eitaa logo
خبر فوری ۱
3.7هزار دنبال‌کننده
27.2هزار عکس
19.7هزار ویدیو
8 فایل
﷽ ✅ خبر فوری ✅ اخبار جهان وایران . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 تصویر جدید کاوشگر ادیسه از سطح ماه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚽️ گل آفساید فرشاد احمدزاده به الهلال الهلال 0️⃣ - 0️⃣سپاهان
اردوغان: «قصد داریم تا سال ۲۰۲۸ جنگنده بومی کاآن را وارد ناوگان نیروی هوایی خود کنیم»
یمن: ناو آمریکایی، کشتی انگلیسی و مواضع رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادیم  🔹سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن پنجشنبه شب تأیید کرد که نیروهای ارتش ما یک ناو آمریکایی، یک کشتی انگلیسی و مواضع رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند.
🔴رسانه های عبری زبان: ده موشک در داخل یک پایگاه نظامی رژیم صهیونسیتی در جولان فرود آمد ـ
🔴سپاهان بازهم بازی برده را باخت ⚽️ پرونده مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با دیدار تیم‌های الهلال و سپاهان که با پیروزی سه بر یک الهلال در ورزشگاه کینگدام آره‌نای ریاض برگزار شده بود، بسته شد.
🔸️حذف مُهر انتخابات از شناسنامه‌ها 🔹در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ملاک عمل برای رأی‌گیری سیستم‌های احراز هویت است و دیگر نیاز به مهر شدن شناسنامه نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله هوایی رژیم اسراییل به جنین 🔹منابع رسانه‌ای فلسطینی از حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین واقع در کرانه باختری خبر می‌دهند.
پیشبرد روابط خارجی، بدون حضور شاداب و کمک رسانه‌ها میسر نیست 🔺 حسین امیرعبداللهیان در شبکه اجتماعی ایکس در خصوص برگزاری موفق بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران، نوشت: برگزاری موفق "بیست‌وچهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران" را به همه اصحاب رسانه و دست‌اندرکاران فعال در این اجتماع بزرگ رسانه‌ای کشور، صمیمانه تبریک می‌گویم. 🔺 علیرغم میل باطنی، به علت سفر خارجی، توفیق حضور در این رویداد بزرگ رسانه‌ای را نداشتم؛ اما گزارشی از استقبال ویژه مخاطبان و مشارکت فعال رسانه‌های خارجی و داخلی دریافت کردم که مایه خرسندی و امیدواری است. ‏من و همکارانم در وزارت امور خارجه، رسانه را به معنای واقعی بخش مهم سیاست خارجی و روابط بین‌الملل می‌دانیم. ‏باور داریم، در دنیای امروز و عصر شتابان و پویای ارتباطات، پیشبرد روابط خارجی، بدون حضور شاداب و کمک رسانه‌ها میسر نیست.
ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی مورد توجه فعالان اقتصادی دنیا 🔺 سید احسان خاندوزی امروز (سوم اسفند) در چهارمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و مجارستان که در تهران برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های بالای شرکت‌های ایرانی، به‌ویژه در حوزه‌های دانش‌بنیان، خواستار حمایت و تشویق دولت‌های دو کشور برای رشد بیشتر روابط بخش خصوصی ایران و مجارستان شد.
🔺کاخ سفید: تهران اگر به ارسال موشک به روسیه ادامه بدهد با پاسخ شدید و سخت ما مواجه خواهد شد ـ