هدایت شده از کانال سطح ۳ مرکز تخصصی تبلیغ
مدیریت آموزشی، تربیتی و فرهنگی مسجد.pdf
2.76M
هدایت شده از پایگاه فقه حکومتی وسائل
🔸ساختارهای غربی با هنجارهای الهی تناسب ندارند
حجت الاسلام #حاج_ابوالقاسم:
🔹دوره ی نظام سازی توحیدی و افول امریکا است و نام و عنوان خوبی انتخاب شده از این جهت که ما روندی را که شاهد هستیم در معادلات جهانی اگر این روند را در یک نموداری قرار بدهیم خیلی خوب می توانیم تصدیق بکنیم که امپراطوری امریکا و قدرت امریکا رو به زوال است و روز به روز اقتدارش کاسته شده.
🔹اگر زمانی در این کشور مشاهده می شد که رئیس جمهوری امریکا و رئیس جمهور شوروی و بریتانیای کبیر می امدند در تهران جلسه ای برگزار می کردند بدون اینکه حتی پادشاه ایران باخبر بشود و بعد هم که باخبر می شد و درخواست می کرد که ایشان هم در جلسه راه بدهند و راه نمی دادند این قصه برای سال هزار و سیصد و بیست است.
🌐 yon.ir/lnpBk
🆔 @vasael_ir
هدایت شده از گفتمان فقه دولت اسلامی
alidoost.honar.mp3
34.47M
🔉صوت همایش فقه هنر آیت الله علیدوست
🔶موسسه فتوح اندیشه
🗓اصفهان 97/9/29
eitaa.com/fotooh1
هدایت شده از گفتمان فقه دولت اسلامی
rahdar.honar.mp3
19.39M
🔉صوت همایش فقه هنر حجةالاسلام رهدار
🔶موسسه فتوح اندیشه
ا🗓صفهان 97/9/29
eitaa.com/fotooh1
هدایت شده از گفتمان فقه دولت اسلامی
ghotbi.honar.mp3
21.65M
🔉صوت همایش فقه هنر حجةالاسلام قطبی
🔶موسسه فتوح اندیشه
🗓اصفهان ۹۷.۹.۲۹
eitaa.com/fotooh1
هدایت شده از نشریه معارف
کتاب: معارفی از قرآن
بر اساس تفسیر المیزان
نویسنده: مصطفی کریمی با همکاری جمعی از پژوهشگران
ناشر: دفتر نشر معارف
نوبت چاپ: اول/1397
قیمت: 35000تومان
به منظور ارتقای محتوای آموزشی و آشنایی نسل جوان و فرهیخته دانشگاهی با منابع متقن و اصیل تفسیری و بر اساس سیاست معاونت پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی که وظیفة ارائه متون درسی معارف اسلامی سراسر کشور را به عهده دارد کتاب «معارفی از قرآن» در شش بخش با چهارده فصل و 415 صفحه متناسب با محورهای ارائه شده به عنوان کتاب کمک درسی بر اساس تفسیر المیزان ویژة اساتید درس تفسیر موضوعی قرآن کریم توسط گروهی از پژوهشگران به رشتة تحریر در آمد.
بخش اول با عنوان «ما و قرآن» در دو فصل، شناخت قرآن و هدایت به قرآن، بخش دوم «باور به خدا و و صفات حضرت حق» را در دو فصل باور به خدا و یگانگی او. بخش سوم با عنوان «سعادت انسان» طی دو فصل از سعادت به عنوان هدف آفرینش انسان و عوامل سعادت آفرین سخن میگوید. بخش چهارم «نیایش و نماز اوج بندگی» نام دارد و در سه فصل به نیایش و نماز؛ تفسیر سورة حمد و تفسیر سورههای توحید و قدر پرداخته و بخش پنجم «زندگی سعادتمندانه انسان» را با بررسی وظیفه ما نسبت به جامعه؛ پدر و مادر و همسر مطرح میکند و بخش ششم آخرت را بررسی کرده است.
#کتاب_شناسی