eitaa logo
خبر فوری ۱
3.8هزار دنبال‌کننده
23.1هزار عکس
16.1هزار ویدیو
6 فایل
﷽ ✅ خبر فوری ✅ اخبار جهان وایران . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رژیم صهیونیستی مسئولیت حمله به جنوب بیروت را پذیرفت 🔹ارتش اشغالگر صهیونیستی مدعی شد این حمله در پاسخ به کشتار مجدل شمس صورت گرفته است و آنها یک پایگاه حزب الله را هدف قرار دادند. .
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴 رئیس‌جمهور تا آخر پای چی بمونه؟ .
🔴اختصاصی-تسنیم| شکست عملیات تروریستی صهیونیست‌ها در جنوب بیروت 🔹علی‌رغم ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله لبنان در حمله تروریستی امشب در جنوب بیروت، گزارش منابع تسنیم از محل حادثه حاکیست که این عملیات صهیونیست‌ها شکست خورده و «فواد شکر» که گفته می‌شد هدف اصلی صهیونیست‌‌هاست الحمدلله شهید نشده است. 🔹با این وجود در این حمله تروریستی ۴ نفر از شهروندان لبنانی به شهادت رسیده‌اند. حمله تروریستی صهیونیست‌ها به بیمارستانی در بیروت خسارت زد./تسنیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 پزشکیان: روز جمعه در مورد اعضای کابینه جمع‌بندی خواهیم کرد .
«دولت وفاق ملی» نام گرفت 🔹مسعود پزشکیان رئیس جمهوری نام دولت خود را «دولت وفاق ملی» قرار داد. وی که پیشتر نیز بر لزوم وفاق ملی و تشکیل چنین دولتی تاکید کرده بود، عصر امروز در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری خود که در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: دولتی که با رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی عهده‌دار مسئولیت اجرایی خواهد بود، «دولت وفاق ملی» است؛ دولتی که خود را دولت همه ملت ایران، موظف به تامین حقوق شهروندی همه ایرانیان و ملتزم به اولویت منافع ملی بر هر امر دیگر است. .
✅ هم‌نشینی گرما و آلودگی در تهران 🔹️هوای این روزهای تهران، هم‌زمان با گرما و آلودگی عجین شده است. 🔹️روز شنبه ۶ مرداد، شرکت کنترل کیفیت هوا اعلام کرد میانگین کیفیت هوای پایتخت با شاخص ۲۱۱ در شرایط خیلی ناسالم و وضعیت بنفش قرار دارد. 🔹️علاوه بر پایتخت، استان‌های اصفهان، سیستان و بلوچستان، مرکزی و یزد هم همین شرایط را دارند. 🔹️آلودگی هوای این روزها غالباً منشأ معدنی دارد و وزش هم‌زمان عمودی و افقی باد، باعث خیزش گرد و غبار از کانون‌هایی مثل تالاب‌های خشک شده است. .
مرکز پزشکی حج و هلال احمر: اربعین گذشته با وجود اینکه حداکثر دما حدود ۴۴ درجه (۷ درجه از دمای بدن بیشتر) بود، تعداد زیادی از زائران دچار گرمازدگی شدند. امسال زائران می‌توانند در گرمای هوا، دمای آلپ را تجربه کنند. خدمات درمانی در کربلا و نجف امسال ۱۰ روز زودتر از قبل (از اول صفر) آغاز می‌شود. دبیر ستاد اربعین جمعیت هلال احمر سعید اوحدی با اشاره به راه‌اندازی ۳۰۰ مرکز درمانی با مجموعه‌های مردمی، می‌گوید که «زائران برای جلوگیری از گرمازدگی از لباس‌های نخی استفاده کرده و بعد از غروب آفتاب پیاده‌روی کنند.» .
😇💓زائران اربعین هوای آلپ را تجربه می‌کنند با توجه به افزایش دما در ایام اربعین مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر، در مسیر زائران تونل‌های سرد راه‌اندازی می‌کند. «دمای هوا در اربعین به بیش از ۴۶ درجه می‌رسد.» این را وزارت بهداشت عراق اعلام کرده است. معاون مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر طاهر درودی می‌گوید که برای جلوگیری از گرمازدگی «تونل‌های سرد نه تنها در مرزهای ایران بلکه در عراق هم راه‌اندازی می شود. .