eitaa logo
خبر فوری ۱
4.5هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
22.4هزار ویدیو
12 فایل
﷽ ✅ خبر فوری ✅ اخبار جهان وایران . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴مخالفت دولت عربستان با رای دادن حجاج ایرانی 🔹بعثه مقام معظم رهبری: علی‌رغم پیگیری مسئولان ایرانی برای رای دادن حجاج در شهرهای مکه و مدینه، دولت میزبان با برگزاری انتخابات ۸ تیر موافقت نکرده است. .
🔴برنامه تبلیغاتی امروز کاندیداهای ریاست‌جمهوری 🔹آخرین برنامه تبلیغاتی نامزدها مربوط به برنامه «بدون تعارف» زاکانی ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه ۲ و برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» پورمحمدی ساعت ۲۲ از شبکه خبر. 🔹فرصت تبلیغاتی نامزدها ساعت ۸ صبح فردا پنجشنبه، یعنی ۲۴ ساعت قبل از آغاز رای‌گیری به پایان می‌رسد. .
🔴آماده‌باش پلیس برای تامین امنیت انتخابات 🔹سخنگوی پلیس: بیش از ۲۲۰ هزار نیرو که قریب به ۱۹۰ هزار نفرشان در پای صندوق های رای‌گیری از آغاز تا پایان شمارش آراء حضور و رصد، پایش و تامین امنیت انتخابات را عهده دار هستند. .
483.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مصدومیت ۱۸ نفر و مفقودی ۲ نفر در سیل سوادکوه 🔹فرماندار سوادکوه: در جریان سیل سوادکوه ۱۸ مصدوم تاکنون داشتیم که ۴ نفر سرپایی درمان و ۱۴ نفر تحت درمان هستند، در راه ماندگان نیز در پادگان دوآب، امام‌زاده عبدالحق(ع) و مسجد کندوان اسکان داده شده‌اند. 🔹مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران: یک دختر ۱۵ ساله و یک بانوی ۴۵ ساله در جریان سیل مفقود شدند. .
🔴دعوت آیت‌الله جوادی‌آملی برای حضور در انتخابات آیت‌الله جوادی آملی: 🔹امروز موظف هستیم وحدت خود را حفظ کنیم و در این مناسبت ها مانند انتخابات که در استقلال کشور، امنیت، عظمت، جلال و شکوه این مملکت دخیل هستند حضور فعال داشته باشیم. 🔹حضور در پای صندوق های رأی، یک قدرت ملی، دینی و اسلامی است که دشمن زدایی می کند و تا وقتی مردم در صحنه حضور دارند، برای کشور هیچ گونه مشکلی پیش نخواهد آمد. .
جشن در مسکو با پیام دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات مسکو-ایرنا- جشن همای رحمت به مناسبت عید غدیرخم شامگاه دوشنبه با حضور پرشور ایرانیان ساکن مسکو برگزار شد، آیینی که با پیام دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات نیز همراه بود.   به گزارش ایرنا، در این آیین که با حضور جمعی از شهروندان روس علاقه مند به فرهنگ و هنر کشورمان برگزار شد، سفیر جمهوری اسلامی ایران به تشریح پیام واقعه تاریخی غدیر پرداخت. کاظم جلالی در ادامه با اشاره به اینکه انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ همزمان با ایران در روسیه و برخی دیگر از کشورها برگزار می‌شود،  گفت: ۶ صندوق اخذ رأی برای هموطنان ایرانی در مناطقی همچون مسکو، سن پترزبورگ،آستراخان و کازان پیش بینی شده است. در این آیین که به همت سفارت جمهوری اسلامی‌ ایران‌ در روسیه و رایزنی فرهنگی سفارت در خانه مرکزی سینماگران مسکو برگزار شد، گروه هنری بیستون اعزامی از کشورمان برای ایرانیان و روس‌های علاقه مند به اجرای برنامه هنری پرداختند. #⃣ 🇷🇺
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴 احراز هویت در انتخابات ریاست‌جمهوری فقط با کارت ملی یا شناسنامه انجام می‌شود .
28.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با علیرضا زاکانی 🔹 زیر دو خم عناصر دارای فساد اقتصادی خواهیم رفت 🔹 سه دختر دارم. دختر دوم من فارغ‌التحصیل شریف است و پس از تحصیل در خارج از کشور به ایران برگشت. 🔹 من چیز خاصی ندارم. فقط حقوق هیات علمی دانشگاه تهران را می‌گیرم و در عمرم کار خصوصی پزشکی نکرده‌ام. 🔹 خانه‌ای که دارم از دهه ۸۰ خریده‌ام و میدان شهداست. 🔹 نه خانه دیگری دارم نه ویلا و ماشین. 🔹 نه از شهرداری حقوق می‌گیرم و نه از مجلس حقوق گرفتم. 🔹 وزارت اطلاعات و نفت و برادر رئیس‌جمهور در دهه ۹۰ از من شکایت کردند و ۸ وکیل داشتند. یک سال زندان محکوم شدم و به همین خاطر در سال ۹۶ ردصلاحیت شدم اما بعدا حکم بدوی شکسته شد و نوشتند که حکم صادر شده درست نبوده است. 🔹 من از پدرم جوانمردی یاد گرفتم. سرسختی من در برابر کسانی است که حق مردم و انقلاب را رعایت نمی‌کنند. 🔹 بیش از ۳ میلیون درخت در تهران در این مدت مسئولیت کاشتیم و برای مسجد قیطریه هیچ درختی قطع نمی‌شود. .
1.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴 حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق کشورمان در ویدئویی حمایت خود از مسعود پزشکیان را اعلام کرد .
🔴پیام سرگشاده مقامات پیشین اسرائیل در آستانه سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا/ نتانیاهو نماینده ما نیست 🔹نتانیاهو به دعوت کنگره آمریکا، قرار است(۳ مرداد) در این نهاد سخنرانی کند. .
🔴سلامی: رئیسی خط انزوا و تحریم را شکست فرمانده کل سپاه: 🔹دولت خدمت اگرچه کوتاه بود اما دستاوردهای بزرگی به دست آورد. شهید رییسی در ابتدای دولتش، در نقطه حداکثر فشار دشمنان اسلام و ایران بود. 🔹رییسی با نگاه و تکیه به خداوند منزلت ملت مسلمان ایران را احیا کرد. رییسی آمد تا پیشرفت را در عین صبر و ایستادگی در برابر دشمنان به سرانجام برساند. 🔹رییسی خط انزوا و تحریم را شکست و سیاست تنش زدایی با عربستان و آذربایجان را با موفقیت پیش برد. ۲۲۲ سند همکاری را با کشورهای مختلف امضا کرد و نفوذ منطقه ای ایران را گسترش داد. 🔹چهره امروز ایران چهره یک کشور تحریم شده است؟ واردات و صادرات کشور و عبور از تنشهای آبی و فروش در اوجِ نفتمان را نگاه کنید، شرایط چگونه است؟ او در سه سال کار ۱۰ سال را پیش برد. 🔹امتداد دولت سیزدهم در دولت چهارهم را خواهانیم. انتخابات باید به صحنه غلبه ملت ایران بر دشمنان تبدیل شود. .