🗓 سیزدهم فروردین 1403 : شهادت حضرت علی (ع)
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
📓سراي گذر (دنيا از منظر امام علي(ع))
تعريف اميرالمؤمنين علي(ع) از دنيا، خارج از كليشه هاي رايج همه نويسندگان و انديشمندان است و بدون پردازش رؤياگونه دنيا به شكل ايده هاي آرمان شهرانه يا مكتب هاي علمي و فلسفي و حتي محافل رياضتي، از زاويه ديدي فراتر، فرازمند و گسترده تر ريشه مي گيرد.
برگزيدن موضوع «دنيا در نهج البلاغه» با توجه به سيره عملي حضرت علي(ع)، لطف خاص خود را دارد. در اين پژوهش تلاش شده است كه اشاراتي نيز از ديگر منابع، به ويژه آيات قرآن آورده شود. با اين حال، محور اصلي طرح، موضع گيري هاي حضرت در طول زندگاني پربارشان است كه بارقه هاي آن در نهج البلاغه نورافشاني مي كند. برخي عنوان هايي كه در اين پژوهش به آن پرداخته شده است، عبارتند از: حقيقت دنيا، ستايش و مدح دنيا، نكوهش و مذمت دنيا، دنياپرستي و دنياگرايي (حبّ دنيا)، راه هاي مقابله با دنيازدگي، رابطه دنيا و آخرت، چگونگي برخورد انسان با دنيا، دنيا و پيشوايان دين، هدف نهايي زندگي، بررسي راهكارهاي عملي دوري از دنياگرايي.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/page/2/id/416
🗓 سیزدهم فروردین 1403 : شهادت حضرت علی (ع)
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
📓 نگين کعبه؛ ویژهنامه مناسبتی امام علی(ع)
کتاب حاضر، مجموعه اي است از متون مناسبتي درباره امام علي(ع) که در شش بخش کلي شخصيت شناسي، سيره شناسي، انديشه شناسي، بخش متون ادبي، ايده ها و موضوعات برنامه سازي و منبع شناسي، با هدف کمک فکري به گروه هاي مختلف برنامه سازي تهيه و تدوين گرديده است .
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/2665
🗓 سیزدهم فروردین 1403 : شهادت حضرت علی (ع)
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
📓 اصلاحات علوي؛ نگاهی به سیره حکومتی امام علی(ع)
اصلاحات در حكومت حضرت على(ع) تبلور ويژه اى داشت؛ زيرا گسترش انواع مفاسد در جامعه اسلامى پس از رسول اكرم(ص)، يادآور دوران جاهليت بود. آنگاه كه اميرمؤمنان(ع) در پى پافشارى مردمانى كه از اين مفاسد و مظالم به ستوه آمده بودند، زمامدارى جامعه اسلامى را پذيرفت، هدف خود را اصلاح مفاسد اعلام كرد و از همان روزهاى نخستين تا آخرين لحظه حكومتش بر اين عهد استوار ماند.
این اثر كوشيده است تا زواياى پنهان اصلاحات در حكومت امام على(ع) را براى بازنمايى و بازآموزى، تحفه على جويان سازد.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/999
🗓 سیزدهم فروردین 1403 : شهادت حضرت علی (ع)
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
📓 امام علي(ع) در منابع اهل سنت
شخصيت برجسته و بينظير اميرمؤمنان علي(ع) در طول تاريخ اسلام همواره مورد توجه بوده است و پيروان همه فرق اسلامي در منابع روايي و تاريخي خود بر فضائل اين يگانه دوران گواهي دادهاند.
مطالعه و بررسي فضائل و مناقب امام علي(ع) از منظر بزرگان اهل سنت، ميتواند زمينهساز همدلي و همراهي بيشتر پيروان مذاهب اسلامي و برطرفکننده شبهاتي باشد که دشمنان وحدت اسلامي در دل مردم ميافکند.
در کتاب حاضر با بهرهگيري از منابع متقن، به ويژه منابع اهل سنت، اوصاف و ويژگيهاي برجسته امام علي(ع) در قرآن و سنت نبوي بررسي شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️اظهارات طوفانی داریوش سجادی، تحلیلگر سیاسی در آنتن زنده بیبیسی که به مذاق مجری برنامه خوش نیامد:
🔻این انتخابات شکست بزرگ برای پروژه تحریم صندوقها بود که میخواستند مشارکت مردم را زیر ۲۰ درصد بیاورند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ آیت الله امامی کاشانی در یک نگاه
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رسانه ایتالیایی:پهپادهای ایرانی چه بسا به زودی در خلیج مکزیک هم برای آمریکا دردسر ساز شوند/این پهپادها تغییر دهنده بازی بوده و اوضاع دریای سرخ را زیر و رو کرده اند...
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
🗓 ششم اسفند ماه : روز جهانی مستضعفین
📗 مستضعفان از ديدگاه اسلام
مهمترين محورهاي اين پژوهش عبارت است از: مفهوم، خاستگاه، ماهيت و جنبه هاي استكبار و استضعاف، تاريخ و اقسام مستضعفان، انگيزه ها، ابزار و شيوه هاي مستكبران، عدالت تنها راهکار رهايي از استضعاف و استكبار (سنت الهي، پيروزي حق بر باطل و سرانجام مستضعفان)، وظايف مستضعفان پس از برپايي حكومت در عصر غيبت، رسالت رسانه در مبارزه با استكبار و برطرف كردن استضعاف، پيشنهادهاي كلان براي برنامه سازي، پرسش هاي مردمي و كارشناسي و رسانه در خدمت مستكبران يا مستضعفان.
http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/909
🗓 چهاردهم اسفند ماه : روز احسان ونیکوکاری
📕 گره گشايي از ديدگاه اسلام
اين پژوهش با نگاهي جديد و پرداختن به موضوع هاي تازه و نو، فضايي بديع براي برنامه سازان و تهيه كنندگان فراهم آورده است تا بر اساس آن، رسانه ملي بتواند در ترويج فرهنگ گره گشايي گام هايي بردارد. عناوين مهم اين پژوهش عبارت اند از: اهميت گره گشايي در اسلام، آثار گره گشايي، آثار ترك گره گشايي، مصداق هاي گره گشايي، موانع گره گشايي، راه كارهاي گره گشايي، آسيب شناسي گره گشايي، همراه با برنامه سازان؛ بايدها و نبايدهاي سياست گذاري، نقد و ارزيابي برنامه هاي پخش شده در رسانه، راه كارهاي پرداختن به موضوع در رسانه.
🗓 چهاردهم اسفند ماه : روز ترویج فرهنگ قرض الحسنه
📌 باران بركت (قرض الحسنه، هست ها و بايسته ها)
موضوع اين پژوهش، بررسي مفهوم صحيح قرض الحسنه با تكيه بر آيات قرآني و حديث هاي امامان معصوم(ع)، و دست يابي به تعريف جامع و مانع قرآني و حديثي از قرض الحسنه است. عنوان هاي مهم در اين كتاب عبارتاند از: مفهوم شناسي قرض الحسنه، جايگاه قرض الحسنه در نظام اخلاقي اسلام، قرض الحسنه در قرآن و حديث، جايگاه قرض الحسنه در بانك داري بدون ربا، صندوق هاي قرض الحسنه، بررسي موانع ترويج فرهنگ قرض الحسنه.