eitaa logo
خبر فوری ۱
3.7هزار دنبال‌کننده
25.9هزار عکس
18.4هزار ویدیو
8 فایل
﷽ ✅ خبر فوری ✅ اخبار جهان وایران . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
مشاور هنیه: تهدید دشمن به ترور رهبران حماس اوج بحران این رژیم را می‌رساند 🔺 مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که تهدید دشمن صهیونیستی به ترور رهبران این جنبش در داخل و برخی کشورهای دوست، اوج بحران سیاسی و میدانی این رژیم در نتیجه پایداری ملت قهرمان فلسطین و دلاور آن را می‌رساند. 🔺 طاهر النونو تصریح کرد که رهبران حماس که خونشان و خون خانواده‌هایشان با خون ملت صبور آمیخته است، ترسی از این تهدیدات ندارند. 🔺 النونو خاطر نشان کرد که این تهدیدات نقض صریح حاکمیت کشورهای نامبرده توسط دشمن و مخدوش کردن مستقیم امنیت آن‌ها است که می‌طلبد به سبب آن سران این رژیم به سبب هجمه و تجاوزات خود تحت پیگرد قرار گرفته و بازخواست و محاکمه شوند.
بیانیه مقاومت اسلامی عراق: 🔺 مجاهدین مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به جنایات دشمن علیه مردم ما در غزه، پایگاه اشغالگران آمریکایی در «عین الاسد» واقع در غرب عراق را با پهپاد هدف قرار دادند که مستقیماً به هدف اصابت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با خانوادهٔ پهپادی شاهد آشنا شوید 🔹 از شاهد ۱۳۹ کوچک با آن صدای معروف تا شاهد ۱۴۹ غول‌پیکر؛ خانواده‌ای که خواب را از چشم دشمنان گرفته‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 اطلاعیه بازرسی ویژه رئیس‌جمهور از برکناری چند مدیر دولتی در ماجرای فساد در واردات چای .
روزنامه اسرائیلی: حماس دو مرتبه اسرائیل را غافلگیر کرد 🔺 روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت تاکید کرد که حماس تنها در حمله هفتم اکتبر اسرائیل را غافلگیر نکرد، بلکه در زمینه دفاعی نیز این رژیم را غافلگیر کرده، زیرا توانسته تاکتیک‌های دفاعی مختلف و متنوعی را در نبرد با «اسرائیل» بکار گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه و بی‌قراری زن داغدار فلسطینی در پی شهادت تمامی اعضای خانواده‌اش در بمباران نوار غزه
بمباران بیمارستان کمال عدوان هواپیماهای اسرائیلی دقایقی پیش درب ورودی بیمارستان کمال عدوان در غزه را بمباران کردند که در این جنایت شماری شهید و مجروح شدند.
🔺️گرم تر شدن هوا همزمان با آلودگی شدید؛ مردم مواظب خودشان باشند 🔹با توجه به نقشه های هواشناسی برای روزهای آینده شرایط دمایی در منطقه بسیار ناهنجار بوده و انتظار هوایی کاملاً گرمتر از نرمال را در تقریباً تمام نقاط کشور داریم. 🔹با توجه به ثبت دماهای فراتر از نرمال ، دماهای بیشینه و کمینه در بسیاری از نقاط کشور تا ۴ تا ۸ درجه سانتیگراد گرمتر از حالت نرمال و طبیعی سالانه خود خواهد بود‌. 🔹این شرایط حداقل تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و انتظار وقوع بارش خاصی نیز در این مناطق نمی رود . 🔹آلودگی شدید هوا و گرما ساعات سختی برای شهرهای ایران در پی دارد.
🔺 مدیر بهداشت غزه: ما لیستی از اسامی مجروحان را می فرستیم تا آنها را برای مداوا به خارج از غزه ببریم اما بیشتر کسانی که نامشان در لیست هست قبل از رسیدن به مرحله تایید شهید می‌شوند.
تعطیلی شعبات برند تجاری صهیونیستی استارباکس در مراکش در پی تحریم گسترده مردمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شلیک گسترده منور در آسمان مناطق شرقی رفح در جنوب نوار غزه