از موسی(ع)!
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
محمد سروش محلاتی در سخنرانی 1401.5.15 در خصوص فرعونستیزی و نفی عبودیت سیاسی و اجتماعی گفته:
«اعتقاد به الوهیت در سطح مبدأ برای نظام آفرینش کفایت نمیکند باید این اعتقاد در مقام عمل انسان را موحد کند و موحد کیست؟ کسی است که در برابر غیر خدا سر تسلیم فرود نمیآورد، خضوع نمیکند.مشکل فرعون این نبود که کسی نباید مبدأی برای نظام آفرینش قائل شود، او میگفت دیگران باید بدانند که زندگی دنیاییشان در اختیار من است اختیاردار او من هستم طبق نظر و فرمان من باید عمل کند.»
مخاطبان هوشمند معنای کنایات زهرآگین محمد محلاتی را به خوبی میفهمند و مصادیق «فرعون» و «استبداد» و.. را از نگاه انحرافی وی درک میکنند چه آنکه «عوض کردن جای جلاد و شهید» یکی از کارویژههای جریان تحریف و تخریب نظام اسلامی است اما در هر صورت؛ اینکه فردی تئوریسین پرستش و عبودیت فرعونِ زمان، یعنی ایالات متحده آمریکا باشد و در شب تاسوعا به یکباره به یاد فرعونستیزی حضرت موسی(ع) بیفتد امری بسیار عجیب است. شاید ارائه توضیحات در خصوص سیره و عملکرد محلاتی برای مخاطبان فرهیخته، تحصیل حاصل باشد چه آنکه امروز همه ریختِ سیاسی امثال محلاتی را میشناسند و تبار طبقاتیشان را میدانند اما از آنجا که امروز بازار تعویض جلاد و شهید پررونق شده است، تنها سه نمونه از تئوریپردازیهای محمد محلاتی را که در مقام مفتی-مبلغ به نفع آمریکاپرستان/فرعونپرستان ارائه کرده بود، یادآوری میکنیم تا عیار صداقت امثال این آقا را بسنجیم.
نمونه اول:
درس بدهبستان با شمر و یزید از عاشورا!
هنوز خاطره تلخ تحریفات عاشورایی حسن روحانی را از یاد نبردهایم. او در سال 1394 با قلب حقایق مسلم، عاشورا را نماد مذاکره دانست. طبیعی است که مذاکره، آن هم با سبک و سلوک امثال حسن روحانی و محمدجواد ظریف، چیزی جز بدهبستان (و به تعبیر دقیقتر: بدهنستان) نیست. این سخنان با انتقاد وسیع علما و فضلای حوزوی مواجه شد و در این معرکه، محمد محلاتی نقش خود را نشان داد و به دفاع از رئیسجمهور متبوع خود پرداخت و همان انگاره تحریفآمیز را تثبیت کرد.
بهراستی محمد محلاتی که آن روز دم از کرنش و سازش در برابر فرعون زمان میزد نمیدانست که قرآن کریم آیات فرعونستیزی هم دارد؟!
نمونه دوم:
تئوریبافی در برابر سخنان استکبارستیزانه رهبری
مقام معظم رهبری در تاریخ 1399.12.4 در دیدار با اعضای مجلس خبرگان فرمودند:« طرفهای مقابل، این چهار کشور -یعنی سه کشور اروپایی و آمریکا- در این حرفهایی که این روزها میزنند و در بیانیّهای که صادر کردهاند، ادبیّاتی که به کار بردهاند ادبیّات مستکبرانه، از موضع بالا حرف زدن و طلبکارانه و غیر منصفانه است. ... جمهوری اسلامی تا مدّت طولانیای به همهی آنچه تعهّد کرده بود، بر اساس تعلیم اسلام که باید به تعهّدات عمل کرد، عمل کرد؛ بعد وقتی دید که آنها این جوری عمل میکنند، آن یکی که خارج شد، دیگران هم با او همراهی کردند، «فَانبِذ اِلَیهم عَلیٰ سَواٰء»؛این هم قرآن است، [میگوید] خب تو هم رها کن.حالا در عین حال دولت محترم ما رها نکردند»
محمد محلاتی در این مقطع نیز، که اندیشههای استکبارپرستانه را در خطر میدید، وارد عمل شد و مطالبی را گفت که با پاسخ در خور علما و فضلای حوزوی مواجه شد:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7225
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7226
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7229
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7230
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7231
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7232
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7238
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7241
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7247
نمونه سوم:
تفسیر مغرضانه مرجعیت معظم تقلید
مرحوم آیتالله العظمی صافی گلپایگانی در تاریخ 1400.8.1 با برخی مقامات سیاسی کشور دیدار داشتند و همچون گذشته نصایح خود را به سمع مسئولین رساندند اما متأسفانه جریان رسانهای غربگرا که بارها ثابت کرده به ضوابط اخلاق رسانهای هیچ تعهدی ندارد با تحریف سخنان آن مرجع بزرگوار تقلید، ناجوانمردانه ایشان را همسو با مواضع غربگرایانه خود جلوه داد. در این میان محمد سروش محلاتی نیز تلاش کرد از آب گلآلود ماهی بگیرد و زمینه را برای هضم در نظام فرعونی فراهم کند. گفتنی است این تلاشهای تحریفآمیز نیز با پاسخ درخور فضلای حوزوی مواجه شد:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10054
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10058
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10065
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10067
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10069
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10074
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10077
https://eitaa.com/rozaneebefarda/10092
@rozaneebefarda
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
نقد%20شبهه.docx
30.9K
پاسخی به شبهات جدید دشمنان اسلام به داستان عاشورا و نقد قرائت اموی از قیام سید الشهدا علیه السلام
این مخالفان سعی دارند امام حسین علیه السلام را دشمن ایرانیان نشان دهند.
