eitaa logo
خبر فوری ۱
3.8هزار دنبال‌کننده
22.7هزار عکس
15.8هزار ویدیو
6 فایل
﷽ ✅ خبر فوری ✅ اخبار جهان وایران . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جولان پهپادهای حزب الله در آسمان الجلیل بدون رهگیری
دیگر کسی از تمدن غرب حرف نزند! رهبر انقلاب، روز گذشته: 🔺دیگر از تمدن غرب کسی حرف نزند، تمدن غرب این است، برایش اهمیت ندارد که پول را از مردم خودش با انواع و اقسام روشها بگیرد و بفرستد برای اینکه خانواده‌ها نابود بشوند، ده هزار بچه شهید بشوند، چندین هزار بچه یتیم بشوند.
طی ۵ روز آینده دمای هوای تهران کاهش می یابد مدیرکل هواشناسی استان تهران : 🔺وضعیت جوی استان تهران طی پنج‌روز آینده کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. 🔺تا جمعه با گذر موج و گسترش توده هوای سرد و فعالیت متناوب سامانه بارشی گاهی بارش باران رگبار و رعدوبرق احتمال تگرگ وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید، در ارتفاعات بالادست و قله‌ها بارش برف و گاهی کولاک مورد انتظار است. 🔺 تا جمعه و روز یکشنبه نیز در پاره‌ای نقاط به‌ویژه بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید و خیزش گردوخاک با احتمال انتقال گردوخاک از استان‌های مجاور و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.
دولت لبنان: ما خواستار اجرای کامل و فوری قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت هستیم «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر پیشبرد امور (موقت) لبنان: 🔺ما خواستار آتش‌بس فوری و اقدامات دیپلماتیک برای رسیدگی به وضعیت مرزی هستیم. 🔺تعهد ما به افزایش تعداد سربازان در ارتش مطابق با قطعنامه ۱۷۰۱ گواه تعهد ما به این قطعنامه است. 🔺قطعنامه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد به شکل فعلی، سنگ بنای ثبات و امنیت در جنوب لبنان است. 🔺اجرای کامل و فوری این قطعنامه توسط لبنان و اسرائیل، حاکمیت را حفظ خواهد کرد./ ایسنا
حزب‌الله: جنگنده متجاوز دشمن را فراری دادیم 🔹حزب الله لبنان: یگان پدافندی این جنبش، جنگنده رژیم اسرائیل را از آسمان لبنان با شلیک موشک زمین به هوا فراری داده است.
پیام رهبر انقلاب در پی شهادت سیدهاشم صفی‌الدین 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به جوانان عزیز جبهه مقاومت با تجلیل از شخصیت جناب «سیّدهاشم صفی‌الدین» رضوان‌الله‌علیه رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان تأکید کردند: امروز هم حزب‌الله قوی‌ترین مدافع لبنان و مستحکم‌ترین سپر در برابر طمع ورزی رژیم صهیونی است که از دیرباز تجزیه‌ی لبنان را هدف گرفته بوده است.
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید 🔹امام حسین(ع): هركه گرفتارى مومنى را برطرف كند، خداوند گرفتاری‌هاى دنيا و آخرتش را برطرف مى‏كند. امروز جمعه ۴ آبان ماه ۲۱ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ ۲۵ اکتبر ۲۰۲۴ .
🔴باراش باران و برف در شمال شرق کشور 🔹در شرق گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، خراسان شمالی و رضوی و جنوبی و یزد بارش باران و برف و در اصفهان، کرمان و هرمزگان بارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود. 🔹بارش در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، سمنان و خراسان رضوی شدت خواهد داشت. 🔹از اواخر وقت امروز به‌تدریج سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حمله رژیم صهیونیستی به محل اقامت خبرنگاران در جنوب 🔹️سازمان امدادرسانی لبنان از شهادت ۳ خبرنگار در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به هتل محل اقامت خبرنگاران در روستای «حاصبیا» در جنوب لبنان خبر داد. .
🔈فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون ▫️«آوان» ساعت ۸ از شبکه دو ▫️ «تیرباران» ساعت ۸:۳۰ از شبکه سه ▫️«خواب‌های خط خطی» ساعت ۹ از شبکه تهران ▫️ «اراده یک مرد» ساعت ۱۰ از شبکه افق ▫️«راه نجات» ساعت ۱۱ از شبکه نمایش ▫️ «بیست و یک روز بعد» ساعت ۱۱ از شبکه سلامت ▫️ «افسران گروه کانور» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه تهران ▫️ «سوییت واتر» ساعت ۱۴ از شبکه سه ▫️ «دیزی کوئوکا» ساعت ۱۴ از شبکه کودک ▫️ «رگبار» ساعت ۱۶ از شبکه یک ▫️ «ستاره‌های روی زمین» ساعت ۱۷ از شبکه امید ▫️ «ریشه در خون» ساعت ۱۸:۳۰ از شبکه افق ▫️«هدف» ساعت ۱۹ از شبکه نمایش ▫️ «آن زن گفت» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️واژگونی سمند در جادۀ سقز ۳ کشته برجا گذاشت 🔹انحراف از مسیر و واژگونی یک سمند در ۷ کیلومتری جادۀ سقز-بانه منجر به فوت ۳ سرنشین خودرو شد. .
🔈هلاکت ۸۹۰ نظامی اسرائیلی از آغاز جنگ ▫️وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد از آغاز جنگ در غزه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) تاکنون ۸۹۰ نظامی اسرائیلی کشته شدند. ▫️این وزارتخانه تاکید کرد که ۸۰۸ نفر از کشته شدگان از افسران و نظامیان ارتش، ۷۵ نفر از نیروهای پلیس و ۷ نفر نیز از نیروهای سازمان اطلاعات داخلی «شاباک» هستند. ▫️ارتش اشغالگر صهیونیستی گفته این آمار جدای از تعداد شهرک‌نشینانی است که تاکنون در این جنگ کشته شده‌اند. .