پاسخ از:
حجت الاسلام دکتر محمدرضا #جباری
📌همراه با اضافه کردن متن شبهه و جوابی کاملتر
👇👇
🌻 @ahlebait110
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
🏴 #تاسوعا
امام #سجاد علیه السلام فرمود:
خدا حضرت #عباس را رحمت کند!
حقا که امام #حسین(ع) را بر خویشتن مقدم داشت و جان خود را فدای آن حضرت نمود تا اینکه دستهای مبارکش قطع شد.
خدای مهربان در عوض دستهای عباس علیه السّلام دو بال به وی عطا کرد تا بوسیله آنها در #بهشت با ملائکه پرواز نماید. کما اینکه این نعمت را نیز به جعفر بن ابی طالب عطا کرد.
#عبّاس را نزد خداوند منزلتی است که در روز قیامت همه #شهیدان بر آن رشک می برند.
📚شیخ صدوق، امالی، ص۴۶۲.
👇👇
🌻 @ahlebait110
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
📌زندگی نامه حضرت #عباس(ع)
امیرالمؤمنین #علی(ع) از برادر خود #عقیل که به انساب عرب و شناخت خاندانهای قبایل عربی آگاه بود، درخواست کرد که برای من همسری معرفی کن که بتواند فرزندانی به دنیا بیاورد که #شایسته و #شجاع و دلیر و #سوارکار باشند.
عقیل #فاطمه_کلابیه معروف به #امالبنین دختر #حزام_بن_خالد کلابی را معرفی کرد و به حضرت عرض کرد از پدر این بانو، هیچ کس را شجاعتر در #عرب سراغ ندارم.
اميرمؤمنان علی علیهالسلام با #فاطمه کلابیه #ازدواج کرد و حضرت عباس(ع) و برادرانش #جعفر و #عثمان و #عبداللهِ اکبر باشند از فاطمه کلابیه به دنیا آمدند.
درباره #اولاد حضرت عباس(ع) باید عرض کرد که همسر آن حضرت بانویی است به نام #ریطه دختر عبدالله بن عباس بن #عبدالمطلب و از این همسر حضرت عباس(ع) دارای پنج فرزند پسر شد. #عبیدالله که بعدها #قاضی حرمین شریفین و همچنین امیر و فرمانروای #حرمین شریفین گردید.
فرزندان دیگر حضرت به نامهای #عباس، #فضل، #حمزه و #ابراهیم بودند. اما نسل حضرت اباالفضل عباس(ع) از عبیدالله باقی ماند و تا مدتها نوادگان حضرت عباس(ع) از نسل #عبیدالله در حرمین شریفین به #فرمانروایی در دورانهای مختلف مشغول بودند و مورد احترام بودند و ذکر شده است که #زیبایی و #رعناییِ قامت را از جد خود حضرت عباس علیهالسلام به ارث برده بودند.
📚برای مطالعه بیشتر درباره حضرت عباس رجوع کنید به مقتل جامع سیدالشهدا علیه السلام
👇👇
🌻 @ahlebait110
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
🏴روضه حضرت #عباس
◀️اهل حرم نياز شديد به #آب داشتند؛
امام #حسین(ع) و برادرش عباس در صدد تهيّه آب برآمدند و با هم وارد ميدان جنگ شدند و به سمت فرات حرکت کردند.(1)
◀️مردي از بنيدارِم گفت: واي بر شما! ميان امام حسین(ع) و آب حائل و مانع شويد و نگذاريد او به آب دسترسي پيدا کند.
◀️لشكر #دشمن، عباس را از هر طرف #محاصره كرده و او را از امام حسين(ع) جدا كردند. عباس [که از برادرش جدا شده بود] به تنهايي با آنان جنگيد.(2)
◀️حضرت عباس در حالي که براي آوردن آب عازم شده بود، اينگونه رجز ميخواند: «جان من فداي [حسين] برگزيدة پاك باد. من عباس هستم و هر بامداد، كارم سقّايي است. آن روز كه با شرّ روبرو گردم، از آن نميهراسم». آن گاه حمله برد و دشمن را متفرّق كرد.(3)
◀️در اين هنگام زيد بنورقاء جُهَني، پشت درخت نخلي كمين كرد، حُكَيْم بنطُفَيْل سِنْبِسي نيز او را ياري كرد؛ حُكَيْم، ضربتي بر #دست_راست عباس وارد كرد، عباس #شمشير را به دست چپ گرفت و به آنان حمله كرده و اين رجز را ميخواند:
«به خدا سوگند، اگر دست راست مرا قطع كرديد، من پيوسته از دين خود و از امام راستگوي داراي يقين كه نوة پيامبر پاك و امين است، دفاع ميكنم».
◀️حضرت عباس آنقدر جنگيد كه بيحال و ناتوان شد. در اين زمان حُكَيْم بنطُفَيْل طائي ملعون پشت نخلي كمين كرد و ضربتي بر #دست_چپ او وارد كرد.
◀️سپس حُكَيْم بن طُفَيْل جلو آمد و او را با #عمودي_آهنين به قتل رساند.(4) و اين، زماني بود که عباس [بر اثر تيرها و ضربات ديگر دشمن] زخمهاي شديدي برداشته بود و ديگر توان حرکت نداشت و بدينگونه او پس از كشتن گروهي از دشمن، به #شهادت رسيد.(5)
◀️بنابر برخي گزارشها، حُكَيْم بنطُفَيْل، پس از به شهادت رساندن حضرت عبّاس، لباس او را به #غارت برد.
◀️چون امام حسين(ع)، عباس را در كنار فرات بر زمين ديد، به سبب كشته شدن عباس به شدّت گريه كرد(6) و [با حالت انکسار] فرمود:
الآنَ اِنْكَسَر ظَهْرِي وَ قَلَّتْ حِيلَتي؛ «اكنون كمرم شكست و رشتة تدبيرم گسسته شد».(7)
📚(1)، (2)،شيخ مفيد، الارشاد، ج2، ص 110 ـ 109؛
📚(3)ابنشهراشوب، مناقب آلابيطالب، ج4، ص117؛
📚(4)ابنسعد، ترجمةالحسين و مقتله، فصلنامة تراثنا، شمارة 10، ص 184؛
📚(4)طبري، تاريخ الامم و الملوک، ج5، ص 468؛
📚(4)ابوالفرج اصفهاني، مقاتل الطالبيين، ص85؛
📚(5)شيخ مفيد، الارشاد، ج2، ص 110 ـ 109؛
📚(5)ابوحنيفه دِيْنَوَري، الاخبار الطوال، ص380.
📚(5)ابناعثم، كتاب الفتوح، ج 5، ص 114؛
📚خوارزمی، مقتلالحسين، ج2، ص 30.
📚(6)سيد ابنطاووس، الملهوف علي قتلي الطفوف، ص 170.
📚(7)قاضي نُعمان، شرح الاخبار في فضائل الائمة الاطهار، ج3،ص191.
👇👇
🌻 @ahlebait110
هدایت شده از تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
📌آیا پسران ام البنین و برادران حضرت #عباس در #کربلا بودند؟ سرنوشت آنان چه شد؟
#پاسخ:
حضرت عباس، بردران خود به نامهای #عبدالله، #جعفر و #عثمان را نیز تشویق میکرد تا به میدان نبرد بروند. وی، خطاب به برادران فرمود:
جانم به فدایتان باد، پیش بروید و از سرور خود #حسین(ع) دفاع کنید تا در پیشگاه او جان دهید.
بردران یکی پس از دیگری به میدان رفتند و پس از #مبارزه به #شهادت رسیدند و دشمن سر آنان را از تن جدا کرد.
📚 دینوری، اخبارالطوال، ص۳۸۰،
📚طبری، تاریخ، ج۵، ص۴۴۸ـ۴۴۹.
📚ر.ک. مقتل جامع سیدالشهدا علیه السلام.
👇👇
🌻 @ahlebait110
◼️ کاری جدید از معاونت تبلیغ اینترنتی حوزه علمیه قم
🖤 پروفایل ساز به زبان های مختلف دنیا به مناسبت ماه محرم
https://c.btid.ir/fa
فارسی
https://c.btid.ir/en
انگلیسی
https://c.btid.ir/ar
عربی
https://c.btid.ir/fr
فرانسوی
https://c.btid.ir/po
پرتغالی
💠 سخنان رهبری درباره اهمیت ارتباط با جوانان دیگر کشورها:
گروههای جوان و دانشجوییِ زیادی در اروپا و آمریکا و همچنین در کشورهای اسلامی علیه سیاستهای استکباری فعال هستند که ارتباط سالم با آنها هم به این فعالیتهای ضد استکباری توان بیشتری میدهد هم با معرفی جمهوری اسلامی به آنها، یک سپر دفاعی برای کشور در مقابل امپراتوری خبری مستکبران ایجاد میکند. البته تقویت ارتباط با دانشجویان کشورهای همسایه یعنی افغانستان، پاکستان و عراق مورد تأکید بیشتری است.